Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
![]() ![]() ![]() |
Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
mafone |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|||
69AFK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 3 December 07 ![]() |
@Vijelie: ai intrebat cine a stat langa un muribund>am stat eu cand s a petrecut accidentul de pe Mihai Bravu si in cateva incidente mai putin placute asa ca nu toata lumea stie cum este sa iti moara un Camarad langa tine din neatentie
@cei care se cred viteji mari ca o urca in logan si ii da TALPA><Prieteni mai puenti mana pe legislatia aia si mai cititi Ca un accidentat nu ai voie sa il misti in cazul in care a fost Lovit si aruncat cativa zeci de metri Pt ca este posibil sa isi fi fracturat gatul sau coloana iar in acel moment ii puteti agrava situatia @domnii politisi au procedat corect si nu au procedat corect <>De ce au procedat corect? Nu aveau ce sa faca din punct de vedere medical De ce nu au procedat corect?Macar unu dintre ei puteau sa o legitimeze pe acea doamna sa ii faca testul cu faimoasa fiola si sa ii ia declaratii Iar cat despre Pietonii nostri din Romania.....lasa de dorit trec prin locuri nepermise si daca franezi in podea si il claxonezi te mai si injura dar........ PS:am mai citit cateva posturi in care va luati la cearta care stie mai mult prim ajutor si chestii de genul asta.....Intubare...totusi nu o poate face oricine in trusa de prim ajutor ai ceteva chestii nu foarte multe pt ca este PRIM AJUTOR pana soseste ambulanta Si cat despre teorie toti o stim dar practica ne omoara pe toti PPS:scuze de eventualele probleme de exprimare This post has been edited by 69AFK: 28 Mar 2008, 08:58 |
--------------------
Renault
Clio
- 69 AFK
2000 Play Paintball
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
69AFK |
![]()
|
@Victoras2001 eu am postat doar pe vizionarea acelui filmulet si nimic mai mult intradevar cum am si zis in postul anterior SCUZE DE EVENTUALELE GRESELI DE EXPRIMARE
|
--------------------
Renault
Clio
- 69 AFK
2000 Play Paintball
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
Eu stiu ca legislatia e destul de clara (pentru cine vrea sa o inteleaga).
daca pe trecere se afla cineva are prioritate(daca garcea da dovada de excesde zel iti ridica permisul daca ai trecut si pe trecere era pieton) . legea spune sa ai o viteza care sa iti permita sa eviti orice , in preajma treceriolor de pietoni (nu iti zice ca tre sa ai x km/ h. Chiar daca Garcea dirija traficul, trecerea era inaintea locului unde se afla garcea, deci soferul trebuie sa fie atent si la asta . Ca si victima s-a aruncat kamikatze pe trecere... e si vina ei . Dar vina cea mai mare o are soferul . Probabil ce s-a intamplat cu soferita(60-70)(e vreo derogare pentru strada aia ??la viteza ma refer . eu stiu ca legal prin oras la momentul asta e 50 km/h ) masini puternice sute CP, cu mult prea puternice fata de instinctele multora se intampla frecvent in multe alete cauzuri . Ca nimeni nu putea sa intervina total de acord, si chiar si legislatia spune asta, dar se putea sta cu omul , eventual sa o intoarca .. Asta este opinia mea. Ce sa va zic .... afara , cand te apropii de trecere , masinile opresc. Nici nu ai calcat pe trecere si ti se da prioritate . De ce ??? oare ??? This post has been edited by DUZZ: 28 Mar 2008, 09:11 |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De unde stii in ce pozitie se afla politistul in momentul accidentului? De unde stii ca n-a facut semn pietonilor sa astepte, iar masinilor sa treaca? De unde stii ca fata n-a venit ulterior, nevazand semnalul politistului?
De unde naiba stim atatea, cand nu stim nimic? Comentam un film in care victima zace pe jos. Si atat. Nu e suficient pentru a face niste comentarii pertinente. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
"DOAR" 60-70km/h
![]() ![]() ![]() Daca vrei sa te opresti sa lasi niste pietoni pe trecere, atunci iti iei claxoane si flashuri si iti umpli frigiderul la greu de la dobitocii din spate ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sigur pe acolo nu e limita 60?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand am lovit(nemortal) un caine am avut mustrari de constiinta, ce pasiva e dobitoaca cu Audi..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Ba da, 60 e limita pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 28 Mar 2008, 09:17) Ne pare noua rau, care n-avem nicio treaba. Iar aia... Mie in locul ei, mi se muiau genunchii. Nu puteam sa mai stau in picioare. Sunt oameni si oameni, dar parca totusi... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand adresez condoleante familiei studentei decedate in accident.
In zona respectiva limita de viteza este 60 km/h. Parca in regulament scrie ca in apropierea scolilor si a trecerilor de pietoni viteza trebuie redusa la 30 km/h. In orice intersectie (strada, ulita, etc.) unde este un agent de circulatie prioritare sunt indicatiile acestuia. Ambulanta a ajuns tarziu? De unde a venit? Pe ce traseu? Cat a fost de aglumerat acel traseu? Cati soferi au dat prioritate Ambulantei? Cine poate raspunde la acele intrebari? Ascultati parea medicilor care sunt pe forum si si-au exprimat parerea lor avizata. Daca stau sa tin cont de distanta la care a fost aruncata victima tind sa cred ca viteza a fost destul de mare. Ce leziuni poate avea un om care a suferit un impact cu o masina si dupa a fost proiectat prin aer? Cred, mai mult ca sigur ca victima avea o hemoragie interna, plus cateva fracturi inchise. Personal consider ca singura vina a politistilor este aceea ca nu au stat langa victima, sa discute cu ea (sa o mentina constienta) si ca nu au indepartat curiosii din zona. Deci haideti sa lasam datul cu parerea pana nu stim toate datele. Faptul ca reactionam sub impulsul momentului este normal. Dar daca actiunea noastra provoaca mai mult rau nu ne intrebam? Personal daca eram martor la accident incercam sa mentin victima treaza, fara a o atinge (exista posibilitatea unei fracturi de coloana vertebrala sau cervicala care sa nu fie definitiva). Tocmai de aceea exista medici specializati pe urgente pentru ca ei stiu ce decizii trebuiesc luate in cazuri extreme. Nu te apuci sa-l pansezi la mana cand el are fractura deschisa cu hemoragie. Cati dintre noi stiu cum trebuie pus un garou? Deasupra sau sub rama? La cat timp se desface acel garou? |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Limita e de 60, daaaaaaaaaaaaaaaar ...e MAXIMUL !!!! Aaaaa..ca nu te arde legea ca mergi cu 69 e altceva... DAR e limita maxima...
O durea in brisca la 10m distanta pe aia...eu ma beep pe mine daca eram in locul ei..ptr. ca loveam un OM...iar lu' aia ii pasa cat negrul sub unghie.... Inca o data...PUSCARIEEEEEEEE !!!! |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se da puscarie nici daca esti om normal, doar dosar penal si eventuale despagubiri familiei. E posibil ca vaca sa fie a cuiva, si o sa scape nici macar cu permisul luat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ne-am animalizat de tot.
tot ce pot sa mai zic e : feriti-va cand vedeti o muiere la volan de audi, bmw sau mertan nou. reiau o faza vazuta acum vreo luna: trecere de pietoni semnalizata sa vada tot chiorul, pe trecere o femeie, masini oprite pe banda de langa ax sa dea prioritate pietonului (eu eram prima masina, in spate mai erau vreo 3-4). de pe banda cealalta vine un cielo si franeaza puternic. se opreste in mijlocul trecerii la milimetru de pieton. la volan era o femeie care vobea la telefon. ce-o fi fost in capul ei de n-a oprit cand a vazut ca toti ceilalti erau opriti la trecere? evident nu era atenta. credeti ca vaca aia din audi era atenta la ce se intampla in jurul ei? io nu cred. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nimic nu poate fi mai enervant pentru unii decat imaginea unei femei la volanul unei masini scumpe. Pacat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
CGB |
![]()
|
o femeie neatenta, la volanul unei masini scumpe.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
Pentru femei in masini scumpe avem topic de refulari si complexati...sa nu-l stricam pe asta.
This post has been edited by argon: 28 Mar 2008, 09:48 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
dantes |
![]()
|
@catami... Garoul se pune deasupra ranii, se desface din 15 in 15 minute, iar garoul nu se tine mai mult de 2 ore
![]() ![]() Personal nu am acuzat altceva DECAT pe vaca aia impasibila cu suflet de ...care..ca n-are... Si eu cred ca fiind in RRomania va scapa doar cu amenda de vreo 100 lei si permisul asa vreo 30 de zile.... D-aia urlu..PUSCARIE! Asta ar trebui sa faca! Ptr. ca se cheama omor prin imprudenta! sau cum naiba se zice... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
69AFK |
![]()
|
@all sincer eu nu am vazut nici o mustrare pe fata acelei femei nici teama nici ingrijorare nimic !!!!! ieri mergeam pe o strada mai "ingusta"si din cand in cand mai sunt locuri libere exista doar o banda de circulatie si ramane la invoiala cine trece primu.......vad loc liber la 7M in fata mea iar la aprox 15m o blonda la un mert am calcat pedala am intrat in locul liber a trecut blonda nici la 1m dupa ce a trecut de geamul meu o aud "dute drq" ....ma bufnit rasul.... dupa care sa iau curba vine o tipa vorbind la tel cu un Q7 numa numa sa ma atinga ma uit la ea si dau din cap ea raspunde" ete na daca nu am loc" pusca mea aveau loc sa treaca 2 Q7
Dar sa revenim la subiectul de remuscari...am vazut oameni care au lovit pe altii si nici nu mai puteau sa vb dapoi sa umble erau pur si simplu traumatizati........ Nush cat sange rece se poate avea ......nu sunt in varsta sa cunosc prea multe am doar 22 dar in 2 ani de armata am vazut multe porcarii.....erori de tragere etc etc si cateodata tot ma ia cu frigul ...... Nu putem sa vb prea multe cum a zis si catami.........doar putem sa dezbatem eventualele posibilitati |
--------------------
Renault
Clio
- 69 AFK
2000 Play Paintball
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
@dantes garoul se pune in functie de tipul hemoragiei. Deci se poate pune si sub rana.
La treaba cu PUSCARIA sunt de acord cu tine. Din pacate la noi, in tara, dicteaza banul nu legea. Este posibil sa scape fara PUSCARIE, doar cu dosar penal. Eventual va ramane fara carnet. Moral, legal, etc. soferita trebuie sa raspunda pentru accident. |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
@catami: Ai dreptate cu garoul!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa o linsam, ca sa nu scape.
Cine se baga? This post has been edited by vijelie: 28 Mar 2008, 09:55 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu zic sa procedam la fel cu ficasa...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
CGB |
![]()
|
nu trebuie linsat nimeni. doar sa se faca dreptate. sa se aplice legea.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
catami |
![]()
|
Eu zic sa avem toti, in masina, bate, lanturi si pistoale si sa me facem singuri dreptate. Concediem toti politistii, judecatorii si avocatii din tara. Asa mai si castigam pentru ca sunt mai putine salarii de platit.
Oare cand vom intelege noi, romanii (inclusiv cei care aplica legea), ca legea trebuie aplicata indiferent de numele celui asupra caruia se aplica prevederile legii. @vijelie tu unde crezi ca te incadrezi legal in caz de linsaj? |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
|
vijelie |
![]()
|
Pai sa ne spuna cei care tot sugereaza asta.
Eu doar vreau sa fiu lider, sa ma dea pe Antena1. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
|
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:56 |