BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
![]() ![]() ![]() |
BICICLETA - MIJLOC DE TRANSPORT URBAN. Daca poti, incearca. Popularizarea ei aduce beneficii uriase!
valimo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia
2003 Focus Raven Rookie
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Acum o luna cand am scris mesajul ploua de nu ne mai vedeam capul si tocmai umiditatea agrava senzatia de aer extrem de poluat. Dar stati linistiti, o cercetare a relevat faptul ca in habitaclu aerul este de cateva ori mai poluat decat afara !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am gasit o poza pe baza careia cred ca o sa imi fac un sticker pentru masina
![]() bikelane_dd97.jpg |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Foarte educativa poza Liviule !
Deducem ca-n anumite perioade ale anului este necesara acumularea de grasime pentru sezonul biciclistic ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
obligatoriu!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca nu prea poti sa ti-l lipesti tie pe masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Loganu' are posterior mare, la mine pe masina incape perfect !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Mda, dar ce te faci ca tu mergi numai pe bicicleta si stikeru' nu-l vede nimeni ca sta in parcare ?!?!?
![]() ![]() Asta bineinteles, ca sa nu te ingrasi ! This post has been edited by Axe: 28 Aug 2010, 07:21 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine le imprimi pe un tricou. Bicla cu mesaju' pe fata si masina la fel pe spate
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 27 Aug 2010, 12:33) Am gasit o poza pe baza careia cred ca o sa imi fac un sticker pentru masina ![]() Stickerul ala nu va convinge pe nimeni. Pe mine cel mai bine m-a convins politia braileana sa-mi cumpar bicicleta, suspendandu-mi permisul pe 4 luni. La fel m-a convins fiscul sa ma las de fumat, cand a facut acciza 8 lei la pachetul de tigari. Asadar, daca vreti sa fiti motivati sa va luati bicicleta, conduceti cu peste 50 km/h peste limita legala, faceti contestatie ca vi s-a facut "veioza"", pierdeti cu dreptatea in mana, nu predati permisul la timp, suspendarea de mai prelungeste cu o luna fara drept de a reduce perioada, si pentru restul exista Mastercard. ![]() Altfel, sincer, nu stiu daca descopeream beneficiile ei, cat de misto este sa ajungi oriunde in oras in maxim 20-25 de minute fara sa arzi benzina degeaba, sa mergi pana la Braila in acelasi mod, peste Dunare, pe drumuri pe care ti-ar fi mila sa-ti nenorocesti masina, cum a fost tura de saptamana trecuta pe un drum la munte inchis circulatiei rutiere, etc. La anul imi voi dota masina cu bare de pavilion si suport de bicicleta. Stiu, ma vor costa 600 de lei jucariile, piese de origine Renault, dar mai bine asa decat sa ma trezesc ca la peste 100 la ora imi zboara bicicleta de pe acoperis si mai si omoara pe cineva. Am de gand sa fac un tur al Europei, sau, macar, la orice drum la munte sa o pun deasupra si sa ma folosesc de masina doar pana acolo, in rest turele montane sau prin localitati sa le fac cu bicicleta. This post has been edited by Laurentziu83: 28 Aug 2010, 22:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
Nu este nevoie de bare, bicicletele intra in masina cu rotile demontate fie pe bancheta spate(intra 3 lejer) dupa ce ai pus o husa/patura/prosop vechi fie in portbagaj. Mi-a intrat mie tandemul in berlina fara roti demontate ce naiba si are 2,45m !
Nu-i mai ingrasati pe astia de vand doua fiare(bare) cu 1000ron !! ![]() This post has been edited by Axe: 29 Aug 2010, 08:39 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
La Megane 3 ma costa 600 de lei barele de pavilion plus un suport pentru o bicicleta, nu mi se pare cine stie ce.
Iar de bagat in masina n-o mai fac decat daca mai merg cu inca o persoana, in rest, daca am nevoie sa merg cu o a 3-a persoana in spate, e chinul dracului, plus ca ma fac si ca naiba pe maini cand desfac rotile, etc. Daca era sa o transport in Matiz, era altceva, dar asa mi-e mila de masina, nu are nici un an. |
--------------------
.
.
.
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
unde ai vazut bari cu 1000 ron ?eu am dat pe ele 250 ron de otel sunt si isi fac treaba f bine
cred ca suntem prea carcotasi sa bag bicicleta in masina si pasagerii pe bari poate dupa parerea unora |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Axe |
![]()
|
Barele le ai aici: http://www.portbagajeauto.ro/bare-transversale/
Iar suportul ti-l alegi de dincolo, pentru masina si bicicleta mea nu scapam fara 850ron ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 29 Aug 2010, 19:10) Barele le ai aici: http://www.portbagajeauto.ro/bare-transversale/ Iar suportul ti-l alegi de dincolo, pentru masina si bicicleta mea nu scapam fara 850ron ![]() sunt si alte marci mai putin costisitoare decat thule si care fac fata cu brio, dar sunt unii fixati pe thule(de ex cruz -bari , hackr -suporti de bici si de skie) |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
Axe |
![]()
|
Sper ca nu ai prins ura pe mine ca eu le car in interiorul masinii din motivele explicate mai sus(bani, siguranta, hoti, simplitate) !?
This post has been edited by Axe: 31 Aug 2010, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
rombul |
![]()
|
nu am de ce
faci cum crezi tu de cuviinta eu sper ca tu sa nu te superi pe mine |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 26 Aug 2010, 20:01) Acum o luna cand am scris mesajul ploua de nu ne mai vedeam capul si tocmai umiditatea agrava senzatia de aer extrem de poluat. Dar stati linistiti, o cercetare a relevat faptul ca in habitaclu aerul este de cateva ori mai poluat decat afara ! ![]() Din fericire in habitaclu respiri si mai putini l/min decat afara, ca sa nu mai zic mai superficial, ca deh, nu faci efort. Sau sa aduc aminte de climatronicuri cu senzor de poluare. QUOTE(Liviu @ 27 Aug 2010, 12:33) Am gasit o poza pe baza careia cred ca o sa imi fac un sticker pentru masina ![]() bikelane_dd97.jpg Mda, eu bag multa benzina cu aia 1500 de lei cat as da pe o bicicleta. Sau as lua multe abonamente la metrou, depinde. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Axe |
![]()
|
Corect !
![]() Cu un amendament: Benzina sau abonamentele nu ti le da nimeni inapoi, pe cand bicicleta daca esti priceput o poti cumpara acum cu 1500ron si peste 3 ani de utilizare sa o dai cu 1700. Asta doar daca sti ce sa cumperi. ![]() Daca mai amintesc si de forma fizica ar fi prea mult nu ?! ![]() ![]() This post has been edited by Axe: 1 Sep 2010, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Cunosc specimene care prefera sa isi suie curul in masina si sa dea o fuga la coltul blocului sa cumpere paine. Asta sunt cele 3 repere zilnice: munca-masina-acasa.
Pentru unii masina a ajuns cult si refuza sa vada dincolo de cazanul pe 4 roti. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Axe |
![]()
|
Mda, ma rog, masina ramane o necesitate doar atunci cand e necesara(scuzati exprimarea)
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
...si argumentele altora : http://www.hypersport.ro/ro/67_72_index.php
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
De acum pana la primavara insa voi cam trage bicicleta pe dreapta. Nu de alta, dar pe langa imbracamintea normala, mai trebuie sa adaug si niste manusi si pantaloni prin care sa nu treaca vantul, altfel inghet de frig. Si cum la noi nu prea gasesti pantaloni care sa tina de cald si sa poti merge cu ei la servici, mai bine renunt. Cei mai caldurosi pantaloni pe care i-am gasit au fost cei reiati, si nici astia...Blugii ies din discutie, nu se gasesc grosi. Pantaloni buni am pentru bicla, cei de ski, dar nu-i pot folosi la munci.
Nu mai zic de ploaie sau altele. Prefer totusi transportul in comun in acest caz. E mai comod. |
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si eu am parcat bicla pana la primavara. O sa o mai scot la iesiri in uichend, dar de mers in cursul saptamanii nu se mai pune problema.
![]() Stiu, se poate merge si pe vremea asta, dar nu-s masochist, si fac miscare regulat (minim 6h pe saptamana). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
zanzie |
![]()
|
Laurentziu83; exista incalzitoare de brate si picioare. Se pun pe dedesubt iar cand ajungi la munca le dai jos.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie de abia de acum incolo imi place...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Axe |
![]()
|
Sigur, este de inteles, pentru unii nu este de conceput sa mearga iarna pe bicicleta. Sunt si oameni care racesc usor, carora le este frica de gheata, nu au cauciucuri corespunzatoare etc.
In orice caz, pentru aia care insista ![]() ![]() This post has been edited by Axe: 10 Oct 2010, 22:01 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu sunt luat la banana la munca ca de ce vin in blugi, in loc sa vin la pantaloni de stofa (sunt mai rebel de felul meu cand vine vorba de tinuta), noroc ca nu s-au prins ca de 1 an si jumatate am renuntat la cravata, desi era si ea obligatorie.
Asadar e exclus sa vin in pantaloni de ski la munci. Intr-adevar, e misto sa mergi cu bicicleta, dar nici nu-s masochist. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Oct 2010, 19:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
rombul |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 10 Oct 2010, 22:00) Sigur, este de inteles, pentru unii nu este de conceput sa mearga iarna pe bicicleta. Sunt si oameni care racesc usor, carora le este frica de gheata, nu au cauciucuri corespunzatoare etc. In orice caz, pentru aia care insista ![]() ![]() pantaloni de schi? ![]() cred ca sari in sus de caldura incearca niste pantaloni care sa aiba respirabilitatea si impermeabilitate 10000(scrie pe eticheta lor). altfel in cei obisnuiti dai pe spate de cald. pantaloni de schi ii folosesc cand schiez nicidecum pe bici. off:sunt curios cam cati din ciclistii de la acest colt schiaza iarna? |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:54 |