Parfumuri
![]() ![]() ![]() |
Parfumuri
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Kenzo Jungle Elephant Perfume
Hugo Boss Hugo Woman - spre surprinderea mea a inceput acest topic un barbat (ma asteptam mai mult de la o femeie) :0 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am inceput si noi sa mai iesim in lume..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si sa aflam si de beneficiile apei calde! Mult mai fain "suna" un parfum pe o piele curata!
![]() Apropo,era sa uit!Am mai avut candva( de mult!) un parfum care mi-a placut tare mult.Daca nu ma insel se numea Pasha de Cartier!Fenomenal de "rezistent" in timp si cu o nota centrala centrala,grea, de mosc!Faceam dush si parca tot mai razbateau notele parfumului din piele! This post has been edited by marian-j: 22 Oct 2008, 23:03 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chanel Alure Sport, Dolce Gabbana si Armani Code...le folosesc de ceva timp si imi plac tot la fel de mult..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Christian Dior-Eau de savage
Armani-Nights Bvl-Soir |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
π(Pi) de la Givenchy... este un parfum super misto.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu nu reusesc sa ma impac cu el... parca se agata cu un piolet de nasul meu. Ma inteapa.
PS Mai era unu de la Azzaro care imi placea, dar nu mai stiu care. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Davidoff Adventure si inca unul si mai ieftin
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Hugo Boss-XY
Versace-Eau Fraiche Man Azzaro-Visit Azzaro-Bright Visit Christian Dior-Dior Homme Sport Armani-Diamonds Armani-Code Channel-Egoiste pour homme Channel-Allure In functie de momentul zilei,chef si anotimp folosesc unul dintre cele expuse mai sus(toate le am pe "stoc" ) ![]() This post has been edited by Havoc: 23 Oct 2008, 10:05 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si le vinzi sau doar te lauzi??????
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
se pare totusi ca nu sunt singura pe aici (ce greu imi este sa nu scriu in limbaj irc)l... dar se pare ca pe aici suntem intr-o lume a barbatilor - soferi
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Issey Miyake, L'eau d'Issey
L'Eau par Kenzo Bvlgari Soir Apropo, voiam sa fac cadou un parfum pe care insa nu-l mai gasesc pe bigdiscount: Ralph Lauren - Glamourous Stie cineva daca se mai gaseste acest parfum? This post has been edited by octav_: 23 Oct 2008, 19:37 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Jean Paul Gaultier - Eau de Toillette folosesc in prezent.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Intaratat de voi, azi imi bagai si io nasu' prin ceva pravalii cu duhori din astea prin Dresden... si is curios cum arata preturile fata de alea in Ro. Sa va zic ce am mirosit (si mi-a placut):
Barbati: Burberry maro - 33,00 Dior Fahrenheit - 25,00 Armani Code - 40,00 Femei: Dior J'adore - 40,00 Nina Ricci (nu stiu de care, ala cu sticluta rosie de forma unui mar) - 32,00 Armani Code - 40,00 Paco Rabanne Ultraviolet (asta parca era mai mare de 30 ml) - 40,00 In rest toate preturile se refera la flacoanele de 30 ml, EDT... Cum arata preturile astea fata de cum se cumpara in Ro?... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cam la fel
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
E si preferata sotiei mele...
![]() ![]() This post has been edited by Vio: 28 Oct 2008, 19:10 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ocazii speciale folosesc Joop Go iar ziua Adidas 2008 Fair Play
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
C. Dior - Higher Energy
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
sotia e nebuna dupa sicily de la dulce si gavana iar eu folosesc mai mult sprayurile din gama parfumurilor decat parfumurile propriu zise din cam vreo doua trei doua motive: muuult mai ieftine, intensitatea un pic mai scazuta, pot schimba destul de des brandul si mai ales ca versus alte deodorante(solide si aerosol)durata in timp e net superioara!
mie imi plac: terre d'hermes, baldessarini de la hugo, esprit(ala in sticluta dungata cu verde...), armani code, si ar mai fi vreo cateva |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
issey miyake
nature - yves rocher si restul...aftershave, desi mai nou prefer moda calugareasca (cu barba pe masura) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
saddie |
![]()
|
Daca intereseaza pe cineva, m-am pricopsit cum necum cu 2 parfumuri barbatesti pe care trebuie sa le vand:
- Davidoff Echo For Men, Limited Edition, EDT 100 ml - 150 lei - Bulgari Blu For Men EDT 100 ml - 165 lei E valabil numai pentru Bucuresti ca n-am decat astea doua bucati si nu ma ocup cu negotul. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
semit |
![]()
|
succes
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
saddie |
![]()
|
hmm ... mersi, am vrut sa fac pe bunul samaritean si mi-am luat-o in freza. eh, cum ii spuneam si unui coleg forumist pe pm, in ultima instanta le impachetez si le arunc direct sub brad ... ata ete.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
aruncale sub bradul meu ;;)
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
am brad pe balcon.sau sa-mi pun cizmulitele?
This post has been edited by nr1_gogon_1979: 18 Nov 2008, 15:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:09 |