Parfumuri
![]() ![]() ![]() |
Parfumuri
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
pbmice |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 March 09 ![]() |
Paco Rabanne - black XS. E super.
Este cneva de pe aici care si-a luat EDT de pe fragrancex.com? Si ai latit ceva in plus fata de pretul parfumului si al transportului? Care este procedura? Cum iti soseste parfumul si unde? Direct acasa? Prin curier? Mersi anticipat pentru informatii. |
--------------------
skoda
octavia
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
gucci rush 2 de dama
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
buty_76 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 April 09 From: Finland ; Piatra-Neamt ![]() |
Eu- L'eau d'issey by ISSEY MIYAKE (varianta veche nu cea noua)
ROMA by Laura Biagiotti ... le folosesc cam din 2000 iar "noutati ar fi MILLION si L'HOME by YSL "EA"- J'adore by DIOR (gama completa) CHANCE by CHANEL (varianta rezerve) |
--------------------
Renault
Megane1 Coupe 1.6, Megane2 1.6, Megane3 HB 1.6
2000, 2004, 2010
- YVO-335 Situatia in care te afli este consecinta faptelor si actiunilor tale!
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
je :
Armani Black Code Hugo Boss XS Cartier (uneori) Givenchy. |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
alexandruadi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 4 February 09 ![]() |
preferatul meu e: L'eau D'issey (issey Miyake)
|
--------------------
Renault
Megane
sedan 2.2 1.5dci 63KW privilege /2009
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Armani Diamonds for men- forță
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
k.soze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 18 July 07 ![]() |
in functie de "cum imi vine pe chelie", daca merg la servici sau "la friptura", in concluzie, mai mult sau mai putin adaptat ocaziei:
Boucheron pour homme - "my prrrrecioussssssss":D Carolina Herrera Aqua CK One Chanel Allure Homme Dolce&Gabbana pour homme Parfumuri cumparate de prin diverse locuri, in diferite ocazii, niciodata din magazine din RO. ![]() Primul probabil o sa ramana favoritul mult timp de acum inainte si pentru mine e no.1 de prin 2003-2004 |
--------------------
renault
megane sedan
2007 confort expression 1.5 dci
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
BLV NOTTE Pour Homme -
![]() Doamna PhilipMorris se delecteaza cu Paco Rabanne, il recomand. ![]() This post has been edited by PhilipMorris: 18 Aug 2009, 16:45 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
Armani - City Glam
Dunhill - Desire |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
preferatul meu: carolina herrera 212
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
mi-am gasit frecventa cu l'instant de la guerlain
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
My precioussss! :wub
This post has been edited by marian-j: 28 Sep 2009, 21:51 Attached thumbnail(s) DSCF1657.JPG ( Size: 987.56k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
@afrodita - subscriu
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
geomvp2nite |
![]() ![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Am observat de ceva zile reclama la site-ul de parfumuri aoro.ro. Intrand pe site am descoperit preturi mici, mult mai mici ca in magazine. Ex: unul din parfumurile mele preferate Hugo Boss Hugo la 150 ml(sticla mare) este la ei pe site 160 ron, in timp ce in magazine gen sephora ajunge si la 300
![]() Dupa ce am vazut mai multe preturi, am observat un parfum "Playboy- miami" sau ceva gen, parfum pe care l-am vazut in hypermarketuri la preturi de 30-50 lei, la ei pe site fiind 80 ron. Apoi am zis sa ma documentez, si am cautat pe forumuri review-uri despre acest site. Cei mai multi zic ca e ok, si ca parfumurile persista si sunt exact ca cele originale, insa unii demonstreaza contrariul. Daca a mai cumparat cineva de pe acest site il rog sa posteze aici deoarece consider ca un parfum bun face cat o mie de fake-uri. Deci nu stiu inca ce sa fac, sa cumpar sa nu cumpar, mai ales ca este si livrarea gratuita la orice comanda. De asemenea, daca ati mai cumparat de pe alte site-uri(romanesti) de parfumuri si ati luat teapa sau, din contra, ati achizitionat niste produse demne de lauda va rog postati aici pentru a stii de ce sa ne ferim si incotro sa ne-ndreptam!. This post has been edited by geomvp2nite: 21 Apr 2010, 22:09 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
o colega de munca si-a luat de la ei bulgari, ok parfumul, ok ambalajul, ok livrarea..
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
semit |
![]()
|
user babanu, faci comanda pe www.bigdiscountfragrances.com, preturi bune, parfumuri adevarate
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
sau www.fragrancedirect.co.uk preturi foarte bune.
|
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
multam de link-uri, astept in continuare experientele voastre cu parfumerii online, placute sau neplacute
![]() trimis mail azi, raspuns neasteptat ![]() From: <geo_mvp_2nite@yahoo.com> Subject: parfumuri. To: parfumuriok@yahoo.com Date: Thursday, April 22, 2010, 9:58 AM issey miyake l'eau d'issey nu exista la 100 ml, doar la 125. halal vanzatori, cum sa mai aibe lumea incredere sa comande? raspuns: BAI PROSTULE DACA NU STII NU TE MAI BAGA IN SEAMA. SCRIE CLAR PE SITE: Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EA SI ACOLO ESTE LA 100ML MAI JOS SCRIE Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EL SI ESTE LA 75 SI 125. DACA NU STII SA CITESTI CASCA OCHII MAI BINE SI NU MAI COMENTA AIUREA Popescu Bogdan-Stefan General Manager S.C. ParfumuriOK S.R.L. Tel.: 0727.256.256 0763.174.174 E-Mail: parfumuriok@yahoo.com Web: www.ParfumuriOK.net - Parfumuri prea de tot. This post has been edited by geomvp2nite: 22 Apr 2010, 19:25 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am facut pana acum doua comenzi pe aoro si am fost multumit pe deplin. Marfa originala si livrare prompta. Coletele foarte bine ambalate.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(geomvp2nite @ 22 Apr 2010, 09:34) multam de link-uri, astept in continuare experientele voastre cu parfumerii online, placute sau neplacute ![]() trimis mail azi, raspuns neasteptat ![]() From: <geo_mvp_2nite@yahoo.com> Subject: parfumuri. To: parfumuriok@yahoo.com Date: Thursday, April 22, 2010, 9:58 AM issey miyake l'eau d'issey nu exista la 100 ml, doar la 125. halal vanzatori, cum sa mai aibe lumea incredere sa comande? raspuns: BAI PROSTULE DACA NU STII NU TE MAI BAGA IN SEAMA. SCRIE CLAR PE SITE: Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EA SI ACOLO ESTE LA 100ML MAI JOS SCRIE Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EL SI ESTE LA 75 SI 125. DACA NU STII SA CITESTI CASCA OCHII MAI BINE SI NU MAI COMENTA AIUREA Popescu Bogdan-Stefan General Manager S.C. ParfumuriOK S.R.L. Tel.: 0727.256.256 0763.174.174 E-Mail: parfumuriok@yahoo.com Web: www.ParfumuriOK.net - Parfumuri prea de tot. Sper ca nu mai cumperi de acolo ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
![]() Ce replica! Ce adevaraciune! Un carcalete de neam prost care si-a facut firma, de-si zice: Popescu Bogdan-Stefan General Manager Asta merge la faze de toata jena. This post has been edited by the_tavi: 22 Apr 2010, 20:11 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Nu suport titlurile englezesti la firme romanesti. Sa nu mai zic de cuvantul "Staff" care ma scoate pur si simplu din sarite. Orice rahat de firma de 2 bani are staff mai nou.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
continuare:
eu: oi fi gresit eu, dar sunteti penibil sub orice limita.(cui sa arat acest mail oare, domnule general manager?) el: From: ParfumuriOK <parfumuriok@yahoo.com> Subject: Re: parfumuri. To: "" <geo_mvp_2nite@yahoo.com> Date: Thursday, April 22, 2010, 10:39 AM dumneata ai fost penibil cand ai atras atentia si ti-ai dat cu parerea aiurea chiar daca aveai dreptate nu trebuia sa dai un asemenea e-mail. asta este expresie de trimis in e-mail cand nici nu cunosti cui trimiti? ( "halal vanzatori" ). chiar daca aveai dreptate puteai sa spui domne vedeti ca s-a strecurat o greseala in site-ul dumneavoastra si atunci clar si eu raspundeam la fel de politicos cu multumirile de rigoare pt sfat. apropo am datamai magazinul si vand parfumuri de ceva ani si nu cred ca se strecura o greseala ca asta. la cum ai vorbit ti-am raspuns cu aceeasi moneda. in fine nu stau eu sa iti dau lectii de viata prin e-mail la ora 9 seara. Popescu Bogdan-Stefan General Manager S.C. ParfumuriOK S.R.L. Tel.: 0727.256.256 0763.174.174 E-Mail: parfumuriok@yahoo.com Web: www.ParfumuriOK.net - Parfumuri eu: Pe mine nu ma intereseaza felul in care m-am adresat eu, ci felul in care ati raspuns. Chiar daca eu va injuram in mesaj, datoria voastra(ca firma) era sa ma evitati sau sa trimiteti un mesaj formal in care sa nu apara cuvinte de gen "prostule", deoarece datorita acestei exprimari va puteti incrimina singuri. (adresa de mail, e un mod de contact, expusa pe site, deci e o sursa de comunicare cu clientii(nervosi prosti, nu conteaza) ). As dori acum sa incheiem aceasta disputa, si imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva. Cu respect, un client infidel. precizez, conversatia este luata cu copy/paste de pe mail. This post has been edited by geomvp2nite: 22 Apr 2010, 20:28 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
parfumuriok, limbajdekakao
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu imi cumpar majoritatea parfumurilor de la oamenii astia
si pe langa parfumuri ok mai au si niste dulciuri delicioase ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Tare.
General Manager. Bravo. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Zi-le, Domnu' Geo! Bravo, ai o bila alba de la mine!
![]() |
--------------------
renault
clio
1999/ 1.4 RT
- GL 07 INIMIOARA "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(geomvp2nite @ 21 Apr 2010, 23:08) Cei mai multi zic ca e ok, si ca parfumurile persista si sunt exact ca cele originale Tare de tot asta... QUOTE(geomvp2nite @ 22 Apr 2010, 10:34) From: <geo_mvp_2nite@yahoo.com> Subject: parfumuri. To: parfumuriok@yahoo.com Date: Thursday, April 22, 2010, 9:58 AM issey miyake l'eau d'issey nu exista la 100 ml, doar la 125. halal vanzatori, cum sa mai aibe lumea incredere sa comande? raspuns: BAI PROSTULE DACA NU STII NU TE MAI BAGA IN SEAMA. SCRIE CLAR PE SITE: Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EA SI ACOLO ESTE LA 100ML MAI JOS SCRIE Parfumuri ISSEY MIYAKE pentru EL SI ESTE LA 75 SI 125. DACA NU STII SA CITESTI CASCA OCHII MAI BINE SI NU MAI COMENTA AIUREA Stiu, nu e frumos din partea lui sa iti raspunda astfle... dar totusi, nu ne dai sa citim si primul mail? Ma refer la cel care l-a enervat atat de tare pe General Manager incat sa-ti vorbeasca urat. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:55 |