Renault Megane III (reunit), Sedan si Break
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane III (reunit), Sedan si Break
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Frumoooos!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Feb 2009, 22:31) sa speram ca break-ul megane va arata ca si cgi-ul (poate spyshot?? ) de mai jos. mie imi place la nebunie meges10.jpg ![]() This post has been edited by IRONICK: 27 Feb 2009, 17:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Stopurile alea parca sunt neterminate, in rest imi place masina. Parca sunt doua "furculision"!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cool...ca prima senzatie..dar terminatiile alea cam ciudat lasate asa in relief.macar una de la fieccare stop trebuia "ingropata" in tabla.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
trebuie respectată tema capacului portbagajului existentă și pe restul modelelor.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
hai si cu sedanu
![]() ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Interesantă formă, plonjată pe spate pentru asigurarea unui coeficient aerodinamic cît mai bun.
Una din posibilele probleme identificate este faptul că, din cauza barelor de pavilion longitudinale care nu mai sunt paralele cu solul, o cutie de portbagaj va sta cu nasul în vînt. Mașina e frumoasă, dar rămîn la părerea mea anterioară că forma haionului reduce spațiul util în portbagaj și mașina este un hatch back mai lung |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cam ciudatele farurile, tind sa nu imi placa, astept insa sa vad masina in realitate.. poate imi schimb parerea
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
deci se pare ca cgi-ul asta a fost cel mai aproape de realitate...
aphophis, de ce ai spus ca nu iti plac farurile? sunt diferite fata de modelul cu 3/5 usi? sau te referi la stopuri? This post has been edited by Bacu: 28 Feb 2009, 01:22 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 88.74k ) Number of downloads: 637 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(șoferistul @ 27 Feb 2009, 19:29) Interesantă formă, plonjată pe spate pentru asigurarea unui coeficient aerodinamic cît mai bun. Una din posibilele probleme identificate este faptul că, din cauza barelor de pavilion longitudinale care nu mai sunt paralele cu solul, o cutie de portbagaj va sta cu nasul în vînt. Mașina e frumoasă, dar rămîn la părerea mea anterioară că forma haionului reduce spațiul util în portbagaj și mașina este un hatch back mai lung ..Ca de cate ori ai vazut tu un break cu cu portbagajul plin pana in tavan?.Breakul e doar o "fita" pentru cei care vor sa dea asa o alura de..."necesitate" faptului ca sunt pe drum....Cand vezi un break, ai asa in subconstient impresia ca omu de la volan e un om ocupat, pentru care masina e o doar un obiect cu care el isi rezolva treburile presante, da impresia unui om care merge cu familia in weekend la bunici, cu catelu in portbagaj, copiii pe bancheta din spate.Care e utilitatea in plus? Omu pentru aspect si imagine uita de 1000 de probleme care in lipsa scopurilor de mai devreme sunt criterii principale de alegere a unui automobil. Adica oricine vrea o masina cat mai ieftina, spatioasa, economica,fiabila.Dar daca te face un pic mai aratos in fata altora.....uiti de toate astea intr-o masura mai mica sau mai mare.Cel mai bun exemplu sunt "couperuile cu 4 usi". |
--------------------
dacia
lgn
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Masina precedenta a fost break.
M-am izbit de problema volumului la cînd trebuia sa merg cu copilul departe, cu tot cu cărucior și multe alte bagaje pe care mama lui le considera necesare. Acu vine al doilea... Mersul în concediu cu cortul, izoprene, apă, saltele, mîncare, saci de dormit, aragaz este foarte solicitant din punct de vedere al spațiului. La fel este un concediu prin Europa. În perioada de vara una din 10 masini are portbagaj de pavilion. Îți imaginezi că un portbagaj este calculat să fie aerodinamic și să fie apăsat în jos de jeturile de aer în timpul rulării cu viteză mare, mai ales că în partea frontală aerul respins de parbriz are deja traiectorie ascensională. Dacă ridic tocmai partea din față a portbagajului de pavilion nu cred că obțin un efect dorit de producător... |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(r_vlad @ 27 Feb 2009, 18:14) Mi se pare mie sau hayon-ul ala pare din 2 bucati, Koleos-style? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa vad Sedan-ul....cand apare?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 28 Feb 2009, 01:22) pai dupa parerea ta, cine crezi ca l-a facut? ![]() @eduardsebe: se pare ca tot acum trebuie sa apara si asta micu'... cica-i foarte agresiv ![]() ![]() PS: parca cu cateva posturi in urma a pus cineva niste poze cu un Mitsubishi Lancer si spunea ca arata aproximativ la fel... ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
meserias loganfan!
![]() e misto rau breakul asta. sincer nu imi vine in minte vreun break compact mai frumos decat megane-ul asta 3. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
intradevar frumos.
mai sunt si alte breakuri frumoase, dar nu in segmentul asta de pret. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE(șoferistul @ 28 Feb 2009, 06:44) Masina precedenta a fost break. M-am izbit de problema volumului la cînd trebuia sa merg cu copilul departe, cu tot cu cărucior și multe alte bagaje pe care mama lui le considera necesare. Acu vine al doilea... Mersul în concediu cu cortul, izoprene, apă, saltele, mîncare, saci de dormit, aragaz este foarte solicitant din punct de vedere al spațiului. La fel este un concediu prin Europa. În perioada de vara una din 10 masini are portbagaj de pavilion. Îți imaginezi că un portbagaj este calculat să fie aerodinamic și să fie apăsat în jos de jeturile de aer în timpul rulării cu viteză mare, mai ales că în partea frontală aerul respins de parbriz are deja traiectorie ascensională. Dacă ridic tocmai partea din față a portbagajului de pavilion nu cred că obțin un efect dorit de producător... Pai vezi ca din start breakul e alegerea gresita.... ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
șoferistul |
![]()
|
da, eternul sedan era mai potrivit...
![]() Ideea era că un break trebuie să fie funcțional cît se poate de mult. Cine cumpără break o face în primul rînd pentru funcționalitate. discuțiia era despre M III și am prezentat niște considerații personale care să mai taie din entuziasmul unora. Mașina e frumoasă, nu dau cu pietre. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
niceeeeeeeeeeeeeeeee.
daca sedanul arata la fel de bine, ma apuc de strans bani ![]() legat de stopuri, mie imi plac tocmai pentru ca sunt "altfel", sunt originale. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacialoganmcv |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
oare de ce am impresia ca varianta low-cost a noului Megan III, adica sedanul, va fi marea surpriza placuta din partea Renault-ului la acest salon auto?!...
![]() @loganfan2008 QUOTE parca cu cateva posturi in urma a pus cineva niste poze cu un Mitsubishi Lancer si spunea ca arata aproximativ la fel... eu am postat acele poze dar se pare ca un moderator a fost deranjat si le-a sters; nici acum nu am reusit sa inteleg ce anume l-a deranjat la acele poze ![]() ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 2 Mar 2009, 17:12 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
aphophis |
![]()
|
da doamne
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 1 Mar 2009, 21:21 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
S-o fabrica tot in turcia si asta?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Arata absolut bestial, sincer. Sa vedem interiorul si motorizarile...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
normal ca in Turcia se va fabrica; ....cu sigla de Renault si de SM ...
![]() interiorul este exact cel de la MIII hatchback ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 1 Mar 2009, 22:08 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
aphophis |
![]()
|
si unde vor vinde oare samsungurile alea facute in turcia? (asta daca am inteles eu bine)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
pe forumul reno din franta vad ca se vorbeste despre proiectul H95 (Megane III 4X4) despre care se credea ca a fost abandonat dar se pare ca se lucreaza in secret la acesta
![]() @aphophis: Coreea |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:21 |