Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 133 134 135 136 137 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Dan73
post 6 Sep 2010, 16:04
Post #4021

Membru autentic

Group: Members

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sorin1967
post 7 Sep 2010, 07:25
Post #4022

Membru autentic

From: Bacau

Nemaipomenita politica de azi a dus ca second hand-ul sa devina iar un bussines.
Asta este relansarea economoca..... radmasa.gif

Si mai am o nedumerire: cand Dumnezeu de acolo de sus isi face timp si sa arunce un ochi la Basescu , Udrea , Boc , Berceanu , Videanu si la familiile lor.... popa.gif

--------------------
ML 350 - BC-35-SDS 2013
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
daniel4ro
post 7 Sep 2010, 20:07
Post #4023

forumist anti

From: B U Z Ă U city

oare cat mai suportam refularile mascariciului asta?
mergeti in sudul tarii si in mai toate gospodariile la sate gasiti galeti portocalii, cu care oamenii chiospaliului au cumparat voturi
el despre ce vorbeste?

http://www.antena3.ro/politica/basescu-tic...cum_106589.html

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 7 Sep 2010, 20:46
Post #4024

Membru autentic

vai daniele dar al naibii peneleii si pesedeii nu au cumparat pe nimeni. Hai nu mai face pe nevinovatul, toti au cumparat voturi. Remember ce zicea ponta: ei au furat mai mult ca noi. Lol, de fapt se stie ca la furturi psd-ul e no1

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Sep 2010, 21:13
Post #4025

Membru autentic

Ca oameni care traim in tara asta, orbi sa fi fost si tot am fi vazut ca la alegeri era toata portocalie...si de galeti si de geci si de bannere. Daca vine domn' afofis sa ne spuie ca e altfel, pe principiul ca "se stie", prosti sa fim si tot nu l-am crede radmasa.gif
Sigur ca toti au cumparat voturi dar cine a dispus de fonduri mai babane? Diferenta a fost mare intre putere si opozitie si a sarit in ochi de departe. Asa ca iti trebuie un soi de neobrazare sa vii si sa spui ca a fost altfel cand noi traim aci si am vazut ce s-a intamplat.
Apropo....cum zicea nenea ala din PDL? Daca nu-l dadeau afara pe Nica nu castigau alegerile? Cine venea pe aici (ca si altii pe televiziuni) sa planga de mila tarii ca a ramas fara guvern? radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
pcs
post 7 Sep 2010, 21:16
Post #4026

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Daniel, totusi: Daca s-au cumparat in sudul tarii voturi cu galeti portocalii, cum se face ca in judetele din sud a castigat Geoana? Am mai spus-o intr-un post, verificati in toate alegerile de pana acum, judetele care au inclinat balanta de fiecare data au fost Suceava si Neamt. Verificati, celelalte judete nu si-au schimbat de regula culorile, dar cand in Suceava si Nemt au castigat rosii, au castigat in toata tara, cand judetele astea au fost portocalii ( sau albastre in 1996 ), PSD-ul a pierdut.

This post has been edited by pcs: 7 Sep 2010, 21:17

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Dan73
post 7 Sep 2010, 21:25
Post #4027

Membru autentic

Nu se judeca asa. Chiar daca a castigat Geoana in sud e mai mult decat probabil ca Basescu a obtinut mai multe voturi cu galetile si gecile decat ar fi obtinut fara ele.
Tragand linie a iesit cu cateva zeci de mii de voturi in plus. Treaba cu Suceava si Neamt e pur intamplatoare cred eu, nu vad ce relevanta are.
Hai sa nu ne amintim si cum s-a votat in strainatate toata ziua...un vot la minut radmasa.gif
Era un vers intr-o poezie comunista: "spic cu spic se face snop" radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 7 Sep 2010, 21:48
Post #4028

Membru autentic

dane bag-o si pe aia cu nesimtitii din diaspora care ar trebui impuscati ca nu au permis peneleilor si pesedeilor sa ajunga la cascaval wub.gif Cat despre probabilitate, eu zic ca e mai probabil ca pesedeii au aruncat o gramada de bani alaturi de penelei la ultimile alegeri. Insa cand au pus ca si candidati 2 talambe impotriva marinarului, poti sa bagi miliardele lu' peste prajit ca tot acelasi rezultat o sa-l obtii: mihhhhhhhhhhhhhaela drrrrrrrrrrrragostea mea icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Sep 2010, 21:56
Post #4029

Membru autentic

Din ce spui tu s-ar putea intelege ca eu am spus asa ceva. Nu numai ca nu e asa dar nici macar nu am auzit pe nimeni zicand ca ar trebui impuscat cineva...am auzit insa de unii care au pus botul si au crezut ca s-a votat in strainatate cu cadenta unui kalasnikov radmasa.gif

E adevarat ca Geoana a pierdut pe mana lui si s-a facut de toata jena insa Antonescu a cam maturat pe jos cu iubitul tau conducator si stii prea bine asta.. radmasa.gif .nu a fost deloc talamb in confruntarea directa.. radmasa.gif
Hai sa nu mai dezgropam mortii ca stim si noi cum a fost, sa nu iti inchipui ca avem mintea scurta si acum credem ca de fapt baselu a maturat pe jos cu Antonescu, ca nu a fost asa...SI STIE TOATA LUMEAAAA radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 7 Sep 2010, 22:01

--------------------
+
pcs
post 7 Sep 2010, 21:57
Post #4030

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

OK, s-au obtinut voturi cu galeti si geci portocalii. Vrei sa iti povestesc si cum s-au obtinut voturile tiganimii din Patrauti de catre primarul PSD? Toate partidele s-au bazat pe voturile electoratului sarac si ignorant, stiindu-se exact ca cea mai mare parte a voturilor vin din categoria asta. Oricum la tara se voteaza pe baza de clanuri, cumetrii si rubedenii, plus principiul "ala mi-a dat mai mult". O buna parte din restul electoratului nu a votat, pentru ca "ce mi-s astia, ce mi-s ailalti ", iar altii nu au votat pro cineva , ci contra cineva. Modus, Aphopis, Luck nu au votat Basescu pentru ca e mai bun, ci pentru ca li s-a parut ca celalalt e mai rau ( evident, acelasi rationament se aplica si de cealalta parte a baricadei ). Daca acum la aproape un an de la alegeri stai sa ii analizezi pe toti, vezi ca de fapt nu ai avut pe cine sa alegi.
Din pacate, se pare ca oamenii cu bun simt si 7 ani de acasa ( judecand sa zicem dupa " esantionul reprezentativ " oferit de forumul reno ) nu vor avea niciodata sanse in politica romaneasca. Btw, daca ma uit la numarul membrilor si repartitia geografica, putem infiinta un partid al utilizatorilor / fanilor Renault, cu un program minimal si de bun simt - dezvoltarea infrastructurii, pedepsirea draconica a agresivitatii / cocalarismului, protectia consumatorilor, etc. Ba, daca mai racolam alte cateva forumuri, am castiga si alegerile!
Si apropo, treaba cu Suceava si Neamtul nu e intamplatoare. Daca verifici istoricul procentelor pe judete, ai sa vezi ca in majoritatea lor variatiile sunt de maxim 5%, iar cele mai reduse variatii sunt in judetele din sud.
Si doar de amuzament : daca treci prin judetul Vaslui si acum vei intalni prin toate satele banere rosii cu Geoana. Asta toamna proportia in zona era de 10 rosii la un portocaliu/galben

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Dan73
post 7 Sep 2010, 22:16
Post #4031

Membru autentic

Eu chiar am scris aici pe forum cum s-au castigat alegerile locale intr-o zona dominata de psd. Deci nu am zis ca psd nu foloseste aceleasi metode ci ca pedeleul a preluat si perfectionat toate acestea.
E posibil ca in Vaslui sa fi fost mai multe bannere rosii si nici macar nu e singulara chestia, insa pe toata tara lucrurile au stat altfel si mie mi-a fost foarte clar cine a aruncat mai multi bani in campanie. Chiar am umblat mult prin tara in perioada aia.
Faptul ca Olteanu spune in clar ca daca nu aveau omul lor la interne nu castigau alegerile dovedeste cum au fost castigate alegerile in afara de mita electorala.

Revenind la subiectul deschis de Daniel...sa numesti ticalosi pe altii care in 4 ani au dublat pensiile (omitand voit sa amintesti inflatia din anii astia, cresterea pib-ului si a salariului mediu pe economie care la randul lui a crescut mult), cand premierul tau spunea acum un an (in plina criza dar inainte de alegeri biggrin.gif ) ca in 2010 va mari pensiile cu 5%.... cand tu insuti promiteai inainte de alegerile din 2008 ca o sa maresti salariile profesorilor cu 50%, cand la bilantul mandatului te laudai in gura mare cu cresterea aceasta de pensii si o prezentai ca pe o realizare proprie.... mi se pare ceva de neconceput...incremenesti dom'le pur si simplu.

This post has been edited by Dan73: 7 Sep 2010, 22:29

--------------------
+
mining
post 7 Sep 2010, 22:23
Post #4032

Membru autentic

Indiferent cu cine ati votat, guvernul este pdl, prin urmare vinovat pentru situatia din tara este partidul de guvernamant.
Nici opozitia nu e departe de pdl, dar totusi guvernantii sunt tamaie.

--------------------
Renault Fluence 1,5 dCi, 110 CP
+
daniel4ro
post 8 Sep 2010, 06:08
Post #4033

forumist anti

QUOTE(Dan73 @ 7 Sep 2010, 22:16)
cand premierul tau spunea acum un an (in plina criza dar inainte de alegeri  biggrin.gif ) ca in 2010 va mari pensiile cu 5%.... cand tu insuti promiteai inainte de alegerile din 2008 ca o sa maresti salariile profesorilor cu 50%, cand la bilantul mandatului te laudai in gura mare cu cresterea aceasta de pensii si o prezentai ca pe o realizare proprie....
*

era dezinformat de oamenii mogulilor care se cuibarisera in partidul lui, doar stim cu totii asta biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
gruita2005
post 9 Sep 2010, 10:46
Post #4034

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Mai fratilor, cu marioneta asta de basescu nu vom iesi din rahat nici peste 1000 de ani
uitati-va mai jos ce declaratie de mare maestru are basescu asta. Nu stiu daca sa plang sau sa rad de ineptiile pe care le spune. Cred ca imi vine sa vomit mai degraba.

Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:

"Guvernul trebuia scos dintr-o anumita inertie in care intrase si cred ca remanierea care s-a produs, desi nu a adus niste personalitati, a venit cu niste oameni dornici sa se implice."

si eu vreau sa ma implic in salvarea acestei tari, oare de ce nu pune un om de rand acolo, sigur sunt multi care se implica. Daca nu pun oameni profesionisti si care sa faca treaba pentru tara nu pentru afacerile lor inseamna ca sunt pusi de marionete ca si boc poc.

"Au fost discutii si in ceea ce-l priveste pe Emil Boc, dar e foarte bine ca se discuta in partid. Asta e partidul pe care-l stiu eu, un partid in care lucrurile se discuta pe fata in interior. Daca Emil Boc si-ar fi depus mandatul eram in foarte mare dificultate. In primul rand s-ar fi redeschis problema majoritatii guvernamentale si ar fi trebuit sa reinceapa negocierile. Iar dupa cum vad eu programele politice al PSD si PNL nu le vad capabile sa scoata tara din criza si ne-am fi inglodat si mai rau in datorii. Dar e foarte bine insa ca si premierul a fost avertizat."

Fraza asta spune tot despre incompetenta lui si a bandei lui de hoti. Spune de opozitie ca nu poate scoate tare din criza, ca o inglodeaza in datorii dar tot pdl cere un nou acord cu FMI. Cum dracu vine si asta?! aia nu-s buni ca inglobeaza romanii in datorii dar ei sunt buni ca inglobeaza romanii in datorii?! si daca este avertizat boc-poc ce se intampla?! si eu am fost avertizat ca o sa fie nasoala treaba la iarna si care-i faza? toti suntem constienti ca cu acest guvern nu vom iesi la mal.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Modus
post 9 Sep 2010, 10:59
Post #4035

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 9 Sep 2010, 10:46)
toti suntem constienti ca cu acest guvern nu vom iesi la mal.
*

sunt de acord "ca nu vom iesi la mal cu acest guvern".

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Dan73
post 9 Sep 2010, 11:08
Post #4036

Membru autentic

Deci a avut niste oameni pusi de el in guvernul trecut printre care si Vladescu. Ei, cum dracu vine treaba asta sa-i puna in carca omului pus chiar de el in functie o gramada de chestii si el sa nu isi asume nimic? S-a luat de el si cand au depus aia juramantul si aseara. Cica ar fi lasat o bomba in urma ...bomba fiind chestia cu impozitarea pe drepturi de autor si pfa...
Si inca o chestie: daca madam Nuti a dorit si a sustinut depunerea mandatului premierului Boc, ce naiba mai cauta in guvernul Boc 5? blink.gif blink.gif
Mari oameni, mari caractere radmasa.gif

Si mi-am mai adus aminte de o chestie: cum e posibil sa prezinte acum ca pe un fapt pozitiv numirea unui ministru de finante din partea de control (ANAF) a ministerului cand acum cateva luni (cand toata preasa urla ca mai bine reduce evaziunea si colecteaza mai bine taxele decat sa reduca salariile) spunea ca in Romania nu exista evaziune, pt ca firmele sunt controlate si rascontrolate blink.gif blink.gif

This post has been edited by Dan73: 9 Sep 2010, 11:15

--------------------
+
tatimeu
post 9 Sep 2010, 11:21
Post #4037

Membru autentic

mari curve

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
gruita2005
post 9 Sep 2010, 12:10
Post #4038

Membru de la Baia Mare

Modus, ma corectezi? sau esti de acord cu mine? nedumerire.gif

--------------------
+
b76bgaarh
post 9 Sep 2010, 12:17
Post #4039

Membru autentic

From: Bucuresti

lau arestat pe vantu......

ce miscare bengoasa... de data asta ce o pune in circa?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Dan73
post 9 Sep 2010, 12:21
Post #4040

Membru autentic

Cica l-au retinut pt favorizarea fugii lu' ala ... Nicolae Popa.

--------------------
+
b76bgaarh
post 9 Sep 2010, 12:35
Post #4041

Membru autentic

From: Bucuresti

sau palma lu base junior

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Modus
post 9 Sep 2010, 13:04
Post #4042

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 9 Sep 2010, 12:10)
Modus, ma corectezi? sau esti de acord cu mine?  nedumerire.gif
*

Si una si alta

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
gruita2005
post 9 Sep 2010, 13:49
Post #4043

Membru de la Baia Mare

up.gif bravo

--------------------
+
daniel4ro
post 9 Sep 2010, 16:44
Post #4044

forumist anti

QUOTE(Modus @ 9 Sep 2010, 10:59)
sunt de acord "ca nu vom iesi la mal cu acest guvern".
*

poate ca nici nu ne mai intereseaza parerile tale...

--------------------
+
tatimeu
post 9 Sep 2010, 18:32
Post #4045

Membru autentic

o sa mai urmeze ceva arestari sau chemari la tribunal dar pe alte teme tot economice. Ma rog oricum ceva dosare sunt in lucru.
cat de curand o sa auzim si o sa ne ocupam spatiul de emisie si timpul si cu alti granguri (patroni) iar ei o sa fure mai departe in liniste

--------------------
+
instabil13
post 9 Sep 2010, 22:23
Post #4046

Membru

Citat dintr-un articol de pe net. Mi se pare just.
Toti jurnalistii si politicienii care au ciugulit de-a lungul timpului ceva graunte din palma lui SOV se simt astazi datori sa-l apere. O fac in modul cel mai josnic posibil: decredibilizeaza din start actiunea procurorilor, manipuleaza si ignora interesul public major, reprezentat - cel putin - de cei 300.000 de pagubiti FNI. Tehnica discreditarii justitiei s-a aplicat cu succes in mai toate dosarele mari: Patriciu, Becali, Dan Diaconescu. Realitatea si Antenele le-au acordat neconditionat, de la retinere pana la eliberarea din arest, statut de victime ale groaznicei dictaturi Basescu. O dictatura unde odiosul satrap este tocat de dimineata pana seara la televizor dupa refrenul tot raul vine de la Basescu.
O armata impresionanta de jurnalisti si politicieni a pus la bataie intreg arsenalul cunoscut al manipularii, dirijand opinia publica pe piste false. Din colectia de diversiuni de la fondul problemei, am retinut sabloane utilizate la fiecare caz de mare cercetat penal: razbunarea lui Basescu, circ mediatic, abaterea atentiei de la "adevaratele probleme ale tarii", de ce acum (o intrebare perfect tembela, dar cu efect diversionist garantat), justitie incompetenta, procurori controlati politic, etc, etc.

Vantu e acuzat ca a favorizat un infractor condamnat definitiv in Romania, ancheta a ajuns la capat si nu stim inca ce probe sunt la dosar. Cu toate aceste, avem pronuntata sentinta clasica: nimic nu-i pe bune, Basescu e de vina.

This post has been edited by instabil13: 9 Sep 2010, 22:28

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
+
tatimeu
post 9 Sep 2010, 22:36
Post #4047

Membru autentic

ceea ce transcrii tu acolo este adevarat, dar asta nu justifica sau mai bine spus nu il absolva cu nimic pe nenea Basascu de mitocanie, minciuna, manipulare - deprinderi capatate pe cand era un iubit membru al securitatii. Toate aceste dosare-judecati de care vorbesti tu sau facut si incercat a se proba in momentele de criza . Toate erorile care se strecoara in procedurile judiciare sunt facute cu intentie pentru a se face scapat personajul negativ, dar in acelasi timp pentru a ne tine pe noi, unii departe de problemele realitatii de zi cu zi.
Acum stai linistit ca si cel, cei dinaintea lui base au facut la fel si si cei ce vor urma vor face la fel.

--------------------
+
instabil13
post 9 Sep 2010, 22:41
Post #4048

Membru

de ce trebuie sa ne tina departe de problemele realitatii de zi cu zi? Sa lase justitia sa-si faca treaba, iar ei (jurnalistii, televiziunile, presa) sa ne prezinte in continuare realitatile de zi cu zi. Ii obliga cineva sa victimizeze alizeul?

This post has been edited by instabil13: 9 Sep 2010, 22:41

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
+
Dan73
post 9 Sep 2010, 23:35
Post #4049

Membru autentic

QUOTE(instabil13 @ 9 Sep 2010, 22:23)
Citat dintr-un articol de pe net. Mi se pare just.
Toti jurnalistii si politicienii care au ciugulit de-a lungul timpului ceva graunte din palma lui SOV se simt astazi datori sa-l apere. O fac in modul cel mai josnic posibil: decredibilizeaza din start actiunea procurorilor, manipuleaza si ignora interesul public major, reprezentat - cel putin - de cei 300.000 de pagubiti FNI. Tehnica discreditarii justitiei s-a aplicat cu succes in mai toate dosarele mari: Patriciu, Becali, Dan Diaconescu. Realitatea si Antenele le-au acordat neconditionat, de la retinere pana la eliberarea din arest, statut de victime ale groaznicei dictaturi Basescu. O dictatura unde odiosul satrap este tocat de dimineata pana seara la televizor dupa refrenul tot raul vine de la Basescu.
O armata impresionanta de jurnalisti si politicieni a pus la bataie intreg arsenalul cunoscut al manipularii, dirijand opinia publica pe piste false. Din colectia de diversiuni de la fondul problemei, am retinut sabloane utilizate la fiecare caz de mare cercetat penal: razbunarea lui Basescu, circ mediatic, abaterea atentiei de la "adevaratele probleme ale tarii", de ce acum (o intrebare perfect tembela, dar cu efect diversionist garantat), justitie incompetenta, procurori controlati politic, etc, etc.

Vantu e acuzat ca a favorizat un infractor condamnat definitiv in Romania, ancheta a ajuns la capat si nu stim inca ce probe sunt la dosar. Cu toate aceste, avem pronuntata sentinta clasica: nimic nu-i pe bune, Basescu e de vina.
*

radmasa.gif Numai unul nu se simte dator, desi a ciugulit si el graunte prin parcari (cel putin asa sustine actualul dusman)radmasa.gif Numai unul e drept, in timp ce armate intregi de nemernici manipulati sunt pavaza la curu' aluia. radmasa.gif

Cata inocenta!!! radmasa.gif

"Tehnica discreditarii justitiei" radmasa.gif
Omule, justitia s-a discreditat singura pt ca in 20 de ani nu a fost in stare sa bage in cofa nici un corupt (nici pe persoana in discutie), pt ca pune in libertate infractori deosebit de periculosi si la ora asta mai sunt foarte putini capi de mafii in inchisoare.
Daca nu accepti ca in tara asta s-a furat enorm atunci esti orb, autist ca sa nu spun altfel. De ce nu sunt in inchisoare hotii? Pt ca justitia nu a putut lucra 2 decenii din cauza presei care o denigra? Da-mi voie sa ma cracanez de ras. radmasa.gif radmasa.gif

Despre ce dosare mari se vorbeste acolo? Ala in care Becali era acuzat ca si-a trimis garzile de corp sa ii recupereze masina? Ala e dosar mare? radmasa.gif

Au fost arestati la televizor insi acuzati de tradare si spionaj. In afara de spectacolul de la tv ai vazut vreo urmare? Au trecut ani de zile de atunci. Pai asta e justitie?
Pe Remes l-au inregistrat si l-au dat pe post si a picat de minune in lupta lui zeus cu tariceanu. A facut justitia ceva in cazul ala...au trecut tot ani de zile. Show pt popor si atat.
La fel au fost incepute procese si in cazul altor ministri din guvernul lui Tariceanu (Chioariu si alade la aparare) S-a intamplat ceva? Au trecut ani si nimic nu a confirmat ca schimbarea lor din functie de catre presedinte a fost justificata. Si atunci nu te duce cu gandul ca justitia a actionat la comanda conform interesului cuiva?
Si cum sa nu creada si sa sustina presa ca e mana si razbunarea cuiva, daca nici un apropiat de marca al guvernarii nu e cercetat?

Eu stau si ma crucesc ma nene cu cata usurinta inghit unii tot felul de hapuri si cred in tot felul de uneltiri in masa radmasa.gif .Toata lumea e cumparata de Vantu...inclusiv realizatorii si invitatii de la antena3, postul concurent radmasa.gif

Citez inca o data o fraza din ce scrie acolo ca sa vezi in ce eroare te afli:
"Vantu e acuzat ca a favorizat un infractor condamnat definitiv in Romania, ancheta a ajuns la capat si nu stim inca ce probe sunt la dosar. Cu toate aceste, avem pronuntata sentinta clasica: nimic nu-i pe bune, Basescu e de vina."
Probele din dosar (interceptari telefonice) au ajuns deja in presa pt ca multi poporeni cu cioculetul cascat si care inghit orice sa zica inainte de judecata si pronuntarea sentintei: "uite dom'le ca nenorocitul vorbea la telefon cu ala, deci e vinovat" icon_mrgreen.gif
Cine le da in presa, tot niste insi care au ciugulit de la Vantu? radmasa.gif Sau poate niste procurori care au misie sa faca show mediatic?

This post has been edited by Dan73: 10 Sep 2010, 00:35

--------------------
+
daniel4ro
post 10 Sep 2010, 05:04
Post #4050

forumist anti

QUOTE(Dan73 @ 9 Sep 2010, 23:35)

Daca nu accepti ca in tara asta s-a furat enorm atunci esti orb, autist ca sa nu spun altfel.
*

eu as zice doar instabil biggrin.gif

--------------------
+
166 Pages « < 133 134 135 136 137 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 19:47
Dacia