O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
fizzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|||
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
cred ca noua generatie logan va aparea la 1 an sau 2 dupa lansarea lui megan III
si cred ca noua generatie logan va semana cu megan 3 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(valentin.dumitran @ 31 Aug 2007, 08:17) Păi nu a visat nici un preț..., ăla o să-l aflăm mai târziu. QUOTE(fizzo @ 31 Aug 2007, 08:46) B90 va fi lansat în producție în Octombrie 2007 în Brazilia și prin Februarie-Martie 2008 în România. Tot prin primăvara lui 2008 îl veți putea și cumpăra. Prețurile încă nu se cunosc. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si va prefigura urmatoarea versiune de Logan. B90-ul va fi un fel de Clio3 al saracilor. Foarte multe asemanari.
This post has been edited by IRONICK: 31 Aug 2007, 09:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
fizzo |
![]()
|
Fratilor, io sunt mai profan asa...............ce e B90?
Ce aduce in plus sau minus fata de Loganul actual? Mai precis: sunt imbunatatiri estetice de motorizare, optionale etc? Si nu in ultimul rand......tabla va fi galvanizata, etc? Multumesc. PS. Aveti ceva poze, schite cu B90-ul asta? Ca-mi vorbiti din carti da' io vreau ceva concret sa vada si ochiu' meu. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ai citit tot topicul ? Ma-ndoiesc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
B90 e loganul hatch.
In visul meu se facea ca ar fi fost niste zvonuri ca nu ar fi mai scump decat actualul sedan. Chiar erau niste soapte ca ar fi putin (dar nu cu mult) mai ieftin. Dar se auzeau cam greu soaptele, nu as putea baga mana in foc daca auzeam prea bine. In plus aduce dimensiunea, un design exterior mult mai "in trend", mai specific casei renault. Imbunatatiri estetice: daca ti se pare ca seamana cu sedanul, atunci nu sunt... La interior se facea in vis ca vor fi ceva modificari, pe calapodul bordului din brazilia, la fetele de usi... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Si in visul tau se facea cu nu mai troncane haionul ca pe la dsn/slz?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe la solenza nu prea mai troncanea.
This post has been edited by Sony: 31 Aug 2007, 09:56 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil nu mai mult decat troncane cel de pe clio 3. Ca-s pe aproape.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Am inteles; multumesc de raspuns. Oricum nu cred ca mai am atata rabdare si-mi iau limuzina, dar e bine de stiut.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
fizzo |
![]()
|
Esti mester mare Klause da' in visul tau n-a aparut cumva si-o poza ceva?
![]() Am vazut schita aia din visul tau da' nu ma multumeste ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(valentin.dumitran @ 31 Aug 2007, 11:09) Am inteles; multumesc de raspuns. Oricum nu cred ca mai am atata rabdare si-mi iau limuzina, dar e bine de stiut. Daca e sa ma intrebi pe mine, eu as zice sa ai rabdare. Doar daca vrei o masina mai mare sa-ti iei sedanul. Ca o masina mai mica, cu aceleasi motoare ca acuma, cu oarece imbunatatiri (inclusiv in zona de "rugina") s-ar putea sa fie o afacere mai buna. Parerea mea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Au in vedere si utilizarea tablei galvanizate?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Ieri am vazut un camion cu Loganuri Berlina si aveau bari de MCV.. S-ar putea de acum in colo sa puna pe toate doar de MCV.. ar fi frumos..
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Oare e la fel de inalta ca loganul sau ca modelul clio3?
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de schita asta (X90): This post has been edited by locosaint: 31 Aug 2007, 11:23 Attached thumbnail(s) design_x90.jpg ( Size: 9.87k ) Number of downloads: 1506 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E ceva ma joasa, cam ca un Ferrari.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
Pentru cei care nu au vazut inca pozele astea:
h45.jpg ( Size: 37.54k ) Number of downloads: 3314 poate mai viseaza cineva masina, sunt poze destul de vechi, dar poate o visati si voi mai frumoasa ca parca e facuta din ciocan pe timpul lui Ceausescu. Mie cel putin imi aduce aminte de "concept-urile" pe care le prezentau la TIB de era mai mare rasul... |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
Sony |
![]()
|
Ce legatura au pozele alea cu Loganu'?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ahaa m-am prins...Ce-a visat Klaus puteti vedea in postul lui Kits
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, da in pozele lui Kits se vede un romb argintiu pe hayon. O fi noua sigla Dacia?
![]() ![]() Oricum poza din avatarul lui Arhimede e beton! As vrea sa vad asa ceva pe strada ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 31 Aug 2007, 13:25 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@ kits: de ce e "din ciocan" ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sunt cateva linii in desenul lui Klaus care sunt prea ne-intamplatoare cu cele din pozele din postul 79. Imagini din subconstient se manifesta in somn, da in cazul asta nu prea e doar un produs al subconstientului.Klaus stie ce stie:P
Cypher4laguna:mersic:D daca o vrei o ai. Pe de alta parte exterioru nu ma deranja deloc.Daca nu-si baga creeri prin tehnica si prin interior degeaba. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
ma refer in special la felul cum e lucrata capota deasupra farurilor si a grilei (inexistente) si a felului simplist in care arata haionul plus banalitatea stopurilor. eu sper sa foloseasca cumva "tehnologia" stopurilor de la MCV care este atat de reusita ca pare a fi de la o masina cu cateva clase mai sus...
nu conteaza ca are stema Renault, asta nu spune nimic, putea sa aibe si stema Nissan la o adica. si eu sunt nerabdator sa iasa hatchback-ul, dar sa fie mai dichisit decat in imaginile de mai sus, sper ca ceea ce se vede in poza, respectiv in visul lui Klaus sa fi fost doar niste machete preliminare, de fapt nici nu cred ca ar scoate Dacia (Renault) o masina atat de bruta. nici macar rusii nu mai scot masini atat de invechite ca design, mie mi se pare design de acum mai bine de 10 ani, ceva demn de firma TATA si altele de genul ei. numai bine. This post has been edited by Kits: 31 Aug 2007, 18:08 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
uite-asa un papuc Logan vreau :
53333_8mg.jpg imi place linia curbata din spatele cabinei, nu dreapta ca la vechile papucuri. This post has been edited by eminescu0: 31 Aug 2007, 18:55 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
klaus |
![]()
|
eminescu0, o sa ai o surpriza cand o sa apara pick-up-ul. Placuta. Nu chiar asa de rotunjita totusi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
imagini cu ce ar fi putut visa klaus (se credea pe la inceputul anului a fi noul koleos)
Attached thumbnail(s) koleos1.jpg ( Size: 90.77k ) Number of downloads: 2116 koleos2.jpg ( Size: 82.83k ) Number of downloads: 2085 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Koleos-ul are alt spate. E posibil ca asta sa fie Hatch-ul la Logan.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:33 |