Lamborghini Murcielago -accident grav pe Dorobanti
![]() ![]() ![]() |
Lamborghini Murcielago -accident grav pe Dorobanti
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Normal ca s-au luat la intrecere si normal ca putza ala nu va pati nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Urat, am vazut des acest Lambo prin oras (asta daca nu sunt mai multe albe
![]() Deja au inceput sa fie atat de multi posesori de supercaruri ca se iau intre ei la intrecere si fac accidente, observ. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai Catalin, tactu` cu numele de P. nu avea ce face cu banii?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Normal ca nu va pati nimic..Cred ca deja a dat comanda la alt Murcielago..
Avea cumva numere de Germania? This post has been edited by MHY: 25 Jun 2008, 12:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cred ca-l judecati prea aspru pe om, sincer... Parca noi de am avea Lambo nu i-am mai da si noi prin oras... Si de am avea bani si pati un astfel de "nenoroc" nu am apela si noi la pile/relatii/etc.. ?
Eu va spun sincer, cu toate ca m-as simti vinovat de vatamarea fetelor, as incerca sa ma scot cu orice mijloc posibil de la dosar penal sau alte probleme... Si asa ati face si voi... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(A l e x @ 25 Jun 2008, 13:06) Cred ca-l judecati prea aspru pe om, sincer... Parca noi de am avea Lambo nu i-am mai da si noi prin oras... Nu! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ambele masini au numere provizorii de bucuresti, eu asa am vazut. poate nu erau rosii ci erau de leasing, dar de la ambulante se vedeau rosii.
si P vine de la Plapcianu, cica. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 25 Jun 2008, 14:06) Cred ca-l judecati prea aspru pe om, sincer... Parca noi de am avea Lambo nu i-am mai da si noi prin oras... Si de am avea bani si pati un astfel de "nenoroc" nu am apela si noi la pile/relatii/etc.. ? Eu va spun sincer, cu toate ca m-as simti vinovat de vatamarea fetelor, as incerca sa ma scot cu orice mijloc posibil de la dosar penal sau alte probleme... Si asa ati face si voi... Nu prea sunt de acord. Replica asta e exact ca atunci cand unu da coltu din vina lui si incep "prietenii" sa-l "planga": "nu-l mai judecati ca nu il cunosteati", "parca voi nu ati mers vreodata tare prin oras", "el era un baiat cuminte si la locul lui" ... whatever The profile ![]() This post has been edited by kta: 25 Jun 2008, 12:13 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ce-a mancat ala frate cand era mic daca la 23 de ani are Murcielago?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pamant
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu nu spun ca ce a facut omul e corect, spun doar ca iar incepem toti sa vorbim de parca am fi sfinti la volan, si sa fim seriosi, nu suntem... Si n-am fi nici cu atatia cai sub pedala
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ala are el profil pe hi5 sau masinile lui?
7yAzvb844246_02.jpg ( Size: 38.24k ) Number of downloads: 935 No comment ![]() This post has been edited by Hackmikey: 25 Jun 2008, 12:17 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
banii lu tata...si lu mama luati cu japca de pe cine stie unde.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
draggi coforumisti, stit de ce a ajuns lambo alb pe contrasens?
sa va spun eu. a scos esp-ul<sistemele de control ale tractiunii>, in conditiile in care pe la 11 si ceva pe acolo plouase,iar cand i-a dat talpa a fugit de cur si a lovit cu lateralul fiatul rosu in care erau fetele. din pacate nu am cum sa pun la disopzitia voastra filmarea cu declaratiile lui "p". si da , se dadeau la liniute. This post has been edited by kAndrrei: 25 Jun 2008, 12:21 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Hack |
![]()
|
Meserias, ce mai
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pacat ca n-a murit. Ar fi scazut sansele sa intre un tembel in mine.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hack |
![]()
|
Pacat ca le-a ranit pe fetele alea si pacat de masina aia.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 25 Jun 2008, 12:17) Ai dovezi ca sunt luati cu japca? ![]() This post has been edited by MHY: 25 Jun 2008, 12:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
De acord. Romanii cu venit mediu "nu inteleg" de ce oamenii cu bani isi iau Lamborghini... Eu inteleg, si eu mi-as lua, si vorba lui MHY, as lua la copilul meu, nu la 18 ani, dar la 21-22 dupa ani de experienta la volan, da.
Lasati strugurii... Nimic nu scuza ce a facut omul, s-a dat in spectacol, a pierdut masina si a ranit doua fete nevinovate, dar asta o fac si altii cu Dacii 1310, de ce e asta mai rau ca in loc de o masina de 2000 euro avea una de 200.000 ? De unde stiti ce a facut de are acei bani ? Imediat cum ai bani esti hot in ochii lumii. Nu zic, in tara asta, e foarte adevarat in multe cazuri, dar nu chiar in toate... Ca sa nu mai zic ca toti astia de arata "hotii" cu degetul ar fura si ei cu prima ocazie, dar ori nu pot ori n-au cojones... Eu nu tin cu ursul, tipul e un idiot si sper sa o pateasca, dar se putea intampla si la case mai mici asa ca nu mai puneti Lambo-ul pe primul loc. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(A l e x @ 25 Jun 2008, 12:06) Cred ca-l judecati prea aspru pe om, sincer... Parca noi de am avea Lambo nu i-am mai da si noi prin oras... Si de am avea bani si pati un astfel de "nenoroc" nu am apela si noi la pile/relatii/etc.. ? Eu va spun sincer, cu toate ca m-as simti vinovat de vatamarea fetelor, as incerca sa ma scot cu orice mijloc posibil de la dosar penal sau alte probleme... Si asa ati face si voi... nu i-am da deloc taticu. si nu tre' sa ai lamborghini ca sa-i dai tare in oras. o poti face cu orice masina. crezi ca io cu symbolu meu prapadit nu pot sa-i dau 140 in bucuresti? pot foarte simplu. da' ma mai si gandesc inainte. asa ca nu le mai lua apararea unor specimene de genu' asta. copilutii astia de bani gata merita batuti pana ajung la invaliditate. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
"copilutii astia de bani gata merita batuti pana ajung la invaliditate. "
De ce, ca la 23 de ani au masini pe care tu nu le vei avea niciodata ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
neah. mi se falfaie de masinile lor.
bataia o merita ptr ca au o mentalitate si o atitudine de kkt, fata de restul "muritorilor". This post has been edited by cristib: 25 Jun 2008, 12:34 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Va jur ca nu m-am gandit in viata mea ca un om cu atatia bani poate fii in halul asta de plictisit incat sa-si faca profil hi5.
This post has been edited by ageana: 25 Jun 2008, 12:45 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci banii lu mama si lu tata........
MHY sa imi zici si mie cati romani au facut bani cinstiti in tara....asta..de si-au luat lambo..bentley si bugatti........ si banii lu mama si lu tata nu inseamna doar la lambo si la bentley....inseamna chiar si la dacia 1310....si eu am fost in situatia aia...si ieseau flacari pe teava la saraca berlina ...de ce... pt ca platea tata daca patea ceva....acum cand platesc io ma gandesc de 2 ori inainte sa iau o groapa...sa o calc prin oras peste viteza legala.....etc...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Hack |
![]()
|
Degeaba ai o carca de bani si masini de masini daca esti cu capu' in nori. Condusul oricarei masini implica un grad mare de responsabilitate, o masina ca aia in special, responsabilitate pe care majoritatea oamenilor nu o au la asa o varsta. Daca vroia curse atunci trebuia sa o faca altundeva nu in oras!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
CGB |
![]()
|
si ca orice cocalar care se respecta, pampliceanu asta are si vertu.
Attached thumbnail(s) 4WMDa3296622_02.jpg ( Size: 48.01k ) Number of downloads: 1085 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
"pt ca platea tata daca patea ceva....acum cand platesc io ma gandesc de 2 ori inainte sa iau o groapa..."
Frumoasa atitudine fata de parinti. Las' ca da mosneagul da-l in rahat, cand dau eu e mai grav. Eu sunt exact invers, daca stric ceva ma simt foarte prost sa le cer la ai mei bani pentru greseala mea, mai repede cand stiu ca pot plati eu n-am nicio frica, ce se intampla se intampla. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
si ce aveti frate cu el? sunteti invidiosi pe el? singura vina pe care o are e ca a facut accident si ca e un idiot in sensul asta dar nu ca are masina. si eu cu loganul ma intrec cu altii prin oras si altii fac accident cu masini de pana in 10 000 de euro si asta a facut la fel. care e problema? daca avea logan nu mai ziceati nimic.
This post has been edited by bogdan_90: 25 Jun 2008, 12:44 |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai asta incerc si eu sa zic. Da, omul e prost ca a facut accident, dar sunt multi altii ca el cu masini de rahat, dar asta e acum diavolul in persoana ca vezi dom'le, are Lambo...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:31 |