Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(semit @ 9 May 2009, 23:34) Corect... ![]() QUOTE(Modus @ 9 May 2009, 23:53) Care-i faza semit???? Megane Coupe arata de enspe mii de ori mai bine decat A3, e mult mai ieftin, mai ieftin de intretinut, fiabil, calitativ. Care e problema ta? Te ai gasit tu sa intrebi ''care e problema'' ? termenul asta taranesc... bine ca nu ai folosit si cuvantul ''frustrat''...ca deh..e la moda sa fii ''paysan'' ..Cum spunea cineva pe aici ''frumusetea este in ochiul privitorului'' ....De unde ai tras concluzia ca m3 este mai fiabil decat A3? ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 12 May 2009, 08:44 |
--------------------
------
------
------
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Bine ca in afara de paysani mai sunt si lorzi pe aici! Asa cum Laguna 3 e mai fiabila decat Audi A4, asa si Mégane 3 e mai fiabil decat Audi A3. Iar in Occident si Méganeul 3 are o groaza de motorizari, si din toamna va avea si la noi.
E greu sa fii tu realist si sa-ti dai seama cu mare regret, ca Renault a ajuns sa egaleze Audi! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ok..se vede ca nu se poate discuta cu tine..o tii intr-o singura directie...tot spui ca ''in occident va avea'' ..mii si mii de motorizari...ce ma tot f... grja de occident?? eu vreau la mine in Ro motorizarile astea...vreau ca renault sa lanseze motorizarile in acelasi timp cu concurenta..nu cand concurenta sa saturat de vanzari....compara renault cu opel,kia.. sa zicem...dar nu cu audi..pentru ca nu isi are rostul...ok : de ce este m3 mai fiabil decat A3??
![]() This post has been edited by MHY: 12 May 2009, 09:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Modus @ 12 May 2009, 08:49) Hai ma ca m-ai facut sa rad grozav ! ![]() Black ... m-am exprimat gresit si ai inteles total altceva !:) Nu am vrut sa zic ca Audi-ul e cel mai tare etc si ca Renault e foarte slab ! Am zis ca nu are rost sa comparam A3 cu Megane din punct de vedere calitativ (lucru la care se referea Modus) nu din punct de vedere al pretului sau altceva ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Modus |
![]()
|
Am spus ca in Occident are deja, si ca in Romania va avea. Te rog sa citezi corect, iar in ceea ce priveste fiabilitatea vei vedeea.
12 May 2009, 09:28: danyhhh, ai vazut ce interior are Mégane Privilége, asta ca sa vorbim de calitate. This post has been edited by Modus: 12 May 2009, 09:28 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Modus trebuie sa stii cand sa te opresti. Sa zicem ca renault e o masina foarte buna (raport calitate/pret excelent) dar sa nu uitam totusi ca audi este divizia de lux vw. Oricum nu asta e important, dar nu pot fi comparate nici ca motorizari, nici ca pret. Asa ca sa nu schimbam topicul "Renault megane 3 coupe" in Audi Vs Renault pentru ca ar fi o discutie inutila.
This post has been edited by utzi22: 12 May 2009, 13:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Am vrut sa zic motorizari nu dotari, gresala mea
![]() This post has been edited by utzi22: 12 May 2009, 13:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Modus @ 12 May 2009, 16:49) E greu sa fii tu realist si sa-ti dai seama cu mare regret, ca Renault a ajuns sa egaleze Audi! Oh well...E cumva un extras din volumul "Realitati paralele"? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
goancea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai modus ... cand o sa conduci si tu alte masini decat Daewoo Matiz 2005/E ... sa vii pe aici si sa mai vorbesti.
Crezi ca aia care dau cate 25 - 30.000 pe un A3 sunt toti idioti? Nu si-ar fi luat toti Megane la juma' de pret daca era mai bun? Te-ai gasit dintre toti tu sa ne spui noua cat de bun este un renault. Ia-ti unul, fa cu el cateva zeci de mii de kilometrii, condu si un audi in aceleasi conditii si ne mai auzim dupa. Succes!!! |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
- B - FOREVER - ROK
2007 1.5 dci 100CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca tu ai facut asta si tot megane ai ales, se confirma spusele lui modus in acest caz.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Modus: Esti atat de patimas pro-Renault incat esti amuzant asa ca please n-o lua personal dar, sa stii, trebuie sa-ti mai largesti un pic orizonturile.
O sa te surprinda dar mai exista si alti producatori decat Renault si unii dintre ei chiar fac masini. A compara Audi cu Renault este a compara mere cu portocale. Nu c-ar fi germana si-i superlativul absolut, nici pomeneala, pur si simplu e alta clasa. Audi e premium, Renault si-ar dori sa fie perceput ca un fel de premium low-cost. E un pic deplasat, ori cat de partizan ai fi sa faci comparatii de genul asta. O sa fiu un pic rautacios si o sa-ti sugerez alte comparatii: Laguna Coupe - Aston Martin DB9, viitorul Safrane - Maseratti Quattroporte (ca tot le compara cineva ieri), Laguna GT - BMW M3, Vel Satis - S - Klasse, etc. Comparatiile sunt voit exagerate, stiu, dar daca Renault este premium sa-l facem premium pana la capat. Renault face masini decente la preturi decente, atat. hai sa nu-i cautam mai multe merite ca deja picam in extreme. This post has been edited by Garett: 12 May 2009, 18:35 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Fratilor mai last-o ca A3 nu este nici pe departe premium...nu mai vorbesc de variantele ieftine cara arata chiar rau...pentru un audi cel putin.
Intr-adevar audi si renault sunt marci care se incadreaza diferit pe paita auto. Dar modelele lor low sunt chiar low si mai sunt si scumpe ca dracu. Nu as ada niciodata 20000E pe un A3 aproape chel. Sunt curios cati dintre cei care tot lauda marca germana ar alege la 20000E un A3 chel sau un golf full 4x4 (care nu este "premium"), sau un passat spre ex....ca sa dam ex. 2 masini din aceeasi clasa. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Renault o sa fie premium cand lista de optionale o sa arate ca cea de la Audi!
![]() Ca e chel e clar, ca poti pune tot ce vrei pe el iarasi e clar. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Spuneti baietilor de la BMW si Mercedes ca Audi este marca premium si or sa va fugareasca prin toata Europa.
De 7 luni conduc un A4 nou ca masina de serviciu, am luat masina cu 0 km si acum regret ca nu am luat o laguna3. Renault mai are nevoie de 2-3 generatii de masini pentru a ajunge la imaginea Audi. Pentru ca diferenta de pret dintre cele doua marci in acest moment este 90% imagine. |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
utzi22 |
![]()
|
@dvs Ce te "deranjeza" la masina (a4) de afirmi ca "regret ca nu am luat o laguna3" ?
Sunt doar curios. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
vad ca ati deviat mult de la titlul acestuii topic;e clar ca audi si renault sunt doua marci din clase diferite,dar trebuie sa recunoastem ca si renault a evoluat;acuma depinde de "goanga"fiecaruia si de puterea financiara atunci cand iti alegi o masinuta...eu aveam suportul necesar si pt un A4,dar sincer,sunt satul de "nemteasca"passat pe care am detinut-o inainte si am zis sa schimb tara de origine....sunt incantat de laguna3 si nu a-si schimba-o..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Off-Topic:Daca tot discutam despre Audi vs. Renault de ce nu "analizam" si alte masini de la Audi ?Probabil A3 si A4 sunt masini care mai au probleme dar daca tot discutam despre Audi de ce nu va uitati si voi la fratii lor mai mari ca de exemplu A6 sau A8 ? Astea sunt tot slabe ? Sunt tot low-cost ? Au tot putine optionale ? Nu vreau sa se inteleaga ca urasca Reno si ca ador Audi dar vreau sa se inteleaga ca nu avem ce compara Renault cu Audi inca
![]() ![]() Si ca sa nu fiu total off-topic Megane 3 Coupe e absolut superb ! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by danyhhh: 12 May 2009, 21:17 |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pana la urma si-a luat cineva megane 3 coupe?
Hai sa mai pun eu niste poze cu un m3 superb Attached thumbnail(s) dsc05469a.jpg ( Size: 52.87k ) Number of downloads: 464 dsc05470.jpg ( Size: 241.11k ) Number of downloads: 508 dsc05473.jpg ( Size: 242.65k ) Number of downloads: 498 dsc05476u.jpg ( Size: 222.36k ) Number of downloads: 526 dsc05478.jpg ( Size: 133.14k ) Number of downloads: 560 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
@aphophis - sa inteleg ca instigi la violenta contra rro ?
privilege pe negru ? jante de 17" ? de parca ai putea cumpara asa ceva la noi ![]() sper totusi sa le dea gandul cel bun si sa aduca 2.0tce la toamna...eu inca il mai astept |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu as cauta la nemti , cehi, vecini, poate poate cu criza asta se gaseasc dealeri pe acolo cu masini cu 0 km, pe care sa le dea mai ieftin.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Jeanine |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 May 09 ![]() |
Nu pot sa cred!
Ce...cearta am iscat pe aici! ![]() On...cine mai are noutati despre coupe sa impartaseasca! ![]() |
--------------------
Audi
a3
2004
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 12 May 2009, 21:23) As remarca pe langa masina si casa unde este parcata... masina aia da bine si cu zona ![]() Sper ca la un moment dat sa pot parca o masina frumoasa Reno langa o casa ca aceea ![]() |
--------------------
.
.
- .
. Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
Daca tot vorbesti de tehnologie,poti sa spui ca pe renault nu este tot aceeasi tehnologie;eu inclin sa cred ce spunea curand "dvs"ca diferenta de pret intre audi si renault este 90%imagine...nu sunt fan renault cu toate ca am Laguna si sunt f.incantat de ea....audi iti iei poate ca sa fii mai "gongoi",iar multi de pe acest forum am trecut de varsta fitelor.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Adevarul e ca nemtii (in special cei de la Audi) stau foarte prost la capitolul dotari standard ,trebuie sa platesti orice la un pret total foarte mare.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Si acum sa fim seriosi, daca apare M3 RS, il bate la cur pe acest Audi entry-level si la aceeasi bani. Si sincer eu as opta ptr RS.
Daca vb de A6, A8 e cu totul altceva, calitatea se vede si banii dati, dar la A3, A4 variantele chele nu prea isi merita banii, doar ca e Audi.... |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Care esti din Bucuresti si locuesti pe Bd.Mircea Voda?
Nu de alta, dar ti-ai luat Megane Coupe ![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:20 |