Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
da cine-i Modus?
a... acum vad in susul paginii, unde scrie Prima PaginaRegulament Clio Megane Laguna Scenic Modus Twingo Nissan |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
modus e avataru lu' basescu.
cum matrozu nu mai are ocupatie - acu c-a rezolvat-o si cu scutu antiracheta - baga o cinzeaca de whisky, apoi se pune-n pat pa spate, rade da doo ori si intra-n corpu lu modus. si apoi scrie prostii pe reno.ro. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 9 Feb 2010, 00:34) Afara e prapad, ninge in draci....daca se trece de la cod portocaliu la cod rosu il apuca damblaua pe Modus ![]() ![]() apropo de asta. Faceau aia de la antene apoplexie ieri ca nu sunt dezapezite drumurile ca lumea. Culmea e ca deontologii astia nu faceu apoplexie cand era orban de exemplu ministru al transporturilor. Si nici de piedone nu au zis nimic (ca am inteles ca la el in sector e naspa cu dezapezitul). Si nici de oprescu iarasi nu au zis nimic. Ca de obicei.. marinarul e de vina ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Acu' tu ce vrei?
![]() ![]() ![]() Au zis ca el e de vina pt zapada? Eu nu stiu dar e evident ca tot Base e de vina pt iarna asta si nu cred ca ai ceva de comentat. ![]() ![]() Adevarul e ca iernile trecute au fost mult mai blande. Cat despre Piedone...nu stiu sigur dar am impresia ca nu e printre aia amendati de Oprescu..Am cativa colegi din sectorul ala si nu am auzit sa fie mai rau ca in altele. Dar ca idee asa...dupa atatia ani de cult al personalitatii, laude, proslaviri, ode samd nu ti se pare mai normala critica? Mie asa mi se pare...de aia e presa, sa critice, mai ales puterea. Nu ii mai plange atat ca sunt criticati...fii sigur ca au cu ce se consola...cascaval inca mai e ![]() This post has been edited by Dan73: 9 Feb 2010, 09:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 9 Feb 2010, 00:34) Afara e prapad, ninge in draci....daca se trece de la cod portocaliu la cod rosu il apuca damblaua pe Modus ![]() ![]() QUOTE(daniel4ro @ 9 Feb 2010, 00:43) da cine-i Modus? a... acum vad in susul paginii, unde scrie Prima PaginaRegulament Clio Megane Laguna Scenic Modus Twingo Nissan QUOTE(CGB @ 9 Feb 2010, 09:04) modus e avataru lu' basescu. cum matrozu nu mai are ocupatie - acu c-a rezolvat-o si cu scutu antiracheta - baga o cinzeaca de whisky, apoi se pune-n pat pa spate, rade da doo ori si intra-n corpu lu modus. si apoi scrie prostii pe reno.ro. Uneori aveti si voi umor. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mai bine uneori decat niciodata
![]() Hai si mai du-te-n politica externa d'aci ca acolo iti sade bine ![]() http://www.reno.ro/Scutul-antiracheta-in-R...ml#entry2269179 This post has been edited by Dan73: 9 Feb 2010, 14:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
uite-i frate. principalii pioni ai scenei rumanesti. cum sa nu plezneasca mandria-n tine cand te uiti la ei.
in ultima poza marinaru ne-arata directia in care merge rumania. probabil aia e directia vazuta de el dupa o sticla de jim bean. l.e acu observai si io...in toate pozele chirou e cu paharu-n mana. This post has been edited by CGB: 10 Feb 2010, 09:10 Attached thumbnail(s) Videanu_tanar.jpg ( Size: 13.51k ) Number of downloads: 213 videanu2.jpg ( Size: 17.51k ) Number of downloads: 195 untitled2222222222.jpg ( Size: 9.22k ) Number of downloads: 192 udrea_la_soare.jpg ( Size: 12.65k ) Number of downloads: 193 traian_basescu_sampania.jpg ( Size: 129.48k ) Number of downloads: 189 elena_udrea_sexy.jpg ( Size: 8.47k ) Number of downloads: 34 elena_udrea.jpg ( Size: 14.8k ) Number of downloads: 37 bocson.png ( Size: 321.53k ) Number of downloads: 35 boc_pe_varfuri.jpg ( Size: 14.46k ) Number of downloads: 30 becali_20basescu.jpg ( Size: 150.74k ) Number of downloads: 32 bbd06cb1735fea5d6873a9f4ad4e6643.jpg ( Size: 19.43k ) Number of downloads: 31 basescu_b.jpg ( Size: 46.04k ) Number of downloads: 36 22167_sampanie_basescu_publimedia_andrei_spirache.jpg ( Size: 110.57k ) Number of downloads: 35 basescu.jpg ( Size: 12.65k ) Number of downloads: 32 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
si spune cgb, un om care are in avatar o chestie anti, care tot timpul ii vede doar pe unii de vina, e sigur deontolog nu?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
am fost si anti nastase & co la vremea lor. cine cauta o sa gaseasca posturile in care le-o dadeam la mumu.
momentan e vremea matrozului si-a acolitilor sai. si cum nu pot sa-i laud ptr ceva, e normal sa fiu anti. ajtept si io ziua in care sa fiu pro cineva. da' tare ma tem ca n-o s-o apuc. pana una alta poloboc a mai kkt o duda din capu lui sec: cica mareste varsta de pensionare ptr c-a crescut si speranta de viata. traim mai mult, muncim mai mult. si sa nu i-o dau la mumu cand vine cu asemenea tampenii. si lui si cui l-a pus primministru.a? si sa nu i-o dau la mumu si lu ministru muncii. care nu face nimic sa stabilizeze haosu din administratia publica. a dat afara oameni aiurea, a lasat institutii fara sefi, altele au cate 3 sefi p-acelasi post. cum plm sa fiu pro? si mai apare si berceanu care cica nu dezapezeste ca apoi nu mai are bani de autostrazi. astia-s normali? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
intr-adevar, ca la receptii & shit, se serveste doar cola.
Penibil |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Hai bre...nu mai stii de gluma
![]() @CGB...p'asta o stiai? http://rechinu.files.wordpress.com/2008/01...eanu_rocker.jpg |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
merinos de cireada
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vreau si eu sa il vad pe Mihaeladragosteamea macar o zi presedinte. Noaptea aia am dormit si nu m-am putut distra si eu putin ....
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
haide bre, vrei sa fi facut din palatul cotroceni, palatul violet mancati-as?
![]() Cu corturi in fata palatului & shit |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://jitarumugurel.wordpress.com/2009/06...si-elena-udrea/
http://www.indiscret.ro/138/actualitate/49...de-familie.html http://www.cdep.ro/parlamentari/l1992/030n.jpg http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...&cam=2&leg=1990 This post has been edited by papa_mulo: 11 Feb 2010, 12:33 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
aphophis |
![]()
|
inca unul pe lista rusinii, pesedistul Valeriu Zgonea , pentru ca ii put masinile mai ieftine si vrea ca parlamentarii sa se plimbe in mercedesuri sau audi-uri, pt ca aia din regii au si ei asa ceva:
Alesii, ofticati ca nu au Mercedesuri QUOTE In plina criza economica, deputatul social- democrat Valeriu Zgonea s-a plans conducerii Camerei Deputatilor ca parlamentarii "se fac de ras” mergand prin tara cu Dacia sau cu Nubira, in timp ce directorii de agentii din subordinea Guvernului au Mercedesuri. In sedinta de marti a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, pesedistul Valeriu Zgonea s-a plans ca deputatii nu sunt dotati cu masini de lux, asa cum au sefii agentiilor guvernamentale. Argumentele lui Zgonea s-au axat pe protejarea imaginii parlamentarilor, care "se fac de ras” in "harburi” precum Dacia sau Nubira, in timp ce directorii agentiilor guvernamentale se dau jos din Mercedesuri clasa E sau din limuzine Audi. Mai mult, Zgonea a sustinut ca reparatiile "harburilor” din dotarea Parlamentului costa mai mult decat achizitia unor automobile de lux noi. "Doamna presedinte, eu am avut o discutie si cu domnul Blaga si as vrea sa aveti si dv. una cu prim-ministrul Boc”, a rugat-o Zgonea pe presedinta Camerei, Roberta Anastase. Deputatul a cerut stergerea discutiei din stenograma sedintei, ceea ce s-a si intamplat pana la sfarsitul zilei de marti. Boc taie pensiile "nesimtite" In timp ce alesii se plang ca au masini proaste, premierul Emil Boc (foto) a anuntat ieri ca legea pensiilor se va modifica pana anul viitor. Toate pensiile speciale vor fi recalculate in termen de cinci luni de la intrarea in vigoare a noii legi, cel putin 15% dintre ele urmand a fi micsorate. http://stiri.rol.ro/content/view/569045/2/ |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 11 Feb 2010, 11:40) haide bre, vrei sa fi facut din palatul cotroceni, palatul violet mancati-as? ![]() Cu corturi in fata palatului & shit din cate-mi amintesc matrozu trage la colorati manca-tz-as. huitasi ce mahmudele a primit nevasta-sa da la bercea mondialu si cum dansa marinelu pa manele? sau cum s-a insotit la nush ce cununie fratili marinerului cu halde bercea mondialu? hauleo prale. si cum micul gimbin se plictiseste a zis sa-si schimbe stema: http://www.realitatea.net/traian-basescu-s...deo_699049.html ia sa le-aud pa micutele portocale: care-i ala dusu cu pluta: geoana sau baselu? This post has been edited by CGB: 11 Feb 2010, 18:23 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
geoana normal. Si e si prostalau pe deasupra. La chestia asta chiar nu avem ce negocia
![]() cat despre violetul ala trebuie sa fii putin dus cu pluta sa faci stire si sa crezi asa ceva. Chestia aia era acolo de cand haul. Dar nah.. acu daca prostnaacul are vise erotice violete, musai toti conspira impotriva lui ![]() This post has been edited by aphophis: 11 Feb 2010, 22:33 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
irecuperabil. calci pa urmele lu' modus.
pa cand o statuie matrozului? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 12 Feb 2010, 09:01) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 12 Feb 2010, 09:34 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
micutii ultrasi bortocalii chiar au mari probleme de...intelegere. oricat li s-ar esplica ca cine e contra matrozului, nu-i musai pro altcineva, ei tot nu poa sa proceseze. is ca nijte mici robotei, care au un singur butonas, pe care scrie: "base rullzzzzz".
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
da eu nu am zis nimica de bine de matroz, doar am afirmat ca geoana e cel mai mare prostanac din politica romaneasca
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Nu poate dar nici nu o va face. Ca deh, e echidistant si ii injura pe toti, dar niciodata nu a zis nimic rau de gionica sau crinul ofilit, si nici nu o va face pentru ca ei sunt perfecti iar cgb e echidistant.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 12 Feb 2010, 12:44) geoana e cel mai mare prostanac din politica romaneasca ![]() ![]() nu. am zis-o si io. e mai mult decat prostanac, e de-a dreptul imbecil. QUOTE(Modus @ 12 Feb 2010, 13:37) Nu poate dar nici nu o va face. Ca deh, e echidistant si ii injura pe toti, dar niciodata nu a zis nimic rau de gionica sau crinul ofilit, si nici nu o va face pentru ca ei sunt perfecti iar cgb e echidistant. zi "sa-mi cada putza, daca cgb n-a zis nimic rau de crin si geoana". si apoi sa te uiti in jos sa vezi ceva ca un virmus, pe pamant. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
daniel4ro |
![]()
|
Moduse, ca sa fii in trend, in ce culoare vrei sa-ti vopsesti masina?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 16:09 |