Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Am spus "majoritatea" si nu "tuturor", aici e diferenta.
Francezii care in Ro, de regula vin cu avionul, sunt putini cei ce vin cu masina. In Ro mai vezi masini cu numere de Spania, cu numere de Italia, si uscaturi, dar majoritatea sunt oameni normali, care muncesc pentru bani. Intre cei cu numere de Bulgaria, am vazut si oameni normali, si "smecherasi". Eh, intre cei pe care i-am vazut in Ro cu numere de Franta, majoritatea erau tuciurii la volan. Asta am vrut sa zic. |
--------------------
.
.
.
|
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Vorbesc de Forumul Reno ... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=100...dpost&p=3715295 ... nu doar de un topic.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=gpAzXqIcWzc
https://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=WZIp4ftTshk un accident in devenire. stie omul sa isi controleze masina, dar la riscul este enorm. plus ca nu merge cu centura pusa. si pasagerul la fel. ![]() in rest film exceptional. bate la cur orice urmarire hollywoodiana |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E un mic ciudatel d-ala de-si inchipuie ca ii face toata lumea loc
![]() Am dat si eu peste unu' d-asta... a ramas fara permis ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Omu' are skills urile cu el oricum...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Un debil mintal care merită un glonț în cap de la vreun erou de la Rutieră.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Centurile sunt puse (are scaune sport cu centuri pe ele), oricum omu' este meserias, dar risca prea mult mai ales ca trec masini/oameni pe strada
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E clar ca isi cunoaste masina, masina care il si ajuta (desi e un voucher penibil), dar n-are ce cauta pe strada cu astfel de manevre. Daca s-ar duce la 3 am prin locuri unde nu e nimeni sa faca manevre (gen sensul ala giratoriu care parea relativ gol), poate l-as ierta, dar avand in vedere cat risca in trafic, pe treceri de pietoni, ziua, sincer si eu ii doresc un headshot.
Cat despre 'filmul' in sine, nu stiu ce ti-a placut asa de mult, T.rac3re, e filmat cu un go pro si te dor ochii de la efectul de jeleu al imaginii, e mult sub orice urmarire 'hollywoodiana', din toate punctele de vedere. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
am scapat de 2 ori de astfel de accident. numai ca ma uit in onglinda cand franez daca drumul a fost liber inainte si deci s-a putut lua avant. ultima data am plecat cu scart de pe loc pe langa fusta pietoancei care nici nu o interesa pe ce lume traieste. un autobuz din ala micut, turcesc care face legatura bucuresti - diverse sate visa la cai verzi pe pereti. pe trecerea de pietoni s-a oprit. bd iuliu maniu spre iesire in dreptul trecerii de pietoni de la "master" (actualmente show-room-uri citroen, opel, chevrolet) edit: daca erau alea pline nu mai pupam noi inregistrare This post has been edited by T.rac3Er: 13 Feb 2013, 21:24 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Bine macar ca n-a fost nimeni pe contrasens.
![]() Banuiesc c-au iesit vii din masina. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Tracer, sa stii ca buteliile alea sunt al naibii de rezistente. Oricum, nu stiu daca alea sunt de gaz.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Idiotu ala cu skoda ar trebui ars pe rug. Mi s-a intamplat de n x lucru asta da pana acum am scapat.
Au oprit sa se se pishe si nu puteau trage pe margine....au pus avariile si au lasta-o in mijlocu drumului. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea e ca sunt 3 cretini in filmulet, primul si cel mai mare, e posesorul golfului "tedeiu" care e un inconstient si un pericol public, probabil e si incepator, cretinul cu nr2 e posesorul skodei care merge cu spatele fara stres pe un drum european si nr3 e ala care filmeaza pentru ca nu opreste.
|
--------------------
.
.
.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
din cate se vede cretinul 3 si cretinul 1 meritau sa se imperecheze, caci se vede ca se alergau. doar ca asta de filmeaza a scapat.
trebuia sa arate filmul intreg, needitat |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cred la fel... prea o arde ala cu golfu' in depasiri numai pe banda 1... sa nu mai zic ca asta care filmeaza vrea sa depaseasca si el hyundaiu' tot pe dreapta exact cand paraseste ala soseaua...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt atat de satul de astia care depasesc pe banda 1 ... la asta te expui cand ai obiceiuri de genul asta.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
din filmare se vede clar ca un autoturism albastru circula pe banda 1 a carui viteza nu o stim, dar pare destul de mare. in incercarea de a evita un vehicul despre care martorii sustin ca dadea cu spatele, a pierdut controlul volanului si s-a dus la drq cu carti.
in princiiu: vinovati sunt toti 1. golf tdi - vinovat viteza prea mare 2. masina care stationa sau dadea cu spatele pe banda 1 3. hyundai accent gri argintiu care circula pe banda 2 in timp ce band 1 era libera. nu exista justificari cum ca era obstacol inainte din moment ce ala albastru a avut timp sa vina din spate si sa si se incadreze (ca habar nu a avut sa depaseasca e partea a doua) 4. individul care filma, care de asemenea circula pe banda 2 cat timp banda 1 era foarte libera. daca cameramanul si hyundai accent ar fi circulat pe banda 1, golful putea sa se duca linistit pe drum drept(folosind banda 2), fara absolut nici un obstacol. aveau timp suficient si hyundaiul si cameramanul sa se incadreze pe banda 2 in depasirea celui cu skoda neagra. toti 4 sa lase carnetele timp de 3 luni acasa. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Eu vad ca ala care filmeaza depaseste Golful. Poate dupa aceea nu a mai avut cum sa se replieze pentru ca ala cu Golful a accelerat. Poate ala cu Hyundai-ul vazuse din timp obstacolul de pe banda 1. (sunt destui de poate)
This post has been edited by Highwayman: 15 Feb 2013, 18:43 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 15 Feb 2013, 19:37) in princiiu: vinovati sunt toti 3. hyundai accent gri argintiu care circula pe banda 2 in timp ce band 1 era libera. nu exista justificari cum ca era obstacol inainte din moment ce ala albastru a avut timp sa vina din spate si sa si se incadreze (ca habar nu a avut sa depaseasca e partea a doua) daca cameramanul si hyundai accent ar fi circulat pe banda 1, golful putea sa se duca linistit pe drum drept(folosind banda 2), fara absolut nici un obstacol. aveau timp suficient si hyundaiul si cameramanul sa se incadreze pe banda 2 in depasirea celui cu skoda neagra. Hai ca esti de coma ... pe ala cu Hyundai de unde l-ai mai scos vinovat? Pe principiul enuntat de tine nu mai trebuie sa iesim la drum ca sa nu incurcam racerii. DEPASIREA SE FACE PE STANGA. Daca vrei sa depasesti, te duci in spatele lui si ii dai timp si apoi semnale sa se dea la o parte...nu vi ca racheta prin dreapta. Daca nu se da si nu ai rabdare o faci prin dreapta pe raspunderea ta, dar macar acum sti ca te-a vazut si nu il surprinzi. Daca vi ca racheta crosetand nu stie nimeni unde esti si incotro te duci .... PS: 99% ca ala cu Golful se uita in oglida dupa asta cu camera cu care se luase ... si cand s-a uitat si in fata a fost tarziu. This post has been edited by papa_mulo: 15 Feb 2013, 19:00 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
da colegu. a vazut masina cu 3 km inainte si a zis sa fie sigur ca nu trebuie sa franeze si sa il depaseasca.
hai sa o lasam moarta. cati retarzi la volan de acest gen nu vezi. pe A1 ma refer ca am tot facut-o. si eu care merg cu 130 maxim, tot sunt incurcat. nu se asigura si hatz pe banda 2. eu, soferul incomodat, intru pe 1 si inapoi 2 in stilul filmarii de mai sus (nu violent si cretineste ca dobitocul ala) cu viteza constanta si imi vad de viata mea. alte cazuri sunt cand incetinesc pana la 100 cu cat merg ei, si tot am timp sa intru pe 1 sa ii depasesc si sa imi vad mai departe de viata mea. asta in cazurile in care banda 1 e ocupata de diverse masini la o distanta oarecare si nu mai revin pe 1. dar in majoritatea cazurilor, pe visatorii de pe banda 2 ii devansez (nu depasesc) exact ca il film. eu ii devansez ca asa e logic, ca doar avand banda 1 libera nu ma apuc de idiot sa ma mut pe 2 in spatele lor si sa ii claxonez sa treaca pe 1. cat timp banda mea e libera si la primul obstacol intalnit in fata ma duc pe 2 si revin pe 1, eu nu gresec cu absolut nimic. prin eu definesc cei care merg pe B1 fara nici o jena si apoi trec pe B2 doar cand depasesc ceva. PS: pe A1 la km 60-70 sens spre pitesti, pe banda 2 este foarte denivelat a.i. la 130kmh intrii in trepidatii, asa ca fortat o iei pe B1 ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 15 Feb 2013, 19:58) Hai ca esti de coma ... pe ala cu Hyundai de unde l-ai mai scos vinovat? Pe principiul enuntat de tine nu mai trebuie sa iesim la drum ca sa nu incurcam racerii. DEPASIREA SE FACE PE STANGA. Daca vrei sa depasesti, te duci in spatele lui si ii dai timp si apoi semnale sa se dea la o parte...nu vi ca racheta prin dreapta. Daca nu se da si nu ai rabdare o faci prin dreapta pe raspunderea ta, dar macar acum sti ca te-a vazut si nu il surprinzi. Daca vi ca racheta crosetand nu stie nimeni unde esti si incotro te duci .... PS: 99% ca ala cu Golful se uita in oglida dupa asta cu camera cu care se luase ... si cand s-a uitat si in fata a fost tarziu. Sunt de acord cu Tracer pentru ca multi nu stiu legislatie rutiera. Punct. Argument: "Art.42. - Când circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule în functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, având obligatia sa revina pe prima banda ori de câte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane." |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 15 Feb 2013, 18:45) Sunt atat de satul de astia care depasesc pe banda 1 ... la asta te expui cand ai obiceiuri de genul asta. Nu ii tin parte nici unuia si nici nu ma intereseaza cine este vinovat, dar daca esti satul de astia care depasesc pe prima banda de ce nu mergi tu pe prima banda sa nu mai fim noi nevoiti sa-te depasim noi pe prima banda? |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 15 Feb 2013, 19:30) S-a mai discutat, parca, despre acest articol, insa tocmai pasajul citat de mine lasa loc de interpretare. De exemplu, in cazul discutat, se poate spune ca Hyundai-ul a vazut din timp Skoda (si manevra acesteia) de pe banda I, motiv pentru care si-a continuat drumul pe banda II. Adevara? Fals? Greu de spus. Oricum, datorita ambiguitatii din lege, nu poti sa-l acuzi ca o incalca. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
se poate elimina complet ambiguitatea daca:
se pune filmuletul intreg si se vede de cand este respectivul pe B2. dar nu ca vreau sa ies cumva in evidenta, ci doar sa supun atentiei colegilor o supozitie, pe baza a ceea ce vizualizam, incomplet deci supus erorii. cameramanul habar nu a avut ca pe banda 1 este un obstacol, si cand a vrut la randul lui s treaca pe b1 a sesizat ca nu e recomandat. - asta ma duce cu gandul la faptul ca el nu a vazut si nici nu a intui vreo secunda ca acolo este ceva. asta inseamna ca de cand a venit din spate pana in ultima clipa el nu a vazut respectiva masina stationata sau care dadea cu spatele. - cameramanul venea lansat din spate si deci, la un momenta dat in trecut distanta fata de hyundai era mai mare. de asemenea cameramanul a fost in majoritatea cazurilor pe b2 si a folosit doar b1, cand b2 era blocata de masini cu regim de viteza inferior lui. - presupunand prin absurd ca hyundai a fost pe b1 dupa care, la observarea masinii a decis sa treaca pe b2, avem 2 situatii elocvente: a) cameramanul avea unghi de vizibilitate asupra acelei skoda negre si ar fi stiut ca e acolo ![]() c) daca nu putea sa treaca mai din timp pe b1 din cauza golfului albastru sigur ar fi incetinit substantial dinainte si nu ar fi ajuns in situatia filmata. sau ar fi accelerat sa se incadreze in fata celuilat "concurent" astfel am demonstrat ca de fapt hyundai ori a fost tot timpul pe banda 2 sau a trcut pe banda 2 cu foarte mult inainte de aparitia acelui obstacolo (caz care sa contravina concluziei a) si deci cameramanul sa fi fost prea departa sa vada acea skoda. deci de aceea am prezentat pozitia mea ca acel hyundai este si el partaj la accident prin incalcarea regulilor rutiere. avea suficient timp inainte, si chiar de cand e filmat, putea fi depasit de ambii "raceri" si apoi sa depaseasca la randul lui folosind banda 2. scuze de postul lung, dar am vrut sa prezint argumentele pt ceea ce sustin eu, nu doar vorbe aruncate. multumesc |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Tracere...chiar nu am avut chef sa-ti citesc tot postul...dar nu mai face pe lupul moralist,ca daca,ca poate etc etc....ala cu golfu' e un idiot care a facut o devansare pe banda 1 avand o viteza mult peste cea legala si asta l-a ajutat sa ajunga in balarii.
Ce te chinui tu sa explici teorii...te uiti prea mult la CSI? ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
o analizam pe 100 de parti dar un lucru e simplu.
1. daca se circula corect nu era nici un accident 2. skoda oprita pe banda 1 nu avea cum sa nu fie observata de cineva care mergea pe banda1; e linie dreapta, cobarare si apoi urcare; in nici un caz nu e dupa un varf de panta ca sa spui ca nu ai vazut-o 3. golful respectiv e de-a dreptul un harb; uitati-va pe la secunda 32 sa vedeti cat de cracanata e suspensia spate ( ori e plin, ori nu mai are amortizoare spate; ma indoiesc ca e plin); un harb cu stopuri led si anvelope de iarna. esp sau asc null. 4. cat de prost sa fi sa vezi de la distanta un obstacol si sa nu franezi? cat de prost sa fi sa nu ai nicio reactie, alta in afara de a sta departe de banda care delimiteaza cele 2 benzi de sens si de a trage de volan atat de brusc incat sa te invarti? vinovat in proportie de 99% e racerul dieselos. conduci in romania, te astepti sa eviti animale bipede si patrupede care iti pun viata in pericol. skoda face parte din categoria explicata anterior. This post has been edited by bob737: 15 Feb 2013, 23:02 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.realitatea.net/accident-masina-...ta_1114945.html
"O autospecială de poliție s-a răsturnat într-o intersecție din centrul orașului Târgu Mureș, după ce s-a izbit de un alt autoturism. Polițistul se grăbea să ajungă la o intervenție și avea semnalele luminoase și acustice pornite. A pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovit de o mașină care circula regulamentar din sens opus. Potrivit anchetatorilor, niciunul dintre cei doi șoferi nu s-a asigurat la intrarea în intersecție." Eu nu inteleg asta: "Atât polițistul cât și celălalt șofer implicat în accident au rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, pentru că nu s-au asigurat la intrarea în intersecție." Cum naiba ? Masina avea semnalele luminoase si sonore pornite, un dobitoc nu-i da prioritate si-i ridica permisul tot POLITISTULUI ? Pai de ce mai are semnalele alea ? Degeaba ? Eu stiam ca se ridica permisul doar in cazul clasic prezentat la scolile de soferi in care intr-o intersectie se apropie simultan o masina de politie, salvare si pompier, toate cu luminile si sirenele aprinse. Cine trece primul ? This post has been edited by Tamango: 16 Feb 2013, 18:42 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
ei hai c-am trait s-o vad si p-asta.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 03:16 |