Garajul meu, -= jurnal =-
![]() ![]() |
Garajul meu, -= jurnal =-
pishky |
![]()
|
||
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Merci, am sa ma uit sa vad ce si cum.
Pana una alta am o problema mai mare, am lovit Laguna, un pustiulica cu masina de firma nu mi-a dat prioritate cand a virat stanga si l-am luat cu fata pe toata laterala de la Logan. Am fost om cu el si am facut amiabila, norocul lui era ca avea asigurare la Omniasig si ca si-a recunoscut vina fara sa clipeasca...ma rog a incercat el sa zica ceva dar i-am aratat camera de pe bord si s-a linistit. Noroc ca abia plecasem din semafor, eram prima masina si nu m-am bulucit sa plec in tromba, apucasem sa dau viteza a II-a cand l-am vazut ca-mi intra in fata si am rupt frana... Acum sa vad cat va fi distractia si cat trebuie sa stau fara masina, trebuia sa plec la Viena la sfarsitul lunii, voi pleca cu Kia sau cu Toyota...sa-mi bag ceva lung si tare in orasul asta unde se conduce fara nici cel mai elementar bun simt. Neaparat trebuie sa-mi fac Megane-ul la loc sa nu mai frec Laguna prin oras... image.jpg ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 809 This post has been edited by b06fcn: 12 Nov 2015, 15:53 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ai nevoie de o bara ... asta daca nu sunt rupte si clemele farurilor ... aia vine se vopseste si se monteaza pe masina ... nu ar trebui sa ia mai mult de 1 sapt. cu tot cu comanda ... vb. aia ... bine ca nu a fost mai rau ...
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pare sa fi trecut de bara damage-ul.
Care oras? Buc. sau Galati? Ca eu de 3 luni merg zilnic cu Leguma prin Buc. si a inceput sa-mi placa mai mult decat cu Loganu chiar daca e un pic mai dura. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Bucuresti, intersexia Fabrica de Glucoza cu Barbu Vacarescu...m-a mancat in derier sa ma duc la sala la ora pranzului...
M-am mai uitat la masina, pare sa fie indoita traversa de aluminiu, iar farul din dreapta e deplasat si are o clema rupta cel putin, aripa deapta e nitel deplasata (luftul capotei nu mai este la fel pe toata lungime, e mai mare in partea din fata), plasticul dintre faruri este rupt, fagurle de la bara e rupt, sa vad ce mai e pe dedesubt. Plus capota care e lovita exact pe muchie si nu cred ca se poate trage, fiind de aluminiu daca o incalzeste se deformeaza mai rau. Ornamentul de la proiector l-am recuperat sa nu cada, are doua sau trei cleme rupte, plus partea cromata stearsa...Sa ajung diseara acasa la Dialogys sa-mi fac o idee de pret la piese... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
poate vezi ca iese dauna toatala.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
b06fcn |
![]()
|
N-are cum, m-am uitat acum pe Dialogys, nu am si faza 2 in versiunea actuala, deci merg pe aproximari, ar iesi cam 2000 de euro piesele, plus manopera cat o mai fi si aia, demontat-montat bara si capota, plus vopsit bara, capota si aripa dreapta fata. Daca mai sunt si alte plastice de schimbat, probabil mai urca pretul. Mai mult de 15000 RON nu are cum sa coste.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
oauu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
b06fcn |
![]()
|
Colac peste pupaza, azi dimineata in Galati, un dobitoc cu un Symbol a vrut sa faca stanga in rond de pe banda 1 prin masina mea care circula regulamentar pe banda 2 si mi-a zgariat ce a mai ramas din bara pe partea dreapta. Pe asta nu-l iert, ma duc la politie, tot el era cu gura pe sus...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca s-a discutat speta asta si pe la legislatie.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Asa a patit si un coleg de munca, el circula pe banda a 2 a si unu de pe banda 1 a vrut sa faca stanga la sens si i-a agatat aripa si bara dreapta spate, au fost la politie si l'a scos vinovat pe coleg, asa e mai nou, se poate face stanga si de pe banda 1 in sensul giratoriu.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cam periculoasa decizie.
Nu ar fi trebuit sa fie amandoi asezati pe banda corespunzatoare directiei inca din preselectie? Daca da, ala care facea stanga nu avea ce cauta pe banda 1. In sensul giratoriu este marcaj intrerupt si din cate stiu se circula primar pe banda cea mai apropiata de centru, urmand sa schimbi pe cea mai din dreapta in momentul in care vrei sa iesi din giratoriu. In situatia asta, colegul se afla pe banda corecta, ala nu avea ce cauta in dreapta de indata ce nu iesea la prima bretea. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nup, daca este sens giratoriu cu 2 benzi pe sens trebuie sa te asiguri cand schimbi banda ... cand treci de pe 2 pe 1 de exemplu .. ca de aia sunt 2 benzi ... a mai fost discutia asta ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Da, asa era cel mai logic, dar cica s-a modificat legislatia acum nu stiu cati ani si este permis sa se faca stanga de pe banda 1...
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A, asta clar, dar ziceam ca nici ala nu avea ce cauta acolo, decat daca iesea.
Acum am realizat ca "colegul" nu s-a asigurat cand iesea din giratoriu. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b06fcn |
![]()
|
S-o putea face, insa cum ramane cu asigurarea la schimbatul benzii? Am fost si am facut amiabila pana la urma, si-a recunoscut vina cel raspunzator, si-a cerut scuze, mi-a dat toate actele, mai departe sa se inteleaga cei doi asiguratori, sau ma duc la Casco si sa se descurce aia.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci nici Galatiul nu s-a lasat mai prejos decat Bucurestiul.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(Gabryello @ 13 Nov 2015, 13:32) Da, asa era cel mai logic, dar cica s-a modificat legislatia acum nu stiu cati ani si este permis sa se faca stanga de pe banda 1... tu ai drept de condus pe drumul public? ia explica tu cum faci stanga in sensul giratoriu? cum semnalizezi in sensul giratoriu? This post has been edited by b76bgaarh: 13 Nov 2015, 15:28 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Nu am, vrei sa imi dai tu?! Ce vrei sa iti explic, ca nu inteleg?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
b06fcn |
![]()
|
Problema aici e impartita in doua elemente
- teoretic poti face stanga in rond de pe banda din margine, in lipsa unei linii continue; - practic, pentru a face asta, trebuie sa te asiguri ca la orice schimbare de banda. Asta e tot, omul in cauza vroia sa faca stanga de pe banda 1 din rond, daca nu o facea prin masina mea nu era nici o problema... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b76bgaarh |
![]()
|
adica el mergea prin rond si tu ai vrut sa iesi? ca nu exista stanga in rond.
sau a facut ca ala cu mergedesu care a trecut drept desi benzile era in cerc? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel mai probabil colegul a vrut sa faca dreapta de pe banda a II-a, iar cel de pe prima banda stanga, si astfel l-a lovit. Daca faceau amandoi stanga nu vad cum il putea lovi.
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Situatie intalnita in Bucuresti la Arcul de Triumf.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
b06fcn |
![]()
|
Intamplarea a avut loc la intersectia dintr Bd. Galati si Str. Otelarilor, practic acolo e o rondosectie daca pot spune asa, cand vii dinspre dig ai 2 benzi pe sens, se intra in rond si la b2 ai marcaj de drept si stanga in rond iar la b1 e marcaj doar de mers drept. Pe b1 sunt mereu masini parcate, inclusiv in rond, drept pentru care toata lumea merge pe b2, de pe ca fie merge inainte pe Otelarilor inspre centru, fie face rondul ca sa o ia in partea stanga a strazii Otelarilor - nu cred ca m-am exprimat foarte coerent, e normal, abia am revenit acasa, plecat fiind de la 6h30.
Practic eu am venit pe b2 dinspre dig, am cedat trecerea celor care erau in rond si veneau din stanga, dupa care mi-am continuat deplasarea pe b2 in rond spre prima iesire, ala cu Clio, care era in spatele meu sau chiar cu o masina si mai in spate, a intrat pe b2 in inrsectie, dupa care a fortat pe b1 ca in rond se largeste nitel si a venit prin dreapta mea dupa care mi-a luat fata intrand din nou pe b2 cat sa aiba loc sa faca rondul spre stanga. L-am vazut cu coada ochiului ca e in dreapta mea, am crezut ca vrea sa-mi ia fata ca banda lui se bloca brusc cu doua maxitaxi care fac statie, sex sau orice altceva chiar la iesirea din rond si am franat usor, insa boul a vrut sa faca stanga efectiv in rond si m-a atins cu bara spate stanga. Ulterior si-a recunoscut vina, m-a rugat sa nu mergem la politie si sa facem amiabila, mi-a dat toate actele si asta este. Am sa il rog pe colegul kum cand are vreme sa explice mai bine cum e cu rondul ala, am inteles ca se intampla des probleme acolo, desi este marcat chiar foarte bine si logic. @ pishki - merci de hint, am luat aeroterma respectiva din Lidl, cel putin din prospect si ca aspect arata bine. Daca si merge precum arata, e chiar o afacere. This post has been edited by b06fcn: 13 Nov 2015, 23:16 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b06fcn |
![]()
|
Am fost ieri la Omniasig, am facut constatarea, se vor schimba bara fata si ornamentele aferente, plus plasticele de pe dedesubt si deflectorul central din compartimentul motor, iar la reconstatare se va vedea ce altceva mai apare. Se pare ca farul din dreapta are un piciorus rupt din ce s-a vazut pe sub surubul de prindere, deci mai mult ca sigur se va schimba si farul. Capota se schimba daca nu se poate indrepta, fiind din aluminiu. In plus, se va revopsi si aripa dreapta fata, din cauza ca a fost zgariata de bara cand a iesit in sus din locul ei.
Azi am fost si am pus rotile de iarna, am dejantat gumele de pe jentile de vara si acum vreau sa le trimit la facut (roluit si apoi revopsit in camp electrostatic intr-o culoare ceva mai inchisa). Gumele mai au ceva carne pe ele (cam 3 mm pana la semnul de uzura), insa vreau sa le schimb, nu-mi plac deloc pe ploaie... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Pentru jante recomand culoarea gun metal grey.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
b06fcn |
![]()
|
Pai de la jantele tale am ramas cu ideea in cauza...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b06fcn |
![]()
|
Asa cum ziceam in topicul cu faze de toata jena, cat am fost plecati in Austria Opelul a fost ridicat din fata casei si dus in alta parte, din cauza de defila de ziua nationala. Fara vreo instiintare, fara vreun telefon ca a fost ridicata in lipsa, in cel mai bun stil dambovitean. Am aflat unde e masina, s-a dus tata si a luat-o si acum incepe partea urata, masina a fost brutalizata de idiotii care au ridicat-o... dobitocii au ridicat masina cu chingi din alea care se baga pe sub masina si au rupt pragurile de plastic in partea din fata, precum si ornamentele de la aripile fata, cel mai probabil pentru ca nu le-au pus unde trebuie si cand au ridicat masina chingile alea s-au tensionat si au cedat plasticele de sub ele...
Pe spate au zgariat ornamentele de prag si usile, plus aripa stanga spate lovita. Ca sa nu mai zic de zgarieturi ale aripilor fata. Nu m-am uitat pe dedesubt sa vad daca nu cumva s-a rupt/torsionat/intins ceva cand s-a tensionat chinga aia la ridicare. Maine pleaca scrisoare la Pulitia Locala sector 5... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b06fcn |
![]()
|
S-au trimis adrese la Militia locala a Municipiului si la cea de la sectorul care este, dupa care, dat fiind faptul cei de la militia locala a municipiului, dupa ce initial au zis ca se va rezolva repede, au dat-o la intors, ca se va raspunde in termenul legal de 30 de zile, ca nu ei au comisionat firma de ridicat masini etc, ieri s-a facut plangere si la politia normala sub aspectul savarasirii infractiunii de distrugere, am facut asta ca sa fie documentate fotografic in mod oficial daunele si urmele de pe masina. Zilele astea ma voi duce la Opel sa-mi faca un deviz, ornamentul de prag de pe stanga are urechi de prindere rupte, cred ca si cel de pe dreapta e la fel. Ornamentul de aripa stanga a trebuit sa il lipesc cu scotch pana il dau jos de tot, se mai tine doar intr-un surub in capatul dinspre bara fata. La asta se adauga cel putin 5 elemente de caroserie de revopsit.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
b06fcn |
![]()
|
Si ca tot suntem la capitolul daune la Opel, ma suna azi tata ca a intrat un dobitoc cu o Dacie in el cand a oprit sa dea prioritate la pietoni. Inca nu am vazut masina ca sunt plecat, am inteles ca ar avea bara spate lovita si o lampa de ceata miscata, cel mai probabil vreo prindere rupta...colac peste pupaza masina aia e asigurata la Astra si idiotul de sofer nu a vrut nici sa faca amiabila, nici sa dea acte si nici sa mearga la politie, zicand ca Opelul era lovit dinainte...Drept pentru care sta tata la politie de la ora 14h30 ca sa declare accidentul, insa mai are de asteptat, cica e o mare de oameni la accidente usoare sector 5. Cand idiotul ala o sa ramana fara carnet, o sa sa ma bucur...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:56 |