Trecut pe verde.. Suspendat permis.., Politia romana isi face norma de amenzi..
![]() ![]() ![]() |
Trecut pe verde.. Suspendat permis.., Politia romana isi face norma de amenzi..
varu_vyyp |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
frate cat abuz de putere face politia romana.... pe mine ma oprit sa imi ia talonul ca aveam folie (omologata cu certificat si timbre RAR) dar motivul la el era ca nu e trecuta in talon....
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
in lege zice clar.....actionarea in instanta in termen de 15 zile de la comunicare a pv.
daca zemnezi cine iti comunica?????? daca nu il semnezi iti vine acasa citaie sa te prezinti la politie, unde iti comunica. 15 Jun 2009, 19:00: QUOTE(CriSTI68 @ 15 Jun 2009, 18:55) frate cat abuz de putere face politia romana.... pe mine ma oprit sa imi ia talonul ca aveam folie (omologata cu certificat si timbre RAR) dar motivul la el era ca nu e trecuta in talon.... politia are norma de amenzi....cand se duc sa ia salaru prezinta si chitantiru.....de asta se intampla ce sa intampla. This post has been edited by varu_vyyp: 15 Jun 2009, 19:00 |
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
"Varu_vyyp"-le...nici nu stiu de unde sa incep sa-ti explic tampeniile pe care tocmai le-ai postat
![]() Ah...stai ca stiu....nu ma mai chinui-->BALIVERNE! QUOTE(Bliss @ 15 Jun 2009, 18:35) Domnu' atotstiutor, semnezi de luare la cunostinta a intocmirii PV-ului, nu de admitere a greselii si de prezentare a doua zi la puscarie. Semnezi, depui contestatie, cu dovada de depunere iti recuperezi permisul (daca ti-a fost suspendat) si astepti sa se judece. CORECT! Citeste cu atentie si si invata "VYP"-ule ![]() QUOTE(varu_vyyp @ 15 Jun 2009, 18:48) daca semnezi ...... nu mai este nevoie de martori, asta o stiu de la un politist nu vb prostii. dupa ce ai semnat, mai jos....este o rubricuta cu mentiuni.... in care militianu precizeaza ca ai luat la cunostinata si ca esti de acord cu ce ai semnat. logic asta insemna ca esti de cord cu ce a scris el....altfel nu mai semnez. Faza serii ![]() ![]() ![]() QUOTE(varu_vyyp @ 15 Jun 2009, 18:57) in lege zice clar.....actionarea in instanta in termen de 15 zile de la comunicare a pv. daca zemnezi cine iti comunica?????? Esti...de adevarate-lea? ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:45 |