FIABILITATE, Masini cu peste 100.000 km
![]() ![]() ![]() |
FIABILITATE, Masini cu peste 100.000 km
kimi_ro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
EURO 4 - 120 CP?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
kimi_ro : In primul rand nu te baza pe faptul ca ti-e ruda si analizeaza bine masina inainte de a o lua. Crede-ma ca se dau tepe si intre rude la greu, nu uita ce tara e trecuta pe buletin.
In al doilea rand, un Renault la 130.000 km e discutabil. De obicei as spune ca Renault e best-buy de nou, ca iti ofera lucruri decente la un pret mai mic decat la alte marci... Dar second hand, iesit din garantie, cu peste 100.000 km... Trebuie un super pret ca sa merite, altfel cine stie... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
kimi_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
7.000 eur
|
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
un diesel la 130.000km nu are nici pe naiba - e ca si noua !
am un var cu un vito care a mers 600.000km si nu are nici o problema la motor , si inca 2 3 amici cu wv pasat , megan 1 , e case cu peste 300.000km - si nici acolo nu sint probleme majozre . doar la pasat i-a explodat bucsa de la turbosuflata . despre respul pieselor - mai mult conteaza cum a mers cu masina - poate avea 10.000 si sa fie in stare mai proasta . eu personal cu meganu meu la toate drumurile facute in afara , am mers foarte sportiv - si la viteze apropiate de maxim si la motor inca nu am nici o problema - chiar ieri am mers cu peste 180 . daca ti-o da la 8000 - eu zic ca este un pret foarte bun , mai ales ca si cunosti proprietarul . sint multe masini in tirg la care li se dau km inapoi - si nimeni nu stie exact cit s-a mers cu ea ! This post has been edited by kappa_ii: 12 Aug 2008, 23:50 |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
vad pe aici ca se discuta numai de megan 2.1:D,anii 2003-2004!Rog pe cineva cu un megane 2.2 sau mai nou,made in Turkis sa posteze cum se comporta masinuta dupa 100k km.Eu personal am 15mii km facuti la noi si in afara de greieri,nimic altceva!
Este adevarat ca s-au rezolvat unele probelme pe care le avea meganul 2.1 la varianta noua(ma refer la amortizoare,fulie,directie.etc)? |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
"marian" |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 13 June 08 From: Calarasi ![]() |
M-am saturat de injectia de la delphi este de "rahat" am 120000 si numai probleme am de vreo 5000 incoace.Vreau sa scap de ia si promit ca nu mai cumpar dci delphi.Pacat de consum ca este super mic, masina din semnatura.
|
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp 1,5 dci 80 cp
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Ar trebui facut distinctie intre 100000km facuti in ro sau afara.
eu am facut 80000km majoritatea afara si n-am avut nici o problema dupa care taica-miu a facut 30000 km in ro si a inlocuit bieletele. In rest nu au fost ptobleme. This post has been edited by murfi: 13 Aug 2008, 17:30 |
-------------------- |
|
"marian" |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 13 June 08 From: Calarasi ![]() |
Am cumparato la 85k adusa din Franta si restul pana la 121 300 mai exact i-am facut eu pe drumurile din Romania cu motorina romaneasca.Adevarul este ca am mai cumparat si de la "negru" de la un cunoscut cu tirul care alimenta numai din peco.Asta nu inseamna ca trebuia sa ma lase injectia la 120k.?Despre alte probleme nu mai vorbesc ca asta e cea mai usturatoare pt. mine.
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pai crezi tu ca oamenii cu tir-urile nu mai pun si apa ca sa fie cantitatea mai mare?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
"marian" |
![]()
|
Nu avea nici un interes omu sa puna apa pt. 10 ron. in plus, mai ales ca mi-o dadea direct din rezervor,asta insemna sa isi distruga si el "tirul" nu?
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu era al lui, ce il interesa?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Nu neaparat calitatea motorinei cat si impuritatile din ea. Cine stie ce avea omul in rezervor. Si asa morina din RO nu e de calitate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
A mea are 138 000km. La 90000 a intrat in tara. La motor nu a avut probleme si inca trage excelent. Pana acum ma pot plange de suspensia fata si de caseta de directie care nu prea au fiabilitate.
Pana acum s-a schimbat 1 ambreiaj, incarcat AC, chestii minore .... pana la 137500km cand am fost fortat sa schimb caseta de directie, bielete de directie, amort fata, flanse, +consumabile. Acum e ca noua, trage foarte bine la acceleratii puternice, nu mai trancane suspensia fata. Per total pare ok. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
banuiesc ca nu prea ai menajat-o daca i-ai schimbat caseta de directie.
offtopic: cat te-a costat caseta? |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am cumparat o maisna cu 110.000 de km facuti in afara ... masina merge excelent ... am facut numai 4.000 de km in Romania de cand am adus-o si nu am avut nici cea mai mica problema.Normal ca am schimbat distributiea pentru linistea mea si consumabilele ... in plus am fost si la tester cu ea la Reno care mi-au confirmat ca nu masina nu a avut nici o problema:) ORicum nu stiu ce naiba vorbesc altii ca Reno nu e fiabila ... masina e foarte fiabila ... am avut inainte de Megane un Reno 9 cu peste 350.000 km majoritatea facuti in Romania ... masina era si lovita cand am cumparat-o adica in 95' dar nu m-a lasat niciodata in drum ... motorul era de 1.4 si consuma putin cam 7% ... eu sunt multumit de Reno si va recomand cu caldura celor care vreti sa va luati aceasta marca !
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
RYK
O caseta cu tot cu bielete si capete de bara e 1500 ron. Eu am schimbat-o cu una a unui prieten care a dat-o jos la moft (Ii erau duse bieletele care sunt cam 350 ron /buc si a preferat caseta cu totul). mi-a dat-o pe o bere ![]() Bieletele si restul pieselor le-am luat eu. Si manopera - un alt prieten... aproape gratis + berea aferenta ![]() Masina am luat-o SH de la un amic si mi-a zis ca tb sa-i schimb caseta. Am mai mers eu cam 11-12mii pana am facut totul. Numai bine! |
--------------------
Renault
- ** *1 ***
|
|
segcm |
![]()
|
Daca am schimbat distributia si uleiul, cum sa resetez calculatorul sa indice cat mai e pana la urmatoarea revizie?
|
--------------------
Renault
- ** *1 ***
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
OK... nu e vorba de masina personala, dar e povestea unui Megane sedan 1.5 dci 60 Kw de firma cu 115.000 Km , fara accidente majore, la care in afara de reviziile uzuale s-a mai scimbat un tampon motor si caseta de directie. Masina prinde 190 Km/h pe autostrada, cf. spuselor utilizatoarei.Ah, da, si mai sunt si greierasii de rigoare care apar din cand in cand!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
d.dan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 22 June 06 ![]() |
megane II 2003 16, 16v
luat la 90000 de afara in prezent 120000 cand a venit s-a scimbat decalor, distributie, revizie mare de atunci inca o revizie si atat pana acum multumit |
--------------------
renault
megane
2003, 1.6 16v, hatch
|
|
vlad_brb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 February 08 From: Alba Iulia ![]() |
eu am luat megane-ul la 130000km din olanda (1.9dci estate 2004) si am acum cu el 200000km...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
Nu stiu de fiabilitatea la 100.000 km, dar va pot spune ca la 25.000 km fiabilitatea la megane tinde spre 0. Ce inca mai salveaza situatia e motorul care merge decent, in schimb troncane din toate incheieturile, mai ales alea de la puntea fata, la fel directia, plasticele din interior - nu mai e unul sa nu scartaie. De la pedala de frana se aude un fasait, care am inteles, ca duce pe termen lung la alte cheltuieli suplimentare.. Uleiul e ca la el acasa pe exteriorul motorului, inclusiv pe langa turbina.. Bugurile softului cu care te obisnuiesti k nu ai ce face.. Compresoarele de ac care pica imediat dupa ce se termina garantia.. Palnia ce strange condensul de la instalatia ac care se infunda creand un adevarat lac la picioarele pasagerului din dreapta.. Si peste toate service-urile reno in care numai profesionist nu se lucreaza si atitudinea reno romania care iti provoaca sila. Plus multe alte maruntisuri care in final, adunate, duc la un sictir total fata de masina care la inceput te incanta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
QUOTE(vid313 @ 26 Aug 2008, 16:01) Nu stiu de fiabilitatea la 100.000 km, dar va pot spune ca la 25.000 km fiabilitatea la megane tinde spre 0. Ce inca mai salveaza situatia e motorul care merge decent, in schimb troncane din toate incheieturile, mai ales alea de la puntea fata, la fel directia, plasticele din interior - nu mai e unul sa nu scartaie. De la pedala de frana se aude un fasait, care am inteles, ca duce pe termen lung la alte cheltuieli suplimentare.. Uleiul e ca la el acasa pe exteriorul motorului, inclusiv pe langa turbina.. Bugurile softului cu care te obisnuiesti k nu ai ce face.. Compresoarele de ac care pica imediat dupa ce se termina garantia.. Palnia ce strange condensul de la instalatia ac care se infunda creand un adevarat lac la picioarele pasagerului din dreapta.. Si peste toate service-urile reno in care numai profesionist nu se lucreaza si atitudinea reno romania care iti provoaca sila. Plus multe alte maruntisuri care in final, adunate, duc la un sictir total fata de masina care la inceput te incanta. Nu inteleg de ce nu mergi la garantie cu ea din moment ce ai atatea probleme, si asa probabil ai putea sa le mentionezi la timpul trecut. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
masina nu mai este in garantie..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In 2 ani ai facut (numai) 25.000 Km si ai avut atatea probleme sau este o "sinteza de forum" ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
vid313 |
![]()
|
Da adi_ar, problemele sunt reale, intalnite la masina mea si am vorbit de ele in diversele sectiuni ale forumului..
Nu inteleg care e problema cu km putini? This post has been edited by vid313: 26 Aug 2008, 16:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
nicos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 ![]() |
asa cum am mai spus in alt topic eu am 2 Megane,ambele diesel:
1-model 2006 1.5 dci-80 cp,112000 km,schimbat doar bieletele la 50000 km.In rest reviziile facute si multa grija.( exceptie fac desigur plasticele din interior care scartaie din toate incheieturile) 2-model 2007 1.5 dci-85 cp,50000 km,doar reviziile facute in rest nici o problema. Oricum sunt motoare diesel facute sa reziste spre 500000 km.restul depinde de noroc si de cum ai grija de masina |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006/2007 1.5 dci
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Masina din semnatura a ajuns la 101000, eu o am de la primul proprietar care mers cu ea 80K exclusiv in Romania.Desi carnetul de intretinere parea Ok am inlocuit imediat la ea toate curelele si rolele,bieletele, rulmentii de viraj, macaraua soferului,papuceii de la trapa, stopul central, 4 injectoare (doar pt faza cu Injection Fault),am cumparat acum si discurile de frana pe fata si cand sa le montez am aflat ca imi bate si coloana de directie...Poate ca par destul de multe piese dar masina arata si merge incredibil, consumul e undeva la 4%, e foarte confortabila si ma simt eu bine in ea!
Daca as fi avut un Golf sh sau eu stiu ce lata nemtoaica poate ca nu as fi schimbat atatea piese..sau poate..cine stie??? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
daca spuneti ca aveti probleme intrati pe forumul de la bmw sa vedeti ca si ei au probleme si ii costa cu mult mai mult cred
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:48 |