Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
betamax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
My bad!De obicei sunt atent la lucrurile acestea...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Una peste alta,a rezistat ok meganul.Soferul e ok,a lovit un camion.Ca viteza,el zicea ca a avut un 90-100 km/h.
http://stiridebuzau.ro/actualitate/ultima-...-la-spital.html |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ei, daca ar fi avut ABS... . Observatia principala este ca am dat peste un alt ziarist idiot si agramat. Pot argumenta, la cerere.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
"Ziarist idiot și agramat" e un pleonasm.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
Nu m-am gandit la asta, imi asum greseala.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.realitatea.net/doua-tramvaie-s-...ti_1239432.html
Opt șase persoane rănite dintre care două destule de grav plm de anafalbeti Am trecut si eu acu 20 de min pe acolo.. Pozele din articol nu sunt de la fata locului This post has been edited by UXE: 2 Aug 2013, 07:07 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pozele sunt de la un accident de acum un an, desi sine stie daca si aia e originala.
http://www.realitatea.net/accidentul-de-pe...ina_970081.html |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
BMW vs VW
Accident Braila 31 ani, permis de 2 ani (in Spania), BMW din 2001. Pe centura Brailei sunt cam dese accidentele, politia ar trebui sa ia masuri, sa stea in boscheti cu radarul in zonele respective. Eu recunosc ca am o oarecare teama pe centura respectiva mai ales in zona unitatii militare , asa ca de obicei nimeresc un tir in fata si stau dupa el pana e sigur drumul. Aceeasi situatie si pe DN Braila - Slobozia, la Valea Canepii si Albina, drum ce il evit cat pot, desi e bun, cu putine localitati. This post has been edited by SandelBS: 6 Aug 2013, 00:40 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai mor si singuri, nu numai conservarii sunt de vina
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...entura-iasului/ |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Iata de ce urasc jegurile de taximeTristi: http://www.evz.ro/detalii/stiri/accident-s...eo-1051383.html
Culmea e ca regele soselelor a scapat neatins, sper doar ca data viitoare sa fie un TIR pe contrasens si colegu' sa nu traga de volan. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
Putea fi evitat accidentul lejer.. dar nu vad nici o urma de franare din partea regulamentarului. Cred ca dormea pe el sau a crezut ca nu se baga. Dar se vede clar ca la un moment dat taxi-ul accelereaza si atunci soferul celalalt trebuia sa isi puna intrebari. Dar vad ca l-a asteptat sa intre pe sensul lui si apoi a inceput manevra de evitare. Amandoi soferii : praf!
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Inca una: http://jurnalul.ro/stiri/observator/o-ambu...lie-649392.html
Ii doresc dobitocului care nu i-a acordat prioritate sa aibe nevoie de ambulanta si sa nu ajunga din aceeasi cauza. Daca se poate, sa fie chiar el in ea. Numa' cretini in trafic ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Șoferul a reacționat instinctiv, a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu taxi-ul, însă a intrat într-o mașină parcată lîngă trotuar, pe același sens de mers, apoi a ricoșat pe sensul celălalt, într-un alt autoturism care se afla în trafic. Dacă a fost așa, atunci "regulamentarul" e un bou care n-are ce căuta la volan. Tîmpiții ăștia care se sperie și trag aiurea de volan după cum le dictează instinctele primare sînt mai periculoși decît taximetriștii care nu dau prioritate. ![]() Ăsta-i genul ăla de "șofer" pe care îl vezi răsturnat în șanț pentru că a vrut să evite un cîine și a tras de volan. ![]() Data viitoare o să tragă instinctiv de volan în partea ailaltă și o să omoare pe cineva de pe contrasens. ![]() This post has been edited by VladSoare: 8 Aug 2013, 11:42 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
pai s-a dus pe contrasens, si uite-te la el cum invarte masina in cerc dupa ce a fost accidetata grav.
as vrea sa stiu daca omul purta centura. in filmele cu rusii, multele astfel de exemple, masinile care se duc asa de nebune, si nu se opresc au un sofer care nu poarte centura. si dupa cum ziceam si la un individ pe topic, ajungchiar sa raneasca alti oameni. astia sunt cei care terbuie banati de pe strazi, fiind mai periculosi decat acei contravenineti agresivi (taxiurile,etc...) ei sunt imprevizibili, si nu stii cand se intampla evenimentul care ii transforma in bolizi ucigasi |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
UXE |
![]()
|
deci sa multumim taximetristului ca a scos de pe strazi un mare pericol . Oare cei din masina lovita de pe contrasens ce or fi patit.. La cata magaoaia era nu prea cred ca au patit mare lucru...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 8 Aug 2013, 11:40) Tîmpiții ăștia care se sperie și trag aiurea de volan după cum le dictează instinctele primare sînt mai periculoși decît taximetriștii care nu dau prioritate. Nu o data am patit ca am scapat sa lovesc ceva doar tragand de volan, pentru ca frana nu rezolva nimic. Nu mai fiti toti asa de mari experti in situatii extreme (de parca tot la o saptamana aveti parte de asa ceva). Si asta scapa basma curata daca nu era parcata (banuiesc neregulamentar) masina aia acolo. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ba, macar daca intreaba cineva de un sofer bun, sa stiu de unde sa-i recomand unu...
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 8 Aug 2013, 12:21) deci sa multumim taximetristului ca a scos de pe strazi un mare pericol . Oare cei din masina lovita de pe contrasens ce or fi patit.. La cata magaoaia era nu prea cred ca au patit mare lucru... Păi nu sînt sigur că l-a scos. Dacă e găsit vinovat taximetristul, atunci pămpălăul rămîne cu carnet și se întoarce pe străzi. ![]() Prostălăii care la prima sperietură se lasă pradă instinctelor n-au ce căuta la volan. ![]() QUOTE(MirceaVio @ 8 Aug 2013, 12:36) Nu o data am patit ca am scapat sa lovesc ceva doar tragand de volan, pentru ca frana nu rezolva nimic. Păi tragi de volan, nu zic să nu tragi. Tragi, dar nu așa orbește, instinctiv. Tragi cumva astfel încît să te ajute să eviți un accident. Dacă tragi spre o altă mașină fără să gîndești, lovind un nevinovat doar ca să eviți un idiot, atunci se cheamă că ești la fel de periculos ca idiotul pe care l-ai evitat. Ideea e să tragi de volan în condiții de siguranță, nu doar să înlocuiești un accident cu altul, cum a făcut pămpălăul din cazul nostru. This post has been edited by VladSoare: 8 Aug 2013, 12:53 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
QUOTE(sylvester @ 8 Aug 2013, 12:47) ![]() QUOTE(VladSoare @ 8 Aug 2013, 12:48) Tragi cumva astfel încît să te ajute să eviți un accident. Dacă tragi spre o altă mașină fără să gîndești, lovind un nevinovat doar ca să eviți un idiot, atunci se cheamă că ești la fel de periculos ca idiotul pe care l-ai evitat. Ideea e să tragi de volan în condiții de siguranță, nu doar să înlocuiești un accident cu altul, cum a făcut pămpălăul din cazul nostru. ![]() Nici unul dintre noi nu stie exact cum ar reactiona intr-un caz de forta majora de genul. Sa vorbim e usor, dar in fata unui accident iminent instinctele primeaza, instincte care e cam greu sa le controlezi decat daca esti profesionist. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 8 Aug 2013, 12:48) Păi nu sînt sigur că l-a scos. Dacă e găsit vinovat taximetristul, atunci pămpălăul rămîne cu carnet și se întoarce pe străzi. ![]() Prostălăii care la prima sperietură se lasă pradă instinctelor n-au ce căuta la volan. ![]() Păi tragi de volan, nu zic să nu tragi. Tragi, dar nu așa orbește, instinctiv. Tragi cumva astfel încît să te ajute să eviți un accident. Dacă tragi spre o altă mașină fără să gîndești, lovind un nevinovat doar ca să eviți un idiot, atunci se cheamă că ești la fel de periculos ca idiotul pe care l-ai evitat. Ideea e să tragi de volan în condiții de siguranță, nu doar să înlocuiești un accident cu altul, cum a făcut pămpălăul din cazul nostru. Fiecare reactioneaza altfel, pt ca la scoala de soferi nu am facut crash course. Taxi-ul este principalul vinovat ca s-a bagat ca pla, daca eram in locul soferului care l-a evitat ma duceam si ii rupeam dintii fgmasii. |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
VladSoare |
![]()
|
Am fost în situații de genul ăsta. Întotdeauna am reușit să decid dacă să trag de volan, și în ce direcție, și cît de tare. Cumva, într-un astfel de moment, am senzația că timpul încetinește, lucrurile parcă se întîmplă cu încetinitorul; chiar dacă durează doar o fracțiune de secundă, cumva în fracțiunea aia de secundă am timp să decid ce-i de făcut.
Nu mă sperii imediat; cumva sperietura vine abia după ce a trecut totul. În timpul evenimentului sînt un bloc de gheață, iar după aia mă sperii și încep să tremur și să mă enervez. E ca și cum mi-aș amîna emoțiile pentru mai tîrziu; nu știu cum să explic, dar cred că știți despre ce vorbesc. Și nu-s șofer profesionist, nu m-am născut cu volanul în mînă și nici nu-s frate cu Schumacher. Sînt un om și un șofer cît se poate de obișnuit. Dacă eu pot să fac asta, atunci oricine poate. Dacă-i sare un cîine în față iar el, ca să-l evite, intră într-o mașină nevinovată, sîntem cu toții de acord că-i vina lui, corect? Dacă-i sare un taxi în față iar el, ca să-l evite, intră într-o mașină nevinovată, atunci nu mai el de vină săracul, ci taximetristul. Păi de ce? Care-i diferența? Taximetristul are vina lui, evident, dar asta nu-l absolvă pe blegul celălalt. This post has been edited by VladSoare: 8 Aug 2013, 15:48 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 8 Aug 2013, 15:32) Dacă-i sare un cîine în față iar el, ca să-l evite, intră într-o mașină nevinovată, sîntem cu toții de acord că-i vina lui, corect? Dacă-i sare un taxi în față iar el, ca să-l evite, intră într-o mașină nevinovată, atunci nu mai el de vină săracul, ci taximetristul. Păi de ce? Care-i diferența? Taximetristul are vina lui, evident, dar asta nu-l absolvă pe blegul celălalt. Vinovatii sunt cainele (care oricum nu are ce cauta pe strada) si taximetristul. Soferul e vinovat doar in fata legii, nu si in ochii mei... |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
VladSoare |
![]()
|
Dacă unul se sperie de un cîine și alege să intre în tine ca să-l evite, iar tu îl ierți și-l consideri nevinovat, foarte bine. E mașina ta, e viața ta, e dreptul tău să te superi sau nu. Îți respect părerea.
![]() Dar dacă face asta și intră în mine, îi sparg dinții. ![]() Am o colegă care a tras de volan ca să evite un cîine și a ajuns în șanț cu roțile în sus. Ea n-a pățit nimic, dar mașina a fost daună totală. E cea mai mare tîmpenie pe care poți s-o faci ca șofer. Nu poți să susții că în fața unui obstacol neașteptat e normal să tragi la nimereală de volan. Nu e deloc normal. Cine face asta n-ar trebui să conducă. This post has been edited by VladSoare: 8 Aug 2013, 16:17 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' daca te evit pe tine, imi mai spargi dintii?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
VladSoare |
![]()
|
Dacă sînt idiot și-ți tai fața ca taximetriștii, atunci merit să intri în mine.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
RCA-ul celui care a provocat accidentul.
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ala care a tras de volan a mers periculos, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic.
daca in schimb lovea taxiul, atunci taxiul nu a acrodat prioritate, etc... fie ca e adevarat ce zic sau nu, in rromalesia e posibil orice si deci e mai bine sa nu pici tu tapul ispasitor si sa nu iti fie frica de un far spart, de o aripa indoita, fata de alternativa in care tu esti vinovatul. daca ala e cu numere de BG si o tuleste in forja. il gasesti eventual dupa 5 zile, intact, bine merci. Poate zice ori si ce, masini care seamana, numere mai greu de identificat... |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:06 |