BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
![]() ![]() ![]() |
BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai si cand ajungi la servici unde sunt 18-20 de grade inauntru, sa zicem, ce faci? Te schimbi?
Sincer, eu nu agreez sa ma complic atata doar pentru un drum acasa-servici. Daca am chef sa ies cu bicicleta cand e frig afara, e altceva, poate o fac de placere. |
--------------------
.
.
.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
am pus-o si eu la iernat pe a mea, poate asa de placere in o zi cu soare dar la 5 grade dimineata nu prea imi mai arde de dat la pedale.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Da, cand ajung am un pantalon normal si crede-ma, nu-ai ia 30sec. sa-i schimb !
Azi traficul a fost infernal, am crezut ca iar e greva undeva. M-am intors de la munca(evident pe bicicleta), am asteptat consoarta si am plecat la o tura pe tandem, am batut un drum destul de intortocheat prin oras printre masinile stationate in coloane interminabile. Nu-mi venea sa cred cat de aglomerat a fost azi fata de zilele trecute, are cineva o explicatie ? Pentru mai mult curaj, atasez o poza facuta anul trecut la minus -15grd. in Herastrau, culmea e ca nu sunt singur, am mai gasit un prieten la fel de ...., ca mine ![]() Attached thumbnail(s) herstrau_iarna__15grd.JPG ( Size: 783.33k ) Number of downloads: 498 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Crede-ma ca nu esti singurul
![]() ![]() Azi in B. a fost infernal intr-adevar .. ce bine ca am bicicleta. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Foarte bine ca faci asta, ca poti. Eu nu am cum. Transpir extrem de mult cind fac miscare, indiferent de temp. de afara. Nu e o idee f buna sa stau ud leoarca pe la temp mici, mai ales cind am de coborit o panta, de exemplu. In plus daca as merge la servici, ar treb. sa ma schimb tot cind ajung (de la sosete si chiloti la tricou, papuci si restul), si asta chiar e destul de complicat. Asa ca am tras bicla pe drepta din pacate, pina da iar caldura. Faza prosta ca nici tenis nu mai joc, am probleme cu cotul (si cu toata stradania mea, tratament, fizioterapie, vad ca nu se rezolva, nu stiu ce sa mai fac), asa ca am devenit total sedentar
![]() This post has been edited by laur: 14 Oct 2010, 14:44 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Axe |
![]()
|
Probabil ai nevoie de pauza de efort 2-3 luni pentru cotul ala
![]() Am zis sa va prezint fetele mele, am cate o amanta pt fiecare ocazie, munte, sosea, party si job ![]() ![]() This post has been edited by Axe: 14 Oct 2010, 15:11 Attached thumbnail(s) sct.JPG ( Size: 473.41k ) Number of downloads: 501 simpl.JPG ( Size: 327.4k ) Number of downloads: 468 trk.JPG ( Size: 436.41k ) Number of downloads: 450 tan.jpg ( Size: 502.72k ) Number of downloads: 122 spec.JPG ( Size: 502.67k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi place la nebunie goarna de pe tandem
![]() Un tandem din ala as vrea si eu .. si chiar am vazut de cumparat .. din pacate inca imi lipseste garajul in care sa le tin pe toate. Momentan pe cele 2 din posesie le tin atarnate pe peretii din hol ![]() |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Halal amante, le-ai pe toate facute bucati si puse la vanzare... Ce ti-e si cu traficul asta de organe
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Axe |
![]()
|
Va puteti face si voi goarna din alarma auto, un butonel, baterii care insumeaza 12V si ceva pricepere. Culmea e ca nu am schimbat bateriile de cel putin un an !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Axe @ 14 Oct 2010, 15:09) Probabil ai nevoie de pauza de efort 2-3 luni pentru cotul ala ![]() Am deja mai bine de 2 luni de pauza, si nici o ameliorare ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Oct 2010, 19:54) Halal amante, le-ai pe toate facute bucati si puse la vanzare... Ce ti-e si cu traficul asta de organe ![]() Eu nu le tin prea mult ca incep sa pun suflet si imi stric casnicia ! ![]() Am mesterit niste aparatori de ploaie/noroi care cu siguranta imi vor face viata foarte usoara la viitoarele ploi. Am incercat sa blochez orice unghi in care ar putea sa penetreze ploaia spre picioarele mele fiiiine ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Axe |
![]()
|
Eroilor, vine iarna, cati dintre voi promiteti sa mergeti inclusiv pe zapada ?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu promit .. dupa ce o sa am agregat :|
|
--------------------
.
.
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Axe |
![]()
|
Am gasit un filmulet in care daca aveti rabdare sa-l urmariti, in afara de multimea de biciclete, va rog sa va uitati la altceva: daca vedeti un gras/grasa pe strada va rog sa mentionati la ce secunda, sa-l vedem si noi !
![]() ![]() This post has been edited by Axe: 15 Nov 2010, 07:39 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cred ca lipsa grasilor se explica mai mult prin cultura olandeza, in care fiecare cetatean practica (cel putin) un sport - organizat, in cadrul unui club; si sportul asta in general nu e ciclismul. Nu neg ca bicicleta ajuta sa te mentii in forma, dar totusi pe bici suncile se depun mai usor decat atunci cand mergi pe jos. Altfel, sa ma laud si eu: sunt si eu biciclist inrait, inclusiv iarna.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Axe |
![]()
|
Culmea este ca poti fi gras dar in forma !!! Da, exact asa, poti sa ai o dieta nesanatoasa prin care sa depui tesut adipos dar prin diverse forme de miscare sa fii totusi un om sanatos(in anumita masura), cu o conditie fizica de invidiat.
Cheia siluetei este DIETA, nimic altceva ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.504 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://think.hotnews.ro/ambasada-britanica...-de-carbon.html
Pentru a promova campania, institutia din Bucuresti cauta acum „Agenti de nota 10!” pasionati de mediul inconjurator, care sunt indemnati sa „patruleze” pe strazi si sa „raporteze” trei fotografii ale unor locuri sau obiecte care consuma inutil energie in orasul lor. Toti Agentii vor trebui sa trimita si o descriere a fotografiei, impreuna cu solutii originale pentru rezolvarea situatiei (in engleza, maxim 4-5 paragrafe), alaturi de detaliile de contact! “Raportul” trebuie trimis pe adresa de e-mail pressbrit@ines.ro. Termenul limita de inscriere in concurs este 3 decembrie, castigatorii urmand sa fie anuntati pe 9 decembrie. Cel mai inspirat Agent va primi ca premiu o super-bicicleta |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Casa Poporului e prima pe lista
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Axe @ 10 Sep 2008, 15:16) Eu nu am zis ca-i o solutie pentru toata lumea, este totusi o solutie pt cei care pot sa mearga, care vor sa faca miscare si care vor sa fie calmi, sa ajunga relaxati la destinatie intr-un timp determinat. Cu masina pleci, dar nu stii cand ajungi !!! Cu bicicleta stii clar, plec fix la ora X pt ca stiu ca ajung in Y minute...... Si cu masina ajungi, dar mai tii minte de cate ori ai injurat de acasa pana la servici si cam ce culoare ai la fata cand te dai jos din masina ?! ![]() Mai este un aspect aici; am vorbit cu mai multe persoane si unii spun: "pai eu am 20km pana la munca, cum ajung eu pe bicicleta rupt de oboseala ?" Se mai poate practica "LIPIREA"(sa-i spunem), adica am de mers pana la metrou 20-30minute pe jos si apoi 10 statii de metrou. Bun, atunci pot face 2minute pe bicicleta pana la metrou, o leg acolo(rastel pentru biciclete, asta-i o alta problema de discutat) si apoi plec mai departe cu metroul, am scutit aproape o ora daca socotim drumul dus-intors ! Sa inteleg ca nu poti lua bicicleta in metrou? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Numai in weekend e permis.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pacat!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Axe |
![]()
|
De ce este pacat ? Poti ajunge pe bicicleta la fel de repede ca si cu metroul in orice punct al orasului, e demonstrat. Ce rost mai are sa te incurci cu metroul ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
valimo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 June 10 ![]() |
Nu am mers pana acum cu bicicleta la mai putin de 8 grade Celsius.Pana acum m-am descurcat destul de bine zic eu.
Cu ce va imbracati in diminetile sau zilele mai reci? |
--------------------
Skoda
Octavia
2003 Focus Raven Rookie
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu mi-am cumparat niste haine termice kalenji. Ele-s de alergat dar merg excelent si la biciclit
![]() Cand merg la munca imi iau niste pantaloni "casual" mai grosi un pic si gata ... treaba e rezolvata. Bluza o folosesc pe cea termica si deasupra vesta reflectorizanta antivant. Daca e mai frig (0-5 grade) imi iau si geaca antivant peste bluza termica si deasupra pun vesta reflectorizanta ... Nu mi-a fost frig deloc pana acu, dimpotriva, in unele zile am cam lesinat de cald. |
--------------------
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
Daca nu vreti sa investiti in tzoale speciale si mai ales ca unii nu pot merge asa la munca, va puteti imbraca normal, asa cum te imbraci pe strada la -15 !
Nu uitati sa aveti insa clesti pt pantaloni(sa nu-i prindeti la lant) si manusi de la 5grd. in jos ![]() This post has been edited by Axe: 25 Nov 2010, 08:34 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Problema e ca la -15 grade mai porti si niste izmene pe tine, si daca unde lucrezi ai 15 grade cu plus, cam mori de cald la munca. Decat cu astfel de echipamente, pare mai comod transportul in comun, nu mai zic de cele 15 grade constante de la metrou, oricat de frig ar fi afara.
Ar mai fi si problema la multi ca trebuie sa aiba un cod de tinuta. Cand esti IT-st, poti veni si cu tricou cu Sepultura pe tine, nu intereseaza pe nimeni, dar altii cer musai camasa, pantaloni de stofa, pantofi, etc. This post has been edited by Laurentziu83: 25 Nov 2010, 09:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:06 |