Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
De cele mai multe ori cele doua notiuni sunt complementare, nu se exclud.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai ideea era ca plasticul nu prea este bijuterie, ci mai degraba ceva folositor...
![]() Io nu inteleg ce ii fwte grija pe restul de ce poarta lumea Casio, GShock sau orice altceva... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 10 Oct 2015, 17:04) Corect, mai ales pentru ca cei cu plastic la mana se ocupa de: QUOTE(octavian.gagu @ 8 Oct 2015, 18:23) Scufundari, parasutari, navigatie, trai in conditii de izolare, alpinism si alte chestii d-astea de birou. QUOTE(solidconvert @ 10 Oct 2015, 17:04) Nu e vorba de fwtere, ci de simpla curiozitate: Casio.jpg ( Size: 109.75k ) Number of downloads: 390 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat trebuie sa te ocupi cu asa ceva ca sa porti la mana un plastic, cum nu neaparat trebuie sa fi corporatist ca sa porti la mana o tropeta metalica si cu strasuri eventual
![]() Eu spre exemplu, cand fac dh cu bicla, n am ce sa caut la mana cu o pocnitoare de Tissot pentru ca nu ma ajuta cu nimic... in schimb un rasinos cu busola si alte cateva functii in plus ma ajuta mult mai bine acolo in mediul ala. Pe de alta parte, daca trebuie sa ma imbrac elegant, normal ca si eu am o pocnitoare pe care o pun la incheietura, dar atunci se cam duce spre bijuterie. |
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Iti dai seama ca pe langa buturuga asta mai am ceva ceasuri, printre care si unul mai elegant asa...de pus la costum. Dar cum eu port costum odata pe an...saracu' ceas cam sta pe bara. In schimb, de restul chiar ma folosesc... Imi place Tissot-u'...da' si sa ma duc prin vreo aplicatie si sa-l troznesc pe-acolo...sau mai rau...sa mi-l trozneasca vreunu'.... Si pana la urma...ia mai da-le draq ca toate arata aceeasi ora
![]() Uite...spre exemplu "pocnitoarea" aia galbena de mai sus...ca vad ca scrie pe el "diver's" poate sa arate de exemplu palierele de decompresie pentru un scafandru. Tie nu iti spune nimic....dar pentru un scafandru e essential sa stie palierele. Chiar daca e galben si urat...il fereste de ...probabil...moarte. This post has been edited by octavian.gagu: 10 Oct 2015, 21:26 |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
mars |
![]()
|
Ma tem ca niciun scafandru sanatos la cap nu se bazeaza pe un amarat de Casio
![]() Concluzia mea: ori ceas clasic ca lumea, purtat numai cand e cazul, ori ceas super profi pentru activitati "sportive". In rest, mai bine fara ceas la mana. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Asta ce ar fi, concluzia unuia care a platit 30 de milioane pe o tinichea de tissot? Cu banii aia iti luai un citizen ecodive si chiar puteai posta cu superioritate pe aici. Cred ca nici Tissotul nu se astepta sa vanda modelul asta cu atatia bani in Romania, in conditiile in care de afara il poti lua cu 350 de dolari. Spun ca il poti lua, pentru ca afara nu il ia nici draq pe banii astia.
Tinichea la propriu, frate, este de otel. Si, la caracteristici scie ca arata data in dreptul orei 3. Halal realizare. Crede-ma, casio meu de 130 de parai este o perla in materie de ceasuri pe langa tissotul pe care cu atata superioritate l-ai postat spre a-i arata pretul. vreau sa vad tissotu |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mars |
![]()
|
Eu am dat mai putin (cam 1.800 lei), de la un distribuitor autorizat din Olanda, ca nu m-am tampit sa nu caut pe net inainte sa-l comand. Lucru care se poate vedea cu cateva pagini in urma. Am pus primul link in care am gasit si poza cu capacul din spate, nu de pret era vorba, ca nu-i Omega.
Interesant ca in top ten ceasuri pentru diving ISO 6425 nu e niciun Casio, nici macar Frogman ala. Insa, pe locul 6, e un amarat de Tissot. Vai, ce rusinica! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io stiam altceva: Frogman-ul e singurul Casio certificat ISO ca diver.
Japanese Dive Watch Icons High Performance ISO Approved Diving Watch Casio g-shock frogman is the only ISO 6425-compliant g-shock line with a 200 meter divers rating si mai sunt... Dar, ca de obicei, nu stim da' ne dam cu parerea. ![]() 11 Oct 2015, 00:34: QUOTE(mars @ 10 Oct 2015, 22:53) Aici ai descris exact G-Shock-urile/Protek-urile. ![]() This post has been edited by kum: 10 Oct 2015, 23:34 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mars |
![]()
|
Greu cu cititul la ora asta, right? Am zis io ca Frogman nu-i ISO 6425? Nu, am zis doar ca e nebagat in seama, de bun ce e. Nici macar in topul celor relativ ieftine nu intra:
http://toughwatches.net/best-dive-watches-under-500-dollars/ Si vine tinicheaua sa-i arate cum se face: https://m.youtube.com/watch?v=6eE-bLJAl4U Pentru ca tinicheaua apare aici: http://www.ebay.com/gds/Top-10-Dive-Watche...04786909/g.html Si aici (locul 5): http://www.sportdiver.com/photos/10-top-dive-watches Ca Frogman e un rahat n-o spun eu, ci fanii Casio: http://forums.watchuseek.com/f17/ok-casio-...man-983167.html Oricum, eu o sa va las in pace o vreme, pana cand voi vedea pe aici un ceas frumos, si ma duc sa enervez lumea si pe alte arii ![]() L.E. - nu pot sa ma abtin, unele postari de mai sus ma duc cu gandul la discutia imaginara cu un domn Gheorghe Talpeș (personaj fictiv, mare dătător cu părerea), la SAB: "Îi frumos, domne', biembeul cela nou, rându' tri, da' io, cu Loganu' mieu (n.a. - chel, visiniu, dar cu huse) am cărat porcul cela di 200 di kile cu Marișica prin omăt di 50 di centimetri, șî am dat în gropi de se ascundea chinejii în ele, șî nici măcar un chivot nu s-o strîcat. La șe-i bun biembieul cela? Aia-i florișică, nu mașînă". This post has been edited by mars: 11 Oct 2015, 09:07 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Tu stii engleza? Care e cuvantul "rahat"? Facem si noi posturi deampwoolea.
Din curiozitate, da-i cautare pe google "best watches ever" si noteaza pe hartie ce gasesti. Unul dintre noi doi poarta la mana unul din cele mai inovative si bune ceasuri din lume, iti spun eu. Si ala cu siguranta nu esti tu. |
--------------------
MK2
|
|
mars |
![]()
|
Evident ca tu esti ala! Inseamna ca il ai din anii '80, pentru ca, de atunci, Casio n-a facut decat sa mai schimbe carcasele si culorile. Sa-ti traiasca, sa te bucuri de el cel putin inca 30 de ani.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Peace bro'
![]() |
--------------------
MK2
|
|
solidconvert |
![]()
|
Io nu inteleg ce va mana in lupta?
![]() |
--------------------
.
.
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
O fi fumat ceva...
De la G-Shock e un plastic ieftin ce se vinde la chil a cotit-o elegant la Casio nu e o marca reprezentativa dpdv al ceasurilor tip diver, trecand elegant peste comparatia G-Shock - Suunto. Ma rog... Asa-i cand ai un singur ceas: daca nu ai cu ce sa-l lauzi, treci cu o treapta mai sus, si cauti punctele forte ale intregului brand. Ca tot iti place tie exemplul cu masini: tu ai la mana echivalentul unui seria 3 aproape chel... Pana la 7 full mai este... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Da, dragule, dar nu'i Logan! Iar treaba cu Casio la kil n-am zis-o eu. Si, din nou, nu ma laud cu amaratul ala de Tissot. E un ceas si atat. Dar nici n-am pretentia ca-i racheta.
Si, by the way, seria T-Touch nu sare de 3.000-4.000de lei, dar mie nu-mi spune nimic, sunt prea sportive pentru gusturile mele de corporatist ![]() http://www.authenticwatches.com/tissot-sea-touch.html http://us.tissotshop.com/men/touch-watches.html Insa m-am jucat cu asa ceva, are un coleg unul din titan, e interesant cum reactioneaza tinicheaua naibii la o simpla atingere a geamului. Enjoy and dream on: https://www.youtube.com/watch?v=RznOGb4gB5Q https://m.youtube.com/watch?v=cKUrEajAN00 This post has been edited by mars: 11 Oct 2015, 12:54 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
Ooo, da
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
uite-aici un rasinos care bate la cwr toate bling-blingurile. Pour les connaisseurs
http://www.xsport.ro/scufundari/DX-TITANIU...SS019015000.htm |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
mars |
![]()
|
Foarte corect, ala e un dive computer: http://www.suunto.com/Dive-Collections/Wat...dive-computers/
Casio nu stie d'astea ![]() ![]() This post has been edited by mars: 11 Oct 2015, 12:39 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Ma mars-ule, io cred ca pe tine te-a batut unu cand erai mic. Si ala purta Casio la mana.
Io renunt la discutie, ca deja nu mai este discutie... ma simt ca un fan dinamo ratacit prin ghencea... Nu prea se pot purta discutii cu oamenii plini de prejudecati. Daca ai fi avut vreun Casio si ai fi venit cu argumente pertinente de ce anume e o basina de ceas, puteam continua. Dar cu argumentele tale (mai bine zis cu lipsa lor) nu prea se poate discuta. Vezi tu, diferenta intre mine si tine e ca io nu-s incuiat. Intai prefer sa pipai, sa incerc si abia apoi sa-mi dau cu parerea despre ceva. Fii sigur ca daca ceasu' asta va face figuri sau va fi petarda, voi fi primu' care-l voi face de rahat aici. Dar voi argumenta ![]() Te poop papa. This post has been edited by kum: 11 Oct 2015, 13:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Mno, am avut Casio prin liceu, primit cadou. Data Bank, frumusel, intr-un an s-a rupt cureaua si au ruginit butoanele. Cam ca asta: https://www.google.ro/search?q=casio+databa...GpVsCR7_-4uM%3A
Dupa aia am trecut la Swatch, vreo trei modele (ultimul e la tine). Am vrut doar sa vezi ca sunt si ceasuri la preturi normale care chiar arata si fac chestii foarte misto. Asta daca tot ne dam 'telectuali si ne respectam. Ora o arata toate, nimic de zis, dar unele sunt banale, numai marketing pentru... popor. Altele au acel ceva, mai greu de descris, cam ca diferenta intre BMW 318i chel (il stii) si Logan. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(mars @ 11 Oct 2015, 13:40) Ezapt!Eu am spus-o. Fiecare are parerea lui,si dreptul sa si-o exprime. Fiecare face ce vrea cu banutii lui.Si isi cumpara ce ii place. Asa ca,daca voua va place,restul nu mai conteaza. Bucurati-va de ele,si gata. Si multa balacareala pentru nimic nu-si are rostul....... This post has been edited by M.C.: 11 Oct 2015, 13:29 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(mars @ 11 Oct 2015, 14:27) Mno, am avut Casio prin liceu, primit cadou. Data Bank, frumusel, intr-un an s-a rupt cureaua si au ruginit butoanele. Cam ca asta: https://www.google.ro/search?q=casio+databa...GpVsCR7_-4uM%3A Dupa aia am trecut la Swatch, vreo trei modele (ultimul e la tine). Am vrut doar sa vezi ca sunt si ceasuri la preturi normale care chiar arata si fac chestii foarte misto. Asta daca tot ne dam 'telectuali si ne respectam. Ora o arata toate, nimic de zis, dar unele sunt banale, numai marketing pentru... popor. Altele au acel ceva, mai greu de descris, cam ca diferenta intre BMW 318i chel (il stii) si Logan. Adica tu compari un ceas din gama Data Bank (o banalitate, daca ma intrebi pe mine) cu un G-Shock ![]() Ma, si eu am avut nu unul, ci 2 Casio la care s-a rupt carcasa exact in zona unde intra telescopul. Pentru ca erau dintr-un plastic din ala dur, casant, spoit cu nichel. Dar asta nu inseamna ca TOATE CEASURILE CASIO sunt la fel. Desi as fi fost mai in masura sa fac asemenea afirmatii (avand 2 ceasuri din aceasta marca care au avut probleme), nu m-am aruncat s-o fac. Cum spuneam, eu intai citesc, testez (ca pot, ca n-oi fi nebun sa incerc tot ce se produce) si abia apoi imi dau cu parerea. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Aha, am gasit. Ce parere are cunoscatorii de asta? Sau, daca avem ceva cunoscatoare pin arie, sa ma sfatuieste si pe mine.
Set fossil This post has been edited by PhilipMorris: 11 Oct 2015, 14:03 |
--------------------
MK2
|
|
solidconvert |
![]()
|
De la ceasuri vad ca s a ajuns la masini... nu mai zic nimic de comparatii.
![]() |
--------------------
.
.
|
kum |
![]()
|
QUOTE(mars @ 11 Oct 2015, 12:40) Insa m-am jucat cu asa ceva, are un coleg unul din titan, e interesant cum reactioneaza tinicheaua naibii la o simpla atingere a geamului. Enjoy and dream on: https://www.youtube.com/watch?v=RznOGb4gB5Q ![]() Dream on, Tissot Dream on, Tissot 2 Si ambele, umar la umar This post has been edited by kum: 11 Oct 2015, 14:26 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Frumusele si destepte, pe masura pretului. Si ce ziceai ca ti-ai luat? Gulfman?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Yep...
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:52 |