Camera foto
![]() ![]() ![]() |
Camera foto
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ca te las in pace dar vad ca insisti sa te faci de ras. Faptul ca un aparat face click nu inseamna ca functioneaza in parametri. Uite de ce:
1. orice lovitura ii poate modifica sistemul AF si o sa te trezesti cu front/back focus (ai habar ce-i aia?) chiar daca tacane. D-asta obiectivele foarte lungi si grele au sistem de prindere pe trepied, ca sa nu stea atarnate in montura si s-o deformeze. 2. pune o bucata de hartie de dimensiunea unghiei de la degetul mic pe lentila obiectivului si o sa vezi ca nu iese in poza. Cu atat mai putin o sa se vada o zgarietura sau o crapatura... dar incearca o poza contre-jour si sa vezi atunci ce flare iti baga chiar si o zgarietura fina a tratamentului antireflex. iar 3: du-te la gara si cu testul tau de iso. Nu zic ca n-o fi bun d7000-ul la iso mare dar ala nu e test. Uita-te-n exif (unde apropo, valoarea iso nu apare dar te cred pe cuvant), 1/1000 timp de expunere. Era lumina acolo cacalau, se putea trage la iso 400 cu 1/30 la 5.6 sau 1/125 la 2.8. Vrei test de iso, pai fa-l in conditii normale, unde chiar e nevoie de el, nu veni cu vrajeala d-asta de marketing. Zgomotul nu depinde numai de iso ci si de cat de bine expusa e poza si de calitatea luminii. Arata-mi o poza facuta chiar si la 3200 sau 6400 cu un timp maxim de 1/50 la 2.8-4 si iluminare normala, cu putine surse, nu uniforma ca in magazin. This post has been edited by zax: 24 Sep 2010, 15:44 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ok... o sa ma duc la gara. Canon rulez.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
bai zaxule, ai ajuns fan canon
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ce sa fac, unde e valoare este... care este
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
rtBK |
![]()
|
asa ca m-am intors de la gara.
cum ziceam nikon sta mai bine la zgomot decat canon... special pentru voi chinezul jenant testeaza cel mai bun aparat de la nikon si cel mai bun de la canon. Concluzia e simpla: ambele sunt bune, dar atrag persoane diferite. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De unde imi cumpar un D3100 cat mai ieftin posibil?
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
rtBK: Fraier sa fii sa nu-ti iei Canon daca vorbesti de modele gen 550D, 7D sau 1D, pentru ca echivalentul lor de la Nikon sau alte firme nu filmeaza la standardul la care filmeaza un Canon. Cel putin, nu inca.
De ce sa nu iti iei ceva ce poate filma la un standard profesional, avand in vedere ca un 550D de 3.000 RON filmeaza mai bine decat o camera profesionala de 200.000 RON? Iar cu putina pricepere, te poti apropia chiar de o camera RED de 20.000 euro cu un banal aparat "entry-level" Canon. Bine, RED filmeaza si la 4k, dar la 1080p/24p sunt extrem de aproape. De ce sa nu alegi Canon? Ma refer, daca esti nou. Daca vii dupa cateva generatii de modele Nikon si ai investit mult in obiective, e de inteles ca ramai tot pe Nikon. N-o mai da cu testele jenantului ala si citeste putin despre 7D si ce a facut pentru industria cinematografica ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eh, acum toti se bat sa faca o camera care sa filmeze ca un dSLR si sa aiba functionalitatea unei camere video. Nu se stie cine va castiga, dar Sony are toate sansele pentru ca ei sunt tatici in filmarea digitala.
De Red nu mai zic, ca si ei vor sa scoata o camera mai ieftina. Prototipul ala de la Canon din link-ul tau e o gluma proasta. Daca o tin tot asa, fii sigur ca tot elanul produs de 7D se va duce naibii. Dar astea sunt doar speculatii, cine stie ce va fi. Cert este ca in momentul de fata un aparat Canon iti ofera tot ce iti poate oferi un Nikon, plus o filmare profesionala. De ce sa nu alegi asa ceva, chiar daca n-ai nevoie de filmat? De ce sa nu stii ca daca pleci intr-o vacanta cu dSLR-ul poti aduce si cateva cadre frumoase, nu doar poze? Pai nu prea ai de ce, si normal ar fi sa iti iei Canon. P.S. = Eu nu sunt fan Canon, am acum un Canon din cauza ca filmeaza excelent, si e primul produs Canon pe care-l am. Daca maine Nikon scoate ceva care sa rupa Canon-ul, voi spune fara probleme asta. Dar momentan, Canon = tatici. Nikon castiga doar in teste de astea unde se uita la cifre si alte nebunii, nu prea intereseaza pe nimeni chestiile astea, decat pe cei care se pierd in fise tehnice. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(adi_ar @ 16 Aug 2010, 18:34) Nu stiu care au fost criteriile, oricum nu ma surprinde clasarea D3s ci a Tamron SP70-300mm. Sa fi fost criteriul "best buy"? in cele din urma a ajuns un obiectiv tamron 70-300 si pe manutele mele. Este un obiectiv foarte bine construit, arata foarte bine. Focalizarea este extrem de rapida iar la 300 de mm VR-ul pur si simplu ingheata imaginea.. chiar nu credeam ca e posibil asa ceva. De asemenea obiectivul este foarte sharp.. Attached thumbnail(s) DSC_6695.jpg ( Size: 393.49k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
casio power... cum ziceam.. cea mai FUN camera foto
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
rtBK |
![]()
|
nu am facut cine stie ce cu el si exemple se gasesc pe net destule... doar confirmam faptul ca e un obiectiv extrem de bun la un pret foarte mic.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
Mama rtBK, genial clip... Genial si aparatul.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
stiam
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce spuneti de Fuji S2500HD?
As vrea sa achizitionez unul ca L100 pe care il am e antipatic rau... This post has been edited by eduardsebe: 18 Dec 2010, 11:06 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
cauta sampleuri pe net...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zax |
![]()
|
ce nu-ti place la nikon?
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
nu are setari manuale...si azi mi-au venit dracii cand am bagat acumulatorii incarcati si arata ca sunt descarcati
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
ce acumulatori? verifica sa nu se fi stricat acumulatorii....
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
nu sunt de vina acumulatorii...aparatul e tembel...e vesnica problema cu toate Nikonurile L100 cu firmaware-ul...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Va solicit un pic de ajutor in a alege un aparat foto, dupa urmatoarele criterii:
Obligatoriu sa fie gen sapuniera cat mai subtire Apoi: rezolutie decenta pentru zilele de astazi 8-10Mpixeli zoom macar un 5X optic stabilizator daca se poate de la www.f64.ro Mentionez ca am deja un DMC FZ38 dar trebuie sa-i cumpar fiicei mele unul dupa criteriile de mai sus Bugetul este de 700-1000ron cu mici depasiri daca merita. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
M-am jucat putin cu asta:
Sony DSC-TX7 10.2 Mpix FullHD Wide 25mm Zoom 4X Mi s-a parut super compact pentru ceea ce face. Mie mi-a placut, insa te avertizez ca nu sunt un cunoscator in domeniu. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Multumesc de raspuns. Putin cam scump, dar probabil ca merita.
Daca mai sunt si alte pareri.... |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu mi l-am luat pe asta
http://www.f64.ro/canon-powershot-sx120-is.html e super ok , si la un pret decent |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
eduardsebe |
![]()
|
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce zi de asta? decat fuji...mai bine asta...zic eu..SP-800UZ...il gasesti si la 1000 lei..fara geanta
![]() http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-fo...to--pMGT8080292 This post has been edited by M i h a i: 28 Dec 2010, 12:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
de unde pana unde?
![]() ![]() ![]() intreaba-l pe linux ce nu i-a placut la olympus de l-a returnat. eduardsebe: incearca sa cauti dslr-uri sh. Daca ai rabdare o sa gasesti uneori chiar super oferte numai sa fi pe faza. This post has been edited by rtBK: 28 Dec 2010, 12:54 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Dragă Colegu' de forum Rtbk...eu am recomandat asa ceva pt ca am avut 2 olympus Uz si au fost bestiale......Spune Linux...ai luat amodelul asta si nu ai fost multumit?de ce l-ai returnat si de unde l-ai luat? plus ca are 30 x optic..video tot hd... bineee.am facut recomandari in functie de pretul pt fuji.....Eu personal o sa am in curand un : T2i si un S5100...CoolpixS5100 este ca si ajuns..
This post has been edited by M i h a i: 28 Dec 2010, 13:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:10 |