Intra apa in masina :(
![]() ![]() ![]() |
Intra apa in masina :(
just_illusions |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
asa e, dar nu imposibil.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
prea a aparut din senin! ... cerd ca e unul care nu are ce face si incearca sa obtina atentie ... ca saracu are si numai 2 posturi!
22 Mar 2009, 23:26: adica e roman!!! This post has been edited by just_illusions: 22 Mar 2009, 23:26 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
HMMMMMMM
atentie a obtinut oricine a avut o problema sau a postat pus si simplu pe forumul asta. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
just_illusions |
![]()
|
n-am inteles!
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
danielo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 October 08 ![]() |
...pei atunci sa scrie in asa fel incat sa-l inteleaga majoritatea...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
iti explic ca sa nu mai ducem off-topic-ul:
oricine a postat pe forumul asta a primit un raspuns la un moment dat. uneori mai tarziu dar tot l-a primit deci faza cu scrisul in alta limba chiar e inutila intrucat nu stie mai nimeni ce sa raspunda. eu zic ca omuletu e maghiar din ungaria si vrea sa vorbim si cu el. doar ca nunii dintre noi nu stiu ungureste. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
ok... intelesei pana la urma .... o fi ce sa zic eu ... e grele cu maghiara si ei nu prea sunt obisnuiti cu engleza asa ca ..... nush cum se va rezolva !
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
franceza sau italiana, plus engleza d ela mine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si dulsili grai di pesti Prut il mai stim.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
danielo |
![]()
|
Stati ca il incerc sa il abordez eu:
duiuspicinglish? adaruaisuicanothelpiu! merge asa ? Tare ma tem ca pana la urma problema mea o sa fie chederele minoritare... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cam asa ceva...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
danielo |
![]()
|
Revenim on toppic : Am fost la o spalatorie iar cand am iesit de acolo am verificat din nou usile spate. Se adunase putina apa chiar in partea cea mai de jos a chederului, dar nu s-a adunat atata incat sa intre in masina, pentru ca nu a stat sub jet de apa decat aprox 1 minut.
Totusi cred ca o sa desfac fata de usa cand o sa am putin timp si o sa verific izolatiile acelea interioare. Pana atunci am aplicat metoda cu orificiul in cheder, in care am introdus tubul pastei de pix. Cu ocazia taierii pixului am tot dat un orificiu si in deget....si parca nu se mai aseaza perfect degetul pe mouse ![]() Astept prima ploaie a vad rezultatul. Mersi de sfaturi. |
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu placere. asezarea degetului pe mouse isi va reveni la normal peste ceva vreme
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
danielo |
![]()
|
Se pare ca nu mai intra apa in masina. S-a rezolvat prin gaurirea chederului, ca sa aiba loc sa se scurga in interiorul chederului si de acolo afara. Tare bun e forumul asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Nici mie nu mi-a mai intrat de multa vreme ,am patit-o de 2 ori in aproape 2 ani, nu i-am gaurit chederul sau altceva si deocamdata ii dau pace pana cand o sa intre iar si atunci mai vad eu ce fac.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cea mai buna abordare...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
Din păcate văd că se merge pe ideea aplicării unor orificii, pastă de pix și alte bazaconii.Cred că trebuie să revenim la ideea că dacă un proiectant a considerat că nu e nevoie de o pastă de pix în acel loc pentru a funcționa 10 ani acea mașină în condiții normale.............vă rog continuați ideea
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
danielo |
![]()
|
Atunci acel proiectant ar fi trebuit sa conceapa/proiecteze si o tehnologie de fabricatie a chederelor astfel incat sa ajunga la un eventual consumator la un pret acceptabil. 50 euro o bucata de cauciuc cu un anumit profil si cu niste insertii metalice mi se pare cam mult....si sincer cred ca din fabrica nu iese cu mai mult de 8-10 euro/bucata, produs in serie mare.
Am gasit o solutie de moment, acceptabila zic eu, pana va primi un set nou de chedere la un pret la fel de acceptabil ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
LagunaMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 30 August 07 ![]() |
Multumesc Danielo
![]() |
--------------------
renault
laguna 1
- P 2783 PM
1996 rt
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu zic sa lasam pietrele acolo unde sunt fiindca LagunaMan are dreptate.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu zic sa le mutam din drum, ca m-am saturat sa tot trec peste ele.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
acolo ne trebuie mai multe resurse.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Mertzanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 09 ![]() |
tocmai am citit cat costa chederele astea ....aoleu le las asa chiar daca bate vantu putin pe la usa din dreapta fata ! si in plus am si un proiector crapat ! tot asa il las !
![]() This post has been edited by Mertzanul: 2 Apr 2009, 15:58 |
--------------------
Renault
Laguna 1
- BC 89 PPM
1995
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Proiectorul cred ca poti sa-l iei la second.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
danielo |
![]()
|
Nu zic ca asta e pretul normal, insa asta a fost primul loc in care am gasit. O sa mai caut, poate gasesc mai ieftin...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ok, deci apa pe chederul dr-fata jos si dr spate jos, in urma ploii de azi.
wtf? ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
danielo |
![]()
|
Ai parcat cumva masina putin inclinata spre stanga?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
ph2 1.6 16V 1998
|
|
Mertzanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 09 ![]() |
pai noroc cu astea cu dezmembrarile ca altfel ...................! au niste preturi noi de iti vine sa fugi !
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- BC 89 PPM
1995
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:08 |