Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
![]() ![]() ![]() |
Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
are cineva tupeul sa traverseze o strada pe trecere, dar nesemaforizata, fara sa se asigure? Cand a fost ultima oara cand ati facut acest lucru in Bucuresti? Traficul este si asa infernal si oamenii nu sunt roboti, vorbim de parca nu stim ce se intampla in Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE nu a venit nici măcar o singură dată să vadă acest copil, care până la ora actuală are deja 3 operații la picior” si asta spune tot, daca madam cotiza familiei nu se mai ajungea la nici o stire bomba in presa si toate lumea era fericita. CUm v-ar place sa se izbeasca unu' in masina voastra in timp ce mergeti cu 5 km/h in coloana, si mai fiti si vinovati? lucrul asta se practica inclusiv in Romania(cu izbitul intentionat), nu zic ca a fost si cazul asta pentru ca probabil a fost calcat pe picior... dar totusi.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localități, pe la colțul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic."
This post has been edited by blak2oo8: 16 Jul 2008, 15:15 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Unii nu stiu sa se spele pe maini si pe dinti, ce pretentii sa ai la educatie rutiera.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Inteleg ca viteza de deplasare a autoturismului era foarte foarte mica. Ce vina poate avea soferul cand in aceste conditii un copil alearga si se izbeste de LATERALA masinii? Cu ce viteza sa circuli in aceasta zona, eventual te dai jos si impingi, sa fim seriosi... E vorba de o expertiza(daca e corecta) NU avea cum sa evite impactul COPILULUI cu masina... Nu acuz copilul, toti am fost asa, dar de acolo pana la proces penal intentat soferitei e cale lunga si o doza mare de ..., lasa.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sa ramanem la cazul descris de titlul topicului....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Un remember...Tatiana.jpg ( Size: 222.32k )
Number of downloads: 452
Si intrebare de ministru..de interne..: "Fata din moldova a murit?" |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
In cele din urma ceva se misca in acest caz:
Afacerista care a omorât o fată pe o trecere de pietoni de pe Kiseleff – judecată la nouă luni după accident ÎNCEPE PROCESUL / Cazul Duplei ajunge în instanță |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In acelasi loc, azi dimineata un vitezoman cu o Octavia a ucis pe loc o femeie care traversa strada.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Naspa. Acolo chiar trebuie pus semafor cu buton pentru pietoni si trebuie presemnalizat ca lumea. Altfel se vor tot intampla tragedii din astea
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E marcaj vizibil + ditamai panoul + galben intermitent.
Eu as pune un radar cu camera si o mitraliera cu activare la de 90 km/h in sus. LE Aha, inca un imun... ![]() This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2009, 12:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
mama lui de inconstient.. 120 la ora in oras? Nu stiu zona, insa multa nesimtire trebuie sa ai in tine ca sa circuli cu viteza asta in oras, mai ales in zona unei treceri de pietoni..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
vijelie, galben intermitent nu e suficient, trebuie rosu. La aia cu mitraliera subscriu in schimb
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
Ba fix o intersectie denivelata ar fi buna: pasaj pietonal subteran sau suprateran. Loc e destul de ambele parti: capatul lui 41 si parcul.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ar fi o idee buna aia cu pasajul pietonal . La noi in Ploiesti sunt cateva pasaje pietonale de pe vremea lui ceasca , dar primaria le-a inchis sub pretextul ca nu le poate intretine . Ce minte creata trebuie sa ai sa faci asa ceva ?
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Acum nu ca tin cu ursul, soferii sunt vinovati si trebuie pedepsiti ca atare... Dar, si pietonii fratele meu... Unii parca sunt sinucigasi. Inteleg ca legea e de partea lor pe trecere, dar nici nu te arunca asa fratele meu, uite-te atent. Nu pot sa cred ca tanara s-a uitat, n-a vazut Skoda, a traversat, si masina a aparut instant si a calcat-o, ca in desenele animate...
Ce naiba, probabil a vazut trecere si s-a uitat inainte si a traversat. Nici asa nu mi se pare corect, nici fata de soferi, care si la 50 km/h s-ar putea sa aiba probleme ca nu au reactii de piloti de curse, si nici fata de tine, chiar nu tii la viata ta? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Alex, 120km/h = 33.3m/s. Cat de departe sa fi vazut fata aia printre alte masini, oameni etc?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
am avut un comentariu adresat pe un site de stiri mai mult adresat pietonilor acum ceva timp... pe scurt am zis ca pietonii ar trebui sa se asigure foarte bine inainte sa treaca strada pentru ca asa spune legea. Primul raspuns a fost de la o femeie care m-a facut bou, urmatoarele de la cativa soferi (aparent) care mi-au dat dreptate.
Si vreau sa dau un exemplu de trecut strada a unei fete 20-23 de ani. Trece glont pe strada si pune mana la ochi. Am patit o data asa de am zis ca nu-i adevarat. Oare sa fie femeile incapabile sa treaca si strada? ![]() This post has been edited by blak2oo8: 31 Jan 2009, 17:51 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
R19/16v, in primul rand era o generalizare, sunt multi idioti care traverseaza fara sa se asigure. In al doilea rand, eu zic ca daca te uiti atent, poti traversa chiar si cand vin masinile cu 120 km/h
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Ca sa traversezi cele 3 sau 4 benzi dintre scuaruri + timpul dintre verificat daca vine vreo masina si punerea efectiva in miscare, ajungi la vreo 6-7 secunde cel putin. Daca ala era pe banda 3 si fata pleca in traversare de langa banda 1, se ajunge la macar 150-170 de metri intre fata care se uita inainte sa traverseze si jegosul care merge cu 120 km/h in localitate.
Cred ca fata nu avea nici o sansa, iar vina, la viteza asta, ii apartine in TOTALITATE soferului. |
--------------------
-
-
-
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nu stiu exact circumstantele accidentului. Dar felul in care s-a comportat cetateanca Straus, in conditiile in care muribunda se zbatea pe asfalt, o cam scot din randurile oamenilor.
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vijelie |
![]()
|
@ A l e x si blak2oo8
Voi nu ati retinut ca meseriasul circula cu viteza de autostrada? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
normal, cum sa fie judecat este diplomat are imunitate HUOOOOO
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Categoric soferul ala ar trebui regulat in cur cu-n prezervativ cu aschii metalice, iar apoi pus in apa rece, la fiert.
Nu ai nicio scuza cand lovesti pe cineva pe trecere, cum n-ai nicio scuza cand mergi cu asemenea viteza in oras. Apropos de viteza. Aveti vreo sursa sigura, sau doar declaratia unui gabor si a martorilor? Totusi, ca pieton, eu ma gandesc la pielea mea. Asta inseamna ca ma asigur temeinic inainte de a traversa. Nu ma bazez pe faptul ca-i trecere si nici pe faptul ca am verde. Legal soferul e vinovat. Asta e foarte clar. Ce nu-mi e mie clar e la ce viseaza unii cand traverseaza. Si asta am observat-o in general la femei. Am mai scris pe undeva cum a traversat o fata pe trecere, ca robotul, fara sa se asigure, iar cand a ajuns in dreptul masinii mele, la un claxon scurt, s-a trezit din somn si-a sarit in sus 2 metri. Apoi tot ea ma bestelea ca am speriat-o, in loc sa-mi multumeasca pentru faptul ca am trezit-o din somn. Daca esti foarte atent si precaut, nu vad cum te poate lovi o masina pe carosabil. Pentru multi, trecerea de pietoni si culoarea verde parca le dau imunitate in fata m o r t i i (nu in fata cenzurat). Nu se gandesc la faptul ca soferul nu e atent, sau n-are frane, sau e beat, sau are spume ca l-a inselat mumia, sau mai stiu eu ce ... Nu tata, am verde, ma arunc. Sunt pe trecere, traversez in forta. E, nu e chiar asa. Repet, ai comis-o pe trecere, esti vinovat. Dar, ca soferi, trebuie sa recunoasteti ca sunt o gramada de pietoni haotici, visatori, pe alta lume... Ochii mari la traversat!!! Nu stiti ce distrus e la volan, iar dupa cate se pare, trecerea nu va da imunitate!!! Nu am scris fix legat de cazul asta, ci ca o concluzie la ce intalnesc zilnic in trafic. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 31 Jan 2009, 17:52) R19/16v, in primul rand era o generalizare, sunt multi idioti care traverseaza fara sa se asigure. In al doilea rand, eu zic ca daca te uiti atent, poti traversa chiar si cand vin masinile cu 120 km/h Ieri, taicamiu era pe sos. Pantelimon, pe la eletroaparataj. Avea verde, pietonii aveau rosu si deodata un copil tasneste pe trecerea de pietoni in fuga. Taicamiu franeaza, trage de volan il evita, dar cel de alaturi cu o dacie papuc nu a avut acelasi noroc.L-a luat in plin. Ala cu Dacia ce vina are? El avea verde. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici o vina, dar nu e cazul topicului.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la stiri statistica accidentelor in care sunt implicate masini de ambasade!
Destul de multe nenorociri si destul de putini gasiti vinovati! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:34 |