Euro 2008
![]() ![]() ![]() |
Euro 2008
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Meci incredibil de prost , numai fite si impresii. Cea mai tare faza a fost cea in care Banel Jardel plaman spumos a incercat sa centreze si a dat ditamai chifla. banca de rezerve a olandezilor se cutremura de atata ras. Sa stiti oricum ca Van der Saar a dat un partz, de aceea coechipierii sai si-au tras tricourile pe fata! Sa nu-mi ziceti ca si voi ati crezut ca radeau de Banel....
Hai Romania, traim din cersit si pomene , in schimb ai nostri conducatori se lefaie in milioane de euro si dolari. La Revolutie... |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
urmeaza lamentarile si explicatiile de pe tvr... alea cu "daca aveam" "daca faceam" "daca dregeam" daca, daca daca...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
hai romania!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
caktuss, eu ma uit la CSI
![]() This post has been edited by xcss: 17 Jun 2008, 22:56 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
O echipa a Romaniei care s-a comportat penibil la acest turneu.
Daca am ajuns sa zicem, de egaluri, ca raman in istorie, atunci e GRAV! Cred ca nici Ilie Dumitrescu nu era asa individualist ca marele Mutu. Meciul de azi a aratat valoarea echipei noastre, nici cand nu mai aveam nimic de pierdut, tot nu au jucat nimic. De penalty nici nu mai are rost sa vorbim... |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Noi trebuia sa fim calificati dupa meciul cu Italia" - Mircea Sandu
Am batut cumva cu 3-0 de "trebuia" sa fim calificati ? Aaaaa, am bagat un gol pe care ni l-au egalat in mai putin de un minut, si am avut un penalty... Toate astea cu o echipa care nu mai e in forma. Wooow, ce aproape am fost de a castiga Euro. Daca eram smecheri rupeam tot in Olanda azi, care au jucat cu rezerve. Dar ne-am furat-o cu 2-0. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Mircea Sandu.." Trebuia sa castigam cu Italia, nu au fost profesionisti"... el si-a facut datoria, a asigurat arbitraje favorabile si conditii bune
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
am o veste proasta... acusi incepe calificarea la mondiale
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
hai romania
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
FireChief |
![]()
|
SUNTEM MINDRI DE VOI!
This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2008, 22:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
Daca semit si-a pozat tricoul acolo unde l-a pozat, eu as spune ca nivelul de dezamagire generala este mult mai mare decat pot sa acopere discursurile de gen "moama ce tari am fost". Si e justificat.
|
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In numele cui vorbesti Emile ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
pashtele cenzurat cu "rezultatele remarcabile" - doua egaluri de rahat
ma dispera boii astia de la tv a lipsit "spiritul" , semne de oboseala" "concluzii pozitive", " nu trebuie sa criticam" cred ca sparg tv-u This post has been edited by caktuss: 17 Jun 2008, 23:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Am avut mult noroc cu Italia, dar lumea nu vede asta pentru ca am ratat un penalty si e "ghinion". Cate goluri erau sa dea italienii ? Noroc de Lobont...
Echipa noastra intotdeauna sta in o vedeta sau doua, si restul sunt mediocri. Nu asa bati o echipa ca Olanda care si cu rezervele rupe. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine punctat Pharaoh_c. Teama de succes a romanilor s-a confirmat din nou...cum puteti unii dintre voi sa afirmati ca nu ne-am facut de ras, mai ales cand joci cum ai jucat cu Olanda cu stangu-n-dreptu' cum poti emite pretentii ca pleci cu capul sus, sau ca Piturca e jos palaria cand el l-a tinut in teren pe Banel, si a intarziat inexplicabil schimbarile care nu au fost tot timpul inspirate...extraordinar...am scos 2 puncte cu doua echipe care au facut un joc slab pentru blazonul lor, pe care de altfel Olanda le-a desfiintat...in seara asta am avut pentru a nu stiu cata oara in viata mea (care e abia la inceput sa zic asa) sentimentul de rusine cauzat de alti conationali (in numar de 10)...noroc cu Lobont care intr-adevar a fost singur cu o pregatire exemplara si o mentalitate de profesionist...din pacate, mai greu pentru un portar sa impinga toata echipa din spate...partea oarecum trista este ca Lobont ne arata ca am putea...insa la fel a fost si cu summit-ul si o dam in diverse rau...
This post has been edited by j.d: 17 Jun 2008, 23:08 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
caktuss |
![]()
|
deci se laeaga de penalty-ul ratat de mutu... cenzurat cu mac
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
FireChief |
![]()
|
am asteptat acest european ca o sarbatoare
si l-am trait ca o sarbatoare eram constient ca va fi imposibil credeam ca nu vom obtine nimic si o vom fura de la toti asa credeau si "toti" despre noi deci... sarbatoare m-am bucurat la meciul cu franta m-am bucurat la meciul cu italia...a ratat un penalti a dat un gol am fost pentru citeva minute suparat apoi am zis e un campionat european ...am mai obtinut un punct sa ne bucuram ,,,,si m-am bucurat am fost suparat ,am suferit la jocul nostru cu olanda apoi ...la doi zero am zis...s-a sfirsit,si am fost suparat apoi mi-am adus aminte ca am impartasit bucuria cu milioane de oameni si chiar daca plecam acasa ,bucuria fotbalului continua,bucuria de a vedea turcia murind si inviind ,bucuria de a vedea meciuri ,oameni ,suporteri inlantuiti indiferent de tara e o mare bucurie domnilor unii insa nu pot intelege MINDRU CA SUNT ROMAN...HAI ROMANIA L.E vorbesc in numele meu ,al sotiei mele si ai copiilor mei...e bine asa??? This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2008, 23:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Am facut egal cu Italia si Franta - mare victorie, insa am luat bataie de la rezervele Olandei, in meciul cu cea mai mare miza. Si mai zice 'Oli' ca au jucat profesionist
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
j.d, exagerezi. Mie nu mi se pare ca ne-am facut chiar atat de grav de rahat. La urma urmei, suntem in grupa cenzurat si am plecat pe locul 3, aproape de calificare. Eu sunt nervos ca avem pretentii de echipa buna care "era ca si calificata dar a avut ghinion" cand defapt n-am facut nimic.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
Respecte, Fire!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
semit |
![]()
|
Mersi Emile ca mi-ai adus aminte de turci:eu nu inteleg cum putem sa ne laudam cu istoria noastra ca i-am facut mereu pe turci.. cand, daca luptau cum au spiritul si cum lupta mereu, eram pasalic si acum, si in caz ca nu stiati, in cartile lor de istorie, suna cu totul altfel povestile care sunt scrise de comunisti in cartile noastre... uff.;.. m-am mai certat cu cineva pe baza de obezitate si Predator Blaga, sa vad cu cine ma cert acum pe baza de istorie
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai bine ma culcam decat sa ma uit la meciul asta.
O echipa de tot rahatul, probabil Van Basten le spunea sa se mai fereasca de minge, sa se mai impiedice, dar tot la noi in poarta intra. Asta e .... n-ai cu cine ba, n-ai cu cine. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Pacat ca am pierdut in fata Olandei
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ocazii??Care ocazii?Ca noi am stat in teren atat...ocazii au avut numai ei..(in meciul cu olanda vorbesc...
![]() This post has been edited by MHY: 17 Jun 2008, 23:14 |
--------------------
------
------
------
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 17 Jun 2008, 23:06) j.d, exagerezi. Mie nu mi se pare ca ne-am facut chiar atat de grav de rahat. La urma urmei, suntem in grupa cenzurat si am plecat pe locul 3, aproape de calificare. Eu sunt nervos ca avem pretentii de echipa buna care "era ca si calificata dar a avut ghinion" cand defapt n-am facut nimic. Crezi....? Sotia mea nu intelegea cum de poti juca atat de frumos cu Italia ca pe urma, cel mai important meci din cariera lor, si cu o echipa experimenta a Olandei sa joci atat de slab, chiar spre patetic...nu e vorba ca am pierdut, e vorba de felul in care am pierdut...imi aduc aminte toate stirile de astazi ca le-am urmarit mai pe toate...peste tot, acelsi lucru...suntem deja calificati...olandezii dau meciul romanilor...pai asta e numai pe meleagurile noastre...olandezii nu au cuvantul blat in mentalitatea lor...cu un antrenor care astepta de la altii sa ne calificam noi, ce pretentii poti sa ai...trist este, ca aceasta mentlitate tinde sa caracterizeze poporul roman... |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
Macar de egalam si cu Olanda puteam spune "Ma, nu suntem destul de buni, dar macar nici nu ne bate nimeni"
Asa, avem doua egaluri cu cateva echipe de le puteam arde, si o infrangere grava cu o echipa de rezerve cu care puteam macar egala, ne avand nimic de pierdut. O echipa mediocra care spera ca un singur om poate castiga Euro. Si j.d, de acord. Jocul de azi e tipic romanesc. Vai de steaua noastra, dar am vazut doua foarfece... Wow ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE Piturca: "jucatorii au cazut psihic dupa aflarea scorului ITA-FRA. Ei au fost mai mult interesati de desfasurarea acelui meci"! http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1420913 Daca e adevarat, e impardonabil. This post has been edited by xcss: 17 Jun 2008, 23:18 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:47 |