O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
edv_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|||
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
macar de-ar pune la noua generatie sa puna motoare mai puternice This post has been edited by cmandrei: 23 Jun 2011, 09:37 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Un lucru bun.
![]() Sper sa-i bage mai multe dotari (clima,servo adevarata nu vrajeala aia care e acum pe logan) si materiale mai bune. Si poate ii mai coboara si garda la sol un pic ca zici ca te plimbi cu jeep-ul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cam cand o sa soseasca noua colectie de logan, ca nu cred ca mai am rabdare sa mai traca inca 1 an, ca sa puna astia de la uzina dci-ul de 85 cp si pe berlina. Daca nu apare in toamna berlina cu configuratia mentionate, mi-e ca o sa fac o prostie si iau un credit mai mare ca imi schimb masina pe ceva tdi. Si sincer nu ma dau banii afar' din casa, care nici macar nu e a mea
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai las-o d***u de masina, ia-ti casa! Ca nu dormi in masina.
Si noua generatie asta va aparea cand? 2009/2010? Eu asa inteleg, indirect din articol. This post has been edited by St: 27 Jul 2007, 11:27 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai probabil 2009 si e vorba doar de un facelift mai substantial. model nou-nout nu vad eu mai devreme de 2012, decat daca vor produce in paralel ca Octavia 1 si 2.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa ma intrebati pe mine, eu as zice ca va apare la toamna-iarna, iar pe la noi la anu' ... dar nu va fi varianta sedan, ci aia hatchback.
Si mai sunt o carca de topice pe tema... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 June 07 ![]() |
Cand a aparaut Logan'ul,am cumparat o revista auto,intr-o rubrica scria ca cei de la Dacia apreciaza ca se va produce pana in anul 2011,si mai sunt si modele care ar mai trebui sa apara pentru logan,hatchback si papucul,deci nu cred ca va aparea un alt logan pana in urmatorii 4 ani
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa apara si sa le inlocuiasca pe rand cum au facut si cu variantele curente de Logan (lansare a modelelor la cam 1 an, unul dupa altul)
![]() This post has been edited by dmc: 27 Jul 2007, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
@andionut: a mai aparut o versiune de logan, ala din semnatura ta: ambition de 1,4!
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ce misto e garda.Cand merg cu amici pe drumuri naspa gen offroad cu alte masini alde opel pejo ford toti aia se plang ca au atins ca le e frica sa merga pe acolo cand eu intru cu ea de n-am oprire si toti zic misto garda asta de jeep
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
da cataline ai dreptate ,dar e specific romanilor sa critice tot ce e romanesc:P de asta si avem o asa imagine in lume.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa te anunt ca nu o sa-mi cumpar Logan. Si pe mine ma deranjeaza garda mare. E o parere personala.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
deci cand proiecteaza logan 2, o sa aiba de ales:
1. model nou, total inovador (twingo1, megane 2) 2. model nou dar similar, imbunatatesc virtutiile care i-au adus succes. Bag mana in foc ca o sa aleaga 2. Vom vedea probabil tot un logan bu portbagaj 500l, garda la sol mare, materiale ieftine, etc. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 28 Jul 2007, 15:39) Bag mana in foc ca o sa aleaga 2. Vom vedea probabil tot un logan bu portbagaj 500l, garda la sol mare, materiale ieftine, etc. pai la banii astia astia tu ce vrei...tu ai vrea sa dai 9000 euro si sa aiba materiale(plastice,design interior) in ea ca si o masina de 15 000 euro...nu cred ca se poate vreodata asta ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta zic si eu. Cand o sa apara (si mai sunt multi ani) nu va fi decat un Logan imbunanatit, adaptat la timpurile curente. Dar in esenta va fi criticat tot pentru aceleasi lucruri, cu toate ca va fi mai frumos si mai dotat decat Loganul actual.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa parerea mea or sa puna chestii fumate deja dar care pentru Romania sunt premiera:
-Filtru de particole (parca si vad reclama in care o familie respira linisita in logan) -Senzor de iluminare exterioara pentru faruri (cat sa coste o fotodioda cu un releu pentru faruri .. cativa lei) -Senzor de ploaie pentru stergatoare -Ceva plastice pentru tuning (vezi kitul de tuning de la Dacia) -Stergatoare sincronizate cu stropitorile de parbriz Si uite asa apare Logan 2... o masina total noua si inovatoare ![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
eu spun ca urmatoarea generatie o sa apara dupa renault megan 3 si o sa semene si oleaca cu noul logan
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 27 Jul 2007, 10:35) Sper sa-i bage mai multe dotari (clima,servo adevarata nu vrajeala aia care e acum pe logan) si materiale mai bune. Si poate ii mai coboara si garda la sol un pic ca zici ca te plimbi cu jeep-ul. ![]() daca fac asta n-o sa mai fie masina low-cost, n-o sa mai coste 10 000e, si cred ca ei vor sa pastreze situatia asta. bine-ar fi sa faca o masina complet noua cu dotarile la care te fereri tu si sa pastreze si Logan-ul. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
seraph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 September 05 ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 28 Jul 2007, 21:48) Dupa parerea mea or sa puna chestii fumate deja dar care pentru Romania sunt premiera: -Filtru de particole (parca si vad reclama in care o familie respira linisita in logan) -Senzor de iluminare exterioara pentru faruri (cat sa coste o fotodioda cu un releu pentru faruri .. cativa lei) -Senzor de ploaie pentru stergatoare -Ceva plastice pentru tuning (vezi kitul de tuning de la Dacia) -Stergatoare sincronizate cu stropitorile de parbriz Si uite asa apare Logan 2... o masina total noua si inovatoare ![]() Tu cred ca nu sti ce inseamna filtru de particule, confunzi cu filtrul de polen. Desi se numesc filtre, nu este nici o legatura intre ele. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
asa cum am mai zis masina o sa fie lansata la sfarsitul acestui an in Brazilia ( daca am inteles bine ) si in martie la noi .
Masina o sa fie hatchback si o sa fie cam la celasi pret cu loganul sau poate un pic mai mic, dar si masina va fi un pic mai mica . nu mai e asa mult pana la anul!!!! |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Dadu221,daca ai o plasma te incadrezi,daca ai inca modelul pe lampi ia-ti MCV.
PS.Masinuta este frumoasa dar micuta,incepeti sa puneti bani de-o parte, la anul pe vremea asta o veti conduce. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
deci eu la Loganu asta nou as vrea...
Sistem ESP obligatoriu !!!!!!!!! scaune reglabile pe inaltime, dar REGLABILE ! Scaune din alea de ai senzatia ca stai IN scaun, nu PE scaun AMORTIZOARE adevarate si roti mai late ! Garda coborata cu cel putin 4 cm Degeaba or sa puna motor de 150 de cai daca ti-e frica sa mergi cu 120 kmh ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
ESP zic si eu:
-servodirectia mai calumea (usoara la viteze mai mici) -mai aerodinamica.... sa nu iti fie frica ca te rastorni cand treci pe langa un camion in rest e super sau se poate pune dupa. |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Daca nu vor baga tabla galvanizata, daca nu vor schimba materialele la plansa de bord, daca nu va fi o masina de minim 4 stele va fi tot o masina pe care nu as cumpara-o niciodata. Iau Fabia si gata.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
530d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Daca punem toate lucrurile mai sus amintite o sa iasa o masina de 16000 de Euro. Loganu-i bun asa cum este, farmecul lui este ca la 8000 Euro cumperi o masina noua, care isi duce familia confortabil.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as vrea sa aiba tabla galvanizata ca un Passat, vopsea buna ca un Mercedes, confortabila ca un Volvo, iute ca un BMW, finisaje faine ca la Audi etc. Dar sa-i spuna Noul Logan.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
bai nene voi credeti ca mos craciun o sa va aduca un logan asa cum voi vi-l doriti...
logan este o masina ieftina si va ramane o masina ieftina ce foloseste solutii tehnice depasite :| incredibil ce citesc aici...lumea spera ca urmatoarea generatie de logan se va batea cu a4, seria 3 si s40 =)) tot o saracie de masina destinata tarilor din lumea a 3-a o sa fie....NO OFFENCE....dar sa fim seriosi e o masina ieftina !!!! later edit : si eu am logan dar stiu clar ce masina mi-am cumparat !!! This post has been edited by Fan3: 30 Jul 2007, 13:10 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Cred ca ar trebui facute modificari mici la logan (mai ales ca si cost) dar care sa creasca mult confortul, utilitatea si daca se poate si fiabilitatea masinii. Si as incepe cu bancheta rabatabila, filtru polen, si alte lucruri "mici" care sa nu coste insumat nici 500Euro dar care sa modifice multe lucruri in bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:19 |