Circuitul de racire/antigel., Inlocuire-Aerisire.
![]() ![]() ![]() |
Circuitul de racire/antigel., Inlocuire-Aerisire.
GabySV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|||
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
schimband antigelul sigur a intrat si aer asa ca trebuie aerisit de la cele doua furtune care intra in interior din compartimentul motor,in dreapta cum stai cu fata la motor,unul din ele are un robinet pe la care se aeriseste
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Neiu multumesc frumos!
Miercuri o sa merg la mecanic sa razolve cu "operatiunea aerul" sa nu stric si altceva, vreo garnitura..... Stima! |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
ufolaguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 20 August 09 ![]() |
Daca nu se face aerisirea, iti creste puternic temperatura la apa?( afisajul din bord), nu se face o aerisire automata cind se deschide termostatul?
|
--------------------
laguna
RXE 1.8-2000
2000
- MH 03 XTM
|
|
GabySV |
![]()
|
A urcat pana pe la 92 grade si apoi a scazut sub 90
Azi ma duc la mecanic sa-mi aeriseasca! Va tin la curent! Mersi |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la mine nu se incalzea excesiv,dar nu dadea caldura
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Se aeriseste ff usor doar desfaci surubul ala de plastic de la furtunul ce iese din motor si merge sub parbriz pe langa pompa de frana ... astepti pana iese aerul si apare antigelu si strangi piulita inapoi .
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
vasea53 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 22 March 11 ![]() |
buna ziua am si eu o intrbare am cumparat o laguna i din 2000 si am izbito putin cam tare si curge radiatorul de apa cum pot sal schimb fara sa pierd freonul caci dupa cit am studiat fenomenul au legatura unul cu altul va multumesc
|
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
gabrielgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 2 July 11 ![]() |
eu cand am cunmparat masina din semnatura....cu vasul de expansiune nou nout...supapa aceea micutza scotea aer pe acolo...cand era motorul cald la cateva secunde..se si auzea un fasait scurt..cum scoatea aer....lam stricat eu..:(mecanicul) de mine...si am cumparat altul de la dezmembrari...care vad ca supapa nu face absolut nimik....iar furtunul se intareste rau de tot...stie cineva cum ar trebui sa fie supapa de aeririsire de la vas?? si cum as putea masura presiunea din furtune.?
|
--------------------
renault
laguna
1999 2.2 dt
- b-6984-wl
|
|
vasea53 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 22 March 11 ![]() |
QUOTE(gabrielgl @ 8 Nov 2011, 18:26) eu cand am cunmparat masina din semnatura....cu vasul de expansiune nou nout...supapa aceea micutza scotea aer pe acolo...cand era motorul cald la cateva secunde..se si auzea un fasait scurt..cum scoatea aer....lam stricat eu..:(mecanicul) de mine...si am cumparat altul de la dezmembrari...care vad ca supapa nu face absolut nimik....iar furtunul se intareste rau de tot...stie cineva cum ar trebui sa fie supapa de aeririsire de la vas?? si cum as putea masura presiunea din furtune.? |
--------------------
renault
laguna
2000
|
|
samy78tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 12 February 11 From: TIMISOARA ![]() |
nu inteleg ce legatura are radiatorul de racire cu freonul.prin radiator curge lichid de racire(antigel cu apa)NU freon.daca ai o gaurica mai mica incearca sa o astupi cu "pilitura"din aceea ce astupa gaurile din radiator.se gaseste in orice mag.de piese auto.daca trebuie sa schimbi radiatorul va trebui sa golesti antigelul din motor si numai dupa aceea poti schimba radiatorul.daca nu sti sa golesti antigelul cauta pe forum ca vei gasi cum se face.nu uita sa faci si aerisirea dupa umplere cu antigel a motorului.
|
--------------------
renault
laguna1
94 ph.1 1 .8 rt
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(vasea53 @ 8 Nov 2011, 10:01) buna ziua am si eu o intrbare am cumparat o laguna i din 2000 si am izbito putin cam tare si curge radiatorul de apa cum pot sal schimb fara sa pierd freonul caci dupa cit am studiat fenomenul au legatura unul cu altul va multumesc cu un pic de chin se poate,dupa ce desfaci punctele comune de prindere...insa,daca radiatorul de apa e afectat nici cel de freon nu a scapat (poate ca acum tine,dar cind il vei monta pe radiatorul nou de apa o sa cedeze...sanse 50/50) ...acesta fiind in fata celul de apa....a 2a la mana...ptr 100 ron nu merita sa risti si sa mai rupi si vreo conducta de la freon... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 23:44 |