de ce imi mere netu najpa?, dati-mi o mana de ajutor
![]() ![]() ![]() |
de ce imi mere netu najpa?, dati-mi o mana de ajutor
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Utilizatoru'
![]() Cei 4 MB sunt pentru uz intern sau extern? E viteza garantata sau dinamica? Poate fi si calculatorul....o reinstalare, o defragmentare, etc... This post has been edited by Mutzunache: 30 Sep 2008, 16:00 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
testeaza pe alt computer......conexiunea.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
CGB |
![]()
|
calculatoru e. da-r-ar ciuma-n el. abia se mijca de cand pusei netu' nou. 30 de sec dupa ceas, pana deschide my computer.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ma gandeam la cristib vazand dimneata stirile cu scandalul de la Targoviste
![]() ![]() ![]() ![]() Calculatorul ala saracul ar merita si el odihna pensionarii, sa mai ruleze un Solitaire sau un Minesweeper din cand in cand. Ia si tu o configuratie mai actuala. Daca ai nevoie de ajutor da-mi un mesaj. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De ce considerati asa nasol computerul ala? Cu un XP si bine configurat se misca rezonabil pentru office si net.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
O fi calculatorul depasit, dar asta nu e motivul pentru care iti merge netul prost. Odata ce ti s-a deschis browserul (sper ca nu folosesti internet explorer) pagina trebuie sa se incarce...chiar daca e film de pe youtube. Ce fel de conexiune ai? Dial-up? ADSL? Cei 4 mega sunt cu B mare sau cu b mic? Oricum, asta este cel mai probabil limita maxima si nicidecum viteza garantata. Eu zic sa incerci un test de banda pe un site, cum ar fi (nu ma injurati pentru reclama) asta sau asta sau asta.
Inca ceva...la cat iti ia pana iti deschide My Computer, ar fi bine sa defragmentezi partitiile de hard (click dreapta -> Properties -> Tools -> Defragment)...daca tot se misca greu, reinstaleaza sistemul. Multa bafta! This post has been edited by EdyB: 30 Sep 2008, 16:23 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(padre @ 30 Sep 2008, 16:12) Tocmai ma gandeam la cristib vazand dimneata stirile cu scandalul de la Targoviste ![]() ![]() ![]() ![]() ce scandal bre? ca io nu stu nimic. dadui o defragmentare la magaoaie (ce-i drept avea mare nevoie), am sters tot ce era inutil, am dezinstalat tot ce era in plus si totusi netu mere najpa. xp-ul abia l-am reinstalat acu 2 saptamani. aia 4 mb is intr-adevar limita maxima. si da, folosesc internet explorer ![]() ma bag pe opera si incerc si-un test de banda. revin |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
use mozilla
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Deci ai pastrat calculatorul dar ai schimbat netul. Si cu netul nou merge prost. Hmm, ce sa fie oare?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 30 Sep 2008, 18:42 Attached thumbnail(s) poza_1.JPG ( Size: 31.55k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
------
------
------
|
|
CGB |
![]()
|
nu-i dialup. e fibra optica pana la stalp si apoi ftp pana-n casa.
in contract zice asa: viteza maxima 4 Mbps, acces metropolitan 50 Mbps. si mai jos zice: furnizorul garanteaza minim 32 kbps acces internet. io cu 60 kbps stau chiar bine. adica am dublu fata de minim ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-am crezut ca am sa fac asta vreodata, dar trebuie sa-i iau apararea lui cristib... De ce sariti asa pe el ? Daca s-ar fi priceput nu ar fi deschis acest topic. E clar ca vrea parerile altora putin mai cunoscatori ca el...
Parerea mea e ca e de la provider. Sora mea are modem de la vodafone cu cea mai mare viteza, si ii merge cu 60 kB/s netul. Am sunat de 1000 de ori si tot au promis ca rezolva, si nu. Si e Vodafone, cica ar avea pretentii... Abonament de 4 MB inseamna probabil 4 Mb deci ar trebui sa ai download de 500 kB/s ... Suna la ei si da-le cu netul in cap. Calculatorul e slabut dar nu pentru net, la urma urmei nu-ti trebuie Quad Core ca sa deschizi un mess sau o pagina web... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 30 Sep 2008, 18:33) Degeaba suna la ei ca baietii au fost destepti si sau acoperit.....asta e..nu te pricepi macar intreaba unu care se pricepe inainte sa semnezi un contract...la 60 kbps nu faci nimic...daca ai 100 mb sa zicem si este banda alocata dinamic tot nu este bine daca sunt multe persoane... |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 30 Sep 2008, 16:40) taman imi schimbai provideru de net. am bagat cu unii...prosoft. abonament de 4MB. si merge ca kuru. Asadar uite cum zgarca cristib a picat din lac in put. De ce l-ai schimbat? Era mai ieftin cu 5 lei, nu? ![]() This post has been edited by ssilviu: 30 Sep 2008, 18:42 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
boris_74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 08 ![]() |
cristib ai net de la rds?
daca . da-le un telefon sa-ti regleze setarile in severul lor ai grija sa le ceri nr. de inregistrare a solicitarii tale |
--------------------
renault clio
symbol fidji 1,5 dci 85 cp
- BR-01-KHV
2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
cristib, ClickNet n-ai prin zona ? Au ai mei si vreau sa spun ca merge bestial la viteza externa... Mult timp a mers mai bine decat RDS-ul meu.
boris_74 : De ce nu citesti atent ? A scris de unde are net... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
l-am schimbat ptr ca fostul provider a dat faliment
![]() maine-s la ei si daca n-au o explicatie viabila, ma mut la altii. apropo, la romtelecom merge bine? adica la abonamentul de 1MB, se respecta viteza? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nu cred ca este Rds...de obicei Rds merge bine..
le :mda am vazut scrie in primul post prosoft...nu mai bat bine la ora asta ![]() This post has been edited by MHY: 30 Sep 2008, 18:49 |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu calcu' este vinovat !
Nu te lasa aburit de providerul ala ! Un net adevarat (fara FO, nici macar metro!) arata cam asa: Band.jpg ( Size: 50.77k ) Number of downloads: 275 LE Ok, nu sunt prea modest dar asta este ! Desigur, toate lucrurile au pretul lor ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
A l e x |
![]()
|
cristib : ClickNet merge bestial, si da, se respecta viteza. Bine, nu sunt sigur ca e asa in toata tara... Dar cred ca e.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
boris_74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 08 ![]() |
scuze , nu am observat
|
--------------------
renault clio
symbol fidji 1,5 dci 85 cp
- BR-01-KHV
2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cristib: freaca-i la cap p-aia de iti dau netul, viteze dintr-astea n-am mai vazut de pe vremea cand imparteam banda Astral de 256 kb cu inca 4 vecini de pe scara, dar era o evolutie ca nu mai plateam la ora, ca la curve, la Romtelefon.
Eu am banda de 4 mb la 25 ron/luna (Ilink), daca ar fi si mai stabili, ar fi fost OK. La testul de pe forum imi rezulta 8 mb. Daca nu se rezolva, trec pe RDS, ca tot am deja priza lor in casa (pentru telefonul fix). Iar ca si calculator unul de 900 mhz si un 512 ram e suficient pentru net, chiar si eu am 512 ram pe dual-core-ul meu de 2.8 ghz si de 2 ani tot zic sa-i upgradez, da uit, semn ca n-am nevoie de mai mult. Deci in nici un caz calculatorul nu e de vina. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Sep 2008, 19:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
facui iar testul si acu imi arata intre 1,2 MB si 1,3 MB. da' de miscat, tot prost se misca
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Ce placa de retea ai ? Cumva una la fel de veche ca si compul ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
indubitabil
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 08:46 |