Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca ti-o da dauna totala , o poti repara cu o parte din bani pe care o o sa tii scoti la revanzare , masina nu e asa de rau lovita , eu zic ca o poti face lejer cu 2000 E la un service unde ai o relatie si aduci tu piesele de la dezmembrari
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Se va vedea ca a fost lovita...si trebuie trasa pe presa pentru ca din cate am inteles e si montantul A putin stramb...dar se face.
Pe mine m-a dus 57 de milioane ce am avut eu...al tine cred ca e mult mai mult(desigur nu la un service Renault) PS...nici eu nu m-am dus la Renault,ci la un prieten care m-a scos cu manopera la jumate ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Pe mine m-a dus cam 70mil. Piesele le-am adus din Germania la un pret cu mult sub cele din Romania. Partea proasta a fost ca am avut pompa de injectie dusa si ... stiti cu totii cat costa una ... am dat pe ea mai exact 35mil.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ce discutii aprinse aici....
Stiati ca airbag-ul sare si fara sa ai centura pusa? (La RENO! CLIO Chiar) |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da! Nu ti se pare normal?! Fara centura te duci si mai tare spre volan...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Singura problema ar fi ca airbagele astea au personalitate, s-ar putea sa fie suparate si atunci sa dai cu mufa de parbriz
![]() |
--------------------
**
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Din nou vorbesti ca sa aduni posturi?!
Ai ceva de spus?! Spune! Daca nu esti in stare sa iti sustii afirmatia cu argumente, te rog abtine-te! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut aseara un accident grav, de fapt urmarile lui, bubuitura am auzit-o de la mare distamta: un Logan si un Aveo s-au ciocnit aproape frontal pe Baba Novac, in dreptul parcului IOR. Ce mi s-a parut ciudat, Loganul avea airbagul din volan sarit (ambele masini il aveau sarit) si o "frumoasa" urma in parbriz in care soferul daduse cu capul si apoi a ajuns la spital. Nu imi explic cum a dat cu capul in parbriz, decat daca nu avea centura pusa...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca nu a avut centura pusa si a zburat prin masina, sau poate urma din parbriz e de la airbag!
This post has been edited by papa_mulo: 9 Jun 2009, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
R19/16v |
![]()
|
Pai la ce e buna centura? Nu face decat sa incomodeze si sa sifoneze tricoul.
Intotdeauna ma amuz cand vad parbrizul spart cu capatana ![]() |
--------------------
DS
5H
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca urma din parbriz era de la airbag, pentru ca nu era fix in dreptul volanului, era putin inspre centru, dar nu pe centrul parbrizului. Cred ca soferul a alunecat pe langa airbag, pentru ca in urma impactului masina s-a si rasucit cu 120 de grade spre stanga fata de directia de mers.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
Lasa Vik, nu-i problem'
![]() |
--------------------
DS
5H
|
19vik |
![]()
|
Daca v-a mai apuca o data viitoare, pentru ca am inteles de la martori ca Loganul a depasit pe contrasens la o trecere de pietoni intrand in Aveo care venea din sens invers si dupa pozitiile masinilor, asa parea ca s-au petrecut lucrurile. Victime erau din ambele masini, venisera 3 ambulante la fata locului.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
Din nou, Vik - nu-i problem', si asa suntem prea multi.
|
--------------------
DS
5H
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Stiu ca Aveo e praf la test crash...are cam o stea jumate! Mai era ceva intreg din masina aia?
![]() |
--------------------
**
|
|
19vik |
![]()
|
Loganul era mai praf decat Aveo. Mai exact, Aveo avea roata stanga rupta din pivot, dar habitaclul intact, cu exceptia airbagului din volan si parbrizului spart de capul pasagerului din dreapta. Loganul avea inclusiv usa de la sofer deformata datorita deformarilor caroseriei si a trebuit sa-l scoata pe ala cu descarcerarea.
Masinile s-au lovit aproximativ far stanga in far stanga. This post has been edited by 19vik: 9 Jun 2009, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pe asta l-ati vazut? Vad ca a fost si un Megane 2 implicat in accident.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
"Soferul bolidului - fiul unui fost cioban, actual om de afacer cu stare"
Tipic pe la noi... |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() Voi ati auzit conditia "originilor sanatoase" pentru accedere, mai ieri-alataieri ?!? Sau 20? In fine! Ei, asta-i "conditia sanatoasa" rebrenduita si adaptata economiei de piata! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(19vik @ 9 Jun 2009, 10:18) Loganul era mai praf decat Aveo. Mai exact, Aveo avea roata stanga rupta din pivot, dar habitaclul intact, cu exceptia airbagului din volan si parbrizului spart de capul pasagerului din dreapta. Loganul avea inclusiv usa de la sofer deformata datorita deformarilor caroseriei si a trebuit sa-l scoata pe ala cu descarcerarea. Masinile s-au lovit aproximativ far stanga in far stanga. Daca Loganul s-a deformat mai mult inseamna ca structura sa de rezistenta a absorbit mult mai bine forta impactului decat la Aveo. Bravo Logan! Pacat ca era o vita la volan. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Iar faci pe istetzul? N-ai citit ca s-a deformat putin prea mult si i-a afectat pedichiura vitei?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pedichiura a putut fi afectata daca nu avea centura....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
19vik |
![]()
|
Deci, la Aveo, s-a deformat doar partea din fata, nu si habitaclul, la Logan s-a deformat pana si pedalierul, partea de jos a stalpului A si usa de la sofer, asa incat soferul nu ar mai fi putut iesi singur pe usa lui, poate pe geam... si tu spui bravo Logan...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 9 Jun 2009, 17:58) Intotdeauna ma amuz cand vad parbrizul spart cu capatana Banuiesc ca te-ai amuza la fel si daca ar fi vorba de cineva de la tine din familie? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
R19/16v |
![]()
|
Prostia se plateste!
|
--------------------
DS
5H
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Absolut, ai perfecta dreptate, insa sunt convins ca nu vrei ca asta sa se intample la tine in familie.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
devizul e 215 milioane, acum astept sa vad ce zice agentul.. e cam la limita de 5000 de euro
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
- BC
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Poate ca la el in familie toti poarta centura de siguranta.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 22:19 |