Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
inseamna ca nu am pierdut cine stie ce, ca a ajuns matrozul presedinte si nu prostanacul sau antonescu nu?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 1 Feb 2010, 12:54) si cu toate ca toti stiu ca joaca teatru, il voteaza in continuare. si apropo ala nu e teatru. ce face matrozu, e o gretosanie, amestecata cu minciuna ordinara. Nu toti stiu ca joaca teatru... QUOTE(CGB @ 1 Feb 2010, 13:29) ce-i amuzant la micutii portocalii, e ca orice-ai zice de chior, sar repede cu replica :"da' ce, ala era mai bun?". astept si io sa-mi zica ei de ce e base bun, nu de ce alalalt e mai prost. Daca ai de ales intre 2 persoane e normal sa-i pui in balanta . Votam raul cel mai mic... Va intreb pe voi cei verticali cu simt civic f. dezvoltat: dc nu v-ati revoltat cand lui Cernea i-a fost interzisa aparitia la TV in confruntarile electorale? Faza cu votul pierdut e o mare prostie - de aia o sa avem mereu de ales intre dinozauri politici ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Da...sigur...raul cel mai mic.
![]() Uite raul cel mititel votat de tine: cica fratiorul lui Branzica ala are afacere cu Metrorexul. Pt deratizare ia 4 bulioane ![]() ![]() ![]() Intr-o tara normala votezi cu oricine, nu conteaza si nu exista temerea asta a votului pierdut. Sistemul functioneaza corect. Dar cand stii ca aia castiga voturi si alegerile cu punga de malai sau hartia de 50 lei nu prea iti vine sa votezi pe unul ca Cernea care nu exista si nu va exista pentru nefericitii astia care voteaza pe criteriul asta. As fi preferat sa intre Crin cu Basescu in turul 2. Si atunci ar fi fost exact pe dos...baselu ar fi fost la podea si numarat, cum a si patit la Cluj....asta apropo de faptul ca nu ar avea adversari ![]() Si treaba asta ca nu s-a revoltat nimeni ca nu a fost primit Cernea sau ceilalti.... Mie oricum nu mi-a placut deloc chestia asta care a fost sustinuta tot de pedelisti pentru ca se temeau ca va fi atacat zeus din toate directiile ceea ce evident ca s-ar fi intamplat. Strigau in gura mare ca e nu stiu cine las ca nu accepta confruntarea in 3 cand ei erau la fel de lasi pt ca se temeau de gura lui vadim si de tot ce ar mai fi putut spune Cernea sau Oprescu samd. Dom'le ce dracu' sa mai zici....traim in tara in care o familie de romi (mondialii aia) a adunat 35 de dosare penale din care numai intr-un singur caz s-a inceput urmarirea penala. Asta spune totul despre halul fara de hal in care s-a ajuns. Din decembrie 2004 am fost condusi cu exceptia perioadei aprilie 2007- decembrie 2008 de guverne la care a participat si pdl din plin ca sa nu mai spun ca 5 ani presedentia, serviciile si altele au fost controlate complet de ei (in fapt de el). Impartiti responsabilitatea proportional si daca cineva mai crede ca nu au fost lasati sa "reformeze statul" atunci....e de rasul curcilor. Dar...poate reformeaza cu branza ala ...coana nuti sta si ea in block-start abia asteptand sa ia viteza cu reformarea. Pe turnanta reformei vine vijelios berceanu flancat de videanu. Cu asa personalitati garantat se va infaptui o reforma de toata mandretea ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Feb 2010, 21:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
mai calculeaza odata
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu mai bine ne spui tu cum a fost cu puternicul Base?
Hai ca-ti cam place ![]() LE: Deci cum sa calculez bre? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Feb 2010, 13:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Auzi modusache...eu zic ca tu ai doua nazuinte in viata: una e legata de laguna 3 iar cealalta de tucalu' prezidential. Tinand cont de calitatea gandirii matale cred ca prima poate fi considerata o iluzie. Nu te intrista, ai toate sansele cu a doua...daca ma gandesc la mutra ta...
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Feb 2010, 01:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Se tot vorbeste peste tot de concedieri la bugetari,de reduceri salariale,alea alea...
Dar cind o sa auzim de reduceri la Guvern ale salariilor,de reduceri ale posturilor sau de reduceri ale bugetelor alocate ministrilor,deputatilor si senatorilor (telefoane,masini,computere,secretare personale). Voi ati auzit ceva despre lucrurile astea? Normal ar fi ca ei sa dea exemplu. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
aha.....
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Modus |
![]()
|
Clubul Adonisilor ratati pe viata care mai sunt si tarani, vorbesc cu "auzi" ba, "auzi" ma si ei isi inchipuie ca lumea nu are altceva mai bun de facut decat sa asculte niste infumurati aroganti ca ei.
This post has been edited by Modus: 3 Feb 2010, 08:16 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
modusica, stii care-i singuru nostru defect? ca nu sintem fani base. daca eram si noi portocalii pun pariu ca-ti eram tare simpatici si puteam sa te si-njuram, ca tot nu te suparai. din contra, ne-ai fi considerat foarte spirituali si amuzanti.
pana una alta nu te dezici si scoti nijte replici memorabile: "clubul adonisilor ratati pe viata" e demna de panoplia cu replici "made by modus" si ca tot sintem la coltul politichiei, profit de ocazie ptr a-i administra un calduros SP, domnului primministru boc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 3 Feb 2010, 09:33) modusica, stii care-i singuru nostru defect? ca nu sintem fani base. daca eram si noi portocalii pun pariu ca-ti eram tare simpatici si puteam sa te si-njuram, ca tot nu te suparai. din contra, ne-ai fi considerat foarte spirituali si amuzanti. Si Adonisi si fara defecte, unde mai gasesti asa ceva? Sa nu va deochi si sa va pun in rama ![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acu va luati si de amaratu de Boc... ?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati vrut PDL, na PDL:
http://catavencu.ro/agricultorul_berceanu_..._000-12430.html Nu știm dacă ați sesizat, dar, între octombrie și decembrie 2009, Radu Berceanu a fost și ministru al Agriculturii, nu numai al Transporturilor. Suficient cît să spargă patru milioane de euro ca să „repare“ un contract prost care costase numai trei milioane de euro. Soft-ul pentru culturi agricole e plin de gîndaci Prin 2006, înainte ca România să intre în UE, Bruxelles-ul ne cerea, pentru a putea primi și gestiona banii destinați agriculturii, să derulăm un proiect de asistență tehnică pentru elaborarea software-ului necesar implementării fondurilor pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. Bașca, ne mai și dădea bani pentru operațiunea asta, o nimica toată de patru milioane de euroi, cît a fost estimat costul maxim al proiectului. Deci: ca să primim bani să dăm cu sapa, trebuia să le dăm patru milioane de euro unor băieți cu mapa (electronică), care să aibă în grijă derularea plăților. În noiembrie 2007, a fost semnat un contract cu SC Siveco SA, în valoare de aproape trei milioane de euroi (2.499.998 de euro + TVA). Beneficiarul: Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP). Nici un an mai tîrziu, în 2008, au apărut însă primele probleme. Sau gîndaci de culturi informatice („bug“-uri de sistem, în limbaj de calculatorist). Adică tărășenia nu prea funcționa cum trebuia și dădea erori. "Dezinsecție“ informatică de patru milioane pentru gîndaci de trei Nici ministrul Cioloș (la Agricultură pînă la finalul lui 2008), nici Sârbu (deținător al portofoliului pînă în octombrie 2009), însă, nu au considerat că Siveco trebuia să primească încă patru milioane de euro ca să repare ce vînduse tot ea, dar stricat, cu doar trei milioane de euro. Berceanu, însă, e un tip dintr-o bucată. Așa că, la o săptămînă după ce s-a instalat interimar la Agricultură (1 octombrie 2009), a copt-o: Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit decide să lanseze un anunț de participare pentru atribuirea unui contract de actualizare și dezvoltare a software-ului ăluia prost. Valoarea totală a contractului: 16,4 milioane RON fără TVA, deci cu vreo 30% mai mult decît costul inițial al soft-ului ce urma să fie remediat. Și cum era clar ca lumina zilei că Berceanu va sta puțin în funcția respectivă, termenul de depunere și deschidere a ofertelor a fost stabilit tot pentru anul 2009, chiar în ajunul ajunului Crăciunului, pe 23 decembrie. Păi, normal, niște firme trebuia să-l primească pe Moș Crăciun cum se cuvine. Moș Berceanu și cadourile pentru firmele obraznice Totuși, n-am vrea să credeți că licitația asta, din cauză că s-a făcut așa, în viteza sărbătorilor, nu e una serioasă. Ba e chiar atît de serioasă încît condițiile de punctaj zici că sînt scrise de un angajat al unei viitoare firme cîștigătoare. Spre exemplu, prețul oferit cîntărește doar 30% în cazul analizei ofertelor, decizia atribuirii atîrnînd în proporție de 70% de propunerea tehnică, oferta tehnică, fișa de date și factorii de evaluare. Adică: ofertantul trebuie să fi finalizat, în ultimii trei ani împliniți la data termenului-limită pentru depunerea ofertei, cel puțin un proiect/contract de prestări servicii de proiectare, dezvoltare și implementare de soluții informatice complexe, care au inclus fluxuri de lucru, baze de date și aplicații web și au urmat cel puțin fazele de analiză a cerințelor, proiectare, dezvoltare și implementare, cu cel puțin o mie de utilizatori. Mai apoi, trebuie să fi implementat un proiect prin care să realizeze integrarea a două baze de date proiectate în tehnologii diferite și să fi realizat un proiect în care a instruit cel puțin o mie de persoane. Și, ca să vedeți coincidență, condițiile astea par copiate din rapoartele de descriere a activităților derulate de Siveco pe contractul inițial. Da, normal, Siveco este în cărți să ia și contractul de reparare (de patru milioane de euro) a soft-ului ei prost (pe care l-a vîndut cu numai trei milioane de euro). Si inca unul despre valoarea morala a unui fruntas PDList: http://catavencu.ro/ministrul_blaga_luptat...casa-12451.html Articolul e lung, cine vrea sa-l citeasca sa intre pe link, aici pun doar o parte: Buldogul, reconfirmat la cel de-al treilea mandat Aventura ministrului Blaga în lumea revoluționarilor nu s-a oprit la primul certificat. Cum s-a întîmplat cu mulți alți ștabi de partid și de stat care au aflat, după ani de zile, că au pus umărul la căderea comunismului. În 2004 a apărut o nouă lege, 341, inițiată de un alt mare revoluționar, Sergiu Nicolaescu. Legea 341/2004 își propunea să facă puțină curățenie în mulțimea de certificate de revoluționar. În fapt, așa cum am scris în urmă cu două săptămîni, a făcut ca numărul posesorilor de certificat să crească și mai mult. Pe scurt: legea presupunea preschimbarea certificatelor de revoluționar, iar cei care solicitau preschimbarea – și drepturile ce decurgeau din lege – trebuiau să aducă dovezi ale calității de revoluționar. Mai mult, în lege se precizează că se preschimbă doar certificatele obținute pînă în 1997. Or, surpriză, în 8 octombrie 2004, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor (SSPR) este înscrisă solicitarea cu numărul 1.535 pentru preschimbarea certificatului de revoluționar al lui Vasile Blaga. Cu toate că acesta avea un certificat eliberat în 1999, nicidecum unul emis pînă în 1997. Dar asta n-a fost o problemă. Dosarul a trecut cu bine de SSPR și a ajuns la Comisia pentru revoluționari din Parlament. Aici, surpriză: în urma ședințelor din 23-25 ianuarie, comisia constată că în listele transmise „se regăsesc persoane care sînt contestate și asupra cărora planează suspiciuni sau îndoieli în legătură cu calitatea de revoluționar“, iar printre numele enumerate se găsea și Vasile Blaga. Comisia a votat în unanimitate, iar dosarele persoanelor „cu probleme“, inclusiv al lui Vasile Blaga, au fost reținute pentru verificări suplimentare. Mai apoi, în 25 noiembrie 2006, fără publicarea vreunui rezultat al verificărilor suplimentare, dosarul lui Vasile Blaga apare ca avizat. Iar ministrul de Interne (și atunci, și acum) a intrat în posesia certificatului de revoluționar preschimbat. Eu zic ca sunt "facaturi" articolele astea, se vede de la o posta ca sunt masluite (NOT), apar niste pixeli albastri, se vede clar cum a fost alterata imaginea, e clar ![]() ![]() This post has been edited by padre: 3 Feb 2010, 11:27 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ceva nou sub soare... ?
|
--------------------
**
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Presedinte au, guvern au, majoritate au, prefecti au, trepadusi au, pana si bani au , au si pe cine da vina ca sunt incapabili, in plus il mai au si pe Modus....
![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Dan73 |
![]()
|
@Modus.
Prea luminate iar ai facut o descoperire zguduitoare: Adonis=ratat=taran=psd=pnl=vantu ![]() Dar nu vad nicaieri scris "auzi ba". Scrie "auzi modusache". Preferi mai simplu Sache? E celebru. Ai inteles gresit desi e de mirare. Eu nu am spus ca esti frumos sau urat. Daca tu te simti intr-un anume fel, e vorba doar de propria perceptie. In orice caz, nu ma intereseaza chestiunea asta. Eu doar am spus ca infatisarea domniei tale e adecvata unui carator de tucal si nu e vina mea ca ti-ai facut publica poza. Oricum nu e un tucal oarecare, ci unul prezidential. Oricum sunt multi intelectuali de vaza care ar putea intra in bransa asta. Fii mandru deci! Nu stiu insa ce s-a intamplat dar de o vreme incoace unii dintre ei o luara razna. Poate le-a cazut un turture in cap ca tot e sezonul. De exemplu: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ietii-destepti/ Prin urmare ai grija la turturi si la orice obiecte cazatoare, zburatoare, identificate sau nu. Nu de alta dar mai pierde prezidentu' un laudator si e pacat....desi in cazul tau cred ca numai un asteroid ar mai putea schimba ceva. This post has been edited by Dan73: 3 Feb 2010, 13:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(sorin1967 @ 3 Feb 2010, 13:26) Presedinte au, guvern au, majoritate au, prefecti au, trepadusi au, pana si bani au , au si pe cine da vina ca sunt incapabili, in plus il mai au si pe Modus.... ![]() ![]() Pe mine ma au fara sa ma cunoasca. 3 Feb 2010, 13:46: QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 13:38) @Modus. Eu doar am spus ca infatisarea domniei tale e adecvata unui carator de tucal si nu e vina mea ca tu ti-ai facut publica poza. Ca sa iti fac pe plac voi cara tucalul, dar o voi face exclusiv cu masina ta. Eu nu mi-am facut publica nicio poza. Dar nu ma mir sa aflu de la tine ca asa se numeste mai nou bataia de joc, doar esti un maestru in domeniu. 3 Feb 2010, 13:48: QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 13:38) Prin urmare ai grija la turturi si la orice obiecte cazatoare, zburatoare, identificate sau nu. Nu de alta dar mai pierde prezidentu' un laudator si e pacat....desi in cazul tau cred ca numai un asteroid ar mai putea schimba ceva. In cazul tau cu siguranta nimic nu ar mai putea schimba ceva. This post has been edited by Modus: 3 Feb 2010, 13:48 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Daca nu ai facut publica poza inseamna ca ti-a fost furata din sertar si pusa pe net
![]() Domnule Modus, nu iti pui si tu o intrebare simpla? De ce mama lu' proces verbal foarte multi de pe forumul asta au ceva cu tine? Nu cumva din cauza ca ceea ce spui tu uneori depaseste niste limite? In sfarsit, ca sa terminam odata...poate iti place sa joci in rolul unui martir pus la zid pentru credinta in Zeus.. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Feb 2010, 14:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 14:10) 3 Feb 2010, 14:15: QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 14:10) Domnule Modus, nu iti pui si tu o intrebare simpla? De ce mama lu' proces verbal foarte multi de pe forumul asta au ceva cu tine? Nu cumva din cauza ca ceea ce spui tu uneori depaseste niste limite? Trebuie sa ma adaptez cumva la voi 3 Feb 2010, 14:16: QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 14:10) In sfarsit, ca sa terminam odata...poate iti place sa joci in rolul unui martir pus la zid pentru credinta in Zeus.. ![]() Am consilier si nu stiam 3 Feb 2010, 14:17: QUOTE(Dan73 @ 3 Feb 2010, 14:10) Ca ala care crezi tu ca e oricum nu are cum sa devina. This post has been edited by Modus: 3 Feb 2010, 14:17 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Despre ce poza vorbiti bre ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca imi pun eu poza cu Baselu, mor astia in spume ...
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 3 Feb 2010, 13:44) Pe mine ma au fara sa ma cunoasca. chiar asa bre modus? te poate avea orice necunoscut? hmmm incep sa am mari dubii cu privire la moralitatea matale. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
'te-n basca mea ca esti mortal
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@Flamingo, vorbim pe mess si-ti arat eu
![]() @M Proctor, umilul supus al cpt. Harris din Police Academy e modelul tau in viata. urmeaza-l, ti se potriveste auzi aici ![]() 3 Feb 2010, 22:07: QUOTE(Modus @ 3 Feb 2010, 16:49) ia desparte in si-la-be ![]() This post has been edited by daniel4ro: 3 Feb 2010, 22:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 3 Feb 2010, 20:31) @M Proctor, umilul supus al cpt. Harris din Police Academy e modelul tau in viata. urmeaza-l, ti se potriveste auzi aici ![]() Scuze, nu iti pot copia modelul. 4 Feb 2010, 08:26: QUOTE(daniel4ro @ 3 Feb 2010, 20:31) Saracutul de tine nu te poti exprima altfel, offf ![]() This post has been edited by Modus: 4 Feb 2010, 08:26 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 22:53 |