Lamborghini Murcielago -accident grav pe Dorobanti
![]() ![]() ![]() |
Lamborghini Murcielago -accident grav pe Dorobanti
dvirus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sorin_f39, avand in vedere ca personajul are cont pe hi5 nu spune decat a e inca la gradinita si il cam intereseaza sa stie lumea de bine de el.
e normal sa fie si pareri pro si contra. acuma, pot sa fiu de acord si cu cei ce il "apara" sau apara conceptul daca ai bani, iti iei lambo. ok, daca ai bani iti iei lambo, dar daca ai bani, iti iei lambo si faci accident, platesti. cu "ai bani si scapi" nu sunt de acord. imi aduc aminte de o chestie povestita de un stundent dintr-o tara musulmana (nu mai stiu care). imi povestea ca un bagatas a lovit mortal cu masina pe strada copilul unui om din popor. a doua zi acesta i-a cerut sa aleaga unul din copii lui sa il omoare. in toiul noptii ala a fugit cu tot ce a putut sa care, restul a lasat in urma. ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. cat despre gusteri, sunt si in alte tari foarte multi: http://images.google.ro/images?q=wrecked%2...m=1&sa=N&tab=wi |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ageana @ 25 Jun 2008, 12:58) Aoleuuuu, c***e multe, multe, multe si bune, bune, bune! Gata, vand dacia si-mi iau Lambo! Bah, astia cu bani sunt tare plictisiti: ALTUL tare la maimutoii astia e ca au poze doar cu masinile, cu celularele lor,cu barcile lor bla bla ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Ce imi "place" mie la unii dintre truditorii pe topicul asta e nonsalanta cu care recunosc ca ar face la fel daca ar avea bani, adica si-ar cumpara imunitatea in fata legii...
In conditiile astea, am un mesaj pentru voi astia: nu va mai vaitati ca lucrurile merg in tara aia asa cum merg, NU AU CUM SA MEARGA MAI BINE cu o populatie in care ma tem ca predomina astfel de personaje... desi probabil cei mai multi sunteti tineri, astia care ganditi asa nu sunteti o parte a solutiei problemelor tarii aleia, ci O PARTE A PROBLEMEI! This post has been edited by Vio: 25 Jun 2008, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 25 Jun 2008, 16:57) pai nu stim date concrete, da' statistica in domeniu zice ca astia cu bani scapa basma curata. exemple gasiti cu duiumu', de la politicieni pana la alte beizadele d-astea cu parinti banosi. comit magaria si scapa. asta deranjeaza. eu is curios ce tarate au in cap parintii unor maimute din astea, care fac accidente, ii scapa din belea si le dau masini la fel de tari pe mana. Eu unu daca as fi parinte, daca puradelul face accident grav cu masina si raneste grav/omoara pe cineva , nu i-as mai da in vecii vecilor masina.Ba da ... un logan dci ca sa se miste si el din punctul a in punctul b ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
QUOTE(aphophis @ 25 Jun 2008, 21:47) eu is curios ce tarate au in cap parintii unor maimute din astea, care fac accidente, ii scapa din belea si le dau masini la fel de tari pe mana. Eu unu daca as fi parinte, daca puradelul face accident grav cu masina si raneste grav/omoara pe cineva , nu i-as mai da in vecii vecilor masina.Ba da ... un logan dci ca sa se miste si el din punctul a in punctul b ![]() ![]() Stai linistit ca poate sa omoare multi oameni cu loganu. Uite aici o masina numa buna pt el |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Citind aceste discutii pe tema unui cretinel (nesatisacut) si analizand cate prosteli pe fata au loc in romanica eu cred ca ne meritam soarta cu varf si indesat, cat de prosti sunt romanii nu as pleca din aceasta tarisora nici sa ma bati.
![]() Romanica-tara TUTUROR posibilitatilor (nu SUA) si plina de snobi.Sincer sa fiu nu prea vad utilitatea acestui topic ![]() ![]() Sa auzim de bine ca daca ne ocupam timpul cu nesatisfacuti ar trebui sa ne ridice un semn de intrebare ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
Din punctul meu de vedere, omu a facut o greaseala, ca doar oameni suntem. Indiferent cat am scrie noi pe forum ca il vrem sau nu la puscarie, el o sa incerce sa se descurce in felul lui (o spaga, o atentie, o pila etc). Ceea ce e foarte important, cred eu, din urma greselii pe care a facut-o, sa invete ca nu e foarte bine sa te joci cu siguranta celor din jur, indiferent de ce viteza ai, pe ce banda te afli, atata timp ca stii ca poti controla masina, nu fortezi limitele masinii si nici limitele tale (ca tinand cont de masinuta, vina este numai a lui, chiar daca avea ESP-ul dezactivat - si aici imi pun o intrebare, oare de ce il avea dezactivat?). Toti avem zile cand ne grabim si trecem de pe o banda pe alta in speranta de am mai inainta cu un 4-5m si sa ajungem la primul semafor si sa ne dam seama ca ne-am grabit aiurea, ca cel din spatele nostru, pe care il lasasem cu 100 de m in urma e langa noi.
Eu am pe cineva din familie ranit de un sofer inconstient: baut, cu aproximativ 80km/h in oras,pe trecere de pietoni, cu muzica la maxim, si vorba rudei mele: "Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca el ajunge la puscarie, faptul este consumat, important e sa-si dea seama de gravitatea situatiei, si eu sa-mi iau banul sa pot sa-mi continui si eu viata." Precizez ca omu are 21-22 de ani daca nu ma insel, cu o dacie amarata, si am spus in prima faza sa il pasuim, sa nu ajungem prin tribunale pentru a ne recupera banii dati la doctori pe spagi(pe care nu se dau chitante ![]() In fine ceea ce trebuie toti sa luam aminte este ca: indiferent de masina sau sofer, incidente neplacute vor aparea intotdeauna in trafic, acum important este sa stim sa ne protejam de astfel de evenimente, ca in final, decat sa intre cineva in mine cu 120km/h, si sa mor cu dreptatea in brate, pe cand faptasii sa scape basma curata, si mai grav, sa nu constientizeze nimic de pe urma neplacutului incident, mai degraba trag dreapta de volan, franez pana la limita posibilului, si daca e sa lovesc ceva, ghinionul si paguba mea, da macar stiu ca am scapat cu viata. Ceea ce ma frapeaza pe mine este acea discriminare intre noua generatie de soferi - ironia sortii, printre care ma numar si eu care vor viteza, senzatii tari, bautura, femei, etc(daca se poate, toate deodata la volan ![]() Cam atat pentru astazi, ca am inceput si eu sa ma plictisesc de atata morala ![]() |
--------------------
Renault
19
'89 TXE 1.7 92CP
- TL-11-TGN
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Seby..prea mult tata.
Ca sa vinzi trebuie sa impachetezi atractiv.Nici daca iti expuneai parerea pe format audio nu aveam rabdare. ![]() Fi mai scurt. ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
A spus ca o ruda de-a lui a fost lovita pe trecerea de pietoni de un sofer beat, poate paraliza in orice moment din cauza unui fragment de os intrat in coloana, dar nu vor neamurile ca soferul sa fie tras la raspundere, ca de, a gresit omul.
Eu asta am inteles. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
Ideea e ca toti suntem oameni, toti gresim, si am fi ipocriti sa spunem ca nu, nu gresim niciodata. Ceea ce vroiam sa subliniez e faptul ca indiferent daca merge omu la puscarie sau nu, nu ma intereseaza, e viata lui, face ce vrea..., eu sa pot sa-mi vad in continuare de viata mea. Ruda e taicamiu (n-am nevoie de compatimiri sau alte c**aturi de genu), si el asta sustine, si are intr-un fel dreptate, e sofer vechi, are carnet cam de 30 de ani, si cred ca are mai putine accidente decat mine, care am de 1 an de zile carnetul, si ideea e ca tuturor ni se pot intampla neplaceri (mai putin cu bautul, viteza si calcatul pe trecerea de pietoni, speram), dar nici nu trebuie sa punem un om la zid pentru un moment de prostie enorma, indiferent daca are dacie sau murcielago, si sincer, traim in Romania, orice e posibil.
This post has been edited by seby_16: 26 Jun 2008, 01:12 |
--------------------
Renault
19
'89 TXE 1.7 92CP
- TL-11-TGN
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dap...pai cred ca esti norocos cu un tata care gandeste asa.
Dar sti..daca am gandii toti asa poate nu ar fi chiar asa bine.E bine sa fi tolerant, dar imagineaza-ti daca institutiile ar fi tolerante.Nu ca nu sunt. Sunt lucruri care trebuiesc privite la rece, pentru ca asa ne protejam de pericole. Omul nu intelege decat pedepsit.E o regula care se aplica de la copiii de tata la batrani.Mai ales unde consiinta lipseste. Gandeste-te ca acelasi om care a dat peste tatal tau, va fi liber daca ar fi dupa voia tatalui tau. Ar bea din nou...ar lovi pe un copil si poate i s-ar intampla ceva rau.Crezi ca tatal tau ar considera ca a facut un lucru bun eliberandu-l?.(asta in cazul in care el ar putea decide soarta inconstientului aluia) Cam asta e pericolul daca nu punem un om la zid.Ok nu e corect sa dai cu pietre.Dar trebuie sa raspunda pentru faptele sale. This post has been edited by Arhimede: 26 Jun 2008, 01:23 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
seby_16 |
![]()
|
Ai dreptate! Orice greseala se plateste, dar totusi consider ca daca un om, in urma unui astfel de accident, ii vine mintea la cap, si incearca din rasputeri sa nu mai repete greseala,si in situatia de mai sus totul e OK.
In cazul de fata cu tipul cu Murcielago, nu cred ca va fi foarte frustrat de cele intamplate. Nu sunt in masura sa-mi expun parerea despre situatia lui materiala(daca a facut cinstit, daca ii are de la parinti), chiar daca probabil mama lui e la nu stiu ce banca, dar banuiesc ca in urma celor intamplate, parintii vor avea mai mult de suferit decat copilul, si el chiar va repeta sa faca aceleasi greseli ca si pana acum. Si aici chiar nu ar mai trebui sa se inchida ochii, nu spun sa fie bagat la puscarie, putin probabil, dar sa se gaseasca o metoda prin care el sa nu mai ajunga pe la volanul unei masini. Si cam asta ar fi parerea mea despre tot accidentul asta. (Toti meritam o a doua sansa!) P.S. Nu cred ca te-ai simti chiar atat de norocos, cand vezi ca tatal tau e indulgent de cele mai multe ori cu strainii, decat cu tine! ![]() This post has been edited by seby_16: 26 Jun 2008, 01:40 |
--------------------
Renault
19
'89 TXE 1.7 92CP
- TL-11-TGN
|
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE P.S. Nu cred ca te-ai simti chiar atat de norocos, cand vezi ca tatal tau e indulgent de cele mai multe ori cu strainii, decat cu tine! tongue.gif A daaaa ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
no, mai dati-l la sfantu' cuc pa lache asta....palagianu asta.
ce ziceti de faza de-aseara de pe DN1. cand o dat ala cu camionu-n pasarela si pasarela zdrang pa jos. mai nasol e c-a murit si-o femeie, absolut nevinovata saraca. cum de-o fi cazut asa usor pasarela aia? cand se face cate-o pasarela, pod...etc io stiu ca se ia in considerare si-un eveniment de genu asta. ca e posibil sa intre un nebun si sa dea podu jos. nu mai zic, ca din toata politia care e pe DN1, nu l-a vazut nimeni p-ala. sa-l opreasca, sa-l intrebe ce cauta pe DN1 cu ditai magaoaia...sa faca ceva acolo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ca de obicei, singurul lucru bun e ca acume un idiot mai putin pe sosele. Pana scapa de tribunal...
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Masa a fost presedinte la HVB Titiac, si acum la Bancpost, asa ca tot care aveti credite pe acolo contribuiti la puiu mamii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dar nu v-ati plictisit sa discutati atat pe acest subiect?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Eu cred ca s-a vorbit destul pe tema asta. Fiecare crede ce crede, si din pacate fiecare e (prea) putin dispus sa-si schimbe opinia.
Asadar inchid acest topic. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:38 |