Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages « < 29 30 31 32 33 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)

M.C.
post 3 Oct 2015, 19:01
Post #901

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiesti ,din cind in cind.

QUOTE(kum @ 3 Oct 2015, 12:21)
Baa, deci nu mai poci... Mi s-a pus o pata pe g-shock-u' asta de nu mai pot respira. Ma tin cu greu de fo' 2 saptamani sa nu apas pe buton, da' nu stiu cat mai poci rezista frustrat.gif
Ala alb tot imi zice: lasa-l naibii, e un plastic lucios. Nu are nimic din frumusetea unui ceas mecanic, e doar o masinarie si atat...
Ala rosu imi zice doar atat: Apasa! Apasa!

PLM... Desi stiu cine o sa invinga pan' la urma, macar sa ma prefac ca am cedat cu greu sad.gif
*

Acum,Casio astea sunt ca si folcsvaganurile.Supraevaluate...... tongue.gif
Cu citiva ani in urma,chestiile astea Casio,se cumparau la kilogram icon_mrgreen.gif
Dar important este sa-ti placa tie.Restul nu mai conteaza. 04.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 3 Oct 2015, 19:31
Post #902

Modelator

From: Bucuresti

Emsi, tu ciai baut? Apa plata? asteapta nervos.gif

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
kum
post 3 Oct 2015, 22:00
Post #903

Banat

Group: Banned
From: Galati

Emsiule, Casio se impart in: G-Shock, Protek, Pathfinder si restu'... Nu sunt sigur ca stii egzact ce inseamna un G-Shock, dar iti recomand cu caldura sa te documentezi. Esti baiat destept, asa ca nu-ti dau lincuri... wink.gif
Eu vreau un G-Shock, asa ca m-am orientat la asta strict din considerente de design. Am cautat o gramada pana am gasit unu' la care sa zic: moa... ce misto arata. ASTA-I!

la_9674631_GW-9110-1ER-CASIO-GULFMAN.jpg

Asa ca asta e istoria... Albu' si cu Rosu inca se lupta. Daca nu mi se fwtea rasnita, era demult la incheietura mea. Da' am fost nevoit sa bag bani in electrocasnice... 022.gif

This post has been edited by kum: 4 Oct 2015, 14:52

--------------------
Laguna 2.0T - GL-15-... 2006
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
mars
post 3 Oct 2015, 22:15
Post #904

meow or never

Group: Moderatori

M.C., sunt de aceeasi parere. Niste plastice umflate de butonase si tot felul de cubinte bombastice, cu un rahat de display monocrom si functii inutile. Dar daca la baeti le place?! TDI, manca-tz-ash!

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
PhilipMorris
post 3 Oct 2015, 22:54
Post #905

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Kum, imi place si gulfmanu, da parca nu prea seamana cu gshockul. Nu stiu cat de rezistent este, ca de scump nu e ieftin smile.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
mars
post 3 Oct 2015, 23:03
Post #906

meow or never

Voi, astia cu Casio, pana nu va luati un vintage, degeaba va declarati pasionati: https://www.google.ro/search?q=casio+vintag...VZ1NK4KfddfM%3A

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
kum
post 4 Oct 2015, 00:47
Post #907

Banat

Ma mars-ule... nu te-ai prins inca? sad.gif
Cand o sa intelegi ca fiecare are gusturile lui? Mie imi plac ceasurile pentru ceea ce sunt ele... nu-mi iau ceas pe criteriul care da mai bine la lume. La tine e o chestiune sociala: tre' sa arati ca ai cu ce. Pe cand la mine e doar piticu' de pe creier. Drept pentru care imi iau ce vrea piticu' meu.
Si acum a venit randu' la o masinarie destul de jmechera (fie ca vrei tu sau nu)... cand o sa vad tissotu' tau ca rezista la ce rezista un Gulfman, atunci mai vorbim.

Tu-ti bagi banii in masini... altii ii sparg la ruleta... io prefer sa fac cu ei altceva.

This post has been edited by kum: 4 Oct 2015, 01:03

--------------------
+
paul_p
post 4 Oct 2015, 01:29
Post #908

Membru autentic

From: psd=evil

Mi-ar placea un ceas din gama eco drive de la Citizen:
http://www.citizenwatch.com/en-us/eco-driv...e-how-it-works/
Sunt spectaculoase ca si conceptie si realizare. O implementare mecanica a facilitatilor unui ceas electronic.

This post has been edited by paul_p: 4 Oct 2015, 01:29

--------------------
Fara roti - 2010 fara ipocriti
+
mars
post 4 Oct 2015, 05:38
Post #909

meow or never

Pentru ca vorbim de un "atac la persoana", ma vad nevoit sa raspund, oricat ar fi de off-topic.

QUOTE(kum @ 4 Oct 2015, 00:47)
Ma mars-ule... nu te-ai prins inca? sad.gif Cand o sa intelegi ca fiecare are gusturile lui? Mie imi plac ceasurile pentru ceea ce sunt ele... nu-mi iau ceas pe criteriul care da mai bine la lume. La tine e o chestiune sociala: tre' sa arati ca ai cu ce.
*

My dear, gresesti grav. Eu port ceasul ala doar la birou (si cand l-ai vazut tu, dar a fost special request din partea ta). In rest, sta cuminte si asteapta sa-l mai intorc, daca nu uit. Lunea e, de obicei, ramas in urma. Chestiunea sociala... am pus eu poze cu "colectia" sau cu el la mana? Dar tu?

Nu ti se pare ca un Casio e mult mai flashy decat un ceas banal? Daca iti placeau ceasurile pentru ceea ce sunt ele, poate iti cumparai pana acum unul. Dar mai ai timp.

Pe cand la mine e doar piticu' de pe creier. Drept pentru care imi iau ce vrea piticu' meu. Si acum a venit randu' la o masinarie destul de jmechera (fie ca vrei tu sau nu)... cand o sa vad tissotu' tau ca rezista la ce rezista un Gulfman, atunci mai vorbim.
*

Corect, io nu pot sa fac baita cu ceasul la mana, nu-l bag in nisip, nu trec Dunarea cu el, nu urc pe Kilimanjaro, nu fac kiteboarding si nici nu ma duc sa pup coralii cu el la mana. Ca nu stie d'astea... nu e o masinarie suficient de smechera. Nu e shock proof, tough solar, triple sensor, protrek, multi band caca-maca.

Tu-ti bagi banii in masini... altii ii sparg la ruleta... io prefer sa fac cu ei altceva.
*

Corect, o masina de zece ani si 6.000 de euro e o investitie serioasa smile.gif. Tu parca ai una la fel... Doar ca eu nu am insistat la nimeni s-o iau, n-am "imortalizat" momentul, si, sa ti-o zic pe aia dreapta, nici nu s-a (prea) stricat wink.gif. Si pe care s-ar putea s-o mai tin o vreme, tot din ratiuni economice. Ratiuni economice, intelegi wink.gif?

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
alexutz23
post 4 Oct 2015, 08:58
Post #910

Membru autentic

From: Iasi

O fi urate pentru altii dar al meu isi face treaba de mai bine de 2 ani, uneori chiar in conditii vitrege

Attached thumbnail(s)
20151004_095416.jpg ( Size: 2.21mb ) Number of downloads: 319

--------------------
VW Golf 4 2001 1.4 16v
+
PhilipMorris
post 4 Oct 2015, 09:09
Post #911

Cand vorbesti de un ceas, nu vorbesti de un articol care iti arata timpul. Ai smartphone pentru asta, sau te poti uita la ceasul din bord, sau poti intreba un prieten.
Cand vorbesti de colectionari, trebuie sa fii unul sa intelegi despre ce vorbesti.
Cand vorbesti despre gusturi, trebuie sa te pliezi cata de cat pe gusturile celuilalt. Daca ai alte gusturi nu inseamna ca gusturile celuilalt sunt discutabile.
Cand nu te incadrezi la nimic din ce este mai sus si ti se pare ca vorbesti degeaba, probabil asa este. Incearca sa iti dezbati propriile gusturi/pasiuni sau fetisuri si o sa vezi o sumedenie de orbecaiti care o sa se c@%e in gusturile tale.
Ceasul, repet, e o chestiune de gust. Este un articol vestimentar daca vrei. Cum sunt inelele la femei. Nu ca sa se uite la ele sa ii vada forma.

Kum, despre ce vorbeam? Aha, despre gulfmanu tau. Ia-ti-l mane daca iti place. Decat sa amani un deznodamant previzibil, mai bine te impaci cu ideea de pe acu.
Io am stat pe ganduri pana cand nu m-am mai indurat sa dau banii pe el. Cum am gasit bani l-am luat si gata. Asigura-te in prealabil ca nu este feic, in romanica se poarta asta, este sport national alaturi de datul cu parerea.

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
solidconvert
post 4 Oct 2015, 09:28
Post #912

Donator

Ce probleme are lumea pe aici! radmasa.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
R19/16v
post 4 Oct 2015, 09:42
Post #913

Oldschool Member

From: Ploiesti

Da, stim cu totii ca Tissot e za shietu' smile.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
M.C.
post 4 Oct 2015, 10:17
Post #914

Membru autentic

QUOTE(kum @ 4 Oct 2015, 00:00)
Emsiule, Casio se impart in: G-Shock, Pathfinder si restu'... Nu sunt sigur ca stii egzact ce inseamna un G-Shock, dar iti recomand cu caldura sa te documentezi.

*

E,ce sa facem,asa e unii neinformati.... tongue.gif
Indiferent ce ar scrie pe el G,H,P,W,si ce ar spune ei ca face,tot casio ramine. tongue.gif
Parerea mea. 04.gif
Daca citeai postul meu de mai sus pina la capat,ai fi vazut ce scria,ca important este sa-ti placa tie,indiferent de parerea mea sau a altcuiva....
Sunt banutii tai,faci ce vrei cu ei. icon_mrgreen.gif

4 Oct 2015, 12:37:
QUOTE(UXE @ 3 Oct 2015, 21:31)
Emsi,  tu ciai baut? Apa plata?  asteapta nervos.gif
*

Nici macar ! tongue.gif

This post has been edited by M.C.: 4 Oct 2015, 10:37

--------------------
+
PhilipMorris
post 4 Oct 2015, 10:42
Post #915

L-am citit eu pana la sfarsit postul tau.
Cati ani ai tu de ai prins vremea aia cand cumparai casio la kil? Asa din curiozitate, inseamna ca esti in posesia unor deep inside information.
Fratemiu, nu imi dau eu cu parerea, dar sunt pe aici unii care care nu dau 150 de dolari pe ceas dar au dat 7000 euro pe masina, cu imprumut in banca pe 20 de ani. Si imi permit sa intreb acum, de ce sa nu dau 300 euroi pe un golf 1? Ca tot masina este?
Pentru ca pot, pentru ca vreau si pentru ca imi permit. Sa moare dusmanii de hinima rea.

--------------------
+
M.C.
post 4 Oct 2015, 10:45
Post #916

Membru autentic

Bravo tie ..... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
mars
post 4 Oct 2015, 10:50
Post #917

meow or never

Tissot e nimic pe langa ceasurile adevarate. Dar, daca as avea bani de Omega, tot n-as spune Tissot ca e de rahat. In schimb, despre plastice si tinichele mi-am spus deja parerea. Si incep sa mi-o formez si despre "colectionari" wink.gif.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
kum
post 4 Oct 2015, 10:52
Post #918

Banat

QUOTE(mars @ 4 Oct 2015, 06:38)
Pentru ca vorbim de un "atac la persoana", ma vad nevoit sa raspund, oricat ar fi de off-topic...
*

Ma, io fac eforturi serioase sa-ti raspund calm de vreo cateva postari de-ale tale incoace. Nush'ce plm ai baut sau cine te-o fi suparat, da' incepi sa ma cam enervezi.
Nu-ti plac ceasurile mele? Ai un buton acoloshea jos (ignore)... Eu te-am intrebat pe tine ce cafea bei? Si sa vin apoi sa-ti spun ca bei un rahat si ca esti muci in ce priveste cafeaua?
Daca tu nu intelegi conceptul de colectie/colectionar/pasionat (chiar daca la nivelul amator), e problema lu' matale. FaraTedei mancatz-ash, fara bling-bling&shit, ca nu e cazu'...

Sunt membru pe 3 forumuri de ceasuri, din care 2 internationale. Pe toate trei sunt topicuri intitulate: colectia mea unde userii isi prezinta colectiile de ceasuri. Nicaieri nu am vazut asa atitudine (care ma surprinde, sincer vorbind). Ba din contra, posesori de ceasuri valorand multe mii de coco au apreciat cutia mea (si continutul). Asa amator cum sunt...
Sa-mi atragi atentia ca pun poze cu ele... Orice om neafectat de ce plm ai tu in ultimul timp stie ca asta e echivalentul la a spune unui colectionar de timbre ca isi arata clasoarele...

Daca am zis/facut ceva care te-a iritat, spune-mi in pana mea direct, nu ma mai tot musca de pardon.

--------------------
+
mars
post 4 Oct 2015, 11:55
Post #919

meow or never

Man, dar stiu ca te-a suparat analogia! Mno, acum si io iti cer sa-mi respecti parerile. Si sa nu stricam prietenia din rahaturi d'astea, ca avem pretentii reciproce.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
solidconvert
post 4 Oct 2015, 13:31
Post #920

Donator

Casio GShock sunt cele mai tari ciasuri ever! radmasa.gif
L.E.: ciocu' mic concurenta, ca pe segmentul asta n aveti cu ce! icon_mrgreen.gif

This post has been edited by solidconvert: 4 Oct 2015, 13:32

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
mars
post 4 Oct 2015, 14:31
Post #921

meow or never

Corect! Pe segmentul lor sunt ze shit! Suunto sa taca si sa se ascunda!

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
kum
post 4 Oct 2015, 14:34
Post #922

Banat

QUOTE(mars @ 4 Oct 2015, 12:55)
Man, dar stiu ca te-a suparat analogia! Mno, acum si io iti cer sa-mi respecti parerile. Si sa nu stricam prietenia din rahaturi d'astea, ca avem pretentii reciproce.
*

Da' cu ce drept imi ceri tu mie ca sa-ti respect eu tie parerile legate de hobby-urile mele? huh.gif Cand te intreb ceva legat de domeniul tau de activitate, iti cer parerea => ti-o respect. Daca te intreb ceva legat de ce telefon ai (in ideea ca as vrea si eu sa-mi iau unu'), atunci iti respect parerea, pentru ca eu ti-am cerut-o.

Dar daca mie imi place un ceas roz cu picatele, tu poti cel mult sa iti formezi o parere personala despre asta, dar nu ai nici un drept sa-mi ceri sa ti-o respect sau sa o trambitezi sus si tare (prieten fiind).
Tu te auzi ce spui? blink.gif Daca tu consideri ca alea-s rahaturi, e strict parerea ta. Daca tu consideri ca ceasuri sunt numai alea elvetiene, la fel: e strict parerea lu' matale. Nu e obligatoriu sa coincida cu a celorlalti => nu ai nici un drept sa ti-o impui (ca practic asta faci).
Daca esti prea snob sa admiti ca un EcoDrive, un G-Shock, un Spring Drive si alte asemenea idei sunt niste chestii inovatoare in materie, nu inseamna ca altii nu sunt interesati de aceste subiecte. Daca acei altii considera ceasuri si un Eco Drive, si un G-Shock etc., nu ai nici un drept sa le spui ca-s tedeishti mancatz-as, bling-bling si alte chestiuni.

Si nu am afirmat nici o secunda ca G-Shock-ul e miezul din gogoasa, the best watch ever. E pur si simplu un concept de ceas care pe mine ma intereseaza la fel cum ma intereseaza si unul mecanic, si unul automatic.

Tu poate ai parerea ca ai dezbatut ideea, dar, cel putin cum am perceput eu, lucrurile au fost impinse si asupra persoanei. Asta ar trebui sa-ti dea putin de gandit asupra modului de exprimare (presupunand ca a fost o chestiune neintentionata).

Si cu asta sper ca am terminat aceasta disputa referitoare la gusturile mele in materie de ceasuri. Asa proaste cum sunt, sunt ale mele. Ma accepti ca atare sau nu. E alegerea ta. Din punctul meu de vedere a fost doar un incident izolat.

--------------------
+
M.C.
post 4 Oct 2015, 14:36
Post #923

Membru autentic

QUOTE(solidconvert @ 4 Oct 2015, 15:31)
Casio GShock sunt cele mai tari ciasuri ever! radmasa.gif
L.E.: ciocu' mic concurenta, ca pe segmentul asta n aveti cu ce! icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(mars @ 4 Oct 2015, 16:31)
Corect! Pe segmentul lor sunt ze shit! Suunto sa taca si sa se ascunda!
*

Hai ma,nu fiti rai. tongue.gif
Ca dintr-un kil,s-or gasi 2-3 sa fonctioneze ! icon_mrgreen.gif tongue.gif

This post has been edited by M.C.: 4 Oct 2015, 14:37

--------------------
+
PhilipMorris
post 4 Oct 2015, 14:52
Post #924

Sa te hlizesti de propriile posturi, asta inseamna sa fii mafiot.
Sa zici ca gshockul sunt panarame, la kil, vai de p()7@ lor, asta inseamna sa porti ceas cat conserva, probabil de la Q&Q. Alea sunt zashit.

--------------------
+
M.C.
post 4 Oct 2015, 15:01
Post #925

Membru autentic

up.gif

--------------------
+
argon
post 4 Oct 2015, 15:22
Post #926

Mesaj semiautomat

dry.gif

Attached thumbnail(s)
expensive_wristwatch_time_willy_wonka_meme.jpg ( Size: 91.65k ) Number of downloads: 186

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
R19/16v
post 4 Oct 2015, 16:32
Post #927

Oldschool Member

From: Ploiesti

Asa si cu 2.0 pe monograma cotetului cu motor de drujba wink.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
argon
post 4 Oct 2015, 16:53
Post #928

Mesaj semiautomat

mad.gif

Attached thumbnail(s)
cant_tell_if_youre_trying_to_be_funny_or_a_jerk.jpg ( Size: 98.46k ) Number of downloads: 163

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
PhilipMorris
post 4 Oct 2015, 17:05
Post #929

Oamenii incearca sa isi ascunda inteligenta in spatele unor postari pe forum. Si uneori le iese de minune.
Pe aceasta sectiune destinata ceasurilor, la inceputul paginii, am cerut o parere despre ce ceas ar trebui sa fie cumparat unei doamne. O intrebare cat se poate de pertinenta si care arata, de ce nu, un anume stagiu petrecut in zona bunului simt si al respectului fata de persoana draga.
Ce am primit in schimb?
Raspunsuri care de care mai pe langa subiect. Adica, pe principiul cand nu te baga in seama nimeni si nici nu ai habar despre ce se vorbeste, incearca sa schimbi vorba sau sa cobori nivelul acesteia la un nivel inteligibil tie.
Asa s-a ajuns la posturi de genul celor de mai sus. Pe langa subiect, sau mai mult, contraproductive.
Nimeni nu poate contesta suprematia mondiala a GShockului in materie de tough watches. Nimeni pana aici, bro'. Aici se afla intregul adevar. Asta inseamna sa fii mafiot, dupa cum ziceam mai sus.
Este deplasat sa imi fac o parere despre cineva in urma unor postari pe forum. Desi, imi este din ce in ce mai greu sa pot separa calitatea postarilor de nivelul de adaptabilitate al individului la normalitatea cotidiana.
Daca ai sarit peste continutul prezentului mesaj si ajuns direct la final, nu iti face griji, asa faci mereu. Ori este din cauza dificultatilor de concentrare sau de intelegere in conditii de exprimare coerenta ori te grabesti sa adaugi inca o postare in care sa arunci o fraza de care te vei amuza cel mult singur.

--------------------
+
Mr.NiceGuy
post 4 Oct 2015, 18:43
Post #930

Membru autentic

From: Oradea

Pai nu ai mentionat un pret maxim pentru ceas. Daca doresti un ceas outdoor uite aici un Suunto https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti...ining-m2-black/
Si ca tot veni vorba de GShock, al meu are peste un an vechime, fara interventii. Imi place la el ca isi regleaza singur ora si ca are incarcare solara.

This post has been edited by Mr.NiceGuy: 4 Oct 2015, 18:53

Attached thumbnail(s)
WP_20151004_014.jpg ( Size: 2.39mb ) Number of downloads: 124

--------------------
Renault Symbol 2005 FIDJI
+
58 Pages « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:02
Dacia