Intra apa in masina :(
![]() ![]() ![]() |
Intra apa in masina :(
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(LagunaMan @ 28 Mar 2009, 14:51) Multumesc Danielo ![]() Prind f. repede aluziile și pot să spun că nu am obiceiul de a da cu piatra mai ales dacă mă gândesc cum aș fi strivit de un munte de piatră ![]() Voiam doar să spun că mai sus era postată o soluție simplă și logică.Nu am intrat în detalii dar spun acum că fețele interioare de ușă și acele izolații de sub ele nu sunt puse acolo pentru a împiedica pătrunderea apei ci pentru antifonaj și împiedică pătrunderea prafului. Și dacă am vrut să ofer ceva din experiența mea și altora văd că sunt deranjați vânătorii de postări sau unii care au nevoie de multe lămâi, așa că multă...baftă Nu vă voi mai deranja! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
mai greenlagoon ... nu te supara asa mai, daca unii au gura mai bogata treaba lor da-le peste bot cand consideri ca ai dreptate,
![]() ![]() ... stai pe-aproape ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
Sincer nu vreau să mă bat cu nimeni.Intru pe forum doar când am timp și nu vânez vreo medalie Cu același respect! This post has been edited by GREENLAGOON: 6 Apr 2009, 23:32 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
aici nu e vreun loc de dat premii
pur si simplu incercam sa ne ajutam unii pe altii... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
bah ia nu mai comenta atata ca ne certam imediat ... eu daca vreau sa dau premii, dau si gata !
![]() ![]() ![]() ...incercam si eu sa il conving pe mesteru' verde sa nu ne lase in pace asa cu una cu doua, recunosc ca o zic din interes, ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
HMMMMMMM
care mester verde? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
mesteru' GREENLAGOON !!
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
aha;
acum mi s-a aprins becul. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Si mie imi intra apa dar pe la usa stanga fata in partea de sus...cam in dreptul capului(doar cand spal masina la spalatorie cu presiune).Din ce am citit aici nu am mai vazut sa aiba careva probleme la usa soferului.Oricum chederul e destul de ros in zona stalpului dintre usi,la nivel cu spatarul scaunului(oare de ce?!) si ma gandesc ca oricum trebuie schimbat,dar is curios de ce ma ploua in cap dupa ce spal masina?
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pune-ti sampon pe cap dupa ce speli masina. Cu ocazia asta te speli si pe cap
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
traiann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
Ia sa va vad acum! Eu am o problema foarte grava cu apa in portbagaj. Ciudat dar se intampla. Si mai ciudat este ca apa intra doar la roata de rezerva, presul ramanand perfect uscat. Am avut marea surpriza sa ridic intamplator presul pentru acces la roata de rezerva si am descoperit o adevarata piscina acolo. Nu imi pot da seama pe unde intra apa. Chiar si la o spalare rapida a masinii roata de rezerva e mereu stropita cu apa in timp ce restul ramane uscat. Am vazut doua fante de drenaj pe partea cu numarul de inmatriculare chiar sub pres insa nu stiu cum de este permisa intrarea apei prin cele fante. Nu ar fi normal ca fantele de scurgere sa fie doar la exterior si nu in interior tocmai la roata de rezerva? Va rog sa ma ajutati si poate scap de distractia la reprezentanta Renault
|
--------------------
Renault
Laguna I
- TM 29 NTS
1998/1.6 16V
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
traianne parca ai descris masina mea! si eu sint curios pe unde ar putea intra
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
da bancheta jos,scoate mocheta din portbagaj si stai in masina in timp ce o spala...si sigur vei veda pe unde intra.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
apa intra prin gauri, asta e clar
verifica daca gaurile de scurgere a apei de sub roata de rezerva nu sunt cumva infundate. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Am observat ca imi ploua in masina:((.
Cred ca apa intra pe la antena si se scurge exact pe langa buton de la lumina din interior, curge exact pe frana de mana si pe butonu de inchidere. ![]() Intrebarea e ce sa ii fac? Se poate lipi cu ceva, se poate strange? |
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
LagunaMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 30 August 07 ![]() |
QUOTE(dj_party @ 2 Jun 2009, 13:53) Am observat ca imi ploua in masina:((. Cred ca apa intra pe la antena si se scurge exact pe langa buton de la lumina din interior, curge exact pe frana de mana si pe butonu de inchidere. ![]() Intrebarea e ce sa ii fac? Se poate lipi cu ceva, se poate strange? Salut ! Aceeasi problema am avut-o si eu iar de rezolvat se rezolva simplu. Iti trebuie putin silicon auto (eu am pus silicon negru ),surubelnite TORX ,una bucata cheie tubulara de 8. Deci se demonteaza cu atentie capacul de desupra oglinzii retrovizoare,(este un capac ce culiseaza spre parbriz) apoi daca te uiti cu atentie vei vedea doua surubele cu cap TORX. Acele doua surubele , le demontezi si tot ansamblul ce contine senzorul cu infrarosii si lumina de interior,in spatele lor vei vedea o piulita care tine antena. Desurubezi si daca tragi din exterior antena se deslipeste de caroserie. Ungi cu silicon auto partea de cauciuc sau plastic fara sa murdaresti surubelul antenei si apoi asezi usor la locul ei (aici ar fi bine sa te ajute cineva),apoi montezi la loc cablul antenei si strangi piulita.Restul este simplu de montat la loc.Infiltratiile de apa dispar imediat Probabil ca dupa ce strangi piulita, in jurul antenei pe caroserie va aparea ceva silicon,pecare trebuie sa-l stergi imediat pentru ca mai tarziu se sterge mai greu. Succes! ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
- P 2783 PM
1996 rt
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pare destul de simplu, o sa incerc imediat dupa ce nu o sa mai ploua, si o sa revin cu rezultate:D.
Multzam. |
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
uite ca am sa verific si eu treaba asta.
Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
traiann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
Salut Johnny 78, spuneai ceva de gaurile de sub roata de rezerva. E normal ca apa sa se scurga pe la roata de rezerva in mod curent? Voi verifica daca exista acele gauri de scurgere sub roata de rezerva, dar nu mi se pare normal ca apa sa intre acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna I
- TM 29 NTS
1998/1.6 16V
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
eu nu am gauri sub roata de rezerva.de intrat...e ciudat, dar numai pe la numar ar putea sa intre, sau in zona mecanismului de inchidere a hayonului, si sa curga pe sub ornamentul de plastic in jos, chiar prin gaura mecanismului.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
a mea are niste doape de cauciuc care tocmai pentru asta sunt facute...
daca pui roata schimbata plina de apa acolo, nu trebuie sa iasa apa aia de acolo? Sau facem penele doar pe uscat? Ori poate unii prefera sa curete roata cu grija inaintre de a o pune in locas....(scuzati ironia) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu chiar asa am facut Johnny. Cand am fost la spalatorie, l-am rugat pe baiatul de acolo sa spele roata de rezerva si a spalat-o, a uscat-o, a sters-o si apoi am pus-o la loc.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
traiann |
![]()
|
Inteleg, dar nu e vorba de roata de rezerva uda aici. Intra apa in cantitate mare si nu e ceva normal. Sper doar ca voi gasi pana la urma un atelier mecanic unde sa rezolve problema la un cost decent. Am avut Dacia 1300 si sunt satul de apa in masina, nu mai imi trebuie si la Laguna.
|
--------------------
Renault
Laguna I
- TM 29 NTS
1998/1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
intr-o prima faza vezi pe unde intra, e posibil sa scapi fara sa mergi la service.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
apa poate intra in masina din doua motive:
1. gauri sau santuri de scurgere infundate. 2. chedere uzate, rupte saucare nu sunt prinse la locul lor. mie imi imtra azi toamna apa in partea din fata dreapta din cauza unei gauri de drenaj infundate. trebuie doar sa urmaresti ce si cum ca solutiile sunt foarte simple. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ast aincercam si eu sa spun...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
JOHNNY hai sa vorbim cu ei in franceza ca poate intelege lumea.
romanul tot roman. cere un sfat dupa care ori nu il ignora, ori il contrazice. mai e posibil sa isi rezolve problema(dupa ce te rogi de el)si sa nu mai dea nici un semn pana nu i se intampla altceva. ce sa le faci. sun tot ai nostri. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ce sa facem...asta e
dam sfatul, si e la latitudinea fiecaruia sa il asculte sau nu... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
O problema vis-a-vis de cheder am si eu la usa din dreapta fata.
Daca ploua, urmatoarea zi trebuie sa imping usa din interior ca se lipesc chederele. Am dat cu WD40 de saraca masina e toata o vaselina dar tot se lipesc. Vreo idee, sfat , orice e binevenit! Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 06:23 |