Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
dupa cum se vazu aseara... jucam cu Spania, in caz ca ne calificam. Iar Spania e un fel de Italia, doar ca dau si goluri. Deci slabe sanse sa mai jucam inca o data cu olandezii in semifinale.
This post has been edited by cristianco2002: 15 Jun 2008, 10:17 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sa batem Olanda?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cu Olanda am jucat in calificari....Pe Olanda am batut in Bucuresti, cu Olanda am facut egal la ei acasa..... Si asta acu f. putin timp iar echipa e 99% aceeasi!!!!
Singura diferenta e ca ne intalnim la turneul final iar Olanda i-a batut pe cei cu care noi am facut egal!!! Imposibil nu e, mingea e rotunda. E adevarat ca acum Olanda e in forma buna, dar e un meci care ptr. ei e fara miza pe cand noi avem foame mare de tot... Eram CONVINS ca vom lua o mama de bataie de la francezi si de la italieni de mama mama..daaar.. EGAL! Avem sansa noastra, trebuie fructificata! HAI ROMANIA ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
blackLabel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca ati urmarit Olanda-Italia si Olanda-Franta.... Daca pe ei i-a batut, pai noi ne luam omor.
![]() Rezultatele noastre cu Italia si Franta se datoreaza faptului ca fotbalul nostru nu se ridica la nivelul lor si mai mult ii 'incurcam' ca sa zic asa. Parerea mea. Vorba aceea. Asta nu inseamna ca nu tin cu ai nostri. ![]() ![]() This post has been edited by blackLabel: 15 Jun 2008, 23:09 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
1,6 16V 2004 Exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. Jeremy Clarkson
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa Elvetia - Portugalia 2-0 si dupa excelentele 20 minute facute de Turcia in meciul cu Cehia, cred ca putem spera la orice, nu?
Sa il vad pe Mutu ca moare pe teren ca turcii (cu folos) si atunci chiar voi putea spune ca a ajuns un jucator mare. Pana atunci ramane un oportunist din est ![]() Hai Romania! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Banuiesc ca ati urmarit Olanda-Italia si Olanda-Franta.... Daca pe ei i-a batut, pai noi ne luam omor."
Nu uita ca au jucat acolo pe viata si pe moarte, la noi vor fi relaxati ca nu ii influenteaza rezultatul (din contra, ar prefera sa ne aiba pe noi mai departe ca potentiali adversari decat pe Franta sau Italia). Plus ca fotbalul nu e matematic. Asa bine cum au batut Italia si Franta si-o pot lua de la o echipa mult mai slaba... Asta e... Nu zic sa ne facem iluzii gratuit dar nici asa.... La urma urmei avem destule sanse. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Jun 2008, 00:33) Nu uita ca au jucat acolo pe viata si pe moarte,la noi vor fi relaxati ca nu ii influenteaza rezultatul Eu cred ca au alta mentalitate si o sa joace si cu noi la fel...numai noi jucam la misto daca eram deja calificati..Si rezervele lor sunt tari asa ca numai noroc sa avem.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Antrenorul olandei nu cred ca e chiar asa baiat bun... Sper totusi sa gresesc.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu e vorba ca ne fac noua un cadou de baieti buni ce sunt sau ca joaca "la misto," e ceva pur strategic. De ce sa riste sa aiba Italia sau Franta ca adversara in semi-finale ? La urma urmei amandoua sunt echipe mari care desi au avut doua meciuri proaste, isi pot reveni sa rupa tot... Mai ales ca e foarte posibil ca Italia sa bata Franta, deci ei sa se califice mai departe in caz de ne-o luam noi...
Dar ma rog, n-are rost sa mai facem speculatii aiurea... Meciul e maine.. HAI ROMANIA. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Eu nu inteleg cum de a invins Elvetia aseara....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cum a invins? probabil cum o sa invingem si noi maine... probabil
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
O poza via Realitatea TV..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
blackLabel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
voai
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
1,6 16V 2004 Exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. Jeremy Clarkson
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma socheaza patetismul jalnic al mancatorilor de paste. Ei se roaga, se milogesc, ii ameninta - pe olandezi:
1) sa ne bata, DESI EI NU AU FOST IN STARE; 2) sa ne bata, CA EVENTUAL SA II ELIMINE PE OLANDEZII DE CARE SE MILOGESC ACUM, IN SEMIFINALE.. Italienii - acesti adevarati tigani ai europei. Campionii moralei si ai dreptatii in fotbal si in general. Eroii neinfricati ai simularilor si tragerilor de timp, din toate vremurile. Cum adica fratilor - "Bateti-i voi pe romani, ca sa ne calificam mai departe, desi noi nu am putut castigam cu ei????" This post has been edited by dack: 16 Jun 2008, 17:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
dantes |
![]()
|
Sunt niste xenofobi si campionii spagilor si aranjamentelor in fotbal. E incredibil cum salta de gura atata, mai ales ca nu au fost in stare de absolut nimic. Francezii zic ca Olanda nu are motive sa forteze si nu se va strofoca prea mult in teren si isi accepta infrangerea la Euro. Dar macaronarii sunt in stare sa si modifice sistemul competitional daca o sa castige Romania.
La toate astea Olandezii sunt cei mai jmecheri si sunt in extaz si primele semne apar ca e posibil orice si jocul e deschis. Interesant ca unii italieni s-au cam resemnat. iar majoritatea ne cam vad calificati. Amuzant ca italienii astia ii pupa in partea dorsala pe olandezi cum nu se poate mai bine E un amalgam de pareri, sunt convins ca Romanii vor face absolut tot pe teren si se vor califica si ca pronostic ne vom razbuna pe Suedezi in sferturi si ne vom bate cu Spania sau Olanda ptr. FINALA ! Sa dea DOMNU' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dack @ 16 Jun 2008, 12:54) Italienii - acesti adevarati tigani ai europei. Campionii moralei si ai dreptatii in fotbal si in general. Eroii neinfricati ai simularilor si tragerilor de timp, din toate vremurile. In caz ca ati uitat ce-ati mai invatat pe la scoala... Nu trebuie sa ne mire comportamentul italienilor atata vreme cat ei sute / mii de ani se "distrau" privind luptele dintre gladiatori si luptele dintre gladiatori si lei / tigri / ursi, etc... pana cand unul dintre ei era ucis. Ca sa nu mai spun de Imparatul Nero care a ramas in istorie prin incendierea intentionata a Romei, ulterior dand vina pe urmasii apostolilor care incercau cu pasi timizi la acea vreme... sa converteasca poporul la crestinism. ![]() Hai Banel... Mai sunt 27 de ore si 30 de minute. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
Acum eu nu tin cu ursul, dar puneti-va in locul lor. Nu cred ca v-ar conveni sa plecam acasa din cauza ca altii isi aranjeaza meciul, fie direct sau indirect (adica sa nu-si dea echipa buna interesul).
Normal ar fi Olanda sa joace ca si cand ar risca calificarea, Romania la fel, Italia si Franta la fel, toti sa-si dea interesul maxim si cele doua echipe invingatoare sa mearga mai departe... Nu le iau apararea italienilor, nici mie nu-mi place de ei si felul in care vorbesc despre noi la Euro e enervant, dar intr-un fel au dreptate. Nu ar fi corect ca Olanda sa ne cedeze jocul, desi eu asta imi doresc... P.S. = Daca olandezii vor sa cedeze meciul in stil elegant, ar trebui sa-l ia pe Banel la ei in echipa |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
Pai Olanda chiar asa va juca.....l-au intrebat pe unul de la batavi daca simte nevoie sa se razbune pe noi pentru ce au patit la calificari.....ah...ce ranjet larg avea......
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
DrK |
![]()
|
@A l e x: nu e prima data cand se duc acasa
![]() ![]() oare casele de pariuri o sa scoata victoria romaniei? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(BOG @ 16 Jun 2008, 23:29) l-au intrebat pe unul de la batavi daca simte nevoie sa se razbune pe noi pentru ce au patit la calificari.....ah...ce ranjet larg avea...... Cred ca se gandea la meciul cu noi din semifinale ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
...sau din finala...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu se poate in finala, in semifinala ne revedem cu ei, daca ajungem pana acolo.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si-a luat careva plasma sau LCD de la domo sau media galaxy ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
blackLabel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Ce-as rade sa ajunga Romania departe sa trebuiasca sa dea aia banii inapoi ![]() Dau faliment. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Jun 2008, 16:26) Acum eu nu tin cu ursul, dar puneti-va in locul lor. Nu cred ca v-ar conveni sa plecam acasa din cauza ca altii isi aranjeaza meciul, fie direct sau indirect (adica sa nu-si dea echipa buna interesul). Normal ar fi Olanda sa joace ca si cand ar risca calificarea, Romania la fel, Italia si Franta la fel, toti sa-si dea interesul maxim si cele doua echipe invingatoare sa mearga mai departe... Nu le iau apararea italienilor, nici mie nu-mi place de ei si felul in care vorbesc despre noi la Euro e enervant, dar intr-un fel au dreptate. Nu ar fi corect ca Olanda sa ne cedeze jocul, desi eu asta imi doresc... P.S. = Daca olandezii vor sa cedeze meciul in stil elegant, ar trebui sa-l ia pe Banel la ei in echipa Alex, din toate blaturile, aranjamentele, porcariile internationale care s-au facut, cu Italia parte inclusiv, tocmai cu Romania s-au gasit sa ceara dreptate absoluta. Si noi am stat acasa dupa Anglia - Irlanda 0-0 si am trecut peste. Este de o ipocrizie maxima ce cer ei si asta este deranjant. Ei insisi nu au fost in stare sa ne bata, olandezii au tot interesul sa-si odihneasca cei mai buni oameni, pentru a avea succes in continuare, dar nu...Italienii vor ca in ciuda intereselor Olandei si a neputintei lor, sa ne bata - ca sa mearga ei mai departe...De ce? Nu sunt mai buni ca noi, tocmai era sa le-o dam. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:03 |