Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
![]() ![]() ![]() |
Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Problema e ca pietonii se cred invincibili, si soferii cred ca ei sunt mult prea smecheri si lor nu li se poate intampla sa loveasca un om. Si uneori nu e chiar asa...
Si eu recunosc ca imi dau seama de momente de neatentie totala, si ma gandesc ce tragedie s-ar fi putut intampla daca aveam putin ghinion. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(sonycu @ 19 Apr 2008, 10:20) cum prea bine zicea userul victoras2001 sunt multe cazuri de pietoni care nu au in raza vizuala decat trecerea.. punct.. fara alte repere de langa trecere.. n-are importanta ca trecerea este amplasata intr-un loc unde se circula cu viteze superioare, n-are importanta ca un sofer se uita la casetofon pentru ca vrea sa schimbe melodia si nu se mai uita 2 secunde la drum.. nu.. ea incepe sa traverseze, desi asa cum zicea si victoras multe persoane merg efectiv cu capul in pamant si nici vorba de uitat stanga si dreapta.. Eu era sa-l omor pe un tip pe trecerea de pietoni . Cum ? Simplu ... mergeam pe un bulevard ( Stefan cel Mare cred ... nu le am cu strazile ) cu ~60 km/h ... si m-am trezit cu in fata masinii ! Am franat ( m-am dus sanie pana aproape de el ) si a inceput sa tipe dobitocul ca e trecere ! Pai cum dracu era sa stiu eu ca e trecere cand strada era proaspat asfaltata ( nu era marcaj pe sosea ) iar in dreptul semnului era parcat un camion ( cred ca trebuia sa vad prin el semnul ![]() Acum ... cine era vinovat ? Eu sau ala ? Ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa opresc ... dar asa cretin n-am mai vazut ! P.S.: a fost prima oara in viata mea cand am trecut pe acolo cu masina ... deci nu aveam de unde sa stiu de trecere ... This post has been edited by cosmin_2300: 20 Apr 2008, 22:16 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
foarte adevarat ce spui cosmin..
de multe ori semnele de circulatie/semnalizare, sunt "mascate" de cate un copac sau de frunzele acestuia, sau in cazul tau, (si nu e singurul), de un camionagiu care nu realizeaza ca parcand acolo, semnul de avertizare a unei treceri de pietoni nu se mai poate observa.. trista realitate.. dar totusi realitate.. nimeni nu se gandeste la semenii lui.. doar la propria persoana.. foarte mult egoism.. care uneori duce la niste cazuri tragice.. cat despre fata de 16 ani care a fost lovita de tramvai.. ce mai pot completa? imi pot doar imagina ce este in sufletul vatmanului.. care, desi nu este vinovat, sunt sigur ca este traumatizat.. stiu sentimentul.. nu este deloc placut.. bafta si multa atentie.. cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Tergiversare Autoarea accidentului nu vrea să dea ochii cu anchetatorii
Dosarul crimei din Șoseaua Kiseleff, plin de greșeli suspecte În urmă cu trei luni, Tatiana Duplei, o tânără de 20 de ani, a fost omorâtă pe trecerea de pietoni, sub ochii polițiștilor Autoritățile fac „gafe” suspecte în ancheta în care autoarea accidentului, Anamaria Ștraus, este cercetată penal pentru ucidere din culpă mai multe detalii aici |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nimic surprinzator, din pacate
![]() |
-------------------- |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mda...ce sistem de cenzurat avem.....sper ca subiectul sa nu fie ingropat pana nu ia aia macar cativa ani cu suspendare..dar sa aiba pe cazier....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
autoarea accidentului este o potenta femeie de afaceri cu legaturi la varf inalt. si cu asta s-a zis tot ce era de zis.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
NU. Nu s-a zis tot ce era de zis. Anamaria Ștraus, cea care se afla la volan, trebuie sa plateasca. Si va plati.
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
CGB |
![]()
|
repet: o potenta femeie de afaceri, care are legaturi peste tot, inclusiv la nivel inalt. asa ca....ce sa plateasca.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.128 Joined: 11 February 04 ![]() |
Plateste niste bani si scapa.
Ca nu o sa faca nici o zi de parnaie, nici macar o secunda ! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
NIMENI nu ar face in situatia data, si daca e, e cu suspendare, stai linistit.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BOG |
![]()
|
Ca sa inteleg si eu Argon
Maine ies la vanatoare de oameni si pe trecerea de pietoni dau peste tine...zici ca pot sa ma duc linistit pe urma la niste beri? |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e din culpa, adica fara sa vrei, da, poti sa te duci dupa niste declaratii si la beri. Daca se dovedeste ca ai cautat sa ma calci intentionat, nu. Dosar penal nu inseamna automat parnaie.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu am vaga banuiala ca a fost vina politiei. Acestia (politistii) probabil ca au facut semn masinilor sa treaca repede, pentru a face loc coloanei oficiale, dar nu au fost in stare sa faca semn si pietonilor sa stea pe loc.
Ganditi-va asa: ce sofer, cat de dement ar fi, cand vede atata politie in jur, alearga masina si nu e atent/ nu da prioritate la pietoni. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
BOG |
![]()
|
Pai te calc pe trecerea de pietoni...n-am auzit pana acum sa te intrebe in instanta daca ai vrut sau nu sa calci pe cineva.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
CGB |
![]()
|
posibil si asta. cert e ca nimeni n-o sa pateasca nimic.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
Se considera omor din culpa si gata. Asta daca ipotetic nu vine cineva cu dovezi ca e planificat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
BOG |
![]()
|
Si atunci cum zici ca ar scapa aia?
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
argon |
![]()
|
Teoretic scapa cu dosar penal, carnet suspendat si daune familiei(de bunavoie, sau obtinute in instanta de rude), nici o secunda de parnaie. Pun pariu ca aia conduce bine mersi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
BOG |
![]()
|
Tocmai de asta trebuie sa ne ocupam de subiect....pentru ca daca asta scapa fara nimic...urmatorul care face asa ceva va invoca cazul similar in fata instantei..si tot asa...m-am saturat.
Am mai zis dar....avem nevoie de DICTATURA LEGII! Daca pe trecerea aia de pietoni era cineva din familia noastra? Cum dezbateam noi subiectul acum? |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
argon |
![]()
|
am uitat...eventual si amenda penala.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Paunescu, Bernevig, Onoriu etc.
Haideti ca se poate! This post has been edited by vijelie: 4 Jul 2008, 14:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(BOG @ 4 Jul 2008, 21:26) Anamaria Ștraus, cea care se afla la volan, trebuie sa plateasca. Si va plati. Stai linistit, BOG. Ne intalnim aici peste 3 ani si tot in coada de peste o sa fie situatia. Madama aia de afaceri nu o sa aiba nici atunci vreo pata pe cazier.![]() Sa dea Domnul sa ma insel, aparent insa esti singurul care crede ca o sa pateasca cineva ceva. In cel mai bun caz vreun tablagiu care a fost prin zona la ora aia o sa fie mutat disciplinar 3 sectii mai incolo. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BOG |
![]()
|
Stim ca se poate...nu trebuie sa ne amintesti.
Dar eu nu inteleg cum poate scapa atat de usor, mai ales ca exista martori suficienti care au vazut si relatat cum s-a petrecut.... NU VREAU SA STAU LINISTIT. VREAU SANGE! |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
BOG, imi place optimismul tau, e molipsitor, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. In Romania justitia si militia e varza. Mai bine zis, din ce in ce mai varza. Uite ultima stire interesanta din afara:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-34279...a-coruptiei.htm Vorba poetului, n-ai cu cine. Se traieste prea bine din spagi in justitie, magistratura si politie ca sa se mai ocupe cineva si de aplicarea legii. Si cand se mai gaseste cate-o procuroare zeloasa in nush ce dosar, primeste 1-2 telefoane si se linisteste. This post has been edited by adip: 4 Jul 2008, 14:28 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Atunci afla cand isi primeste cucoana permisul indarat si fa-ti treaba prin drumul ei !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
BOG |
![]()
|
Aici nu e vorba de optimism...povestim despre faptul ca poti sa omori cu acte in regula pe drumurile publice...si ma deranjeaza ca avem atitudinea asta..lasa ba ca aia are bani si scapa...stiu ca e caracteristica populatiei din care facem parte..ca se pare ca ne e foarte greu sa tinem capul ridicat...
Si ce s-ar fi intamplat pana acum daca nu aparea in media subiectul..era o alta victima nenorocita si arunca la groapa de gunoi a statisticilor rutiere? Inteleg ca in cazul Teo Peter sintem cum ziceam o populatie de maimute trata cu curul de altii...dar daca si intre noi nu sintem in stare sa facem nimic..despre ce mai vorbim? Ce il opreste pe dementul ala cu Lambo care a spulberat o alta masina in centrul orasului sa-si ia Hummer si sa dea peste oricine? In loc sa ne gandim la ceva...stam si contemplam idiotenia. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Din pacate nu vad, concret, ce se poate face decat, daca ai fost martor, cum pretinde Mircea Badea, sa depui o plangere cu relatarea evenimentului si sa ceri socoteala ori sa stimulezi cumva media sa nu ingroape cazul !
Oricum, te felicit pentru atitudine. Ceva trebuie facut si nu ma refer la ceea ce a facut adip ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:24 |