Circuitul de racire/antigel., Inlocuire-Aerisire.
![]() ![]() ![]() |
Circuitul de racire/antigel., Inlocuire-Aerisire.
cristicristutu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu prea. Asa m-am gandit si eu iar cel de la Renault a scos capacul, a luat o mostra si l-a testat pe nu stiu ce sonda (densimetru sau asa ceva). Si a spus ca ingheata la -30 grade, ca e portocaliu (am inteles ca din asta trebuie) si ca nu ar trebui in principiu schimbat. Acum, ma gandesc ca rau nu ii poate face. Decat portofelului.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
djp3k05 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 May 08 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu, este recomandat sa fie schimbat la 2 ani, pentru ca isi pierde proprietatile. asta inseamna ca incepe sa corodeze si sa apara rugina.
cel mai bun antigel ar fi cel fara silicati, care, in general, e portocaliu. dar este si mai scump. |
--------------------
Renault
Laguna
Oct 1994, RXE, 2000
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Nu stiu la mine parca ii asa un verzui culoarea, dar ce antigel recomandati sau ce folositi voi?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu am pus Aral pe prima masina. Pe cea de acum nu stiu, e cu antigelul cu care am cumparat-o.
Parca Glacelf recomanda Renault. This post has been edited by ricochet2: 21 Jun 2009, 22:06 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
sa fie unul conceput pentru radiatoare din aluminiu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Si cam cati litri de antigel ar trebui?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
10 litri de combinatie, pentru motorul de 2L. cu combinatia de 50%,, rezulta ( litri de antigel pur.
oricum scrie in carte ce cantitate de lichid de racire trebuie. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Deci 5 litri antigel si 5 apa distilata si combinatia asta ii buna si pe iarna?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la tine mai putin cristi ca johnny are motor de 2000
eu am 1800 si intra 7 litrii |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ghost1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 June 09 ![]() |
Hai sa vb putin si de incalzire am si eu o problema asta iarna mi s-a stricat clima pe incalzire cred ca in masina nu erau mai mult de +5 fiind vara acum cred ca v-a trebui sa o repar ,rece e cald nu care o fi spilu (asta inseamna ca merge clima nu?) ati mai patit sa dea caldut dar nu cald?
|
--------------------
Renault
TWINGO
2004
- BH 14 MA.
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Poi mam gandit ca nu imi trebuie 10 litri,da asa amestecat 50% antigel si 50% apa distilata merge iarna?... sau sa pun numa antigel fara apa?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Depinde de concentratie. Este antigel gata amestecat. Daca pui numai antigel concentrat nu cred ca e bine deloc.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Daca vrei sa distrugi masina, pune doar antigel.. Daca nu, aplica varianta lu Iantu : fifty - fifty
![]() Iar la a ta nu intra 10 litri per total, ci pana in 7.. nu stiu exact. Va completa cineva info asta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
ai aerisit circuitul de incalzire?
24 Jun 2009, 21:19: ghost1980 This post has been edited by neiu: 24 Jun 2009, 20:19 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ghost1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 June 09 ![]() |
Am cumparat-o in septembrie anul trecut si ca un om care isi schimba masina am facut macar un schimb ulei si un schimb antigel atunci am si aerisit,am mai verificat si iarna cand nu imi mergea dar era aerisit
|
--------------------
Renault
TWINGO
2004
- BH 14 MA.
|
|
cristicristutu |
![]()
|
Bine, mersi de raspunsuri.
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
vezi daca nu e infundat caloriferul, si daca deschide clapetul de aer spre acel calorifer...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Merge antigel rosu in combinatie cu cel verde?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu
daca e sa pui, pui doar verde, care e cel mai indicat... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Glacelf de gasit la Rompetrol...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
alex3003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 October 08 ![]() |
Salutare,
in legatura cu aerisitul instalatiei dupa schimbarea lichidului de racire , cum se face, unde sunt pozitionate busoanele de aerisire? |
--------------------
renault
laguna I
1996, rt
|
|
neiu |
![]()
|
la motor de 1.8 are un robinet mic de plastic pe un furtun in partea dreapta cum te uiti la motor,vezi doua furtune ce merg de la motor spre habitaclu, unul are o rotita
asta e la 1.8 din 98 sper sa te ajute! 2 Aug 2009, 11:29: asa se aeriseste incalzirea! This post has been edited by neiu: 2 Aug 2009, 10:29 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asa se aeriseste tot circuitul de apa
are un aerisitor langa peretele ignifug se tureaza la 1500 RPM si astepti asa pana iese doar aer... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
datele meteo mi-au adus aminte ca trebuie sa schimb apa.....
concentratia sa fie juma-juma.....dar ma gandeam.....in loc de apa distilata sa pun apa plata.....e vreo diferenta ceva? |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
neiu |
![]()
|
dar de ce nu pui apa distilata?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu sint mai putoare. Pun gata amestecat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
Sper sa mearga antigel verde cu apa plata, ca asa e la mine..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru motor... apa plata sau apa de la robinet este totuna... si nu este buna... contine minerale si altele... care se vor depune in motor....
Apa distilata este OK http://www.apadistilata.ro/ |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:16 |