Megane 3 break, arata bine:D
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 break, arata bine:D
rebelhawk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2007
- bc-22-rsc
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
rebelhawk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 May 07 ![]() |
Multzam. Nu stiu cum de mi-a scapat. Oricum, cam discreta intrarea pe piata romaneasca
|
--------------------
renault
megane sedan
2007
- bc-22-rsc
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Si motorul de 2.0 l benzina si/sau un TCE?
This post has been edited by edv_ro: 2 Sep 2009, 16:36 |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
E bun pretul pentru ce se ofera si pentru marimea masinii (ma refer la privilege mai ales). Mi-ar fi placut sa il am, daca nu erau dimensiunile care sunt cam nasoale pentru spatiile "imense" de parcare din Bucuresti...
|
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
test cu ford si skoda
lau scos pe locul 3.... http://www.auto-motor-und-sport.de/verglei...st-1392976.html |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca testul e facut de ams!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Testele facute de ams sunt extrem de "elocvente"
![]() Skoda este Ok dar focusul..... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
mondeo.ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 November 08 ![]() |
E ok si Focus-ul.Singurele capitole unde zic eu ca e mai tare M3 decat Focus este motorizarea si poate calitatea interiorului.
Nu consider ca Skoda e mai ok decat restul dar dintre cele trei masini din test(cu motorizarile din test)eu as alege categoric Oktavia Combi. Un mare -(minus) pentru M3 este bordul,care nu-mi place de nicio culoare.Meganul e frumos dar cred ca mai importanta ar fi utilitatea->un capitol la care Skoda cred ca castiga(spatiu interior,portbagaj,bord mai...ordonat,etc) |
--------------------
Ford/Dacia
Mondeo/1300
'04 5usi Ghia 2.0TDCi/'83 pt.exp.
- TM 87 KUN/TM 08 SWY
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
un vs interesant intre un megane 3 sport tourer si un seat exeo st, organizat de englezii de la autoexpress, castigat de megane. Culmea, desi e dintr-o clasa inferioara (cel putin teoretic fata de seat)
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr...at_exeo_st.html QUOTE Choosing a family car has never been more difficult, with buyers now able to select from hatchbacks, MPVs and SUVs. However, our two contenders show that traditional estate cars shouldn’t be overlooked. But which of these tourers carries home the spoils? The sporty SEAT has a lot going for it. With its strong engine and Audi-sourced underpinnings and interior, it feels like a true premium machine. However, it can’t disguise its eight-year-old roots, particularly in terms of cabin space. Add a higher price, and it has to concede defeat to the Renault. For most family buyers, the Mégane Sport Tourer delivers everything they will need. Its boot swallows huge loads, while the interior is roomy and well appointed. Better still, the model is stylish, refined and shouldn’t cost the earth to run. It’s a worthy winner. 1st: Renault Megane Sport Tourer Although the Renault doesn’t have the SEAT’s premium feel, it’s the better car for buyers with a growing family. Highlights include the large and flexible boot, generous rear seat space, decent fuel economy and composed chassis. 2nd: Seat Exeo ST For many drivers, the SEAT represents the chance to buy a brand new, cut-price Audi. It also delivers a sportier driving experience and stronger performance. But thanks to its less versatile interior means, the Exeo is the runner-up here. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu ma mir, din moment ce megane rs e peste toate masinile sport din nou.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
S-a bucurat cam putin Ford de dominatia cu Focus RS dar a venit Renault cu RS-ul de la Megane 3 si ceva imi spune ca va castigat din nou premiul de hothatch-ul anului
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si din nou motorizari de toata jena
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Cred ca e o strategie made by R.RO.Mai intai motorizari mai slabute si apoi ceva mai de Doamne Ajuta...Oricum interesant pretul pentru varianta Luxe privillege cu motor de 1.6...destul de dotata.
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
eduardsebe |
![]()
|
pai la megane 2 a lasat doar 1.4/1.6 16v si dci-urile de 82/85/100/105/130 cp e ceva bun in afara de 1.9 dci si s-a vandut in romania?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
De ce mai insista pe "promotia" cu discount de 1400EU, asa au facut si la berlina si pana la urma asa au si ramas preturile?
A ajuns si pe la dealeri? As fi curios sa o vad live. This post has been edited by Garett: 17 Sep 2009, 06:14 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
I-au pus discount ca sa ii ajute pe cei de la vanzari. Toata lumea vrea discount si respectivii macar sa poata spune: pai are discount! Tactica de 2 lei...
|
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
NU inteleg de ce acum au varianta privilege la 1.6 16v si la coupe nu se poate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 17 Sep 2009, 06:11) De ce mai insista pe "promotia" cu discount de 1400EU, asa au facut si la berlina si pana la urma asa au si ramas preturile? A ajuns si pe la dealeri? As fi curios sa o vad live. Am vazut eu una azi...argintie si arata fenomenal...n-am apucat sa-i fac poza ca a trecut prea repede...dar e fenomenala ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
cosmin19_21 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 December 07 ![]() |
SPM_A0008.jpg ( Size: 339.31k )
Number of downloads: 982
SPM_A0009.jpg ( Size: 426.92k ) Number of downloads: 1089 SPM_A0010.jpg ( Size: 370.07k ) Number of downloads: 1055 Sunt facute cu telefonul, dar se vede ce trebuie sa se vada ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 Hatch
|
|
Modus |
![]()
|
Si in Timisoara la AutoEuropa de pe Sagului se poate vedea unul.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am vazut unul la APAN azi. Arata, din punctul meu de vedere, mai ok decat hatch-ul. Stie cineva daca are PDG, mi s-a parut mai inalta decat hatch-ul?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
matragunaa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 September 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Buna la toti,
Am remarcat minunatul estate si la Cluj, la reprezentanta. E superb. De cateva zile l-au 'primit'. E un Privilege care arata super bine. Sunt in dilema mare: la inceput vroiam sa achizitionez un M3 hatch, apoi m-am orientat spre Golf 6, insa acum am ajuns la Estate (suna absurd 'Noul Renault Mégane Sport Tourer' ![]() Golf 6 , noua promotie, edition, are pret super bun pentru 1.4 TSI (e inclus in configurator). Insa, m-a fermecat Estate-ul. Care, la 16.200 E este, sa zicem, full. Am doua intrebari (open issues) pentru voi, daca se poate: 1. Face fata 1.6 16V la greutatea break-ului? Cine are M2.2 estate poate ma ajuta cu fapte. La obisnuita si iritanta mea intrebare despre cand apare TCE si la noi, dealer-ul a zambit. Nu stie. ![]() 2. Merita xenon-ul? N-am condus, nu pot sa-mi dau cu parerea. Asa ca poate va indurati cu un sfat. Mersi This post has been edited by matragunaa: 22 Sep 2009, 19:23 |
--------------------
M2.2 1.6 16V
Renault
2007
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(matragunaa @ 22 Sep 2009, 20:21) 1. La obisnuita si iritanta mea intrebare despre cand apare TCE si la noi, dealer-ul a zambit. Nu stie. ![]() 2. Merita xenon-ul? N-am condus, nu pot sa-mi dau cu parerea. Asa ca poate va indurati cu un sfat. Mersi 1. TCe-ul (1.4) cica ar aparea prin ianuarie sau februarie iar prin decembrie ar veni o cutie automata pt motorul 1.6 16v - (pt hatch) 2. In majoritatea review-urilor se zice ca ar merita xenonul... acum, doar tu stii cat de important este pt tine ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
zizu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 27 December 07 ![]() |
daca mergi mai mult noaptea se merita
|
--------------------
renault
megane
2007 expresion 1.5 dci
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti unde poate fi vazuti?
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:59 |