Parfumuri
![]() ![]() ![]() |
Parfumuri
geomvp2nite |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
From: <geo_mvp_2nite@yahoo.com>
Subject: parfumuri. To: parfumuriok@yahoo.com Date: Thursday, April 22, 2010, 9:58 AM issey miyake l'eau d'issey nu exista la 100 ml, doar la 125. halal vanzatori, cum sa mai aibe lumea incredere sa comande? raspuns: |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu se mai parfumeaza nimeni pe aici?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
good one
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
nu ar trebui sa postez aici ci la nemultumiri, suparari. Am teminat ultimul parfum Hypnose-Lacome si nu mai gasesc. L-am luat de la cineva venit din America. A fost sau nu original nu stiu dar a durat mireasma foarte bine. Acum s-a terminat
![]() Imi aduc aminte de o faza din faculte (acum 15 ani) avea un coleg un after shave MAN. Dupa ce i-am golit sticluta am umplut-o cu apa. Mama ce bine mai mirosea si apa aia ![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
bvlgari
BLV si AQVA MARINE ![]() |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Cumparati cat mai aveti ocazia ! Revin accizele ... !
|
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
eu din 2007 mi le iau din State..cam la jumate de pret fata de RO... dupa ce mi-am luat de la Ina Center un Miracle Lancome care mirosea 2 ore... asa ca sa puna acciza si 1000%
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
@Villanueva DE unde?!:-D
This post has been edited by ionutblv: 27 May 2010, 21:09 |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
AlexaIoana |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 16 June 10 ![]() |
Daaaaa... bun topic
![]() Angel Black XS Gucci Rush Delices de Cartier Bulgari Pour Femme La Prairie Midnight Rain Petite Cherie (nisa, Annick Goutal) Love in White (nisa, Creed) Ma gandeam sa cumpar un Christian Clive No.1, dar e... totusi e... 3.000 euro la 30 mililitri. Mama zice ca sunt nebuna. LOL Dar lasa ca vine el Mosul. Pana la iarna mai este. Haideti sa va zic ce prostie am facut. Daca cu banii pe Angel pot lua 3 Black XS, am zis sa mai reduc pretul la Angel. Auzisem la colegele mele ca sunt multumite de Aoro.ro. Ce-i drept, altele nu erau multumite. Ieri am primit Angel comandat pe Aoro si... nu-mi pare rau de bani, cat de faptul ca am fost credula. Am gasit situl acesta cautand referinte despre Aoro, pentru a ma razbuna, intr-un fel, pentru banutii care i-am aruncat. Am primit ieri Angel de la Thierry Mugler, comandat pe Aoro. Este parfumul meu preferat, il folosesc din 1992 de cand a fost lansat. A doua oara nu mai fac o comanda pe acest sit. Colegele mele... unele sunt multumite, altele nu. Noi lucram in marketing si in birou mai circula povesti despre practici neortodoxe de pe la diverse firme autohtone sau nu; ce gandesc despre Aoro acum este ca practica aceeasi schema cu BigDiscount si FragranceX din SUA; adica amesteca fakeuri cu produse originale. La produsele originale profitul este nul, iar profiturile vin din marfa fake. Din copii fidele. Acum ca mi-am spus oful, inchei. Data viitoare tot de la Sephora cumpar. Dau un ban, dar stiu pe ce il dau. Firma mea a apelat in trecut fara probleme la parfumeria33.ro care care si-a inghetat activitatea de un an; aveau un client service deosebit! Si parfumeria.ro este in procedura de faliment am inteles... ar mai fi parfumania.ro, ei au un serviciu de livrare f. bun. Si e-parfumurionline sunt ok, au si magazin fizic in Crangasi, dar totusi cam scumpi si ajung sa prefer Sephora. Buuuuun... Gata, merg la somn. Sper ca le-am furat macar un client celor de la Aoro, asa, pentru ca si ei mi-au dat o gaura in buget; am postat toata noaptea impotriva lor, acum suntem chit. ![]() |
--------------------
Suzuki
Splash
2010/1.2GLX
|
|
semit |
![]()
|
Allure Sport
![]() This post has been edited by semit: 31 Aug 2010, 22:01 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Fahrenheit (Dior) si Le Male (J. P. Gaultier)
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Eu folosesc Ralph Lauren Polo Blue sau Calvin Klein Eternity
Attached thumbnail(s) ralph_lauren_polo_blue_125ml_barbatesc.jpg ( Size: 26.33k ) Number of downloads: 1112 calvin_klein_eternity_mens_edt_spray_30ml.jpg ( Size: 10.25k ) Number of downloads: 1097 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Eu:
1. YSL- Opium 2. Boucheron-Boucheron 3. Allure -Chanel 4. Gucci-Gucci si foarte curand Givenchy-Gentlemen. |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Fahrenheit -Dior.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place Fahrenheit, dar e prea comun.
Acum am Hugo Boss Hugo (150ml) luat de la Babanu' si Givenchi Homme primit cadou de la prietena mea. Hugo-ul era "a little dream of mine"...dar ocazia de a-l avea s-a ivit abia acum si este o alegere excelenta pentru zi(e mai fresh, cel putin asa mi se pare mie). Urmatorul parfum o sa fie Chic(carolina herrera). E demential mirosul, innecacios, word. |
--------------------
renault
megane hb
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
QUOTE(FLP @ 24 Apr 2010, 07:55) From: <geo_mvp_2nite@yahoo.com> Subject: parfumuri. To: parfumuriok@yahoo.com Date: Thursday, April 22, 2010, 9:58 AM issey miyake l'eau d'issey nu exista la 100 ml, doar la 125. halal vanzatori, cum sa mai aibe lumea incredere sa comande? raspuns: Uite aici un site cu preturi foarte bune si serios!!! http://www.fragrancedirect.co.uk/issey-miy...%2FXD6zEQ%3D%3D |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
semit |
![]()
|
HUGO BOSS-HUGO simplu, clasic, numai bun pentru la munca..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc Samarkande de la Yves Rocher sau Miracle de la Lancome.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu am primit multe parfumuri cadou, insa unul singur ii cer tatei sa imi cumpere si am de cativa ani sursa neintrerupta: Lacoste.
Restul le-am primit cadouri. Toate imi plac foarte mult, majoritatea sunt dulci: Hugo Boss, UdV-Ulric de Varnes, Allure(cred ca e unisex ca nu scrie nimic pe el), Jean Paul Gaultier "Le Male"(sticluta in forma de barbat), Higher Energy de la Dior Mai am aftershave Allure(alta aroma decat parfumul de mai sus), am avut aftershave Lacoste Challenge pe care l-am spart din pacate ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
semit |
![]()
|
STR8 negru a fost preferatul meu o lunga perioada... miroase foarte manly, din pacate pateaza hainele..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
N-am problema asta ca se evapora rapid. Sau ar trebui ca altfel m-as sufoca
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(semit @ 13 Sep 2010, 17:41) uitasem, as fi vrut sa-mi iau Aqua di Gio.. dar de cand si-au luat toti taranii.. nu prea mai renteaza sa mirosi asa.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Pe baza de simplu ... CK - One
Pe baza de ma simt ciudat ... Davidoff - Freeze Me Day-to-day ... Adidas - Pure Game (Game spirit) |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
QUOTE(semit @ 13 Sep 2010, 16:41) Nu mai ma dau cu Hugo, am trecut la House Soap! ![]() ![]() ON topic: abia astept sa le termin pe astea doua... |
--------------------
renault
megane hb
|
|
semit |
![]()
|
eu tocmai ce mi-am comandat un ultraviolet
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:17 |