Renault Megane III (reunit), Sedan si Break
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane III (reunit), Sedan si Break
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si imaginile unde-s?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
aphophis |
![]()
|
sedan:
FLUENCE_sedan.jpg ( Size: 23.23k ) Number of downloads: 7408 break FLUENCE_break.jpg ( Size: 23.44k ) Number of downloads: 7484 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai sunt doar niste imagini prelucrate.Oricum sedanul cred c-o sa fie simpatic.
This post has been edited by Arhimede: 14 Dec 2008, 15:50 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
am si zis ca sunt cgi-uri
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 14 Dec 2008, 15:49) sedanul va fi varianta aceea low-cost (s-a mai vorbit despre el pe aici) asa ca nu va asteptati la prea multe din partea lui; si break-ul e simpatic, am auzit ca ar avea triplele tip potcoava ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca sedan-ul va fi asa aia va fi urmatoarea mea masina
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Frumoase amandoua. In special sedanul. Sa vedem cat o sa semene realul cu virtualul.
In alta ordine de idei, sa inteleg ca sedan/break vor aparea abia in 2011? Sau versiunile electrice vor aparea atunci, si cele clasice mai devreme? LE: o fi avand legatura cu acesta: http://www.caradvice.com.au/16455/2009-ren...ne-sedan-spied/ ? This post has been edited by CataOlar: 14 Dec 2008, 19:18 |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
alladin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 November 08 ![]() |
sa nu fie facute la Bursa, la fel ca actualua sedan si nu mumai!
oricum, arata bine! |
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sedanul ala a luicataolar pare mai mult un facelift...... montantii spate si usile nu sunt deloc schimbate...dar poate mi se pare mie.....
oricum misto pozele lui apophis... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CataOlar @ 14 Dec 2008, 19:15) Frumoase amandoua. In special sedanul. Sa vedem cat o sa semene realul cu virtualul. In alta ordine de idei, sa inteleg ca sedan/break vor aparea abia in 2011? Sau versiunile electrice vor aparea atunci, si cele clasice mai devreme? LE: o fi avand legatura cu acesta: http://www.caradvice.com.au/16455/2009-ren...ne-sedan-spied/ ? eu cred ca ala va fi un megane sedan pentru aussie ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Imaginile sunt surprinse in Franta.
Masina are din liniile actualului sedan,...pe portiere parca ar fi bandouri in genul astuia nou. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Chiar in prima fraza spun ca imaginile sunt de prin Franta...nu cred ca se apuca sa dezvolte un model aparte pt Australia. Oglinzile retrovizoare sunt de la M3. Iar pe bord nu are cocoasa de la M2...
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
![]() http://www.e-transport.ro/RENAULT_MEGANE_I...s17427-p82.html Attached thumbnail(s) 4672_6_megane_3_sedan.jpg ( Size: 97.58k ) Number of downloads: 6897 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Exista posibilitatea ca sedaul, daca o sa fie varianta aia low-cost sa fie un megane m2 sedan cu un facelift ce preia elemente de la m3?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Poza lui CataTranca este cea adevarata. Exista sedanuri din astea in Romania. Chiar ieri am vazut unul in zona Carrefour Militari pe centura, dar doar pentru cateva secunde.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma indoiesc sa fi vazut sedan 3 ,fie si pentru simplul motiv ca inca nu s-a lansat oficial,daramite sa fie adus in Romanica.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si daca ii adus pentru teste la Mioveni?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@andreicri: Stii cate Kangoo 2 erau spre Vidraru pana sa se lanseze oficial in Romania? Am vazut si Megane 3 acum 2 luni, tot cu numar de probe. Sedan-ul vazut ieri nu stiu ce numere avea l-am vazut la 10-15 metri in fata, dar cum nu conduceam eu nu am putut sa-l prind.
|
--------------------
Renault
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai multe poze!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
ce ma?....
![]() de unde au aparut frate astia? ..... Renault a publicat primele imagini cu variantele Renault Megane Sedan si Renault Megane Break. Cele doua variante vor fi prezentate ... in 2009 ![]() pe bune?.... ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 15 Dec 2008, 16:12 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dancva @ 15 Dec 2008, 16:49) @andreicri: Stii cate Kangoo 2 erau spre Vidraru pana sa se lanseze oficial in Romania? Am vazut si Megane 3 acum 2 luni, tot cu numar de probe. Sedan-ul vazut ieri nu stiu ce numere avea l-am vazut la 10-15 metri in fata, dar cum nu conduceam eu nu am putut sa-l prind. Corect,dar erau variante deja lansate in occident si urmau sa fie lansate la noi.Or sedanul nu e lansat in Occident , daramite sa mai apara la noi.As admite ca a fost un sedan doar daca era mentionat ca era cu camuflaj...asa poate as risca sa cred..altfel nu.sa nu fi fost hatch-ul..... |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Sa nu uitam totusi ca Renault Megane 2 Sedan a fost lansat mai intai in Romania, si abia apoi in Europa de Vest.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
kodeina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 September 08 From: Hunedoara ![]() |
la fel au spus si de bmw x6 ca se lanseaza peste juma de an, si era un model care statea plin de praf in reprezentanta din iasi de ceva timp. asta pe cind erau povestile despre x6, ca acum au aparut destule prin tara. la fel s-a intimplat si cu passatu cc, care toti il vedeau prin reviste si se spunea ca apare peste nu stiu cite luni, si eu il vazusem prin iasi plinbindu-se fara nici un stres.
nu stiu sub ce forme se aduc masinile astea inainte ca ele sa fie lansate oficial, dar se aduc si circula printre noi ![]() eu tind sa cred ca ce a vazut dancva e posibil sa fie real. oricum, mi se pare tare frumusica caroseria asta ![]() |
--------------------
bmw
318i
e46 99
|
|
DanCVA |
![]()
|
QUOTE(andreicri @ 15 Dec 2008, 23:44) Corect,dar erau variante deja lansate in occident si urmau sa fie lansate la noi.Or sedanul nu e lansat in Occident , daramite sa mai apara la noi.As admite ca a fost un sedan doar daca era mentionat ca era cu camuflaj...asa poate as risca sa cred..altfel nu.sa nu fi fost hatch-ul..... Nu era camuflat, deci imposibil sa confund un sedan cu un hach ![]() This post has been edited by dancva: 16 Dec 2008, 11:51 |
--------------------
Renault
|
|
andreicri |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 16 Dec 2008, 12:17) Sa nu uitam totusi ca Renault Megane 2 Sedan a fost lansat mai intai in Romania, si abia apoi in Europa de Vest. Oare?eu din cate stiu a fost prezentat la salonul auto de la Bologna din vara si a sosit la noi prin primavara anul urmator.... This post has been edited by andreicri: 16 Dec 2008, 13:10 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In Romania a fost lansat in toamna lui 2003 M2Sedan
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andreicri |
![]()
|
Ma rog..ideea era ca nu s-a lansat intai la noi si apoi in occident.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Ba dimpotriva, la noi s-a lansat foarte repede dupa aparitia primelor imagini oficiale. Lansarea oficiala a fost mai intai in Romania, si apoi in anumite tari din Europa de Vest (Marea Britanie de exemplu).
Ultimele 2 generatii de Renault Symbol (ultima si penultima) au fost lansate in Romania inaintea lansarii lor pe celelalte piete emergente. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:56 |