Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
olanda a jucat cu un cur , insa noi am jucat ca o p....
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
No comment.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
2-0
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca in teren ar fi fost manchester united as fi zis , hai ca se poate:D
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Chivuuu degajeaza............... la dracu in praznic. Bai parca jucau pe cont propriu in teren.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
xcss |
![]()
|
Nu-mi ajung epitetele... da' nici nu are rost sa ma chinui. Maimutoii aia impiedicati nu merita.
|
--------------------
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
ne-a batut echipa de rezerve
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
romaniaaaaa, romaniaaaaaa, oleeeeee oleeee oleeeeeeee
![]() cum dreaq sa speri la calificare din EGALURI ?? ![]() pe de alta parte, ma bucur ca s-a dus dracu kktu (dupa culoarea jucatorilor) de echipa a frantei ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nici nu mai conteaza ca a ratat Mutu penalty. La cum am jucat azi, ganditi-va ca am jucat cu rezerve care n-aveau nimic de pierdut pe cand noi eram toti pe viata si pe moarte, e clar ca inca suntem mici rau de tot fara nicio pretentie.
Joc haotic si prost, chiar de am fi castigat as fi fost dezamagit. Foarte urat joc, asta nu e o echipa cu care putem visa sa iesim din grupe... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
"Am avut sanse si sperante pana in ultimul moment"... Numai genialu' de Gica Craioveanu, 'telectualu' lu' peste, putea sa scoata asa ceva pe imbucatoare...
This post has been edited by xcss: 17 Jun 2008, 22:41 |
--------------------
-
-
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
deci, daca facem egal cu olanda
![]() ![]() ![]() ![]() cine era cu teoriile astea ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
rade mutu, il doare in pola
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
L!nuX |
![]()
|
pacat de meciul cu italia in care am mai jucat ceva fotbal
nu-i nimic , ne mai calificam peste 10 ani |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
"este un esec nedorit dar nu inspaimantator".. comentatorii lu' peste
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca-mi pare rau de vre-un lucru(sunt total afon de fotbal!!) apai imi pare rau de romanshii ce si-au scuipat plamanii in tribune!Pacat!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
Lobont totusi a fost no 1
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
repet, Lobont si Piturca + suporterii extraordinari, cu atat am ramas dupa acest Euro, atat am putut, pe astia ii avem , cu astia defilam
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
sterge cineva acum pool-ul ala?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am avut o comportare peste asteptari
nimeni ,inclusiv noi nu credeam ca vom obtine egaluri cu franta si italia puteam mai mult dar ne-a fost frica ...ca de obicei oricum am depasit cu mult asteptarile initiale in care multi spuneau ca nu luam niciun punct oricum...nu ne-am facut de ris si iesim cu capul sus next time HAI ROMANIA! This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2008, 22:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu au alergat deloc fosilele...conditie fizica 0...Zeroo...parca nu au vrut sa castige..nu si-au dorit calificarea...Nu imi explic cum aia puteau sa alerge in ultimul minut iar ai nostri erau morti de oboseala...dar asta e..calificarea sa dus atunci cand a ratat mutu...next time...eu sper ca vom mai avea o generatie de aur odata si odata...
le : Sadi..ai dreptate...comentatorii de pe Tvr mereu au fost praf..deci nu este ceva ce ma surprinde... FireChief...de fiecare data ne-am mutumit cu putin..asa am fost noi invatati..asa e mentalitatea...eu nu sunt fericit ca am facut egal cu franta si italia... This post has been edited by MHY: 17 Jun 2008, 22:48 |
--------------------
------
------
------
|
|
sadi |
![]()
|
tocmai a fost la tv reclama cu "magazinul x iti da banii inapoi daca tricolorii trec de faza semifinalelor"
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca eram buni, profitam de slabiciunea Frantei (si-au luat-o tur - retur de la Scotia, de la Italia si Olanda grav in grupe) si-i ardeam. Profitam de slabiciunea Italiei si-i bateam. Si acum jucam fara probleme.
Dar abia ca am smuls un egal cu Franta. Abia ca am smuls egal cu Italia (da, am avut noroc de un penalty, dar cate mingi italienesti a scos Lobont de puteau intra in poarta ?). |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
e pa naiba am avut comportare peste asteptari. au jucat ca dracu, mari vedete, ce sa zic.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ARUNCATI CU NOROI CU PIETRE SI CU CE MAI AVETI LA MINA
HALAL! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xcss |
![]()
|
Asa suntem noi... ne place sa ne aparam si laudam mediocritatea...
|
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Tipic romanesc, nimeni nu are curajul sa-si asume responsabilitatea si sa spuna ca am jucat de tot rahatu
![]() ![]() Atata mandrie nu au avut in ei sa-i scoata pe italieni cu buza umflata, dupa ce macaronarii si-au batut joc de tot poporul roman in ziare si in media. In fine sunt prea nervos... oricum penibil... deja astept comentariile de genul: am avut o grupa grea, bine ca am facut egal cu campioana si vicecampioana mondiala bla, bla... scuze fara nici un drept de apel.... cum am zis tipic romanesc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
daca jucau asa cum au jucat in meciul cu italia nu ziceam nimic , da nu au jucat nimic
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:38 |