Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 May 2009, 02:54) toate renaulturile sunt proaste, iau foc din senin , ramai cu ele in mijlocul campului tot la 1000 de km Asta e strict parerea ta. Eu am fost multumit de renault-ul pe care l-am avut. Dar, in conditiile actuale, nu am cum sa mai merg pe renault din motive evidente.![]() Tu poti starni flame cate doresti, la asta te pricepi foarte bine (v. subiectul cu Hyundai, deschis evident cu chef de scandal si tinta directa) dar asta nu imbunatateste imaginea marcii Renault in ochii mei. Pur si simplu, Renault, ca si Hyundai, intra in categoria de produse pe care le alegi cu creierul si cu mana pe portofel. In Romania mi-a convenit Renault, aici s-a schimbat alegerea. That simple. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 2 May 2009, 17:50) Nu, dar voi numai asta stiti... QUOTE(adip @ 2 May 2009, 17:38) E o conserva pe patru roti, atat! Aaa, daca tot vrei intr-adevar sa te identifici cu o masina, sa respiri o data cu masina, sa pulsezi o data cu ea Daca imi dai tu bani, promit ca imi cumpar ce masina vrei tu... VW, Hyundai, Fiat... orice vrei tu imi iau cu banii tai. Respir ca Passatu, daca mi-l cumperi tu. Fazele astea imi aduc aminte de scoala generala si de cate un coleg rupt in fund... Cand aveam adidasi Nike, venea cate unu si se baga in seama cu japca, sa imi spuna ca stie el nu stiu ce model de Reebok super tari. Ok, du-te ma tu si ia-ti-i pe aia... Dar de unde... ca el avea in picioare tenisi dintr-aia la kilogram. Stii...nimeni nu cere parerea nimanui... dar parerile vin garla. Si de la cine! ![]() This post has been edited by andu911: 3 May 2009, 01:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
andu911, nu faci altceva decat sa dovedesti ca iei ca pe un atac personal opiniile altora daca sunt contrare celor ale tale si ca nu stii sa ataci idei, ci persoane.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
clio3, o bovina la volan si o prietena/nevasta care ar trebui sa isi caute pe altcineva.
http://www.realitatea.net/video_760927_un-...lan_509821.html |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Oricum, in Romania e prea blanda pedeapsa pentru bautura la volan. Eu as face ca la americani... cu inchisoare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si daca cumva ea era de vina ? Poate din cauza ei a ajuns unde a ajuns si poate ar trebui el sa-si caute pe altcineva...
![]() This post has been edited by Flamingo: 3 May 2009, 11:31 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Super tari ultimele 5 secunde din filmulet cand tipul se da tacticos si mandru jos din masina cu un aer de actor de Oscar. Si se uita mirat de ce scartzaie usa..
![]() This post has been edited by papa_mulo: 3 May 2009, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
andu911 |
![]()
|
Ii mai da CASCO banii pe masina ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 May 2009, 12:28) Oricum, in Romania e prea blanda pedeapsa pentru bautura la volan. Eu as face ca la americani... cu inchisoare. E si cu pedeapsa dar la final se da decizia ca omul nu prezinta pericol public, deci este scos de sub urmarie penala si i se aplica o amenda de vreo 1000 de lei. Daca erau victime, altele decat el, poate ii dadea 2 ani, dar asa.. o sa treneze dosarul o perioada, cateva infatisari la politie si apoi la parchet, dupa care e liber sa conduca iar... deoarece permisul a fost in cercetari... In cauzl in care i se suspenda pe loc, se schimba foaia, mai da o data examen. QUOTE(andu911 @ 3 May 2009, 12:36) Daca e vorba de bautura nu ii plateste nimeni nimic. Poate din acest motiv tipa a vrut sa i-a asupra ei totul, fiind treaza. This post has been edited by Flamingo: 3 May 2009, 11:42 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ramane cu cazier.
Nu cred ca e vre-o societate care incheie asigurari de tip CASCO sa plateasca in conditiile astea. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Conteaza cine era la volan nu conteaza pe numele cui e asigurarea... Daca ala de la volan e baut poti sa ai asigurarea si pe numele lu Basescu ca nu-ti iei banii
![]() |
--------------------
**
|
|
rtBK |
![]()
|
Scuze, am citit prost.
Citisem ca daca are cazier nu o sa ii mai faca nimeni asigurare casco. Sorry ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andu911 |
![]()
|
Cunosc si eu cateva cazuri de bautura la volan si accident... Numai ca nu i-a filmat nimeni de la nicio televiziune si nu au nici cazier si si-au recuperat permisul dupa ceva timp. Unii mai repede, altii mai tarziu. Dar cert este ca niciunu nu are cazier.
Nu stiu cat conteaza prezenta camerelor de filmat, dar sunt sigur personajul acum isi cauta vreo legatura pe la politie sau pe la procuratura. Au sistemul lor... Politistii fac o chestie stramba, sau chiar iml'ul si vine procurorul si da nup. This post has been edited by andu911: 3 May 2009, 17:49 |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Oricum, in Romania e prea blanda pedeapsa pentru bautura la volan. Eu as face ca la americani... cu inchisoare."
La americani, si viteza excesiva se pedepseste cu inchisoare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Va mai aminti ?
- Da-i, da-i ashea ! Da-i, da-i, da-i ! - Si dupa aia, bag-o ! - Ia-o ashea ! - Stanga sau dreapta ? ![]() - Da-i, ia stanga ! - Da-i, da-i, da-i , da-i ! - Ashea, acum ia-o invers ! CRASH ! ![]() Reclama aici ! Indicat e sa vedeti mai intai reclama, dar ma rog, poate v-o amintiti... Eh, ceva IDENTIC s-a intamplat azi pe Camil Ressu... cand un Dorel a ghidat gresit pe alt Dorel. Adica pe cel de la volan. Am avut un "deja vu" cand i-am urmarit pentr ca deh, nu aveam ce face, traficul fiind blocat, "deja vu" mai ales cand am vazut ca soferul s-a luat cu mainele de cap... moment in care am scos repede telefonul... Rezultatul, il aveti mai jos. Cine va plai pagubele ? CASCO sau firma de constructii, drumuri si poduri ? Ca Dorel in niciun caz. ![]() Sa mai zica cineva ca viata nu bate filmul. Din poza nu reiese mare lucru... deh, e facuta cu telefonul. Partea din dreapta a spoilerului Peugeotului era la pamant. Attached thumbnail(s) dorel.jpg ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 634 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
RCA
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
salut am avut si eu accident cu renault-ul.. eu sunt vinovat deci rca-ul meu plateste masina pagubitului (dauna totala), iar a mea pe casco. din primele evaluari ar iesi dauna totala si la mine. stiti cumva daca trebuie sa-i mai platesc ceva celuilalt sau rca-ul ii plateste tot?? in cat timp mi-ar veni banii pe masina, trebuie sa ma judec cu ei sau ceva?? am mai auzit o faza ca cica asigurarea iti da 75 % din valoarea masinii si epava.. o fi adevarat?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu trebuie sa-i platesti nimic... el isi vede de masina lui, tu de-a ta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
al3 |
![]()
|
ce parere aveti e dauna totala?
din ce a zis cel de la renault: ambele aripi, bara fata, radiatoare, parbriz, lonjeron impins in motor (deplasat), vas de expansiune spart, cutia de viteze numai intra in a 1 , usa dreapta nu se inchide din cauza stalpului care a deformat si cupola putin + partea mecanica distributia, bielete si ce e pe dedesubt. in interior e sarit displayul de la radio si e rupta maneta aceea pentru reglajul volanului.. Attached thumbnail(s) Image006.jpg ( Size: 833.06k ) Number of downloads: 541 Image013.jpg ( Size: 703.81k ) Number of downloads: 524 Image011.jpg ( Size: 654.88k ) Number of downloads: 544 |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
rtBK |
![]()
|
pare dauna totala... probabil ca sunt altii mai in masura sa iti dea un sfat.
Poti sa povestesti ce s-a intamplat? Masina cealalta ce marca era? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
al3 |
![]()
|
eu eram pasager, soferul era fratele..
mergeam dimineata la facultate in coloana, pe copou in dreptul universitatii cuza, iar la un semafor la care mai erau 5 secunde de verde cel din fata (o dubita) s-a oprit. fratele a accelerat crezand ca cel din fata trece, dubita era cam pe 2 benzi si nu prea putea fi evitat.. dar s-a incercat aceasta manevra intrand pe contrasens de unde a aparut brusc un suzuki (nu modelul nou, era ceva mai vechi ![]() ![]() ![]() This post has been edited by al3: 4 Jun 2009, 20:09 |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La cat ti-a evaluat-o cei de la casco anul asta? Avand in vedere ca masina e in al 5-lea an de folosinta, probabil ca a fost evaluata la vreo 5-6.000 de euro.
In cazul asta e dauna totala fara nici o indoiala. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
greseala de incepator
![]() 10% pe an...deci 50% din valoarea de noua - teoretic ![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Jun 2009, 20:17 |
--------------------
**
|
|
al3 |
![]()
|
masina de noua a fost evaluata pe la 9500 de euro, masina inca nu a implinit 4 ani, valoarea asigurata e in jur de 6300 de euro. daca se aplica faza cu epava mi-ar da vreo 4500 + masina. daca e asa epava o vand la dezmembrari sau care e procedura?
|
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Citeste Ghidul Casco.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Flamingo |
![]()
|
6300 euro + epava, te-ai scos ! Sunt desrtui pe forumul asta amatori de chilipiruri. Cred ca ai mai putea scoate cel putin 1000 de euro dupa vanzarea de piese la bucata.
Hai nu fii trist, orice shut in fund..., stii tu. ![]() Bieletele / caseta cu cat le dai ? ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 08:50 |