Curea distributie rupta., vreau sa aflu un pret aproximativ al manoperei
![]() ![]() ![]() |
Curea distributie rupta., vreau sa aflu un pret aproximativ al manoperei
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
1992 1764cmc 135Cp
- AG15DMA Most Wanted
|
|||
catalin_cata |
![]()
|
![]() catalin Group: Members Posts: 175 Joined: 20 February 09 From: botosani ![]() |
salutare..am un motor 1721 in garaj si a.si vrea sa.l readuc la viata..dar am nevoie de rola intinzatoare si cureaua...nu a.si baga un chit nou in el doar ca sa.l tin in garaj dupa aia...daca are careva cel putin rola intinzatoare si nu ii este de foloseste sa.mi dea un semn...ms
![]() |
--------------------
renault
19 chamade
1995 s renault 19 chamade 1.8s
|
|
CS-03-GTD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 October 09 ![]() |
buna! de curand am achizitionat si eu un r19 1764 16v. Este intr-o stare grava are nevoie de multe imbunatatiri. Pentru inceput as avea nvoie de cateva piese si una elementara ar fi baia de ulei. va rog daca ma puteti ajuta!
|
--------------------
Dacia
1310
1993, berlina
- CS-03GTD
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
niste poze cu bolidul? m-ar excita foarte tare
![]() ![]() am eu baie de ulei de 16v |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
1992 1764cmc 135Cp
- AG15DMA Most Wanted
|
|
CS-03-GTD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 October 09 ![]() |
@mr_bombastic_dma_r19 poze... nu cred ca ai vrea sa le vezi arata cam jalnic si nu imi place sa il arat in starea asta de asta incerc sa il fac. Din cate am vazut a mai fost postat pe aici este vorba de acel hd07ptv. Vreau sa il readuc la viata. cat ceri pe baie sau lasa-mi un nr de telefon sa te sun fiindca as avea nevoie de mai multe piese. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
1310
1993, berlina
- CS-03GTD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:25 |