Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri mecanice si quartz, fara ceasuri destepte (smartwatch-uri)
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
N-a zis care..
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Foarte frumos! Si sotiei ce i-ai luat
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mi-a ajuns cetateanu... poze mai pe seara, ca acu' ma ia cucoana la mol
![]() Pana atunci doar una... IMG_0438.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
sehashaproapeknou!?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nope, zgarieturili e de la obiectiv.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Normal ca sehashaproapecanou... De unde dracu scoteam inca fo' 6-700 de para pentru unu nou? Nici n-am apucat sa platesc vama si tva-ul la g-shock.
Nu bat banii cu ciocanu' ![]() Pozele din postul 1011 sunt pozele produsului, adica a venit cu tot ce a avut de nou. This post has been edited by kum: 17 Oct 2015, 14:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
compara poza ta cu cele din postul ala si o sa vezi diferenta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kum |
![]()
|
Orice ceas de inox capata urme la purtat... o sa fac diseara poze cu camera din mai multe unghiuri.
Ar trebui sa fiu absurd ca sa am pretentia sa nu aiba nici o urma. Si un Rolex daca il porti, tot asa este. Important e ca are safir fata spate. Daca as fi perfectionist (ceea ce nu sunt) as rezolva foarte simplu si urmele alea printr-un polish. Dar nu ar insemna decat "sa spal motorul la masina". Ia rugati-l pe mars sa va puna poze cu tisotu... This post has been edited by kum: 17 Oct 2015, 14:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Sa stii ca tinicheaua rezista mai bine decat fostele Swatch-uri, desi l-am atins de cateva ori de pereti, se freaca de birou si de butonii de la camasa etc. Dar sa nu omitem totusi faptul ca e vorba de 316L.
Attached thumbnail(s) Tinicheaua.jpg ( Size: 808.46k ) Number of downloads: 305 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Se vad si la tine urme, stai linistit...
O sa va arat cum arata celalalt Citizen, luat de nou si purtat normal. Dar, mai intai, sa incepem cu inceputul: asta e ala proaspat: 1_zpsdkuown3b.jpg 4_zpsrtdk06xx.jpg 5_zpszwe3h4yd.jpg IMG_0577_zpsimguyekw.jpg IMG_0576_zpsh0iek8ho.jpg IMG_0579_zps8vsmi2jz.jpg IMG_0582_zpsyx6wrupb.jpg IMG_0585_zpsrj2frymb.jpg IMG_0581_zpsfum2hk0q.jpg Si comparat cu al batran: IMG_0589_1_zpsuejkkvpt.jpg Am inversat apoi ceasurile intre ele IMG_0594_zpsz5bnikvm.jpg IMG_0592_zpszfj9mrdn.jpg IMG_0593_zpseiufz62l.jpg IMG_0595_zpsgq5t4myw.jpg Una peste alta: - se simte ca e "mai ceas" decat eco-drive-ul - utilizatorii afirma ca e unul din cele mai precise ceasuri automatice - voi urmari acest aspect - arata mai putin uzat decat eco-drive-ul - IMI PLACE!!! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Daca asa zic utilizatorii, asa trebuie sa fie. Doar fraierii aia de la COSC au ales Le Locle Chronometre (ETA 2824-2, ca tinicheaua) ca fiind cel mai precis automatic.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Ce treaba are COSC-ul cu ceasurile de care vorbim? 2824-2 am si io in Marcello, da' tot nu-i COSC... Cum nici tinicheaua ta nu-i. Deci?
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
Tissot s-a chinuit putin si a scos un COSC din ETA ala banal. Si a luat premiul pentru cel mai precis ceas doua editii la rand, in 2012 si 2014 (e din doi in doi ani), daca nu ma insel. Si nici nu-i scump: http://us.tissotshop.com/le-locle-men-s-au...ic-watch-1.html
Sa nu vorbim despre precizie cu asa mare usurinta, mai ales cand vine vorba de ceasuri. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
G-Shock-u' meu il bate pe Tissot-ul ala la curu' gol, daca e sa discutam de precizie. De ce aduci in discutie ceasuri din clase diferite?
Asta-i una. A doua: eu nu am facut nici o afirmatie, am zis doar ce am citit (te poti convinge si singur ca nu am scos din burta), cu mentiunea ca voi urmari acest aspect. QUOTE - utilizatorii afirma ca e unul din cele mai precise ceasuri automatice - voi urmari acest aspect |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
mars |
![]()
|
QUOTE(kum @ 17 Oct 2015, 20:20) G-Shock-u' meu il bate pe Tissot-ul ala la curu' gol, daca e sa discutam de precizie. De ce aduci in discutie ceasuri din clase diferite? Cat esti de funny! Tu ai vazut ce ai scris? Daca ma uit in urma cu cateva postari, tie ti s-a facut dor de tinicheaua mea. Dar lasa, va veni si ziua in care vei avea si tu un ceas elvetian 100%, nou, sclipitor. Pentru ca meriti! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Ma... vreo 6 din ceasuri le-am luat de noi. Decat vreo 3 au fost sehash... Nu ca ar avea vreo importanta. Printre cei cu adevarati pasionati de ceasuri si nu de bling-bling (si de valoare), e cat se poate de firesc. Da' tu n-ai de un'sa stii, pentru ca tu nu esti pasionat de ceasuri. Tu decat te bagi in seama si trolezi.
Sa stii ca lumea-si ia si Omega sau Rolex sau chiar si alte modele, tot sehash. Dar, din nou, discutam de pasionati, nu de aia care au invatat 2 lozinci (ceasurile sunt doar elvetiene/ceasurile tre' sa fie doar unu). Mai bine meri si troleaza prin alte topice, ca aici ai demonstrat ce aveai de demonstrat. This post has been edited by kum: 17 Oct 2015, 22:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
daca nu v-as cunoaste pe amindoi, as crede ca asta e o discutie din aia cu:
"ba a mea e mai mare" " si ce daca, a mea e mai vioaie" "ba a mea e maro" la sfarsit mergeti impreuna, fericiti, la un citric? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
trece timpu' mai usor
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Kum si PhilipMorris, sa va bucurati de noile voastre ceasuri
![]() |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu in locul tau luam un ceas bun, nu 10 mediocre...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mars |
![]()
|
Asta e flame!
@kum: nu am nicio treaba eu ca's sehas unele dintre ceasurile tale. Ma gandeam ca eviti intrebarile despre zgarieturi si apoi paralelele cam jenny cu ceasul meu, cum ca si asta se zgarie. Deci recunosti, indirect, ca e un reper pentru tine ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
Asa, Mucix, fii capitanul nostru!
Revenind la ceasuri, ca tot am mentionat mai sus de 316L, e important si materialul din care sunt facute, daca vreti sa reziste cat de cat la transpiratie, lovituri, zgarieturi etc. Unii chiar au alergie la nichel. In afara de geam, care poate fi din diverse materiale, de la plexiglass la cristal mineral sau safir, si otelul e important. Asta daca nu sunt din aur, ceramica sau plastic rasinos ![]() Mai bine cititi voi aici: http://travisleon.com/blogs/news/16212471-...s-steel-watches Astia de la Apple chiar au un filmulet pe tema asta: http://www.apple.com/live/2015-mar-event/1...4cfd07d9a63e-vi |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(mars @ 18 Oct 2015, 08:58) Tu esti cu capu', sa mor io ![]() Deci la 15:00 ma intreaba daca e sehash QUOTE(R19/16v @ 17 Oct 2015, 15:00) urmeaza postarea asta la si 5 QUOTE(b76bgaarh @ 17 Oct 2015, 15:05) iar la si 17 lamuresc problema cat se poate de transant (nu evit, asa cum sustii matale) QUOTE(kum @ 17 Oct 2015, 15:17) QUOTE(mars @ 18 Oct 2015, 08:58) Daca ma lasi sa fac niste poze cu canonu' la ciasu tau si iti arat zgarieturile de pe el, imi dai voie sa-i fwt vreo 3 ciocane? ARE ZGARIETURI! Daca vrei sa afirmi contrariul, ma lasi sa-l pozez prima data cand ne gasim. Mie nu mie jena sa reunosc cand ma insel. Tie? KKmash in tinicheaua ta, ca m-ai spart cu ea. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mars |
![]()
|
Am zis eu ca n-are zgarieturi al meu? Nu! Am zis doar ca rezista mai bine decat fostele Swatch-uri, tot din otel.
Eu n-am nicio treaba, altii te-au intrebat despre zgarieturi, si nu o data. E fix problema ta ce cumperi cu banii tai. Iar treaba cu ciocanul n-o sa se intample in veci, pentru ca eu n-am nimic de demonstrat. Da-ti tu peste degete, daca ai apucaturi de felul asta. Daca mai insisti pe treaba asta, inseamna ca ai frustrari grave. Tu vezi-ti de ceasurile tale si lasa-l pe al meu in pace, asa tinichea imprecisa si zgariata cum e. Hai sa combatem idei, nu persoane sau posesii personale. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 18 Oct 2015, 11:08) decat ca alea sunt modele care nu se mai fabrica, costa/au costat cat o casa si le mai creste valuarea in timp ce le ai in vitrina. ps sa vezi editie speciala ca costa dublu fata de noo. Era doar un fel de a zice. Uite cum arata o piata de ceasuri sehash ![]() @marsule, gata ma? Atata poti? Pai ma pregatisem de taclale pentru toata ziua... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:29 |