Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3 Coupe, Superb interior+exterior
Jeanine |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Audi
a3
2004
|
|||
KnightShadow |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 18 May 09 ![]() |
asta de prezentare la showroom...cica orange electric:-?? mie imi place:)
|
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2009
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Penibilii de la Renault, pe lângă faptul că acum au un singur Megane 3 RS care este prezentat pe la toate ocaziile, cel mai probabil nici măcar nu este funcțional. Pentru că la Marele premiu din Monte Carlo au adus și anul acesta ca SC un Megane R26.
Io nu prea văd în viitorul apropiat o schimbare a trendului de pierdere de cotă de piață. Pur și simplu nu văd un model Renault capabil de vânzări mari care să-i salveze. Polo și Golf vor mătură pe jos cu Clio și Megane. Modus, notează bine asta, și te aștept cu statistici de vânzări cel puțin trimestriale la nivel european cu care să mă contrazici. Până când le vei avea, ciocu mic. This post has been edited by ssilviu: 24 May 2009, 10:42 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
inca niste coupe-uri faine
- una albastra Resize_of_7.jpg ( Size: 144.36k ) Number of downloads: 682 Resize_of_8.jpg ( Size: 162.65k ) Number of downloads: 715 Resize_of_9.jpg ( Size: 83.86k ) Number of downloads: 695 Resize_of_10.jpg ( Size: 154.89k ) Number of downloads: 679 - si cateva portocalii 16052009758.jpg ( Size: 67.88k ) Number of downloads: 666 dimanche013.jpg ( Size: 46.3k ) Number of downloads: 81 dimanche014.jpg ( Size: 55.16k ) Number of downloads: 62 dimanche016.jpg ( Size: 41.94k ) Number of downloads: 49 Photo0108.jpg ( Size: 60.83k ) Number of downloads: 51 Photo0109.jpg ( Size: 62.01k ) Number of downloads: 62 Photo0110.jpg ( Size: 70.49k ) Number of downloads: 64 Photo0111.jpg ( Size: 53.18k ) Number of downloads: 35 SDC10053.jpg ( Size: 63.59k ) Number of downloads: 79 SDC10066.jpg ( Size: 22.59k ) Number of downloads: 88 SDC10229.jpg ( Size: 73.63k ) Number of downloads: 117 SDC10230.jpg ( Size: 73.79k ) Number of downloads: 132 Attached thumbnail(s) SDC10109.jpg ( Size: 42.07k ) Number of downloads: 148 SDC10224.jpg ( Size: 64.25k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
frumoase pozele,i sta super albul pe megane
![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Vedeti un test aici+ cat de adaptive sunt farurile... |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
exista undeva statistici cu vanzarile de Megane 3 pe aprilie in Romania? Ca sunt puse cam cumulat in statistici (adica toata seria Megane). Daca exista o vanzare mai serioasa probabil era mult trambitata, dar in cazul asta, banuiesc ca rezultatele sunt cel mult multumitoare. Daca cumva s-a vandut foarte bine, as vrea sa citesc treaba asta undeva pe net, doar ca nu am gasit cu gugle.
|
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Modus @ 25 May 2009, 08:04) SC e un Mercedes, nu R26, ala are un alt rol acolo. Ia, ce rol are R26-le ăla? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
Nu stiu.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
KnightShadow |
![]()
|
QUOTE(ciprians @ 25 May 2009, 09:11) exista undeva statistici cu vanzarile de Megane 3 pe aprilie in Romania? Ca sunt puse cam cumulat in statistici (adica toata seria Megane). Daca exista o vanzare mai serioasa probabil era mult trambitata, dar in cazul asta, banuiesc ca rezultatele sunt cel mult multumitoare. Daca cumva s-a vandut foarte bine, as vrea sa citesc treaba asta undeva pe net, doar ca nu am gasit cu gugle. sal..din cate am vbit eu cu cei de la Redac de la noi nu s-au vandut cine stie ce in toata tara...vreo 20 parca...ma refer doar la coupe...restul nu stiu |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2009
|
|
ssilviu |
![]()
|
A trecut vremea când mașinile se vindeau doar pentru că erau cele mai ieftine oferte. Doar Renault nu și-a dat seama de asta.
This post has been edited by ssilviu: 25 May 2009, 10:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
daca s-au vandut 20 de bucati intr-o luna (=>200-300 an) inseamna ca e ceva mai exclusivista ca X5-ul
![]() @R26 ala (care erau cel putin 2:D era SC pentru World Series by reno etapa a III-a care s-a desfasurat tot WE asta la Monte Carlo, F1 au contract cu Mercedes) @ssilviu poate ne explici si de ce ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
KnightShadow |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2009
|
|
ciprians |
![]()
|
Mda, adevarul e ca 20 de masini nu suna prea bine, pentru o masina care vroia sa devina un nou best sell la Renault (pe langa Clio). La hatchback cred ca se sta ceva mai bine, dar nu cred ca s-au vandut per total 100 de masini pe aprilie.
Am mai apucat sa vad ieri 2 hatchback-uri in Bucuresti, unul pe la Crangasi si inca unul in trafic, venea dinspre Lujerului catre Crangasi. Per total, pana acum am vazut 3 hatchback-uri intr-o luna in Bucuresti. Probabil se va mai schimba situatia cu noua oferta din iunie, sa nu uitam ca a fost oferta de start la Renault pana acum (dar depinde de ce se mai schimba la lista si pret). Daca lucrurile nu se schimba in mai bine, probabil ca vara asta se va soma ceva pe la show-room ![]() This post has been edited by ciprians: 25 May 2009, 12:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
ideea e ca mai dureaza pana se livreaza modele luate pe comanda..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 25 May 2009, 11:20) @R26 ala (care erau cel putin 2:D era SC pentru World Series by reno etapa a III-a care s-a desfasurat tot WE asta la Monte Carlo, F1 au contract cu Mercedes) @ssilviu poate ne explici si de ce ![]() Așa e. Erau doua Megane-uri R26, unul la ieșirea din tunel și altul la boxe. Oricum, nu-i mai da explicații lui Modus că nu ai cu cine ... În ceea ce privește vânzările Renault aș atrage atenția asupra unui singur lucru: personalizarea. Trăim o epocă în care personalizarea este tot mai cerută. A trecut vremea lui Ford când mașina era disponibilă în orice culoare atâta timp cât era neagră. Lumea vrea acum mașini cât mai diferite, cât mai customizabile, să nu mai aibă nimeni ca ea un anume model. Piața e mai pretențioasă, cu mai mult gust și mai atentă acum la detalii. Cel mai bun exemplu de cine a înțeles acest fenomen: Volkswagen. O groază de opțiuni, o groază de soluții tehnice. Omul își poate alege ce vrea. E adevărat, customizarea asta crește costurile de fabricație, dar veniturile aduse de vânzările suplimentare datorate acesti customizări sunt mai mari. Cel mai bun exemplu de cine NU a inteles acest fenomen: Renault. Modele puține, customizare slabă, tehnologie veche. Au crezut că e prea scump să facă mașini customizabile. Pe termen scurt e adevărat. La proba de dezvoltare durabilă au eșuat și au picat de pe locul 1 pe locul 5 la vânzări în Europa. În România Renault nu va mai avea NICIODATĂ cota de piață pe care a avut-o în ultimii ani. Pe de o parte din cauza lui Renault (pentru motivele de mai sus), pe de o parte din cauza Renault România (cu o politică de marketing și vânzări destul de slabă, care a dus la o imagine proastă Renault, au preferat să vândă la preț foarte mic și au decis să-și scoată banii din refuzarea garanției și piesele de schimb mai scumpe, de aici și o parte din reputația de mașină nefiabilă și cu piese scumpe) și pe de altă parte din cauza contextului actual care nu mai este favorabil (înainte aveau un semi-monopol pe piață cu modele precum Megane Sedan și Clio Symbol, iar diferența de preț între competitori și aceștia era destul de mare. Acum nu mai este) PS. În condițiile în care cea mai vândută motorizare pe megane 2 a fost 1,5 dci de 85 de cai, îmi poate explica și mie cineva de ce aceasta nu se regăsește pe Megane 3? Scuza cu pregătirea pentru piața din românia nu se poate folosi, motorizarea fiind deja la vânzare pe multe alte modele. Scuze cu piața prea mică e deja aberantă. Scuza cu cererea prea mare pentru piața din Vest iar nu e bună că Megane nu se vinde nemaipomenit. Atunci care e explicația? Modus, ai vreo idee? Cumva s-a demonstrat că motorizarea asta dublează riscul de impotență iar Renault ne vrea un popor viril? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Modus |
![]()
|
Nu am nicio explicatie si nici nu ma intereseaza/streseaza subiectul, asa cum vad ca e cazul la tine. Nu pot decat sa observ in continuare la tine un limbaj suburban, care nu te ridica cu nimic in slavi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 27 May 2009, 13:41) PS. În condițiile în care cea mai vândută motorizare pe megane 2 a fost 1,5 dci de 85 de cai, îmi poate explica și mie cineva de ce aceasta nu se regăsește pe Megane 3? Scuza cu pregătirea pentru piața din românia nu se poate folosi, motorizarea fiind deja la vânzare pe multe alte modele. Scuze cu piața prea mică e deja aberantă. Scuza cu cererea prea mare pentru piața din Vest iar nu e bună că Megane nu se vinde nemaipomenit. Atunci care e explicația? Modus, ai vreo idee? Cumva s-a demonstrat că motorizarea asta dublează riscul de impotență iar Renault ne vrea un popor viril? Cred ca neintroducerea acestui motor deocamdata, face parte tot din politica de marketing a Renault de a nu lansa in acelasi timp toate motorizarile, pentru a spune ei peste 6 luni de exemplu ca au mai adus modele noi, si pentru a mai revigora acest model. Probabil tot atunci vor lansa si versiunea Authentique. Dupa parerea mea este acceasi explicatie ca si la Sandero, cand au lansat intai motoarele pe benzina si dupa 10 luni si pe cele pe motorina. Nu sunt foarte sigur ca asta e o politica de marketing buna. In ceea ce priveste optiunile cred ca Renault a adoptat aici mai degraba modelul japonez, adica a ales sa ofere doar cateva configuratii standard si cu putine optiuni pentru fiecare. Vezi: Toyota( Yaris, Corola, Auris), Honda, etc. |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(catal1n2000 @ 27 May 2009, 15:12) si pentru a mai revigora acest model. Probabil tot atunci vor lansa si versiunea Authentique. Dupa parerea mea este acceasi explicatie ca si la Sandero, cand au lansat intai motoarele pe benzina si dupa 10 luni si pe cele pe motorina. Nu sunt foarte sigur ca asta e o politica de marketing buna. Păi puteau să lanseze întâi 1,5 de 85 și apoi 1,5 de 105 cai. efectul era același dar vânzările erau mai mari. Sandero nu s-a vândut diesel pentru că nu au avut acest interes. Dacia vroia să vândă în Vest, capacitățile de producție erau la maximum, de ce să se mai chinuie să vândă în România? Au introdus dieselul abia când au început să ducă lipsă de comenzi. Dar acum e rezolvată această problemă și de aceea un Sandero diesel costă o cârcă de bani. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu tot nu inteleg un lucru, este o piata libera, nimeni nu te obliga sa iei reno, vrei custom dute la vag, vrei altceva te duci la japoneze si tot asa.
Eu cred ca prea mult ne intereseaza politica reno, iti place masina si are motorizarea pe care o vrei o cumperi, daca nu te duci si iei de la alta firma concurenta. De ce te intereseaza pe tine viitor cumparator ce politica are nu stiu ce firma, cand pe el dupa ce iti vinde masina abia te asteapta in service dupa garantie (asta e valabil al toti constructorii). Deci haideti sa ramanem la pareri despre Meganul 3, plusuri, minusuri, poze etc... si sa lasam politica de vanzari la o parte. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
ciprians |
![]()
|
QUOTE(catal1n2000 @ 27 May 2009, 14:12) Cred ca neintroducerea acestui motor deocamdata, face parte tot din politica de marketing a Renault de a nu lansa in acelasi timp toate motorizarile, pentru a spune ei peste 6 luni de exemplu ca au mai adus modele noi, si pentru a mai revigora acest model. Probabil tot atunci vor lansa si versiunea Authentique. Cred ca ai dreptate aici... ma intrebam eu la un moment dat pe unde e Authentique. La reno e mai statica treaba si la megane 4, cand va fi, probabil va fi aceeasi tactica. Doar ca nu va mai fi 1.6 16V probabil ![]() Pai ma intereseaza politica renault pentru ca INCA intentionez sa imi iau un megane. Dar e un mare inca in acest moment ![]() ![]() This post has been edited by ciprians: 27 May 2009, 14:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Oricum parerea mea este ca motoarele diesel de la Renault sunt destul de performante, daca de exemplu le comparati cu VW. Au emisii CO2 destul de reduse(Acest lucru va conta pe viitor cand se vor plati si la noi taxele in functie de emisii), puteri mari pentru motoare de capacitate cilindrica mica.
Daca il comparam cu VW trebuie sa notam faptul ca celebrele 1,9 TDi sau vechiul 2.0 TDI nici macar nu sunt common rail, tehnologie pe care Renault o foloseste de ceva timp pe Megane. Oricum am inteles ca Vw vor folosi in viitorul apropiat motoare de 1,6 litri la motoarele diesel tocmai pentru a avea emisiile de CO2 mai reduse. |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
aphophis |
![]()
|
inca un megane3 superb
Attached thumbnail(s) Resize_of_meganearriere.jpg ( Size: 168.46k ) Number of downloads: 141 Resize_of_meganearrieredroite.jpg ( Size: 120.52k ) Number of downloads: 118 Resize_of_meganeface34.jpg ( Size: 167.98k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
KnightShadow |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2009
|
|
Modus |
![]()
|
S-o stapânesti sanatos. Cat mai ai pana intri in posesia ei?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
KnightShadow |
![]()
|
draq stie ca ma capiaza astia cu banca lor cu tot
|
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2009
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
lasa ma ca n-au avut pana acum, si nici acum nu sunt toate cr , la skoda sunt inca pd si parca si la unele modele vw
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
silviule ce le stii tu pe toate. vanzari, marketing, politica produs, statistica, etc.
la varsta ta esti un mic geniu. |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:49 |