Piata americana: declin puternic si in iunie
![]() ![]() ![]() |
Piata americana: declin puternic si in iunie
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Acu e momentul sa intre Sandelul si acolo
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
pai se mai orienteaza lumea am vazut pe net o poza in care era un Q7 si doua SUV americane langa el (noi spunem ca Q7 e mare) Q7 era ca un smart pe langa un golf si cat de mari is motoarele la americani ca la ei V8 e motor mic si consuma o galeata si ceva de benzina. Asta e pana nu o patesti nu te lasi
This post has been edited by Qubs: 2 Jul 2008, 21:54 Attached thumbnail(s) q7.jpg ( Size: 138.68k ) Number of downloads: 485 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Jul 2008, 22:16) Vinovatii - cresterea puternica a pretului benzinei si orientarea publicului catre vehicule mai eficiente, care insa sunt putine in oferta constructorilor americani. Gresit... americanii si-au facut-o cu mana lor, alegandu-l pe Bush, care a intors lumea cu fundul in sus. Ei sunt singurii vinovati.Sunt mandrii ca-s americani? Uite ca acum i-au ajuns blestemele. Nu pot decat sa ma bucur ca mastodontii aia inutili, nu se vor mai vinde asa bine. Astept cu nerabdare epoca masinilor electrice ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
foarte tare poza asta:)
Nu pot decat sa ma bucur de schimbarea de trend din state, moda asta cu truck-uri mi se pare de prost gust. pacat insa ca rezultatul va fi foarte probabil distrugerea industriei auto americane....au facut si masini frumoase. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-ar fi o idee rea sa lanseze Sandero diesel acolo
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Diesel? Da astia parca nu prea le au cu dieselurile, sau nu tin bine minte?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se'nvata!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
minny |
![]()
|
Citisem undeva un articol american unde se mentiona ca desi Renault nu e prezent pe piata auzisera de Logan si se gandeau ca Logan MCV ar fi o masina interesanta iar o intrare Renault pe viitor posibila. Deci de ce nu ? Sunt multe branduri europene nereprezentate acolo (printre care si Renault) care ar avea o paine buna de mancat o data cu prabusirea pietei auto din state.
Da e pacat de industria auto din State dar au avut tot timpul din '70 pana acum sa faca ceva si nu au invatat nimic! Mai mult imi pare rau de oamenii care vor ramane fara job, dar vor veni altii si vor investi, asa cum s-a intamplat si la noi This post has been edited by minny: 3 Jul 2008, 00:41 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De acord. E un moment bun pentru ca Renault sa intre acolo pe piata, impreuna cu Dacia... Si Renault are intrare buna pentru ca Nissanul e bine pus la punct acolo. Bani de marketing sigur au, ma intreb ce-i opreste...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
mai da-i dreq de natie de camionagii
![]() pt ce naiba sa consum cand merg la munca zilnic 35-40L/100 cand pot sa merg cu 5-6L/100, este in primul rand in conditiile actuale mondiale strans legat de bunul simt al fiecaruia. This post has been edited by Axe: 3 Jul 2008, 07:31 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Offtopic: Eu am mers luna trecută ”la consum” pe ruta severin-timișoara și am scos 6,1L/100km. Am fost .....entuziasmat!
![]() LE: evident și retur! ![]() Ontopic: Nu-i simpatizez deloc pe americani. Cred că ar trebui să revină cu picioarele pe pământ odată. Pe un pământ secat de ...petrol. This post has been edited by Lostboy: 3 Jul 2008, 08:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
radem noi de-americani, da' in situatia aia sintem toti. la cum creste pretu' la benzen si motorina (la fiecare plin io bag cu alt pret) sa vedeti durere. ce-o sa cautam numa masinute cu motoare in 3 pistoane si cilindree de maxim 1000 cmc.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu sufera doar ei pentru prostia lor ci si noi
![]() Poate le vine mintea la cap cu preturile astea ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Din cate cunosc eu, in SUA era incurajata cumpararea de masini mari gen SUV si Truck prin porti fiscale ce-ti permiteau sa deduci multe din cheltuieli. Odata cu cresterea preturilor la combustibil monstrii de 5-10 l vor fi cam trasi pe dreapta.
Oricum era ciudat ca in UE sa fie benzina 1,3 EUR/L si la americani 2USD/galon. Grupul Ranault Nissan Dacia ar putea vinde destule europene acolo sub sigla Nissan, poate chiar Logan sau Sandero asa cum a vandut Symbol pe piata Americii de Sud. Apropos, se gaseste motorina la pompe acolo? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai ii plangeti ca se descurca si sigur nu o sa treaca pe logan diesel. Au si ei multi venetici care cumpara japoneze si alte ascutitori, americanii get beget merg tot cu masini americane.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din pacate mai sunt unele care merg inca cu benzina ... iar motorina se gaseste greu ... adica din 4 statii de benzina cred ca 1 are si motorina
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cica se duc dracu ca fabrica numai motoare care mananca ca porcul!
E normal ca nu mai stiu pe unde sa scoata camasa! Mai ales ca si tona de benzina se scumpeste la americani si nu mai au distrusii aia bani de un plin! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
La americani cum e gazul la pret fata de benzina?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Astia nu au auzit de motorina si tu vrei sa ii inveti de gaz? Cu bomba in portbagaj? Yeah right. Deceniile de risipa proasteasca i-au ajuns din urma. Partea proasta este ca si noi trebuie sa platim pentru risipa lor.
This post has been edited by ssilviu: 3 Jul 2008, 12:36 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu nu am vazut nicaieri de vanzare GPL ... iar "reclamele" de la iesirile de pe autostrada erau doar pentru benzina ... foarte rar "avem motorina" ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 3 Jul 2008, 20:36) Astia nu au auzit de motorina si tu vrei sa ii inveti de gaz? Cu bomba in portbagaj? Nu, cu roata de rezerva in portbagaj si cu bomba in locul rotii de rezerva ![]() Eram curios la cat ar reduce un american costul pe kilometru dpv combustibil la un v8 de 5.7litri. Aici, de ex. situatia e cam ca in Europa, gazul e cam 40% din pretul benzinei si nu prea exista benzinarii fara o pompa de gaz, motorina e in schimb cu vreo 10% mai scumpa decat benzina, asa ca trendul e sa se treaca pe gaz motoarele mari pe 6 si 8 cilindri. Mai ales ca statul iti da inapoi 2000AUD, bani care in majoritatea situatiilor acopera integral costul operatiunii. This post has been edited by adip: 3 Jul 2008, 12:48 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
galonu de benzina a ajuns aproape la 4 $ in state..... tot e jumate cat la noi ...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La ei e vreo 2.4 lei litrul de benzina, deci nu chiar jumatate.
![]() This post has been edited by Shush: 3 Jul 2008, 12:57 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 3 Jul 2008, 13:49) Oricum la cat erau obisnuiti sa dea pe galon, orice crestere ii baga in balamuc! Apropos, mai exista vreo tara unde sa se vanda benzina la galon sau orice alta unitate de masura mai mare decat litrul? Mi se pare ca doar la astia se face jaful asta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
minny |
![]()
|
Din pacate Americanii cand nu mai au petrol mai fac un razbel. Pretul petrolului ii va face dintr-o data sa il priveasca mult mai bine pe candidatul republican, mai ales ca in statele din sud Obama are sanse fix 0. Is chiar curios care e treaba cu alegerile la ei dar mi sa nu faca prostia sa il aleaga pe McCain pe ultima suta de metri cand galonul de petrol va ajunge spre 6 dolari la sfarsitul anului (pentru ca are sanse reale). Astia vor ataca IRAN-ul si nu e bine de loc. Sau mai rau incep foraje la polul nord, isi pun Rusia, Norvegia si Danemarca in cap si mai distrug tot, ca prin Alaska au inceput deja, dar na, acolo cica is la ei acasa ....
LE: Fratilor, tineti-va bine, Barilul 250 de dolari This post has been edited by minny: 3 Jul 2008, 15:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Eu as interzice fabricarea de autoturisme cu motoare a caror cilindree depaseste 2000 cm³.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:01 |