de ce imi mere netu najpa?, dati-mi o mana de ajutor
![]() ![]() ![]() |
de ce imi mere netu najpa?, dati-mi o mana de ajutor
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Jan 2009, 14:05) P.S. = cristib, daca vrei o solutie ieftina iti recomand asa ceva : http://www.indecis.ro/pret_Router_wireless...Mbps-71051.html QUOTE(bardu @ 16 Jan 2009, 14:28) @A L E X e exact ala de care am zis eu in postul anterior, e plin de oferte in supermarket toate sub 100 ron! Am zis ca asta e preferabil unui dongle simplu, nu si unui router Dlink. Ar fi funny sa iei o chestie deasta super ieftina, sa nu iti mearga cum trebuie si apoi sa mergi inapoi sa o iei pe partea economica, cum ca ti-ai mancat benzina sa iei ieftinitura aia ![]() Azi acel router ieftin s-a hotarat sa nu mai mearga. Se aprinde, teoretic "merge," dar nimic nu se mai poate conecta la el, nici dupa mii de rebooturi si reseturi, si nu, nu fac eu nimic gresit, pentru ca in ziua in care l-am cumparat l-am setat in 5 minute, si acum pur si simplu ma refuza. ![]() Cu aceasta ocazie tin sa imi retrag afirmatiile de mai sus si sa-mi cer scuze fata de colegul bardu care a avut maaaare dreptate, si eu tot nu l-am crezut. Deci in caz de mai e cineva in dilema "sa dau mai multi bani sau sa merg pe varianta ieftina?" i-as recomanda sa ia din start unul bun. Eu nu am facut decat sa arunc 100 RON pe ceva ce mai mult mi-a adus nervi decat utilitate, ca figuri a tot facut pana cand a murit. Si acum tot la ceva mai scump ma indrept. EDIT : Vad ca link-ul nu mai e de actualitate. Era un router Sweex la 100 RON ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Pacat sa aud ca sunt CHIAR asa de slabe. Era la randul meu sa "cad in pacat" si sa iau unul din asta pentru o cunostinta.
Putem sa stim si noi cam la ce router te-ai gandit? |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bardu |
![]()
|
Sigur ca pe asta il va lua
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
router bun la 420 lei
http://www.nwradu.ro/2009/11/d-link-dir-655-ruleaza/ cititi acolo de ce , plus ca e un link catre un review This post has been edited by L!nuX: 13 Nov 2009, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
bardu |
![]()
|
Ala a dat pe el 420 de lei si nu foloseste wireless n, mi se pare o idee proasta sa platesti niste optiuni pe care nu le folosesti, sau daca esti foarte putin inspirat s-ar putea sa se bucure vecinii gratis de ele.
Individul respectiv cand si-a luat routerul linksys nu a citit inainte ca are doar o placa de retea wired si deaia banda lui este impartita in 50 wan / 50 switch, de aici si jumatate viteza. Da totusi is foarte curios de unde (in afara retelei metropolitane) descarca castravetele respectiv cu viteza de 10Mbs. Dar no` pentru cine il vaneaza toata ziua pe guta pe dc++ pe huburi de fibra poate ca se merita. Eu spun asa, un DIR300 (4mb rom si 16mb ram, i meant HELLO, DD-WRT in puii mei ![]() WRT54GL e foarte bun pentru configuratii ieftine wireless bridge/repeater, eu pentru aia il folosesc. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
bardu : WRT54GL
![]() N-as da 1000 ron pe un router nici sa ma omori. Mai bine iau 10 proaste ca macar ma tin 10 ani ![]() N-am nevoie de nimic profesional, de asta nici nu m-a interesat prea mult prima data cand am mers pe varianta "foarte ieftina." |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bardu |
![]()
|
A l e x bine ai venit in club WRT
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
WRT54GL rules si intra la categoria oldies but goldies! Cu un Tomato sau DD-WRT face minuni. Unde mai pui ca nici nu te mai atingi de el din momentul in care il configurezi!
Spor! |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
A l e x |
![]()
|
Tomato ruleaza
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bardu |
![]()
|
Tomato nu am incercat
![]() Mi-a placut foarte mult si Gargoyle, mai ales monitorizarea paginilor accesate prin router, foarte util ca sa vezi pe unde umbla lumea ![]() Momentan rulez DD-WRT. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 20:48 |