Megane 3 break, arata bine:D
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 break, arata bine:D
andreistn01 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A6
2005/ A6 2.0 TDI 140cp
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Super
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dpopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 February 09 From: Brno / Cehia ![]() |
@zugry -> (grand) Scenic.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
- n/a
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum reusesc astia de la reno sa se laude cu spatiul interior... ca senzatia de stramt e f prezenta.... asta dupa ce am butonat breakul adus la intalnire vineri....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
QUOTE(dpopa @ 18 Oct 2009, 19:52) ce e cu Grand Scenic? WOW: galbena e bestialaaaa... chiar exista culoarea asta in optiuni? @tatimeu: tu chiar exagerezi mergand pe ideea ca masina pe care o ai e cea mai buna! Te inteleg ca M III e prima ta masina care arata a masina, dar... tine-ti purceii pentru tine, ca si alcoolul... Daca ai avea familie si copii si ai pleca la drumuri lungi (nu Bucuresti - Constanta, aia e plimbare) de cateva mii de km ai vedea ce apreciate sunt toate spatiile de depozitare. Nici eu nu folosesc toate spatiile, dar unele sunt extrem de utile, iar cand treci de pe o versiune pe alta, e normal sa le remarci lipsa. Nu sunt definitorii in alegerea modelului, dar conteaza. Eu nu m-am simtit extraordinar in M 3 la test drive dar nici nu i-am cautat paduchi, intrucat caut o masina mai spatioasa decat un hatch. Sa conduceti bine! |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015
- de Bucuresti... :) Renault rulez...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
@b76bgaarh...eu in break m-am simtit chiar placut...pe langa M3 in care ma simteam putin cluastrofob e mai bine totusi...dar o bila neagra pentru break vesnica problema,motorizarile
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
1.9 dCi e un motor excelent, la fel ca si 1.6 16v de 110 cai benzina.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nea eduard...de la sedan II la break III...mi se pare mai stramt.... ca sa nu zic ca o in kia ceed hatch ai zenzatie mai buna de spatiu....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
QUOTE(Modus @ 19 Oct 2009, 15:40) Nea Modus, ai tu 1.9dCi pe Matiz? hai, uimeste-ma! iar pe M 3 break 1.9 dCi e disponibil doar pe Privilege, ceea ce este un minus, nu toata lumea avand bani pentru aceasta echipare, sau mai bine zis, mai bine dau pe motor extra decat pe echipari... Si sa nu uitam ca este Euro 4, deci alte taxe... |
--------------------
Renault
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Modus..nu-mi spune ca ti-ar conveni un motor de 110 cp pe benzina la o masina de 1275 kg in care 4 persoane(~75 kg) + bagaje(20 kg) adica 320 kg + 1275 ale masinii = 1595(1600 kg)...mai greu de facut depasiri...un 1.9 dCi de 130 cp ar fi cea mai buna solutie in momentul de fata...chiar si diesel-ul de 105 cp ...dar ii durea mana daca aduceau 1.4 Tce 130 cp...asa ca o alternativa in caz ca nu vrei un benzinar puturos sau un diesel pe care il poti achizitiona doar in versiunea Privilege,iar diesel-ul de 1.5 105 cp este si el bunicel dar nu grozav...deci care este raspunsul? Concurenta...
This post has been edited by eduardsebe: 19 Oct 2009, 16:40 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(zugry @ 19 Oct 2009, 15:33) ce e cu Grand Scenic? WOW: galbena e bestialaaaa... chiar exista culoarea asta in optiuni? @tatimeu: tu chiar exagerezi mergand pe ideea ca masina pe care o ai e cea mai buna! Te inteleg ca M III e prima ta masina care arata a masina, dar... tine-ti purceii pentru tine, ca si alcoolul... Daca ai avea familie si copii si ai pleca la drumuri lungi (nu Bucuresti - Constanta, aia e plimbare) de cateva mii de km ai vedea ce apreciate sunt toate spatiile de depozitare. Nici eu nu folosesc toate spatiile, dar unele sunt extrem de utile, iar cand treci de pe o versiune pe alta, e normal sa le remarci lipsa. Nu sunt definitorii in alegerea modelului, dar conteaza. Eu nu m-am simtit extraordinar in M 3 la test drive dar nici nu i-am cautat paduchi, intrucat caut o masina mai spatioasa decat un hatch. Sa conduceti bine! vad ca te ambalezi repede dar te ambalezi aiurea. Prima data invata sa citesti printre randuri si dupa aceea vino cu criticile; fa si tu diferenta dintre ironie si altele sau chiar vrei sa te iau la misto? Nu-mi sta in caracter, dar cei care au scris dupa mine ti-au dat solutia pentru un familist. Si eu sunt familist, dar in tarile calde prefer sa merg cu avionul, iar masina sa o folosesc in scopul in care a ajuns sa fie folosita in tarile civilizate si anume un mijloc prin care imi rezolv anumite nevoi de deplasare. Clio III arata a masina si arat foarte bine, Solenza arata de departe cea mai masina de la dacia, Ford Mondeo arata a masina asa... |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
am stat si eu in break, iar la spatiu in spate mi se parea cam cat megane 2 sedan. Hatchbackul e chiar mic in spate fata de ceed in care chiar am fost surprins de cat de mult loc e, chiar nu stiam de unde au scos atata loc.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
poate ca bancheta e mai ingusta? poate ca bordul nu e asa larg ca la megane, poate portbagajul e mai scurd, poate ca spatiul de la motor e mai mic?
Pot fi o multime de cauze. Eu nu am stat in spate, dar daca vreti va plimb eu cu placere si cred ca aveti loc in spate suficient. Eu sunt mai mic de statura si am scaunul tras aproape la maxim in fata ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
esti din bucuresti? ai hatchbackul? ma contraziceam cu nenea de la test drive, el zicea ca la meganeul vechi i se pare ca accelera mai bine pe motorul de 1.6, si mie mi se pare ca la asta nou e mai vioi si mi se pare si mai logic, ca are treptele mai scurte.
cate rpm ai in a 5-a la 100? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Modus |
![]()
|
As vrea sa ne raspunda tatimeu daca benzinarul de 110 cai este chiar asa de lenes in depasiri cand masina e incarcata.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tatimeu |
![]()
|
nu sunt din Buc.
drept sa-ti spun nu stiu daca accelereaza mai repede caci nu am condus m2, dar ca raspuns la pedala pot sa-ti spun ca seamana cu solenza si ea avand primele trepte foarte scurte. la 100km/h in treapta a 5 cred ca in jur de 3000 sau mai putin. Nu am stat sa ma uit expres al turometru dar de exemplu daca schimb din 4 in 5 cam pe la 80km/h turometrul este cam pe la 3200-3300 poate ceva mai mult si cade in jur de 2600-2700, deci la 100 sa fie 3000 3000 si ceva. Cu prima ocazie am sa ma uit. Ce pot sa-ti spun este ca la o depasire cu treapta a 4 a plecand cam de la 75-80km/h, depasind un tir deci ma gandesc ca pe o distanta de 100m am ajuns cam pe la 115-120km/h si turatia se invartea in jur de 5000 dar cu siguranta in josul cifrei (pedala am apasat-o foarte serios) |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
Modus |
![]()
|
Multumim pentru raspuns.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tatimeu |
![]()
|
vad ca ai postat inaintea mea (eu ma gandeam cam cum sa ma exprim)
ce pot sa zic: la plecarile de pe loc sau atunci cand schimbi 1 in 2 mi se pare lenesa si sa ma explic: nu bruschez pedalele (desi de multe ori da in bot masina si asta mi se intampla cam la toate treptele de viteza - zmuncitura- cauza fiind in opinia mea faptul ca ambreiajul tine foarte sus, iar atunci cand schimb viteza cursa ambreiajului fiind scurta apare senzatia aceea de eliberare brusca- acum am ajuns sa apas ambreiajul pana jos si rar se mai intampla sa zmunceasca. Deci in cazul in care nu apesi pedala foarte tare pot sa spun ca e lenesa sau ma rog da senzatia de domoala, dar atunci cand merci pe drumuri mationale unde schimbi vitezele intr-un ritm mai alert, apesi pedala mai barbateste sau ma rog nu stiu cum sa zic, adica nu astepti 10s sa ajungi din 50-55,60km/h nu e puturoasa de loc. acum ca incarcatura ce pot sa zic: eu 80kg, sotia 55kg, copilul 38kg, bagaje 10-15-20 depinde nu mi s-a parut puturoasa (ce ma incanta e faptul ca in deal urc cu 90-10-110 in functie de pedala cu a 5 acolo unde cu Clio III mergeam cu a 4 pana la 90-95. In concluzie dupa mine e potenta sau suficienta de potenta pentru mine. Daca nu e foarte potenta, faptul ca este mult mai aplecata de bot, forma aripilor e mult accentuata da o senzatie de potenta ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
zugry |
![]()
|
un sfat derivat din experienta de pe un Hyunday Accent 1.6 112 CP: apasa acceleratia mai puternic si nu va mai avea acea zmucitura despre care vorbesti, intrucat la o turatie mai mare motorul cupleaza mai rapid, si nici nu mai da in nas.
privitor la urcatul pantelor, este mai normal sa le urci intr-a 4a daca nu vii lansat dintr-o linie dreapta, are un cuplu mai bun masina si o simti mult mai bine... |
--------------------
Renault
|
|
Modus |
![]()
|
Inteleg ca M3 nu e submotorizata deloc cu 1.6 16v benzina.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Un break 1,6 burdușit cu bagaje începe să cam fie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
tatimeu |
![]()
|
QUOTE(zugry @ 20 Oct 2009, 09:46) un sfat derivat din experienta de pe un Hyunday Accent 1.6 112 CP: apasa acceleratia mai puternic si nu va mai avea acea zmucitura despre care vorbesti, intrucat la o turatie mai mare motorul cupleaza mai rapid, si nici nu mai da in nas. privitor la urcatul pantelor, este mai normal sa le urci intr-a 4a daca nu vii lansat dintr-o linie dreapta, are un cuplu mai bun masina si o simti mult mai bine... sunt de acord cu tine faza cu treapta de viteza am facut-o doar de comparatie cu vechiul Clio III care pentru panta saracul era submotorizat si am vrut sa simt si eu puterea calutilor si a cuplului adevarul ca , recunosc, inca trebuie sa-mi sincronizez picioarele neconducand pana acum decat masini pana in 75CP unde cuplul nu se simtea mai deloc |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
eduardsebe |
![]()
|
@ssilviu...exact asta incercam sa ii zic si eu lui Modus...
deci nu sunt singurul caruia i se pare...de fapt nu mi se pare ,chiar asa e daca ar fi sa-mi iau break as alege diesel-ul cu toate ca nu sunt adeptul diesel-ului dar din lipsa de optiuni ce sa aleg... |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
laur_vd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 ![]() |
mai da cum e cu garda la sol la break? am citit ca ar fi de 120 mm?!? deci nu are pachetul de drumuri dificile?
|
--------------------
dacia
logan 1.6 ambition
2006, 1.6 ambition
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
laur_vd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 09 ![]() |
acolo am citit si eu, dar nu-mi venea sa cred
|
--------------------
dacia
logan 1.6 ambition
2006, 1.6 ambition
|
|
tatimeu |
![]()
|
e gresit trecut acolo garda la sol este >=120 cum o fii asta nu se stie.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
in legatura cu acceleratia la m3 pot sa va spun ca a abia de la 3000 rot se simte cu adevarat motorul , dar si in treapata intaia si a doua este destul de suparata , in schimb accelereaza foarte bine in treapta sase chiar la o viteza de 80km /h,
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 18:11 |