Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
gruita2005 |
![]()
|
||
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Modus @ 26 Apr 2010, 19:51) Expresia cu "presa ticalosita" e mult prea eleganta daca ma gandesc la cat de mizerabile sun Antenele, Realitatea sau TVR. modusache... antenele, realitatea, b1tv si otv is televiziuni private. adica s-au nascut ca sa faca bani. si banii astia ii fac prin orice mijloace vor. poa sa minta, poa sa dezinformeze, poa sa faca orice atat timp cat nu incalca regulile cna. privitoru' acestor televiziuni alege ce e bine si ce e rau din ceea ce i se prezinta pe sticla. daca privitoru ala e batut in cap si crede tot ce vede, e treaba lui. acu' in functie de programul fiecarei televiziuni se poate face un profil psihologic al privitorilor. una e sa belesti toata ziua ochii la otv si alta e sa te uiti la realitatea de ex. sau la b1tv. publicul otvului e special, prin faptul ca e un public imbecil. iar daca prejedintele tarii si premierul au ales aceasta televiziune ca sa se exprime mie imi spune ceva. nu e ilegal ceea ce fac, e libertate, poa sa se duca unde vor, la orice post. da' alegand otvul ptr mine inseamna ceva. tvr, a fost permanent o vaca de muls, un post aservit unora sau altora. numai televiziunea poporului nu e. ce o deosebeste de alte televiziuni e ca tvr traieste din bani publici. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Dom'le...nu trece o zi fara sa faca una si mai lata.
![]() Instanta suprema a presedintelui judeca din nou si da verdictul: "curtea suprema a exagerat in decizia ei". De unde are el pregatirea necesara sa faca asta nu stim. Sunt consilierii lui mai competenti? Parca nu as baga mana in foc ![]() Pentru urechi de idioti spune de-a dreptul ca decizia a fost influentata de faptul ca niste judecatori de la curte erau in vizorul ANI. Indoctrinatii, in urechile carora s-au picurat pana acum non-stop chestii cu ticalositi, moguli, samd repede inghit hapul si zidc "AHA!..ticalosii" fara sa gandeasca ca nu e o condie suficienta sa fii cercetat de institutia aia ca sa fii declarat corupt sau vinovat de fals in declaratii si fara sa le treaca prin cap ideea ca ani asta poate fi si asmutita. Acum nu zic, poate judecatorii aia de la curte nu stiu legea, au judecat stramb, totul e posibil in tara asta, dar totusi parca e prea mult ca un presedinte sa iasa cu chestii din astea pe care numai un ziarist le poate face, dar si ala mai rezervat asa. Este incredibil unde s-a ajuns cu haosul...nimeni nu mai stie ce trebuie sa faca, toata lumea greseste...a ramas un singur reazem: PRESEDINTELE. ![]() Vine si da termene parlamentului...10 zile, cand in lege scrie clar ca parlamentul trebuie sa aduca legea in acord cu constitutia in 45 de zile. De cand face el ordinea de zi a parlamentului? Da...sigur...totul e justificat pentru o cauza nobila ar zice unii portocalii. Dar oare o fi asa? This post has been edited by Dan73: 27 Apr 2010, 09:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
http://www.qmagazine.ro/articole/4337/Flav...-catuselor.html
daca am avea macar 1000 , la jumatatea celui ce a fost......... topicuri dintre acestea nu ar mai avea rost |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 27 Apr 2010, 07:49) Modus, din moment ce presedintele apare la televiziunea aia infectea numita OTV ar trebui sa-ti dea de gandit, pe deasupra, o mai numeste si televiziunea poporului. Eu sincer cred ca te recunosti foarte bine in publicul larg al acelei televiziuni. Spre deosebire de tine nu ma uit la OTV asa ca nu stiu cand se duce Base acolo si ce spune. Imi pare rau ca nu urmarim aceleasi posturi de televiziune. 27 Apr 2010, 10:45: QUOTE(Dan73 @ 27 Apr 2010, 09:16) Acum nu zic, poate judecatorii aia de la curte nu stiu legea, au judecat stramb, totul e posibil in tara asta, dar totusi parca e prea mult ca un presedinte sa iasa cu chestii din astea pe care numai un ziarist le poate face, dar si ala mai rezervat asa. Da-mi te rog exemple de ziaristi care au facut asta. Si de ce ziaristii sa fie rezervati daca se documenteaza? Nu se pot exprima liber? This post has been edited by Modus: 27 Apr 2010, 10:45 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Modus tu pierzi prea mult timp pe reno.ro...
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]() ![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Vezi la Prigoana daca mai e de lucru. Da si uniforme. Verzi
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ati deviat cam mult.
Eu v-am oferit un caz clar, cuantificabil din multe puncte de vedere al incompetentei si rea-vointei PD-L si a ministrilor sai care au condus Ministerul Transporturilor, incompetenta si rea-vointa din care a rezultat dezastrul de la spitalul CFR2. Nu comentati nimic? Puteti sa spuneti un simplu "ai dreptate". ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Padre, degeaba iti spun eu "ai dreptate" daca nu o spune si Modus.
PS. Din punctul meu de vedere ai cea mai mare dreptate, dar nu ai observat ca aici cineva raspunde doar cand nu ai dreptate ![]() ![]() This post has been edited by gruita2005: 28 Apr 2010, 07:46 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(padre @ 27 Apr 2010, 15:51) Hai ca ati deviat cam mult. Eu v-am oferit un caz clar, cuantificabil din multe puncte de vedere al incompetentei si rea-vointei PD-L si a ministrilor sai care au condus Ministerul Transporturilor, incompetenta si rea-vointa din care a rezultat dezastrul de la spitalul CFR2. Nu comentati nimic? Puteti sa spuneti un simplu "ai dreptate". ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
afofis, smalies-urile tale atasate oricarei replici imi aduc aminte de-un ras isteric, al unui om care e cu nervii-n piuneze.
si-acu sa revenim la govern. boc vrea majinute electrice. l-am vazut ieri la tv cum propunea plin de seriozitate nush ce comisie care sa dezbata subiectu' cu titimobilele electrice. e jto cu majinutele alea intr-o tara in care inca ezigsta localitati neracordate la reteaua electrica. si intr-o tara care duce lipsa de drumuri. cat despre matroz sa mai pomenesc ca-n noiembrie-decembrie 2009 urla cat il tineau rarunchii (ba la tvr, ba la b1tv, ba la otv, ba prin piete si ogoare) ceva de genu :"romania e pa drumu bun. incepand cu trimestrul I al lui 2010 vom avea crestere economica. vom iesi din recesiune". si spunea asta peste tot pa unde mergea. inteleg ca era campanie electorala in perioada aia si toti mancau rahat. da' parca asta e prea mult. care nu crede sa bage pupila pa youtube ca gaseste cacalau de filmulete cu subiectu asta. despre spitale numa de bine. de dupa 89 sanatatea a fost in continuu regres. indiferent care-a fost in fruntea tarii. probabil se doreste distrugerea definitiva a tot ce mai e de stat si trecerea la sistem privat. cum e la americani (a se vedea "sicko" a lu' michael moore. cat de "jto" e sistemu la americani. platesti de-ti iese pe cur ptr o operatie banala). |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu imi amintesc de gestul facut de firechief cand s-au impacat fesenistii si au intrat la guvernare...poate unii isi scot ochelarii de cal, desi sunt slabe sperante.
![]() Urmati link-ul din postarea lui tatimeu....aia care l-au batut pe Coposu si pe altii, urmasii lor, rudele, nepotii, sunt omniprezenti si controleaza cam tot ce e important politic si economic. Cine crede ca pedele e in afara schemei si lupta contra comunistilor... ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Apr 2010, 08:58 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
pdl, in frunte cu tata lui (care e al mai mare comunist in viata. doar te uiti la el si-i vezi structura comunistoida adanc implantata in fiinta lui), is ai mai mari comunisti din romania. comunisti d-aia de cea mai joasa speta care vor sa controleze tot. pana si tata lu' pdl a zis ca copiii lui se comporta ca nejte bolsevici. care mai gongane ca pdl lupta impotriva comunismului ori e imbecil, ori e tembel.
This post has been edited by CGB: 28 Apr 2010, 09:12 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
CGB : E PREA TARZIU
![]() Marinarul Suprem a luat deja MANDATUL ![]() This post has been edited by RaduNG: 28 Apr 2010, 09:25 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cine crede ca era mai bine cu PSDeul lui Iliescu si al lui Nastase, ori e activist ori l-a scapat ma-sa in cap la fatare
![]() Ca sa fiu in asentimentul maestrului CGB ![]() This post has been edited by luck33ro: 28 Apr 2010, 09:52 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Aha...aceeasi sperietoare, Iliescu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acum inteleg logica voastra, de aia dupa Dej, romanii l-au ales pe Ceausescu, doar era altceva, nu mai era sperietoarea cu Ana Pauker si tancul sovietic.
![]() Alta viata domle.... |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Exact...romanii l-au ales pe Ceausescu
![]() A fost vointa roman'lor... ca sa citez pe cel ce le stie pe toate si e in toate ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Alt mizerabil
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
si JFK ala, alt nenorocit, bine au facut ca l-au impuscat...
sa nu mai zic de Edisson, ca din cauza lui nemtii aia isi bat joc acum... logic, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 28 Apr 2010, 16:37) Ia lumineaza-ne asupra geniului sau. 28 Apr 2010, 20:13: QUOTE(daniel4ro @ 28 Apr 2010, 19:13) si JFK ala, alt nenorocit, bine au facut ca l-au impuscat... sa nu mai zic de Edisson, ca din cauza lui nemtii aia isi bat joc acum... logic, nu? ![]() numai tu esti perfect. This post has been edited by Modus: 28 Apr 2010, 20:13 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce repede au dat-o in bascalie, politologii nostri
![]() V-a pus dreaq sa-l bagati pe prostanac in turul 2, asa va trebuie ... ![]() Eu v-am zis ca atata poate tarisoara asta. Noi sa fim sanatosi! |
--------------------
**
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 28 Apr 2010, 08:49) ![]() ![]() ![]() Deontologule, tu esti hotul care striga "hotii!". Spitalul CF2 este sub admininstrarea si conducerea Min. Transporturilor, banii si managementul de acolo vin, nu de la Min. Sanatatii, de asta l-am si dat exemplu. Eu, dupa cum vezi, vin cu situatii concrete, nu cu povesti de adormit copiii. Sincer, ma cam indoiesc de capacitatea ta de a intelege anumite explicatii, o sa incerc fie sa nu mai intru in dezbateri cu tine, fie sa imi remodelez discursul si sa integrez in explicatie si niste desene. E bine, am scanner, vei intelege mai usor. This post has been edited by padre: 29 Apr 2010, 12:27 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Modus |
![]()
|
Deci si Aurel Novac, Mitrea si Orban au gestionat spitalul.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
padre |
![]()
|
Da, dar in ultimii doi ani a fost la carma Berceanu. Ghici, ce?
later edit: iata ca am mai gasit ceva bun de rontait: Situatia de la Spitalul CFR 2 a fost provocata de lipsa de materiale sanitare si dezinfectanti, pe care pacientii sunt nevoiti sa le aduca de acasa, a declarat liderul sindicatului salariatilor din unitate, Denisa Popovici, care crede ca vina pentru intreaga situatie este a managerului. "Totul s-a intamplat din cauza lipsei de materiale sanitare si dezinfectante. Totul se cumpara de catre pacienti, nimeni nu are controlul acelor materiale care intra in spital - seruri, vata, alcool, comprese sterile, dezinfectant. Ei nu au cumparat niciun fel de material igienico-sanitar, dezinfectant. Noi, personalul sanitar, cumparam dezinfectanti, insa nu din categoria celor omologati, pentru ca nu ne permitem", a declarat liderul Sindicatului ... sursa Asta e un fel de confirmare a celor afirmate de mine, sunt sigur ca multi portocalii nu puteau crede ca se poate intampla asa ceva in lumea perfecta si portocalie. This post has been edited by padre: 29 Apr 2010, 13:36 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Modus |
![]()
|
Bun carmaci Radu
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
padre |
![]()
|
Asta e o gluma proasta, sau ce? Daca in tara asta este/a fost un ministru al transporturilor prost, ala este Radu Berceanu, secondat indeaproape de Orban si de Basescu. De restul nici nu-si mai aminteste nimeni.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 01:24 |