Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante

mafone
post 28 Mar 2008, 08:45
Post #121

Membru

Group: Members

Ce ma mira pe mine este ca a ajuns foarte tarziu ambulanta. Foarte aproape, sunt 3 spitale, la o distanta de maxim 4-5 minute de locul accidentului, si, din cate stiu eu, exact aproape de locul accidentului este o statie BGS. Si eu ma mir, cum s-a mirat cineva ca au ajuns reporterii asa de repede, au avut timp sa faca un film intreg pana a aparut o ambulanta. Si, nimeni, absolul nimeni nu a stat langa victima. Eu inteleg ca nu trebuia mutata, insa, totusi........ Am ajuns exact ca niste animale. In zona respectiva, oricum ar fi indicat sa se faca o trecere din aceea subterena sau supraterana. Cam toata lumea apasa pedala pe portiunea aia, asa ca nu mai fiti ipocriti. Nu cred ca pe acolo merg cu mai putin de 50. Sunt atent, insa nu sunt ipocrit sa zic ca merg incet. Si femeia aia, sigur era in stare de soc. Se vedea pe fata ei. Ca nu-si smulgea parul din cap, asta nu este o dovada ca nu-i pasa. Chiar si cu pile, faptul ca ai lovit pe cineva iti ramane adanc intiparit. Faptul ca reporterul a intrebat-o ceva si ca femeia a raspuns iritata, cred ca toata lumea ar fi raspuns la fel. Decat sa stea si sa intrebe pe aia, mai bine, reporterul o tinea de mana pe saraca fata aia care era intoarsa cu fata in jos in praf si nici nu putea respira. Este usor sa dai cu piatra. Si politistii aia, ce kkt sa faca? Sunt marea majoritate niste ratati. Credeti ca le fac la scoala de subofiteri ore de anatomie aprofundata?

--------------------
Renault Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne 2008 4 iulie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
69AFK
post 28 Mar 2008, 08:46
Post #122

Membru incepator

@Vijelie: ai intrebat cine a stat langa un muribund>am stat eu cand s a petrecut accidentul de pe Mihai Bravu si in cateva incidente mai putin placute asa ca nu toata lumea stie cum este sa iti moara un Camarad langa tine din neatentie
@cei care se cred viteji mari ca o urca in logan si ii da TALPA><Prieteni mai puenti mana pe legislatia aia si mai cititi Ca un accidentat nu ai voie sa il misti in cazul in care a fost Lovit si aruncat cativa zeci de metri Pt ca este posibil sa isi fi fracturat gatul sau coloana iar in acel moment ii puteti agrava situatia
@domnii politisi au procedat corect si nu au procedat corect <>De ce au procedat corect? Nu aveau ce sa faca din punct de vedere medical
De ce nu au procedat corect?Macar unu dintre ei puteau sa o legitimeze pe acea doamna sa ii faca testul cu faimoasa fiola si sa ii ia declaratii

Iar cat despre Pietonii nostri din Romania.....lasa de dorit trec prin locuri nepermise si daca franezi in podea si il claxonezi te mai si injura dar........

PS:am mai citit cateva posturi in care va luati la cearta care stie mai mult prim ajutor si chestii de genul asta.....Intubare...totusi nu o poate face oricine in trusa de prim ajutor ai ceteva chestii nu foarte multe pt ca este PRIM AJUTOR pana soseste ambulanta Si cat despre teorie toti o stim dar practica ne omoara pe toti

PPS:scuze de eventualele probleme de exprimare

This post has been edited by 69AFK: 28 Mar 2008, 08:58

--------------------
Renault Clio - 69 AFK 2000
Play Paintball
+
Victoras2001
post 28 Mar 2008, 08:56
Post #123

Membru autentic

QUOTE(69AFK @ 28 Mar 2008, 08:46)

De ce nu au procedat corect?Macar unu dintre ei puteau sa o legitimeze pe acea doamna sa ii faca testul cu faimoasa fiola si sa ii ia declaratii

*

Ai tu informatii precise ca nu s-a procedat asa? Ca au salutat-o si i-au urat drum bun?

--------------------
ZAZ Zaporojeş 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
69AFK
post 28 Mar 2008, 09:00
Post #124

Membru incepator

@Victoras2001 eu am postat doar pe vizionarea acelui filmulet si nimic mai mult intradevar cum am si zis in postul anterior SCUZE DE EVENTUALELE GRESELI DE EXPRIMARE

--------------------
Play Paintball
+
DUZZ
post 28 Mar 2008, 09:05
Post #125

Membru incepator

Eu stiu ca legislatia e destul de clara (pentru cine vrea sa o inteleaga).
daca pe trecere se afla cineva are prioritate(daca garcea da dovada de excesde zel iti ridica permisul daca ai trecut si pe trecere era pieton) . legea spune sa ai o viteza care sa iti permita sa eviti orice , in preajma treceriolor de pietoni (nu iti zice ca tre sa ai x km/ h.
Chiar daca Garcea dirija traficul, trecerea era inaintea locului unde se afla garcea, deci soferul trebuie sa fie atent si la asta .
Ca si victima s-a aruncat kamikatze pe trecere... e si vina ei .
Dar vina cea mai mare o are soferul .
Probabil ce s-a intamplat cu soferita(60-70)(e vreo derogare pentru strada aia ??la viteza ma refer . eu stiu ca legal prin oras la momentul asta e 50 km/h ) masini puternice sute CP, cu mult prea puternice fata de instinctele multora se intampla frecvent in multe alete cauzuri .
Ca nimeni nu putea sa intervina total de acord, si chiar si legislatia spune asta, dar se putea sta cu omul , eventual sa o intoarca .. Asta este opinia mea.

Ce sa va zic .... afara , cand te apropii de trecere , masinile opresc. Nici nu ai calcat pe trecere si ti se da prioritate . De ce ??? oare ???

This post has been edited by DUZZ: 28 Mar 2008, 09:11

--------------------
DACIA Logan 2007
+
Victoras2001
post 28 Mar 2008, 09:11
Post #126

Membru autentic

De unde stii in ce pozitie se afla politistul in momentul accidentului? De unde stii ca n-a facut semn pietonilor sa astepte, iar masinilor sa treaca? De unde stii ca fata n-a venit ulterior, nevazand semnalul politistului?
De unde naiba stim atatea, cand nu stim nimic? Comentam un film in care victima zace pe jos. Si atat. Nu e suficient pentru a face niste comentarii pertinente.

--------------------
ZAZ Zaporojeş 1969
+
dantes
post 28 Mar 2008, 09:12
Post #127

Membru

From: Tzaranoaia

"DOAR" 60-70km/h mad.gif mad.gif mad.gif PUSCARIEEEEE !!!!

Daca vrei sa te opresti sa lasi niste pietoni pe trecere, atunci iti iei claxoane si flashuri si iti umpli frigiderul la greu de la dobitocii din spate mad.gif Oras mai plin de nesimtiti n-ai sa vezi in toata lumea ....

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
Victoras2001
post 28 Mar 2008, 09:15
Post #128

Membru autentic

Sigur pe acolo nu e limita 60?

--------------------
ZAZ Zaporojeş 1969
+
argon
post 28 Mar 2008, 09:17
Post #129

Mesaj semiautomat

cand am lovit(nemortal) un caine am avut mustrari de constiinta, ce pasiva e dobitoaca cu Audi.. blink.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
BogdanX
post 28 Mar 2008, 09:18
Post #130

Membru

From: Deva

Ba da, 60 e limita pe acolo.

--------------------
Renault Laguna II.2 2.0T 2006
+
Victoras2001
post 28 Mar 2008, 09:29
Post #131

Membru autentic

QUOTE(argon @ 28 Mar 2008, 09:17)
cand am lovit(nemortal) un caine am avut mustrari de constiinta, ce pasiva e dobitoaca cu Audi..  blink.gif
*

Ne pare noua rau, care n-avem nicio treaba. Iar aia... Mie in locul ei, mi se muiau genunchii. Nu puteam sa mai stau in picioare. Sunt oameni si oameni, dar parca totusi...

--------------------
ZAZ Zaporojeş 1969
+
catami
post 28 Mar 2008, 09:33
Post #132

Membru incepator

From: Bucuresti

In primul rand adresez condoleante familiei studentei decedate in accident.
In zona respectiva limita de viteza este 60 km/h.
Parca in regulament scrie ca in apropierea scolilor si a trecerilor de pietoni viteza trebuie redusa la 30 km/h.
In orice intersectie (strada, ulita, etc.) unde este un agent de circulatie prioritare sunt indicatiile acestuia.
Ambulanta a ajuns tarziu? De unde a venit? Pe ce traseu? Cat a fost de aglumerat acel traseu? Cati soferi au dat prioritate Ambulantei? Cine poate raspunde la acele intrebari?
Ascultati parea medicilor care sunt pe forum si si-au exprimat parerea lor avizata.
Daca stau sa tin cont de distanta la care a fost aruncata victima tind sa cred ca viteza a fost destul de mare. Ce leziuni poate avea un om care a suferit un impact cu o masina si dupa a fost proiectat prin aer? Cred, mai mult ca sigur ca victima avea o hemoragie interna, plus cateva fracturi inchise.
Personal consider ca singura vina a politistilor este aceea ca nu au stat langa victima, sa discute cu ea (sa o mentina constienta) si ca nu au indepartat curiosii din zona.
Deci haideti sa lasam datul cu parerea pana nu stim toate datele. Faptul ca reactionam sub impulsul momentului este normal. Dar daca actiunea noastra provoaca mai mult rau nu ne intrebam?
Personal daca eram martor la accident incercam sa mentin victima treaza, fara a o atinge (exista posibilitatea unei fracturi de coloana vertebrala sau cervicala care sa nu fie definitiva).
Tocmai de aceea exista medici specializati pe urgente pentru ca ei stiu ce decizii trebuiesc luate in cazuri extreme. Nu te apuci sa-l pansezi la mana cand el are fractura deschisa cu hemoragie. Cati dintre noi stiu cum trebuie pus un garou? Deasupra sau sub rama? La cat timp se desface acel garou?

--------------------
Dacia Logan LAUREATE 1.4MPi 2007
"Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer
+
dantes
post 28 Mar 2008, 09:35
Post #133

Membru

Limita e de 60, daaaaaaaaaaaaaaaar ...e MAXIMUL !!!! Aaaaa..ca nu te arde legea ca mergi cu 69 e altceva... DAR e limita maxima...
O durea in brisca la 10m distanta pe aia...eu ma beep pe mine daca eram in locul ei..ptr. ca loveam un OM...iar lu' aia ii pasa cat negrul sub unghie....

Inca o data...PUSCARIEEEEEEEE !!!!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
argon
post 28 Mar 2008, 09:37
Post #134

Mesaj semiautomat

Nu se da puscarie nici daca esti om normal, doar dosar penal si eventuale despagubiri familiei. E posibil ca vaca sa fie a cuiva, si o sa scape nici macar cu permisul luat.

--------------------
+
CGB
post 28 Mar 2008, 09:38
Post #135

CGB

From: behind

ne-am animalizat de tot.
tot ce pot sa mai zic e : feriti-va cand vedeti o muiere la volan de audi, bmw sau mertan nou.

reiau o faza vazuta acum vreo luna: trecere de pietoni semnalizata sa vada tot chiorul, pe trecere o femeie, masini oprite pe banda de langa ax sa dea prioritate pietonului (eu eram prima masina, in spate mai erau vreo 3-4). de pe banda cealalta vine un cielo si franeaza puternic. se opreste in mijlocul trecerii la milimetru de pieton. la volan era o femeie care vobea la telefon. ce-o fi fost in capul ei de n-a oprit cand a vazut ca toti ceilalti erau opriti la trecere? evident nu era atenta.
credeti ca vaca aia din audi era atenta la ce se intampla in jurul ei? io nu cred.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
vijelie
post 28 Mar 2008, 09:44
Post #136

membru violet

Cred ca nimic nu poate fi mai enervant pentru unii decat imaginea unei femei la volanul unei masini scumpe. Pacat.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
OVIDIUS
post 28 Mar 2008, 09:45
Post #137

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

QUOTE(vijelie @ 28 Mar 2008, 09:44)
Cred ca nimic nu poate fi mai enervant pentru unii decat imaginea unei femei la volanul unei masini scumpe. Pacat.
*

Nu neaparat a unei femei. Dar atunci cand, dupa ce ca e vinovata tot ea e aroganta si nesimtita, atunci da, devine foarte enervant...

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
CGB
post 28 Mar 2008, 09:46
Post #138

CGB

o femeie neatenta, la volanul unei masini scumpe.

--------------------
argon
post 28 Mar 2008, 09:46
Post #139

Mesaj semiautomat

Pentru femei in masini scumpe avem topic de refulari si complexati...sa nu-l stricam pe asta.

This post has been edited by argon: 28 Mar 2008, 09:48

--------------------
+
dantes
post 28 Mar 2008, 09:48
Post #140

Membru

@catami... Garoul se pune deasupra ranii, se desface din 15 in 15 minute, iar garoul nu se tine mai mult de 2 ore wink.gif cool.gif

Personal nu am acuzat altceva DECAT pe vaca aia impasibila cu suflet de ...care..ca n-are...
Si eu cred ca fiind in RRomania va scapa doar cu amenda de vreo 100 lei si permisul asa vreo 30 de zile....
D-aia urlu..PUSCARIE! Asta ar trebui sa faca! Ptr. ca se cheama omor prin imprudenta! sau cum naiba se zice...

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
69AFK
post 28 Mar 2008, 09:52
Post #141

Membru incepator

@all sincer eu nu am vazut nici o mustrare pe fata acelei femei nici teama nici ingrijorare nimic !!!!! ieri mergeam pe o strada mai "ingusta"si din cand in cand mai sunt locuri libere exista doar o banda de circulatie si ramane la invoiala cine trece primu.......vad loc liber la 7M in fata mea iar la aprox 15m o blonda la un mert am calcat pedala am intrat in locul liber a trecut blonda nici la 1m dupa ce a trecut de geamul meu o aud "dute drq" ....ma bufnit rasul.... dupa care sa iau curba vine o tipa vorbind la tel cu un Q7 numa numa sa ma atinga ma uit la ea si dau din cap ea raspunde" ete na daca nu am loc" pusca mea aveau loc sa treaca 2 Q7

Dar sa revenim la subiectul de remuscari...am vazut oameni care au lovit pe altii si nici nu mai puteau sa vb dapoi sa umble erau pur si simplu traumatizati........

Nush cat sange rece se poate avea ......nu sunt in varsta sa cunosc prea multe am doar 22 dar in 2 ani de armata am vazut multe porcarii.....erori de tragere etc etc si cateodata tot ma ia cu frigul ......

Nu putem sa vb prea multe cum a zis si catami.........doar putem sa dezbatem eventualele posibilitati

--------------------
Play Paintball
+
catami
post 28 Mar 2008, 09:53
Post #142

Membru incepator

@dantes garoul se pune in functie de tipul hemoragiei. Deci se poate pune si sub rana.
La treaba cu PUSCARIA sunt de acord cu tine. Din pacate la noi, in tara, dicteaza banul nu legea. Este posibil sa scape fara PUSCARIE, doar cu dosar penal. Eventual va ramane fara carnet.
Moral, legal, etc. soferita trebuie sa raspunda pentru accident.

--------------------
+
xcss
post 28 Mar 2008, 09:54
Post #143

Born to Be Epic

@catami: Ai dreptate cu garoul! up.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
vijelie
post 28 Mar 2008, 09:54
Post #144

membru violet

Eu zic sa o linsam, ca sa nu scape.
Cine se baga?

This post has been edited by vijelie: 28 Mar 2008, 09:55

--------------------
+
tribunul
post 28 Mar 2008, 09:58
Post #145

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Eu zic sa procedam la fel cu ficasa...

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
CGB
post 28 Mar 2008, 10:01
Post #146

CGB

nu trebuie linsat nimeni. doar sa se faca dreptate. sa se aplice legea.

--------------------
catami
post 28 Mar 2008, 10:02
Post #147

Membru incepator

Eu zic sa avem toti, in masina, bate, lanturi si pistoale si sa me facem singuri dreptate. Concediem toti politistii, judecatorii si avocatii din tara. Asa mai si castigam pentru ca sunt mai putine salarii de platit.
Oare cand vom intelege noi, romanii (inclusiv cei care aplica legea), ca legea trebuie aplicata indiferent de numele celui asupra caruia se aplica prevederile legii.
@vijelie tu unde crezi ca te incadrezi legal in caz de linsaj?

--------------------
+
vijelie
post 28 Mar 2008, 10:03
Post #148

membru violet

Pai sa ne spuna cei care tot sugereaza asta.
Eu doar vreau sa fiu lider, sa ma dea pe Antena1.

--------------------
+
argon
post 28 Mar 2008, 10:03
Post #149

Mesaj semiautomat

QUOTE(catami @ 28 Mar 2008, 10:02)
Eu zic sa avem toti, in masina, bate, lanturi si pistoale si sa me facem singuri dreptate.
*

adica sa se transforme toata Romania intr-un Bucuresti!?

--------------------
+
afilon
post 28 Mar 2008, 10:04
Post #150

Membru incepator

QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2008, 19:54)
Eu zic sa o linsam, ca sa nu scape.
Cine se baga?
*

Colonelul Sherburn ar fi mindru de tine.

--------------------
zil cu pritzep 1984
baba frosa intercracis magna crapetur habet
+
14 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 01:56
Dacia