Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante

Alexu7
post 27 Mar 2008, 23:00
Post #61

zân

Group: Members
From: Europa

QUOTE(Fratzica @ 27 Mar 2008, 22:56)
reporterii sunt cea mai joasa speta de oameni, punct.
*

de fapt, au fost cazuri in care au preferat sa-si traga pe film, decat sa ajute.
Cine a vazut flmu "Paparazzi" 2004 cunoaste.

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L - B6 1998
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 27 Mar 2008, 23:01
Post #62

Zen

Group: Moderatori

probabil ca m-am exprimat prea din scurt. Nu stiu daca ai vazut vreodata ce fac reporterii cand ajung la locul accidentului, chiar inaintea ambulantei. Scot camerele de luat vederi, microfonul, si mai mai sa-i bage accidentatului camera pe gat. Unu nu ar face ceva pentru omul ala care moare acolo. Asta fara sa discutam despre modul in care manipuleaza stirile.

Oricum, Shush, nu am inteles ce ai vrut sa spui.

L.E. Cum te-ai simti daca Doamne fereste, te trezesti intins pe jos dupa un accident, asteptand salvarea si un cretinoid d-asta sta cu camera pe tine uitandu-se ca la film?

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Shush
post 27 Mar 2008, 23:02
Post #63

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Pai sa angajeze reportarasi dinastia si pe ambulante. Sa se miste repede. Sa ajunga repede si in loc sa scoata camera sa i-o bage pe gat sa scoat un tub respirator.

Nu intereseaza pe nimeni "caracterul" "salvatorului", atat timp cat acesta isi face treaba.

This post has been edited by Shush: 27 Mar 2008, 23:03

--------------------
Seat Leon - Bv-29-Trei Litere 2008 Reference 1.6
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Alexu7
post 27 Mar 2008, 23:03
Post #64

zân

nu iese banu ca la stiri...

--------------------
+
Victoras2001
post 27 Mar 2008, 23:05
Post #65

Membru autentic

QUOTE(daciafan @ 27 Mar 2008, 22:54)
eu va propun sa va pastrati calmul si sa nu va hazardati in declaratii
nu avem de unde sa stim exact cum si ce s-a intamplat
*

Corect. Daca de exemplu, garcea fluiera in draci sa treaca masinile (cum fac de 2 zile incoace ca turbatii - azi la pranz am facut 2-3 minute din Unirii in Romana), iar fata a traversat, ca era pe trecere? Nu stim exact ce s-a intamplat.
Eu am tipat cat am putut, pentru ca m-a revolta si ma impresioneaza peste masura sa vad cum se stinge un om cu atata lume in jur.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Fratzica
post 27 Mar 2008, 23:05
Post #66

Zen

pai asta ziceam, chiar crezi ca ar face vreunu asa ceva? Sa scape stirea? Nooo f`in way, ma rog o dam in offtopic.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
SwatKat
post 27 Mar 2008, 23:07
Post #67

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

BAI oameni buni, ce mama draku are s*ula cu prefectura? Daca voi ati vedea un om facut chisalita ati sari repede sa-l luati in brate si sa-l impingeti pe bancheta din spate a Loganului si la spital, prin gropi si altele? Ce dracu?

Om fi toti revoltati impotriva sistemului/politiei etc, da hai sa judecam corect. care din voi se incumeta sa o intubeze si cu ce? Acu va dati rotunzi, da pe alt topic erau mai multi parca care recunosteau ca in afara de spirt nu stiu ce sa faca cu chestiile ale din trusa de prim ajutor.

Cum sa fie usor sa imobiliezi gatul si coloana? Ca daca ar fi asa simplu si ar putea sa o faca oricine, nu se mai inventa proteza aia speciala... Cum naiba... Ia sa intre careva pe orice bancheta din spate a unei maisni si sa vada cum se sta culcat, daca are loc si cum e... Sau nu conteaza, da trebuie sa comentam....

Da, avea dreptate, el e politie, a chemat salvarea putea sa faca culoar pt salvare da nu are dreptul sa o mute de acolo...

Si da, daca era tatal ei, ceilalti trebuiau sa il retina sa faca prostia sa o ia de acolo...

Sau va credeti in filemele americane sa luati pixuri si sa faceti traheoctomii...

LE:

Da, oamenii puteau sa dea disperati tel la salvare da altceva n-aveau ce face.. poate doar sa incerce sa vb cu victima, sa o tina treaza etc...

This post has been edited by SwatKat: 27 Mar 2008, 23:09

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
bulan
post 27 Mar 2008, 23:08
Post #68

Membru autentic

QUOTE(Victoras2001 @ 27 Mar 2008, 22:53)
E si vina ei, ca doar n-a venit din cer masina. Dar si pe "cocheta" aia as mototoli-o nitel.
*

Din 1967 de cand a cumparat tatal meu prima data televizor vad aceleasi si aceleasi reportaje trase la indigou:unu mort pe jos,acoperit cu ceva,niste politisti cu ruleta in mana,un sofer cu privirea stinsa si in pamant,masina care a facut accidentul si reporteri care fac comentarii tendentioase.Niciodata dar niciodata nu au revenit la stiri cu verdictul din sala de judecata ca sa vada prostimea ca daca il omori pe unu pe trecerea de pietoni nu ei puscarie pe viata cum cred cei mai multi.Madama cu A6 si studenta s-au ignorat reciproc si a iesit ce a iesit.

--------------------
a b c
+
Alexu7
post 27 Mar 2008, 23:10
Post #69

zân

QUOTE(SwatKat @ 27 Mar 2008, 23:07)

Cum sa fie usor sa imobiliezi gatul si coloana? Ca daca ar fi asa simplu si ar putea sa o faca oricine, nu se mai inventa proteza aia speciala... Cum naiba... Ia sa intre careva pe orice bancheta din spate a unei maisni si sa vada cum se sta culcat, daca are loc si cum e... Sau nu conteaza, da trebuie sa comentam....

*

da un garcea nu ar trebui sa se descurce in cazuri d-astea?

QUOTE(SwatKat @ 27 Mar 2008, 23:07)
Sau va credeti in filemele americane sa luati pixuri si sa faceti traheoctomii...
*

Poate doar Dr.Quinn mai stia treburi d-astea nasoale.

This post has been edited by Alexu7: 27 Mar 2008, 23:11

--------------------
+
SwatKat
post 27 Mar 2008, 23:12
Post #70

Membru autentic

LE: Dati-mi warn, ban ce vreti da asta e adevarul. Politistii au procedat CORECT. Iar oamenii aia puteau doar sa incerce sa linisteasca victima, sa dv cu ea, fara sa o mute din loc.

da un garcea nu ar trebui sa se descurce in cazuri d-astea?

Nu, ca de aia el e politai si altu e paramedic.
Altfel ar trebui sa aiba garcea masina de paramedic, cu defibrilator si alte alea.

Un pacient cu coloana posibil rupta NU trebuie sub nicio forma mutat din loc.... Ce faci daca muti si ala ramane paralizat? Cum demonstrezi ca altfel el murea? Un politist nu are cum sa aiba cunostintele medicale ale unui doctor, nu stie cum poate evolua pacientul, daca nu-i face mai rau daca il muta, daca are leziuni interne de care nu-si da seama etc...

This post has been edited by SwatKat: 27 Mar 2008, 23:15

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
yO_
post 27 Mar 2008, 23:13
Post #71

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

Soferita m-a enervat cel mai tare cu stilul ei intepat si atotstiutor.
AI OMORAT UN OM SI AI DISTRUS O FAMILIE, IDIOATO! mad.gif mad.gif

Fac analogie acum cu un alt accident pe langa care am trecut, tot pe trecere, tot cu soferita, insa de dacia. Spre deosebire de cucoana asta cu A6, tipa cu Dacia era efectiv distrusa. Asta insa e cu bani vere...

This post has been edited by yO_: 27 Mar 2008, 23:14

--------------------
DACIA LOGAN - DB-05-SLE 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
Alexu7
post 27 Mar 2008, 23:13
Post #72

zân

totusi 20 de minute sa stai sa privesti...?
tu ai putea? fara sa reactionezi?

--------------------
+
aphophis
post 27 Mar 2008, 23:15
Post #73

Membru autentic

mie mi se pare incredibil ca politaii de la circulatie (care au o probabilitate mai mare sa dea peste oameni accidentati , posibil grav raniti) sa nu stie sa dea prim ajutor, sa nu aiba o trusa ceva acolo si sa se uite la fel de disperati ca pietonii la un om care moare langa ei. E strigator la cer cum fata aia murea colo si dom' pulitai erau ocupati cu dirijarea circulatiei pentru coloana lu' tariceanu. Asta e politia romana in 2008?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
SwatKat
post 27 Mar 2008, 23:17
Post #74

Membru autentic

BAI, cititi ce am zis.... de unde bai sa stie ala ce leziuni are fata aia? Hai sa facem politistii doctori. Ce trusa de prim ajutor, cu ce, cu scule medicale, cu perfuzii, cu ce?

LE: BRAVO EGGY! Mersi.

This post has been edited by SwatKat: 27 Mar 2008, 23:17

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Victoras2001
post 27 Mar 2008, 23:28
Post #75

Membru autentic

Ca ne-am cam inflamat e una. Si e normal dupa ce vezi clipul ala. Suntem sub impulsul nervilor.
Dar sunt convins ca putem folosi un limbaj civilizat. Un argument poate convinge. In schimb, niste jigniri nu cred. Parerea mea.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
bulan
post 27 Mar 2008, 23:29
Post #76

Membru autentic

Paramedicii au experienta si evalueaza pe loc situatia si isi soptesc unii altora verdictul la ureche!Asta e gata,asta e terminat,aste e rupt tot,asta nu mai are nimic intreg in el.Dar pentru mult prea multii gura casca care fac comentarii triviale la adresa lor ca de ce nu s-au teleportat si au ajuns dupa douazeci de minute la accident ei incep degeaba sa faca resurcitarea victimei ca sa nu isi ia si vreo bataie de la spectatori.

--------------------
a b c
+
ady85btz
post 27 Mar 2008, 23:30
Post #77

Membru onorific

From: Bucuresti

militienii n-au intervenit pentru ca fluidizau traficu pentru infectu de tariceanu !!!! tristi si dureros in ce hal a ajuns tara asta
condoleante familiei sad.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
bear_mc
post 27 Mar 2008, 23:32
Post #78

Half-Life 2 Fan

Mi se face greata. Ce fel de oameni suntem. Sunt niste imbecili toti. Spitalul CFR e langa sofitel. O urcau intr-o masina si o duceau acolo sa-i acorde primul ajutor. Suntem o natie de 2 lei. Si aia cu Audi-ul era asa calma si sigura pe ea eu cred ca tremuram tot si eram cu nervii la pamant. Dar aia mai are si tupeu. mad.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
ArtVandelay
post 27 Mar 2008, 23:35
Post #79

Anytown, USA..

From: Craiova

QUOTE(bear_mc @ 27 Mar 2008, 23:32)
Mi se face greata. Ce fel de oameni suntem. Sunt niste imbecili toti. Spitalul CFR e langa sofitel. O urcau intr-o masina si o duceau acolo sa-i acorde primul ajutor. Suntem o natie de 2 lei. Si aia cu Audi-ul era asa calma si sigura pe ea eu cred ca tremuram tot si eram cu nervii la pamant. Dar aia mai are si tupeu.  mad.gif
*

tu pricepi ca n-ai voie sa misti nici macar 1 cm in caz de leziuni la coloana? am avut intrebari din astea la examen voua cine v-a dat permisul?

vina apartine vacii aleaia cu audi care in zona aia mergea cu 60-70 in timp ce probabil se machia in oglinda retrovizoare,doar nu era nebuna tipa aia sa se arunce pe trecere fix in fata masinii!

This post has been edited by ArtVandelay: 27 Mar 2008, 23:39

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
Fratzica
post 27 Mar 2008, 23:38
Post #80

Zen

bai oameni buni, nu intelegeti ca nu aveti voie sa atingeti omul dupa accident????? Si asta nu pentru ca o zice legea, ci pentru ca asa trebuie, puteti face mai mult rau decat bine. Aveti idee ce inseamna sa ajungi paralizat pe viata?? Ajungi sa iti vezi moartea ca pe o binecuvantare.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
GoGu
post 27 Mar 2008, 23:39
Post #81

Prea de la tara

From: Iasi

Cel mai greu lucru intr-o situatie dintr-asta e sa fii "cap limpede".

S-a mai zis, repet si eu, la lovituri atat de urate ai sanse foarte mari sa faci mai mult rau decat bine daca iei victima si incepi s-o manevrezi aiurea (poate avea coloana rupta, poate o coasta sa-i perforeze plamanul, vreo fractura inchisa sa devina deschisa, cate si mai cate...).

Politistii nu stiu daca aveau ce face, sunt oameni ca noi, cu o vesta reflectorizanta si cu atributii de a supreveghea traficul, nu sunt Superman cu spitalul de campanie in cascheta...
Lumea reactioneaza emotional, asa e, multi ar sari sa salveze pe cineva de la inec si odata ajunsi in apa si-ar aminti ca nu stiu sa inoate...

Ce e cu adevarat trist e ca nu a stat nimeni langa biata fata (desi nu cred ca era constienta), e groaznic sa mori asa, ca un caine, singur pe marginea drumului sad.gif

Ca o paranteza, imi aduc aminte ca era sa iau pe capota un idiot care a sarit din tramvai direct in mijlocul drumului blink.gif Am avut noroc ca am franat si ca -mai important- idiotul a avut prezenta de spirit sa mai sara o data din fata masinii...
Daca dadeam peste el si il omoram (Doamne-fereste...) eram un monstru sangeros bla-bla...? Nu judecati oamenii inainte de a cunoaste faptele. Puneti-va si in ipostaza asta (repet, Doamne-fereste), nu numai in cea de victima.

Si tot ca o paranteza, am un amic ce traversa -pe trecere- intr-o totala durere in p*** fata de trafic. I-am prezis ca o sa-l ia cineva inainte, lucru care s-a adeverit, a zburat ca Matrixu' (din fericire a scapat doar cu haine rupte si vanatai). Vreo luna de zile a fost cel mai atent pieton, apoi a revenit la vechile obiceiuri.
Pana si-a luat permis. Acum, inexplicabil, e tare atent cand e pieton wink.gif

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
bear_mc
Post #82

Half-Life 2 Fan

Atunci se repezea un politist cu o masina pana la spital si aducea un medic. Nu era asa greu. Mai da-l dracu pe tariceanu si coloana lui. E vorba de viata unui om. Cred ca se putea face macar atat.

--------------------
+
marksman
Post #83

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Lostboy @ 27 Mar 2008, 22:48)
Dar dintre cei 4-5 polițiști niciunul nu știe să ofere primul ajutor?
Doctorița zicea că trebuie intubată! Cei de la circulație nu fac cursuri de prim ajutor?
*

Intubarea se face de catre medici, nu de orice tablagiu pentru ca intubarea nu se invata la primul ajutor, fiind o procedura specializata.

Carnatii de politai trebuia in schimb sa stea langa victima si sa aduca o ambulanta cat mai repede sau sa ia la intrebari pe gura-casca poate era vreunu medic. Plus ca daca era un spital pe aproape ar fi fost mai bine sa dea fuga dupa un doctor. Dar in niciun caz nu ar fi trebuit miscata victima. Aici s-a procedat corect.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
cristyyy2003
post 27 Mar 2008, 23:40
Post #84

R.I.P. Marli

Sincere condoleante... (din pacate trec printr-un moment asemanator..Slava Domnului ca decesul a survenit datorita bolii si nu unui accident) sad.gif

--------------------
Suzuki SX4 - B 67 TMK 2008
"Greierii" ma innebunesc!
+
Fratzica
post 27 Mar 2008, 23:41
Post #85

Zen

da, asta e de condamnat, nimeni nu a stat langa sarmana fata...

27 Mar 2008, 23:45:
QUOTE(bear_mc @ 27 Mar 2008, 23:39)
Atunci se repezea un politist cu o masina pana la spital si aducea un medic. Nu era asa greu. Mai da-l dracu pe tariceanu si coloana lui. E vorba de viata unui om. Cred ca se putea face macar atat.
*

ai idee cam cat timp le trebuia sa aduca un medic cu tot echipamentul? Mult mai mult decat alea 20 min. Si cu un stetoscop nu faci nimic. D-aia exista ambulante. Asta e problema, timpul de reactie al ambulantei, desi am vazut ca s-au adus multe ambulante noi, tot tarziu ajung la locul accidentului.

This post has been edited by Fratzica: 27 Mar 2008, 23:45

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
bulan
post 27 Mar 2008, 23:47
Post #86

Membru autentic

Cam cati oameni sunt capabili sa stea langa un muribund cu fracturi deschise care horcaie pierde toate fluidele din corp si ochii in cap i se invart nefiresc.Pai ce e bunica care moare in pat la 102 ani si doar inceteaza sa mai respire?

--------------------
a b c
+
Fratzica
post 27 Mar 2008, 23:49
Post #87

Zen

nu multi, dar macar unul poate se gasea.. incepand cu soferita aia.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
marksman
post 27 Mar 2008, 23:50
Post #88

Post mortem nihil est

From: sat

@bulan: cred ca politistii ar trebui sa aiba psihicul suficient de tare sa indure si asemenea scene.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
bear_mc
post 27 Mar 2008, 23:52
Post #89

Half-Life 2 Fan

Da Fratzica, ai dreptate. Dar cum am zis si intr-un post mai sus spitalul CFR e fosrte aproape. Eu cred ca se putea macar sa aduca un medic care sa-i acorde primul ajutor pana venea ambulanta. Chiar daca se sfarsea tot asa macar erai cu sufletul impacat ca ai facut ceva nu ai stat ca boul si te-ai uitat cum isi da duhul.

--------------------
+
TheSaiLor
post 27 Mar 2008, 23:52
Post #90

Membru autentic

From: Constanta

Vad ca sar unii pe aici ca ra fi facut si pe dracu in patru s ao duca pe tipa la spital. Nici prin cap nu le trece ca e cea mai mare prostie posibila. Si nici nu accepta adevarul. Ei au dreptate. Gata. Nu mai aud nimic altceva.
In calitate de navigator, care sunt obligat sa cunosc notiunile de prim ajutor si chiar mai mult decat atat va spun clar: VICTIMA NU TREBUIA NICI MACAR ATINSA. TREBUIA DOAR VORBIT CU EA, SA FIE CONSTIENTA TOT TIMPUL.
Daca fata ar fi avut ceva grav la coloana si un inpatimat ar fi luat-o repede pe sus , ar fi facut- o pachet pe bancheta din spate al vreunui logan in cel mai bun caz ... fata ar fi fost distrusa pe viata. Si nu din cauza accidentului. Iar soferita ar fi avut toate motivele sa scape pentru ca vina ar fi purtat-o "salvatorul".
In cazul fetei NU SE PUTEA APLICA PRIMUL AJUTOR!!!!!!! sa fie clar pentru toti.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
14 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 10:39
Dacia