Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 11 12 13 14 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

Filip
post 17 Dec 2010, 15:16
Post #361

Forumist

Group: Members

Alex - trebuia sa stea la locul accidentului, sau daca se temea sa nu fie linsat (pe buna dreptate) - trebuia sa mearga direct la politie. Aia e o masina periculoasa, trebuie condusa atent, vrea sa alerge... sa se duca pe Nurburgring ca sigur are bani golanul, nu sa faca experimente pe riscul cetatenilor. Da, am boala pe bogatanii care cred ca pot sa faca ce vor! Fiecare cu defectele lui... eu recunosc deschis ca am boala pe genul asta de oameni.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
papa_mulo
post 17 Dec 2010, 15:31
Post #362

Membru autentic

From: Bucuresti

Dragul meu Smiley, eu am inteles ce ai zis tu acolo dar am explicat cum vad eu motivul pentru care tin ei masina acolo. Nu ti-am explicat neaparat tie, in general ma adresam catre tot forumul...
Eu zic ca am dreptate, cea mai buna dovada e ca lumea nu mai discuta aici(si in alte parti) despre cat de nenorocit e Cocoana ci despre "incompetenta" politistilor care nu au fost in stare sa faca la timp o expertiza. Atentie deturnata...qed wink.gif

Mie chiar nu mi se pare un subiect de discutat faza asta cu masina nerestituita atat timp cat faptasul a omorat un om si e liber...daca era inchis si familia nu reusea sa recupereze masina, eram de acord ca puteam discuta despre asta. Dar in conditiile de fata nu pot sa ma las angrenat in dezbaterea "problemei" lui si anume ca nu isi poate recupera masina. Pur si simplu mi se pare ca cineva imi insulta inteligenta cand lanseaza o astfel de "problema"...
Ti-am explicat si eu tot ca pentru "bobor".

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
bion
post 17 Dec 2010, 17:45
Post #363

Membru autentic

From: TM

Pentru cei care plang de mila cocalarului si a masinutzei. Daca in timp ce te plimbi cu preitenul sau prietena urca unu pe trotuar si va spulbera dupa care fuge si reapare abia cand nu prea se mai putea dovedi ca era beat si drogat la volan( si mai are si antecedente cu bautu si plimbatul cu masina)cam care ar atitudinea. Mai muta si procesul la Craiova unde se stie ca sunt judecatori cu buzunare largi.Ia masina o repara sau o marita si dupa aia spune ca expertiza tehnica ba e ba nu e si-l scoate pe mor tde vina ca nu a sata acasa in seara aia. mad.gif
@Alex ,parca prin copilaria matale pe DC emanai alte opinii despre soferii gen cocalaru de TM . Probabil acu te-ai emancipat.

This post has been edited by bion: 17 Dec 2010, 17:56

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
the_tavi
post 17 Dec 2010, 19:28
Post #364

Membru

From: Timisoara

@Alex: am fost coleg cu cel ce a murit. Cocoana nu a omorat un om din greseala. A venit direct de la o carciumioara, a coxat masina ca pe bulevardul lui mama-sa, incordandu-se cu o alta masina in care erau amici de-ai lui, a atins un taxi, a pierdut controlul, a omorat un om pe trotuar, a fugit de la locul faptei, a incercat sa musamalizeze si sa arunce vina asupra taximetristului (caruia i-au tinut deasemenea blocata masina vreo doi ani, masina cumparata in leasing pentru a-si castiga painea pentru copii), a stramutat procesul la Craiova in raiul justitiarilor corupti. Dupa ce a fost eliberat se plimba pe Bega cu barca de viteza, proprietate personala. Deh, nu a putut obtine si carnetul de sofer inapoi.
Nesimtire, sfidare, tupeu.
In nici un caz nu a fost o greseala.
Masina ar trebui confiscata daca legislatia ar fi mai restrictiva. Iar omul ar trebui sa infunde puscaria pentru multi, multi ani. Greseala e faptul ca artistul se plimba liber printre noi, sfidand in continuare pe oricine si aratand ca are o constiinta egala cu 0.

QUOTE(A l e x @ 17 Dec 2010, 04:31)
Totusi acest om a omorat un om din greseala, nu a luat o pusca si a inceput sa traga pe strada. Nu inteleg de ce vorbeste lumea despre el de parca ar fi Ted Bundy.

Acum eu nu tin cu ursul, a omorat un om din culpa, sa faca puscarie, sa nu mai conduca, etc... Nici de masina nu-mi pasa...

Totusi nu inteleg acest fel de abordare. Eu cand aud "Ucigasul din Timisoara" ma gandesc prima data la asa ceva:

In niciun caz nu ma gandesc la un sofer care nu-si cunoaste masina si care a facut o mare greseala. E totusi o diferenta... Din nou, asta nu-l face nevinovat, dar nici criminalul ticalos ucigas parca nu e.

P.S. = Ala din clip n-a nimerit pe nimeni, nici macar la impuscat nu se pricepe tongue.gif
*

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
A l e x
post 18 Dec 2010, 10:09
Post #365

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Filip, perfect de acord cu tot ce ai spus, dar asta nu inseamna ca e un criminal periculos cum se scrie prin ziare. Ca asta deduce un om care nu stie cazul, cand citeste chestii gen "MARELE UCIGAS DIN TIMISOARA".

Exista totusi o diferenta.

bion: N-am activat niciodata pe DC, dar cred ca stiu despre ce vorbesti. Aia era alta discutie, de genul, tu daca ai putea sa te scoti din puscarie cu pile, ai face-o? Eu spuneam ca DA, si ca oricine, daca ar putea, ar evita puscaria cu orice pret. Tu spuneai ca nu, ca esti cel mai corect, etc... Era vorba de principiul de a 'te scoate' daca poti, indiferent de metode. Nu tin minte sa fi aparat vreodata acest gen de oameni. Cauta si tu discutia wink.gif

edit: tavi, am spus eu ca e nevinovat? In niciun caz nu cred ca a vrut sa omoare pe cineva. Era beat si dornic de senzatii tari. Eu am spus altceva. Pentru greseala, platesti, indiferent cine esti si cati bani ai. Cel putin intr-o tara civilizata. Dar una e sa fii sofer prost si inconstient si alta e sa fii criminal in serie.

This post has been edited by A l e x: 18 Dec 2010, 10:15

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bion
post 18 Dec 2010, 11:12
Post #366

Membru autentic

From: TM

In al doilea rand, acesti copii nu se distreaza, ci isi pun in pericol viata si precum am spus, cel mai rau, si viata unor oameni nevinovati, care poate vin de undeva cu toata familia si merg regulamentar si in curba le intra frontal un tampit care i-a furat A6-ele lu taicasu si o face pe smecherul.

Poate sunt ultima persoana care ar trebui sa fac astfel de comentarii pentru ca am mai facut si eu excese, dar oricine este impotriva acestor lucruri este un om destept, si nu e vorba de invidie sau de 'struguri acri' ci doar de putina constiinta.
Dom `moderator pricepusi cam pe dos de aia ti-am dat un citat din copilaria matale pe DC.Arz`o focu de consecventa

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
corbex
post 18 Dec 2010, 11:28
Post #367

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Cind te sui baut la volan, deja ai facut ceva premeditat. Nu te indreptai spre buda si ai nimerit, din greseala, usa masinii. O faci pentru ca baiatului lu' tata nu i se aplica legea, ea fiind pentru ghiolbani. Cind faci racing pe bulevard, comiti o noua premeditare. Omori omul si fugi, numai greseala nu se numeste. Si nu fugi spre politie, cum ai fi tentat sa faci din greseala, ci la mama acasa, ca sa te faca mai curat, mai uscat. Da-le dracului de greseli!
O astfel de sustinete ar fi perfect valabila la Antena 1, aia au audienta inclinata spre iertare si intelegere. Cei mai intelegatori se dovedesc a fi cei care nu inteleg.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
A l e x
post 18 Dec 2010, 11:42
Post #368

Showing the fangs of rage

Dom` bion, eu zic ca tu 'pricepusi' pe dos ce am spus eu acum mai mult timp pe forum, arz`o focu de treaba rolleyes.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cosmin_2300
post 18 Dec 2010, 12:08
Post #369

Banned

From: București

QUOTE(the_tavi @ 17 Dec 2010, 19:28)
Masina ar trebui confiscata daca legislatia ar fi mai restrictiva. Iar omul ar trebui sa infunde puscaria pentru multi, multi ani.
*

De ce să-i confiște mașina? Mașina e a lui, nici o lege nu ar trebui să permită să ți se blocheze mașina aproape 3 ani! Nu este corect față de nimeni!
QUOTE(the_tavi @ 17 Dec 2010, 19:28)
Masina ar trebui confiscata daca legislatia ar fi mai restrictiva. Iar omul ar trebui sa infunde puscaria pentru multi, multi ani.
*

Cu asta în schimb, sunt complet deacord!
Să-i dea mașina, că așa e normal, dar să-l și aresteze ... că și asta e normal!

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
marksman
post 18 Dec 2010, 13:05
Post #370

Post mortem nihil est

From: sat

Cand unul foloseste o pusca si omoara oameni, arma se confisca pentru expertiza. La americani ramane proba la dosar ani de zile, apoi se arhiveaza. N-am auzit pana acum sa se restituie arma crimei.

In cazul de fata arma crimei este o masina si atata timp cat se desfasoara procesul si pana se da un verdict definitiv, este normal sa ramana proba la dosar, adica sa fie confiscata. Nu-i plangeti voi de mila lui Cocoana si altora ca el, de care e plina nu doar Timisoara, ci si Romania! Colegul nostru care a murit atunci s-a aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
cosmin_2300
post 18 Dec 2010, 13:47
Post #371

Banned

De ce să nu-i dea mașina înapoi? Dacă murea altcineva (nu colegul tău), te durea fix în pix wink.gif
Am fost martor la un accident rutier soldat cu victimă (un puști a fost omorât pe trecerea de pietoni) și mașina a fost reparată după 2 luni!
La ăsta de ce trebuie să dureze 3 ani?

--------------------
+
marksman
post 18 Dec 2010, 13:58
Post #372

Post mortem nihil est

From: sat

Aluia de care zici tu i-au mutat procesul? Au fost pagube colaterale? Avea antecedente?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
cosmin_2300
post 18 Dec 2010, 14:16
Post #373

Banned

Ce pagube colaterale? Mai contează alte pagube? Un om a fost omorât din neatenție, asta e tot ce contează!
Legea e de căcat, pentru că au ținut 2 mașini 2 ani ... degeaba! Hai că pe unul îl doare-n pix că are bani, dar taximetristul a rămas fără mașina pentru care a plătit rate în ăștia 2 ani! Să mai spun că după 2 ani de stat în mașina aia trebuiesc băgați bani? Asta dacă s-a stricat ceva important de la motor stând degeaba smile.gif
S-a făcut o expertiză și gata, nu trebuiesc făcute 50 de expertize!

This post has been edited by cosmin_2300: 18 Dec 2010, 14:23

--------------------
+
semit
post 18 Dec 2010, 14:42
Post #374

Private Spice

in aceste cazuri nu se face DOAR O expertiza... marksman are dreptate in postul #370...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
papa_mulo
post 18 Dec 2010, 15:31
Post #375

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Dec 2010, 15:16)
Ce pagube colaterale? Mai contează alte pagube? Un om a fost omorât din neatenție, asta e tot ce contează!
Legea e de căcat, pentru că au ținut 2 mașini 2 ani ... degeaba! Hai că pe unul îl doare-n pix că are bani, dar taximetristul a rămas fără mașina pentru care a plătit rate în ăștia 2 ani! Să mai spun că după 2 ani de stat în mașina aia trebuiesc băgați bani? Asta dacă s-a stricat ceva important de la motor stând degeaba smile.gif
S-a făcut o expertiză și gata, nu trebuiesc făcute 50 de expertize!
*

Colegul, am explicat si mai sus, ce e asa de greu de inteles? Tu nu intelegi ca toata tergiversarea este opera lui Cocoana? Asta il tine pe el liber...si taxiul ala a fost retinut mult prea mult tot din cauza sforilor trase de el, s-a incercat cumva sa se arunce si in carca acelui nefericit ceva vina. Masina io va da inapoi cand se va finaliza tot...si interesul lui nu e sa se finalizeze cat de curand.

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
cosmin_2300
post 18 Dec 2010, 15:49
Post #376

Banned

Tu nu înțelegi ce zic eu, să-i dea mașina înapoi și să-l aresteze, indiferent de "sforile" trase de el!
Nu este normal să stea mașina aproape 3 ani ca probă, dar nici ca el să fie liber!
Acum ai înțeles?

--------------------
+
ZTV
post 18 Dec 2010, 16:19
Post #377

fost membru activ pe Daciaclub

Sunt curios care ari fi rezultatul acestei eveniment daca ar fi avut loc in Germania, Franta, Olanda ?

Eu personal asi condamna pe putin 15 ani de inchisoara, plus munca inca 15 ani in conditii inumane, cum lucreaza f multi romani la ora actuala.

Romania, tara de kkt, nici nu stiu de ce mai stau in tara asta !!!

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
papa_mulo
post 18 Dec 2010, 17:14
Post #378

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Dec 2010, 16:49)
Tu nu înțelegi ce zic eu, să-i dea mașina înapoi și să-l aresteze, indiferent de "sforile" trase de el!
Nu este normal să stea mașina aproape 3 ani ca probă, dar nici ca el să fie liber!
Acum ai înțeles?
*

Am inteles exact ce ai spus, reciteste ce ai scris si ai sa vezi ca discursul din posturile tale este axat pe masini. Spui ca legea e de Kacat ca au tinut 2 masini timp de doi ani, nu spui ca e de kaka ca este influentata de faptas si nu se face dreptate. Prioritatea in frazele tale e sa ii dea masina, iar apoi, precedat de "dar" spui sa fie si arestat. Chiar nu inteleg de ce punem caruta(masina) in fata boului(cocoana) si discutam de masini aici, ce importanta are unde sta masina, problema este ca a murit un om din cauza lui si el nu e pedepsit.

@ZTV: daca se intampla acolo faptasul(indiferent de nume) avea deja 2 ani de bulau efectuati.

This post has been edited by papa_mulo: 18 Dec 2010, 17:16

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
speedilegal
post 18 Dec 2010, 19:17
Post #379

Membru

Degeaba daca nu facem nimic. Nu gasim si noi un Hitler al Romaniei?
In Romania totul se face in lene si scarba... Iar fiecare este pe cont propriu.

This post has been edited by speedilegal: 18 Dec 2010, 19:19

--------------------
Renault Clio - B 00 abc 2002
+
kog
post 18 Dec 2010, 19:34
Post #380

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

in Australia nu comenteaza nimeni. Acolo daca depasesti viteza legala cu un anumit numar de km/h poti avea surpriza sa ti-o retina, iar a doua zi sa o gasesti in fata usii compactata, alaturi de un biletel pe care scrie suma datorata serviciului de compactare. Singurul de vina pentru retinerea masinii e soferul care a cauzat accidentul. Daca nu taragana procesul masina era in garaj iar el la racoare. Citez un coleg de forum: "Si cu dansa-n transa, si cu sufletu-n rai cam greu..."

--------------------
Dacia 1310 - AR-05-DGF 1989 TLX
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
cosmin_2300
post 18 Dec 2010, 22:40
Post #381

Banned

@papa_mulo: eu nu m-am referit strict la acea mașină, ci la ORICE altă mașină.
Uită-te la taximetrist, care a făcut rată pentru acea mașină și câștiga banii de mâncare din acea mașină. Ah, să mai spun că ratele au trebuit plătite în acești 2 ani? Mașina lui a fost blocată 2 ani pentru o aripă îndoită, e absurd!

--------------------
+
Smiley
post 19 Dec 2010, 08:09
Post #382

Membru autentic

QUOTE(papa_mulo @ 18 Dec 2010, 18:14)
............. Chiar nu inteleg de ce punem caruta(masina) in fata boului(cocoana) si discutam de masini aici, ce importanta are unde sta masina, problema este ca a murit un om din cauza lui si el nu e pedepsit........
*

nu intelegi pt ca aici se discuta 2 probleme:
-trebuie soferul respectiv pedepsit pt ce a facut? cam toti spun ca da
-e normal sa fie retinuta masina implicata in accident pt o perioada atat de mare (discutie un pic mai generala, nu numai despre accidentul din acest topic)? unii spun ca da (dar se cam refera strict la ferrari-ul din topic si vor sa fie confiscat), altii spun ca nu

tu esti ancorat in prima problema, cu vinovatia lui cocoana ala sau cum l-ar chema.

--------------------
+
Modus
post 19 Dec 2010, 12:37
Post #383

Membru autentic

QUOTE(speedilegal @ 18 Dec 2010, 19:17)
Degeaba daca nu facem nimic. Nu gasim si noi un Hitler al Romaniei?
*

Daca l-ai gasit tine-l pentru tine, arianule! Voi anunta Mossadul unde sunteti.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
ZTV
post 19 Dec 2010, 15:40
Post #384

fost membru activ pe Daciaclub

De Hitler chiar nu prea avem nevoie, avem pe Basescu. Ce ne ar trebui un Vlad Tepes !

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
Tibi_
post 19 Dec 2010, 21:20
Post #385

Membru

Eu sincer nu va inteleg pe toti astia care sunteti mai deranjati de faptul ca nu i s-a returnat masina, decat de faptul ca e in libertate. Omul asta nu cred ca era treaz, (fie era baut fie drogat), si mearga frumos pe strada cand a omorat un om din culpa. Iar ce e foarte clar e ca a fugit de la locul accidentului pentru o zi, ceea ce face fapta lui mult mai grava asa ca ar trebui sa infunde inchisoarea pentru vreo 5-10 ani.
Iar despre masina, de acord legile noastre sunt tembele trebuia sa fie clar ori nu va mai primi masina niciodata ori sa o primeasca deja. DAR cu legile actuale de ce vi se pare normal sa i se dea masina inapoi atata timp cat justitia inca nu a decis ce pedeapsa sa i se dea, adica daca el beneficiaza pe nedrept de tergiversarile justitiei si e liber de ce ar primi masina acum, sa o primeasca dupa ce i se spune mai ai de stat 2 ani sau 12 ani in puscarie?!!?

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI
+
Modus
post 20 Dec 2010, 08:31
Post #386

Membru autentic

QUOTE(ZTV @ 19 Dec 2010, 15:40)
De Hitler chiar nu prea avem nevoie, avem pe Basescu. Ce ne ar trebui un Vlad Tepes !
*

Ce gluma buna. Care e asemanarea?

QUOTE(Tibi_ @ 19 Dec 2010, 21:20)
ar trebui sa infunde inchisoarea pentru vreo 5-10 ani.
*

ce milostiv esti. Daca omorul e asa de usor pedepsit pentru furt deja nu se mai face deloc inchisoare.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
IsNa
post 20 Dec 2010, 15:05
Post #387

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Dec 2010, 15:47)
Am fost martor la un accident rutier soldat cu victimă (un puști a fost omorât pe trecerea de pietoni) și mașina a fost reparată după 2 luni!
La ăsta de ce trebuie să dureze 3 ani?
*

Pai de ce crezi? Ca trage EL sfori, de aia. Ca a tras sfori sa stramute la Craiova, ca a deschis recurs la procesul initial. Ca va deschide altul la curtea suprema dupa ce se judeca asta. De aia.

Daca isi recunostea omeneste vina, lua 1-2 ani cu executare (pedeapsa redusa pentru ca a recunoscut), si era deja afara din puscarie, on liber si "reabilitat" si cu masina acasa in garaj, reparata de tata si gata de noi "aventuri".

Pate e mai bine asa. N-are decat sa o tot lungeasca, macar nu conduce cat timp procesul e pe rol.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
mariusd4
post 20 Dec 2010, 15:27
Post #388

Membru autentic

Circula cu dovada pe care o tot prelungeste pana ce ce va primi hotararea definitiva. Nu este normal, dar ce este normal oare in tara asta ? Stima

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
Cypher4laguna
post 21 Dec 2010, 11:22
Post #389

Honda Driver

Ma frapeaza cand unii se plang ca nu au eliberat Ferarri-ul.

Pardon? Daca omu are bani de Ferarri isi mai poate lua alta masina. Nu e ca si cum nu ar avea bani sa-si ia Logan SH ca sa se deplaseze.

Accidentul s-a intamplat din cauza ca cineva s-a crezut stapan peste altii si peste sosele. Din cate stiu Timisoara nu are circuit de curse.

Un om a murit din cauza asta si legea nu e justa. Oamenii cu bani isi permit multe, avocati cu tertipuri care sa-i scoata curati "Eu circulam regulamentar pe trotuar si un nenorocit de pieton mi-a sarit in fata".

Mi-e lehamite de cum gandesc unii si ce problema au ei. Un om a murit stimabililor. Imaginati-va ca el ar fi cineva din familia voastra. Ati mai avea acelasi intrebari?

Mi-e mi-ar fi rusine...nono.gif

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
adi_ar
post 24 Nov 2011, 21:31
Post #390

Membru autentic si conservator

From: Arad

Mult? Putin?
Greu de spus insa s-a dat o sentinta definitiva de condamnare la 4 ani inchisoare in acest caz.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
14 Pages « < 11 12 13 14 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 16:17
Dacia