Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lamborghini Murcielago -accident grav pe Dorobanti

M i h a i
post 25 Jun 2008, 12:45
Post #31

Group: Members

QUOTE(b76bgaarh @ 25 Jun 2008, 12:37)
1.MHY sa imi zici si mie cati romani au facut bani cinstiti in tara....asta..de si-au luat lambo..bentley si bugatti........

2.ssi eu am fost in situatia aia...si ieseau flacari pe teava la saraca berlina ...de ce... pt ca platea tata daca patea ceva....
*

1Sunt o gramada...sa nu mai zic de fotbalisti care au facut bani cinstit...Sunt si hoti ce este drept dar odata ce nu demonstrezi ca banii aia din care au luat masina sunt luati ''cu japca'' nu poti zice nimic..

2.Din ce ai scris tu reiese ce a zis A l e x..deci poti sa faci treaba asta si cu o dacie 1310 nu numai cu o supercar...daca era topic cu unu cu berlina care a intrat in altcineva nu mai era atata mediatizare...

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_90
post 25 Jun 2008, 12:46
Post #32

baiatu' cu apa

exact asta e viata, unii au mai mult altii au mai putin. accidente grave si fara pic de minte fac si aia cu dacia si aia cu porsche (generalizez) .

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
Arhimede
post 25 Jun 2008, 12:46
Post #33

Membru inferior, lung si tare

Ai fi uimit sa afli ce trista e viata unora cu bani.E suficient sa te uiti la Irinel ca e mai putin entuziasmat de cand ii vine rollsu' decat am fost io cand mi-am luat ultima pereche de pantofi.

Cunosc pe unu avea si el o masina ciumeaga da nu prea avea cu cine umbla.Se mai oprea pe langa niste baieti ii saluta si cand trecea caate o fata : "fata ce cull dlaagutzzz aii"

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
M i h a i
post 25 Jun 2008, 12:48
Post #34

QUOTE(Arhimede @ 25 Jun 2008, 12:46)
Ai fi uimit sa afli ce trista e viata unora cu bani.E suficient sa te uiti la Irinel
*

Mda...Ce suparat as fi eu daca la varsta lui as avea o nevasta ca Monica...cred ca as fi foarte trist...

--------------------
------ ------ ------
+
Hack
post 25 Jun 2008, 12:49
Post #35

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(Arhimede @ 25 Jun 2008, 13:46)
Cunosc pe unu avea si el o masina ciumeaga da nu prea avea cu cine umbla.Se mai oprea pe langa niste baieti ii saluta si cand trecea caate o fata : "fata ce cull dlaagutzzz aii"
*

Trebuia sa-si faca profil pe hi5 ca si "p" asta poate avea mai mult succes biggrin.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
bogdan_90
post 25 Jun 2008, 12:49
Post #36

baiatu' cu apa

aici ai dreptate arhimede nimeni nu stie ce bucuros am fost cand mi-am cumparat loganul nici nu mai dormeam noaptea, in schimb astia au 20 de super masini in garaj daca isi mai cumpara una nu conteaza pentru ei.

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
Mutzunache
post 25 Jun 2008, 12:50
Post #37

Milk my sheep, bitch!

From: Bucuresti

Daca va uitati la profilul de hifaiv, poze, comentarii, ai sa vezi ce de c***e sunt in tara asta blink.gif , ce face Lamborghini din om icon_mrgreen.gif .

This post has been edited by Mutzunache: 25 Jun 2008, 12:50

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
A l e x
post 25 Jun 2008, 12:54
Post #38

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eh, sunt oameni si oameni. Da, sunt oameni tristi cu bani, pentru ca banul nu inseamna totul, din contra, iti aduce multe alte probleme pe cap, gen astfel de chestii, cand calca unul stramb e ok, cand calci tu "pfoaa sa moara mama uite parvenitu' ce face" si multe alte rautati facute de invidiosi...

Acum accidentarea a doua fete nu e nimic de glumit, dar cati nu fac asta in masini ieftine ? Nu cred ca se ajunge la asa discutii pe tema lor, asta e, au gresit si ei... Dar daca au supercar, maamaaa, criminaluuuuuuul, sa-l omoraam.

P.S. = Din nou, nu iau apararea acestui om. Nu-l cunosc dar pun pariu ca e exact genul de om pe care nu-l pot suporta, laudaros, cu figuri in cap si cu o atitudine de superioritate... Dar asta dupa fata lui si dupa ce vad in poze... Si e f. posibil ca banii aia intr-adevar sa fie furati, ca asa se face avere in Ro. Oamenii cinstiti abia ca-si permit un Renault in leasing, daca vrei mai mult de obicei trebuie sa furi.

DAR, cat timp nu poti dovedi asta nu poti sa-l acuzi pe om de nimic. Poate e un tip foarte ok si calculat care a avut doar o scapare, si a patit-o. Da, are poze pe HI5 cu kilometrajul la 260... Si ? Altii cu Megane 1.5 dCi au clipuri pe aici cu vitezele lor maxime si toata lumea se amuza pe tema asta... Ei saracii nu pot mai mult ca nu-i ajuta masina, ca altfel ar zbura si ei pe sosea.

Cu alte cuvinte, da, a gresit, sper sa plateasca pentru ce a facut. Dar nu din cauza ca are Lambo.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ageana
post 25 Jun 2008, 12:58
Post #39

->

Aoleuuuu, c***e multe, multe, multe si bune, bune, bune!
Gata, vand dacia si-mi iau Lambo!

Bah, astia cu bani sunt tare plictisiti: ALTUL

This post has been edited by ageana: 25 Jun 2008, 13:01

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
M i h a i
post 25 Jun 2008, 13:00
Post #40

QUOTE(ageana @ 25 Jun 2008, 12:34)
Va jur ca nu m-am gandit in viata mea ca un om cu atatia bani poate fii in halul asta de plictisit incat sa-si faca profil hi5.
*

QUOTE(ageana @ 25 Jun 2008, 12:58)
Aoleuuuu, c***e multe, multe, multe si bune, bune, bune!
Gata, vand dacia si-mi iau Lambo!
*

Sa inteleg ca acum ti-ai dat seama pentru ce este hi5? icon_mrgreen.gif (omul nu si-a facut profil pe hi5 din plictiseala wink.gif )

--------------------
------ ------ ------
+
ady85btz
post 25 Jun 2008, 13:00
Post #41

Membru onorific

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
neumann
post 25 Jun 2008, 13:02
Post #42

Membru autentic

From: Spermezeu

Eh, a mai omorat unu cu un porsche oameni nevinovati tot pe zona aia... de Craciun acum vreo 3 sau 4 ani. Mama si fiica de 11 ani.

Tot o scursura ca asta. Necazul nu e ca incearca sa se scoata, necazul e faptul ca tentativa de dare de mita si trafic de influenta sunt infractiuni si pedeapsa cu inchisoarea creste pe masura. Prin alte parti. Asta nu ar trebui sa mai aiba permis vreodata + amenda care sa depaseasca valoarea masinii.
Altfel, cazurile de genul asta se pare ca dau bine la anumit gen de oameni si se inmultesc pe zi ce trece. Imbecilii astia nu se dau pe circuit, ca nu ar mai intoarce nimeni capul dupa ei. Si dupa cum se vede, in materie de calitati de pilotaj sunt absolut nulitati. Vertu e un telefon ok. Pacat de margaritar...

LE:
Eveniment Familie distrusa de un vitezoman iresponsabil 22 decembrie 2005 Raluca Dan Joi, 22 Decembrie 2005 O bucuresteanca a murit, iar fiica ei, in varsta de numai 11 ani, a fost grav ranita, intr-un accident rutier produs ieri-noapte, pe Calea Dorobantilor, in apropierea Liceului "I.L. Caragiale". Surse din politie ne-au declarat ca accidentul a fost provocat de Florin Neacsu, 25 de ani, care a urcat la volanul unui autoturism Porsche, desi, la 4 noiembrie, permisul ii fusese retinut pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale. Si de aceasta data tot viteza, se pare, l-a facut sa piarda controlul masinii care a intrat pe contrasens si a izbit in plin un autoturism Dacia condus de o tanara de 31 de ani. Impactul violent s-a soldat cu moartea femeii si cu ranirea grava a fetitei acesteia, care se afla pe bancheta din spate a masinii. Autorul accidentului a fost si el ranit. Politistii au intocmit pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpa. Mai mult, fiindca a condus, desi avea permisul retinut, risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare. Sursa: Evenimentul Zilei

Fetita de 11 ani a murit si ea dupa cateva zile. Sunt convins ca se mai gasesc si alte accidente de genul asta, in aceeasi zona. Sunt deja 3 ani, si politia nu a facut nimic pentru a nu se mai repeta astfel de tragedii. Politistii sunt si ei complici la aceste omoruri, prin cel putin neglijenta pe care o manifesta, daca nu mai mult.

LLE - altul:

Bucuresti: Inca un accident stupid cu masini bengoase
de HotNews.ro
Vineri, 8 septembrie 2006, 0:00

Vineri seara, in jurul orei 23.00, un BMW 318 a provocat un accident pe Calea Dorobanti, in fata sediului bancii ING. Masina, care zbura dinspre Piata Dorobanti, a lovit Toyota viceprimarului sectorului 4, Radu Silaghi, si s-a proptit in bancomatul bancii. O Dacie parcata a fost victima colaterala: a ajuns cu totul in incinta bancii, sub forma unei bucati de tabla amestecata cu roti.

Viceprimarul a confirmat pentru Realitatea TV ca se afla la volanul Toyotei si a povestit ca BMW-ul venea dinspre Piata Dorobanti spre Perla cu 150 km/h, l-a acrosat si a intrat in sediul bancii. Nu s-au inregistrat victime.
P.S.: Politia a confirmat accidentul, dar nu a precizat identitatea soferilor.

This post has been edited by cristianco2002: 25 Jun 2008, 13:23

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
ady85btz
post 25 Jun 2008, 13:05
Post #43

Membru onorific

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
CGB
post 25 Jun 2008, 13:09
Post #44

CGB

From: behind

QUOTE(ageana @ 25 Jun 2008, 12:58)
Bah, astia cu bani sunt tare plictisiti: ALTUL
*

ce trist e asta in toate pozele. mai ca-mi vine sa-i dau de pomana la ce privire de caine batut are.

io ma-ntreb da' ce nu s-aduna bogatii astia care au ei bani multi si nu-si fac un circuit numa ptr ei. gasesc ei cateva hectare acolo, fac un credit la banca, iau terenu si incropesc o pista acolo. si sa se dea cu masinile-n parapet pan-or disparea toti.

si-un citat din ce zice cineva care-l stie probabil pa maimutoi: "Il cheama Plapcianu, nu va faceti griji, a lovit pana acum si un BMW si un jaguar.. sper numai sa nu i se fi stricat telefonul Vertu pe care il afisa cu mandrie prin Facultatea de constructii.. asta cand venea pe la examene. Punem pariu ca nu pateste nimic ?, asta pt. cine ii stie puterea financiara a acestui pusti de bani gata, btw : are 23 ani"

This post has been edited by cristib: 25 Jun 2008, 13:20

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
ageana
post 25 Jun 2008, 13:20
Post #45

->

Si sa ramanem noi cu bunaciunile alea de se invart in jurul lor.
Pe bune ca am ramas ohmy.gif cand am vazut cate don'soare are asta ca prietene.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
kta
post 25 Jun 2008, 13:31
Post #46

Membru autentic

In clipul de pe antena1, apare prietenul lui: "nuuuu, el e un baiat linistit, nu e genul lui curseleeeee" :-S

--------------------
================= ================= ================== - ---------
Seat Altea 2006
+
Arhimede
post 25 Jun 2008, 13:36
Post #47

Pai pentru ei "cuminte" are o alta valenta decat pentru noi.Adica nu face trafic de droguri doar consuma....nu vinde femei doar le cumpara..

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
ArtVandelay
post 25 Jun 2008, 13:38
Post #48

Anytown, USA..

From: Craiova

puteau sa se duca pe A2 sa se intreaca pana le iesau ochii, nu prin oras

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
M i h a i
post 25 Jun 2008, 13:40
Post #49

ArtVanderley...nu trebuie recomandate in topicul asta locuri de facut ilegalitati..

--------------------
------ ------ ------
+
Arhimede
post 25 Jun 2008, 13:40
Post #50

Mai voi chiar nu intelegeti ca astia nu-si iau masini din pasiune?Ce circuite...ultimu lucru la care se gandeste omu e un circuit.

Nu tata..figuri.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
dvirus
post 25 Jun 2008, 13:49
Post #51

Membru incepator sau nu

From: Brasov (de obicei)

Sincer nu prea am avut tupeu sa merg mai tare de 160 pt ca simteam ca nu mai pot sa controlez masina (un rav4 in care vroiam sa vad viteza maxima si loganu). In schimb exista inconstienti care merg cu 100 prin localitate sa se simta barbati sau cu scuza ca se grabesc.
QUOTE(bogdan_90 @ 25 Jun 2008, 12:49)
aici ai dreptate arhimede nimeni nu stie ce bucuros am fost cand mi-am cumparat loganul nici nu mai dormeam noaptea, in schimb astia au 20 de super masini in garaj daca isi mai cumpara una nu conteaza pentru ei.
*

Same here cand mi-am luat dacia.

<span class='edit'>25 Jun 2008, 13:50:</span>
QUOTE(Arhimede @ 25 Jun 2008, 13:40)
Mai voi chiar nu intelegeti ca astia nu-si iau masini din pasiune?Ce circuite...ultimu lucru la care se gandeste omu e un circuit.

Nu tata..figuri.
*

In america exista campania organizata de politie pt tineri cu bolizi sa mearga pe circuit de drag sa se intreaca. La noi nu stiu sa existe circuite smile.gif)

This post has been edited by dvirus: 25 Jun 2008, 13:51

--------------------
Dacia 1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu) 1987/TX; 2005/Laureat - BV 01 VWW; BV 07 HPC
+
Cypher4laguna
post 25 Jun 2008, 13:54
Post #52

Honda Driver

Evident in Lambo era un sofer "cu experienta" (banilor, nu a sofatului) care habar nu are sa mearga cu asa un bolid. Dar ca sa ne dam mari e bun! Si eu am condus Lambo Murcielago LP 640 in NFS. Asta nu ma califica sa fac prostii in trafic cu unul... in fine, sper sa nu fi patit nimeni (nevinovat) nimic.

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
roty
post 25 Jun 2008, 13:57
Post #53

Membru autentic

Mda...am mers o poriune de drum pe langa italianu cu lambo galben ieri pe la pranz. Relativ nervos si ala...
Si pana noaptea tarziu a dat ture prin fata blocului (Bd Unirii)...deci nici ala nu iesise la cumparaturi...

Oricum, sa le fie de bine. Normal ca ma oftic ca n-am bani de lambo (inca tongue.gif) da asta e.
In rest, cati boi cu dacii mi-au iesit in fata pana acu, parca mai de graba sa ma atinga un lambo, ar fi ceva de povestit...

Food for thought: Un lambo sta mai bine pe sosea la 120 decat o dacie la 80. Si probabil si franeaza mai repede...care e mai inconstient?

--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
+
ionutctn
post 25 Jun 2008, 14:00
Post #54

Membru cu TDI

QUOTE(ArtVandelay @ 25 Jun 2008, 13:38)
puteau sa se duca pe A2 sa se intreaca pana le iesau ochii, nu prin oras
*

corect wink.gif

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
dvirus
post 25 Jun 2008, 14:03
Post #55

Membru incepator sau nu

QUOTE(roty @ 25 Jun 2008, 13:57)
Food for thought: Un lambo sta mai bine pe sosea la 120 decat o dacie la 80. Si probabil si franeaza mai repede...care e mai inconstient?
*

Timpul de reactie al soferului il mareste? wink.gif
In plus un derapaj cu dacia la 80 il mai redresezi, cu un lambo la 200 nu prea cred

This post has been edited by dvirus: 25 Jun 2008, 14:05

--------------------
Dacia 1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu) 1987/TX; 2005/Laureat - BV 01 VWW; BV 07 HPC
+
Frank SF
post 25 Jun 2008, 14:27
Post #56

Membru autentic

From: Bucharest

o fi avind vreo legatura cu Manuela Plapcianu, CEO la Bancpost ?

Problema e urmatoarea: omul cu bani obtinuti usor stie ca ca daca face vreo prostie din asta o sa il scoata tata, mama, pilele, banii etc basma curata. Si atunci nu actioneaza responsabil, pentru ca responsabilitatea se formeaza si prin frica de legea aplicata cum trebuie (in alte tari, nu in mizeria asta de tara unde justitia si politia sunt zero...)

--------------------
BMW 325xi Logan 1.6 1.6 Berlina 1310
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
+
adip
post 25 Jun 2008, 14:32
Post #57

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Arhimede @ 25 Jun 2008, 21:40)

Nu tata..figuri.
Mare adevar.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
cristi.r
post 25 Jun 2008, 14:55
Post #58

Membru ... din cand in cand

Eu tot nu inteleg de ce se gaseste cineva sa aduca ideea aia cu strugurii acri atunci cand se intampla cate o faza d-asta si altcineva isi exprima dezaprobarea. Ce legatura are una cu alta ? Iar pentru deliciul celui care a afirmat treaba asta, uite, si eu sunt invidios, na ! F.tu-le muma-n c.r de nemernici cu masinile lor cu tot ! E mai bine ? Fassssss ....Cineva mai devreme spunea ca ar face la fel si ar incerca sa iasa cu basma curata dintr-o astfel de intamplare. Dar ce-ar fi daca n-am intra intr-o astfel de intamplare ? Oricum viata ne rezerva surprize si placute si neplacute si ni se intampla lucruri nu tin intotdeauna de noi. Chiar are rost sa mai "adaugam" si noi alte evenimente ? Ca dupa aceea sa spui ceva de genul: "n-am vrut, am mers cu viteza, dar n-am vrut sa se-ntample asta" si altele asemenea ? Ei, A l e x ?

This post has been edited by cristi.r: 25 Jun 2008, 15:04

--------------------
megane diesel 2006
+
Arhimede
post 25 Jun 2008, 15:02
Post #59

Un lambo sta mai bine pe sosea la 120 decat o dacie la 80. Si probabil si franeaza mai repede...care e mai inconstient?

Pai vezi ca nu e corect.Ca nu discutam de care scoate timpul mai bun pe circuit.Din momentul in care se intampla vreun accident..Ce-ai prefera?O dacie in tine la 80 sau un Lambo in tine la 120? icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
dvirus
post 25 Jun 2008, 15:05
Post #60

Membru incepator sau nu

QUOTE(roty @ 25 Jun 2008, 13:57)
In rest, cati boi cu dacii mi-au iesit in fata pana acu, parca mai de graba sa ma atinga un lambo, ar fi ceva de povestit...
*

roty: posibil sa nu mai poti sa povestesti.
QUOTE(Arhimede @ 25 Jun 2008, 15:02)
Pai vezi ca nu e corect.Ca nu discutam de care scoate timpul mai bun pe circuit.Din momentul in care se intampla vreun accident..Ce-ai prefera?O dacie in tine la 80 sau un Lambo in tine la 120? icon_mrgreen.gif
*

biggrin.gif tongue.gif

This post has been edited by dvirus: 25 Jun 2008, 15:07

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 10:41
Dacia