Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
Alt_radu |
![]()
|
||
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alt_radu @ 8 Aug 2013, 19:56) Am vazut si filmuletul ... Ala care ziceti voi ca a tras aiurea de volan (ok, eu as fi intrat in taxi ...) a avut cam doua secunde timp de procesare al pericolului si de reactie ... daca consideram un timp de reactie de la constientiazarea pericolului iminent pana la declansarea raspunsului (mai ramanem cam cu o secunda) eu zic ca a reactionat binisor ... mentinandu-mi opinia argumentata ca taximetristul e de vina ... A reactionat pe naiba...a facut prapad totul in jur, s-a oprit exclusiv din socuri, nu din frana. Reactie de incepator fara scoala de soferi terminata care in caz de pericol se blocheaza si nu mai e in stare sa franeze...putea sa intre pe trotuare peste pietoni. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Soferul putea reactiona muuuuult mai devreme de cand a tras de volan.
This post has been edited by UXE: 9 Aug 2013, 09:31 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 9 Aug 2013, 09:26) A reactionat pe naiba...a facut prapad totul in jur, s-a oprit exclusiv din socuri, nu din frana. Reactie de incepator fara scoala de soferi terminata care in caz de pericol se blocheaza si nu mai e in stare sa franeze...putea sa intre pe trotuare peste pietoni. ![]() Asta zic și eu. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
Nu a anticipat sub nici o forma. Trebuia sa puna frana decand a vazut ca taxiul vrea sa intoarca.....macar sa incetineasca.
La final se rezuma la ce vina are fiecare, morala sau legala. This post has been edited by DFL: 9 Aug 2013, 16:37 |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sa fim seriosi, cel mai probabil s-a ambitionat, crezand ca nu o sa se bage ala, iar cand si-a dat seama ca si-a luat teapa era prea tarziu pentru frana.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 8 Aug 2013, 16:09) Dacă unul se sperie de un cîine și alege să intre în tine ca să-l evite, iar tu îl ierți și-l consideri nevinovat, foarte bine. E mașina ta, e viața ta, e dreptul tău să te superi sau nu. Îți respect părerea. ![]() Dar dacă face asta și intră în mine, îi sparg dinții. ![]() Am o colegă care a tras de volan ca să evite un cîine și a ajuns în șanț cu roțile în sus. Ea n-a pățit nimic, dar mașina a fost daună totală. E cea mai mare tîmpenie pe care poți s-o faci ca șofer. Nu poți să susții că în fața unui obstacol neașteptat e normal să tragi la nimereală de volan. Nu e deloc normal. Cine face asta n-ar trebui să conducă. Eu nu evit pe nimeni...praf ii fac pe toti neregulamentarii! De-al naibii ii busesc sa-mi pun bara de RS ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
accidentul e acceptarea situatiei ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu,sa si-o bage in tartacuta lui bleaga..
Cum sa opresti sa iei toate cioropinele de pe marginea drumului?? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
de la acelasi erou
http://www.trafictube.ro/oferta-zilei/ vezi-i toate clipurile, ca ii place sa atraga coropisnite din alea ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cred ca vrea sa ajunga un star.
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
O singura data am oprit sa iau o femeie insarcinata cu un copil dupa ea pe drumul de la Trei Brazi la Predeal. Mi s-a facut mila de ea, dar m-a si revoltat inconstienta ei, o fi plimbare, dar nu unde vine ursul si singura, si cu copil dupa ea.
Aia a fost o exceptie, in rest nu opresc, mai ales pentru zburatoare. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 10 Aug 2013, 00:13) QUOTE(T.rac3Er @ 10 Aug 2013, 11:51) de la acelasi erou http://www.trafictube.ro/oferta-zilei/ vezi-i toate clipurile, ca ii place sa atraga coropisnite din alea ![]() Eroul asta e MuciX de mai sus. ![]() |
--------------------
by
Laurentziu83 @ 11 Oct 2013, 11:46
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O s-o pateasca odata daca opreste la fiecare curvistina sau ciorogarla.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
barca pe valuri pluteste usoooor...hac... si eu acum sunt cu camionuu gooool..hac... ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 9 Aug 2013, 16:54) Sa fim seriosi, cel mai probabil s-a ambitionat, crezand ca nu o sa se bage ala, iar cand si-a dat seama ca si-a luat teapa era prea tarziu pentru frana. Tarziu pentru frana a fost la 2-3 m de ala parcat, ca totusi avea viteza de a reusit sa il rastoarne pe ala. ABS-ul l-ar fi ajutat sa franeze si sa se duca in ala parcat, cu un impact minim. In zona respectiva se merge peste limita legala de 50, pentru ca e doar un hotel pe dreapta (dupa cum e pusa camera) si in stanga un prapadit de liceu cu un grad mare de chiul (aproape de 100%). Ce nu mi se pare normal, e ca acolo se intrerupe linia dubla continua, permitand sa se iasa in stanga din parcarea hotelului. Camera care a filmat mi se pare ca apartine politiei municipiului si poate fi folosita ca proba. Cu sistemul asta big brother, unii s-au trezit ca trebuie sa isi adune gunoaiele ce le-au aruncat din masina pe strada pentru ca se poate identifica usor numarul auto. Deci, mare atentie cand mergeti prin Braila. Politia e cu ochii pe voi din birou, nu mai tre sa iasa in strada. Din punctul meu de vedere, e foarte bine cu sistemul ala This post has been edited by SandelBS: 11 Aug 2013, 21:48 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat de pitzi a fost aia care se pensa la volan ? http://adevarul.ro/locale/constanta/accide...4078/index.html
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Deci RSR se poate lauda cu 2 candidati pentru Darwinawards anul asta. Al doilea e dobitocul ala cu Bentley-ul de la Petricani.
Pentru cine nu stie, premiile Darwinawards se acorda celor ce imbunatatesc specia umana eliminandu-se din ea ori anulandu-si dreptul de a se reproduce. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Aug 2013, 22:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Selectia naturala..
Bine ca n-au murit si nevinovati. News.. Cica nu soferita se pensa ci mergeau dupa una care era la pensat.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 12 Aug 2013, 08:20 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ala din dreapta ce vina avea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca nu i-a dat una peste cap din timp tembelei, cand a vazut cum conduce.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Ieri seara.. DN1, portiunea dreapta dinainte de centura Ploiesti.. depaseam lejer cu cruise control setat la 110...din spate vine OZN-ul...
Mi-am continuat relaxat depasirea fara a accelera suplimentar - depaseam un autocar care avea vreo 90 - , ala turba in spate... dupa m-am repliat frumos sa-i fac loc... Era un 5-ar mai vechiut, cu nr de Rominika... In 5 minute, pe centura Ploiesti, unde se restrange drumul la o banda... 5-arul si in fata un passat oprite cu avariile, bmw botit putin in fata, ambii soferi se uitau dupa pe sub bara spate de la pasat, probabil dupa daune ascunse ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
daca nici pe drum singur nu sunt in stare sa mearga, la ce sa te astepti. motivatii si explicatii nu conteaza. de aia circuli pe strada ca se zice ca te pricepi. daca nu, lasi ghidonul, sau dai in judecata primaria si militia pt ca pot crea accidente drumurile neintretinute, dupa cum e filmat. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Tamango |
![]()
|
Incepator ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cica nu-i incepator, e ditai eroul ... impleticit.
acum toti avem zile proaste, dar nah, cand unu d-asta cade pe sens opus si incarca constiinta unui nevinovat nu e ca atunci cand nu parchezi perfect din laterala cu masina |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Când ai zile, ai!
tumblr_mgfp9ueRO11qdlh1io1_400.gif |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Un barbat si doua femei...barbatul sare din calea pericolului, femeile isi pun mainile in cap si ridica un picior
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 06:53 |