Intra apa in masina :(
![]() ![]() ![]() |
Intra apa in masina :(
cristicristutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|||
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Ai dat 100 Ron pentru a-ti pune silicon, pe langa faptul ca nu ai preizat unde si cum, poate ti-a pus pe bord sa luceasca sau o fi pus BOTOX si nu stii tu! Si "mai desteptule" eu am avut probleme deoarece m-a pus mama gaia sa umblu la reglajele usilor nu ca aveam probleme cu chederele si nu necesitau "umplere cu silicon". Dar multumim de "sfat" "mai baiatule"! Nu m-am luat de tine dar daca te exprimai mai domnos 2 posturi in urma sincer nu deranjai pe nimeni asa ca.....
|
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
si manopera de care ziceam..
24112010.jpg ( Size: 231.58k ) Number of downloads: 601 24112010_001_.jpg ( Size: 219k ) Number of downloads: 646 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
HA! Pe acolo intra apa si la mine. Ia sa adopt si eu masura asta
|
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Mai ieftina solutie nu este
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
e cea mai ieftina, pe moment.. inca nu am avut reclamatii, dar pe la gaurica aia, la viteza, ar putea intra ceva aer d'afara..
asa ca optim ar fi ca taierea (gaura) sa nu fie perpendiculara (ca la mine), ci pe diagonala cumva.. cam ca la semnul asta : "\" |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
si eu am rezolvat tot asa ca maister
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
lag_ph |
![]()
|
QUOTE(renault_laguna @ 22 Oct 2010, 11:24) E posibil sa fie si de la usa,are un joc a frecat si pe cheder sus.ACum simt si la clanta din interior ca parca freaca cand o deschid,sigur nu e centrata calumea,asa facea si cea din spate dar am reglato la Renault si e ok. care service si cat te-a dus distractia cu reglarea? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
tm01dns |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 March 11 ![]() |
salutare am si eu o problema cu apa in partea dreapta fata se umple stalpul cu apa si se scurge in masina ma poate ajuta cineva pls??
Attached thumbnail(s) 05032011018.jpg ( Size: 207.66k ) Number of downloads: 541 07032011026.jpg ( Size: 293.08k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Renault
Laguna1
1999
|
|
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
salut. stie careva codurile la chedere? la toate poate sunt diferite? inclusiv cel de la porbagaj. MULTUMESC
|
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
nimeni ......nu stie nimeni , coduri..... preturi ...... sau ceva informatii de ele?
|
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
lag_ph |
![]()
|
cod - nu. cost - parca vreo 350-400 lei/buc visau unii la reprezentanta.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Salutare, aceeasi problema am avut-o si eu la ambele usi din spate. Cand ploua se aduna apa cam vreo 2 litrii in spate. Am tot cautat, chederele pareau bune. Rezolvarea a fost cand am desfacut fata de usa si am constatat ca mai exista o folie izolatoare fonic care avea rolul si de etansare. Era dezlipita in punctul cel mai de jos si toata apa care se scurgea de pe geam imi ajungea in masina prin locul acela. Am relipit toata folia si asa am scapat de problema.
|
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
lag_ph |
![]()
|
Vine toamna si cu ea odata.. ploile.
Apa da sa intre in interior urmand urmatorul traseu : partea neagra -> se prelinge pe cheder -> ajunge la baza chederului -> interior. P1020105.JPG ( Size: 411.95k ) Number of downloads: 353 Motiv : Partea neagra (cea care acopera rama portierei) nu mai vine fix pe fix in dreptul plafonului si apa se scurge pe traseul mentionat. Rezolvare (i) 1 beta : gaurirea chederelor in punctul de acumulare (adica in partea de jos) 1. Reglarea portierelor - strangerea din "cuie" - ex : cel incercuit in poza, astfel incat portierele vor fi trase spre interior si vor presa mai bine pe cheder. 2. Reglarea portierelor din balamale si din "cuie" * pentru balamale e mai complicat de ajuns la ele (aripi date jos pentru portierele din fata). 3. Varianta propusa pentru insonorizare - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=204...dpost&p=3066681 - care daca e bine pus, rezolva si problema asta -> ghideaza apa spre exterior. Cheder din acela - negru - nu am gasit si nici nu mai sper sa gasesc pe undeva pe la noi. Doar alb si maro. Mai caut ceva variante intre timp. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
lag_ph |
![]()
|
Ok. Reluam.
Am aplicat metoda cheder suplimentar in partea de sus (imbinare portiera/plafon), precum in link-ul din post-ul anterior. Am scapat de un pic de zgomot de vant, am constatat ca trebuie reglata usa (din balamale de data asta), dar... n partea de jos chederul este in continuare umed dupa ploaie/spalare. Deci, urmeaza o verificare a` la dorin85, pentru materialul ala din interiorul portierei. Cum se scot tragacele alea de pe portierele din spate - cele din coltul de sus - colt sus ??? This post has been edited by maister_dm: 13 Jan 2012, 21:18 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
razvan_smart |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 30 July 10 ![]() |
Tragi in sus de ele. Cel putin asa le-am scos eu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998/ RXE
|
|
lag_ph |
![]()
|
E si asta o varianta, dar asta sa fie calea corecta?
Am vazut in ca partea de jos au o mica "scobitura", cat sa intre un varf subtire de surubelnita dreapta. Ma gandesc ca aia e un fel de siguranta si ca ar trebui apasat acolo si tras. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Apesi acolo cu o surubelnita mica si tragi in sus destul de puternic, nu va ceda usor dar nici nu se va rupe. Succes
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-16-AVE
RXE 2.0L 1994 cu GPL DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
daca nu merge faza cu crestatul chederului in partea de jos adunci cresteazal si introdu niste furtun din acela de perfuzii,la mine a functionat si nu mai intra apa
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
lag_ph |
![]()
|
Am gasit codul pentru sulul de mastic pentru fata de usa - 7701423330 - circa 30 de lei.
http://imageshack.us/photo/my-images/163/p117vr.jpg/ Aparent ajunge pentru o singura fata de usa, dar daca problema e in partea de jos, atunci se imparte la toate 4 panouri si gata problema. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 04:06 |