Voi Achizitiona un Megane Sedan II, Niste Intrebari
![]() ![]() ![]() |
Voi Achizitiona un Megane Sedan II, Niste Intrebari
441529 |
![]()
|
||
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|||
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pastreaza Classicul sau ia altceva(Nu Reno).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Echiparea pe care ai ales-o este foarte buna. Ai mai putea pune jantele tuxedo, scaunele incalzite, bandouri in culoarea caroseriei, si eventual pre-echipare telefon (din cate am inteles de la dealer ar avea optiunea de BT).
Culoarea e frumoasa insa e aproape imposibil de intretinut in Bucuresti. Eu spal masina cam la 2 sau 3 zile... ![]() Dintre toate dotarile cel mai incantat sunt de xenon... ![]() This post has been edited by j.d: 15 Jan 2007, 02:31 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi poate reusesti si ti-o aduci de afara acum ca am intrat in UE si o iei cu ESP ca aici nici o sansa...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De afara costa si MULT mai mult decat la noi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Omu' vrea sfaturi, daca are si banu' si mai bine, daca nu, e bun pachetul de drumuri dificile, cica s-ar comporta aproape la fel.
![]() Daca ai pile poate reusesti cu un leasing extern, se mai practica. ![]() |
--------------------
Renault
2006
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La varianta Privilege stiu ca sunt probleme cu decojirea manerelor de usi si a bordului, citeste mai mult si o sa gasesti eventuale probleme.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Sa nu uiti de pilotul automat, care este extrem de util pe autostrazi( confort si consum).
|
--------------------
VOLVO
V70
- B 74 BFL
III SUMMUM 2012
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu iti recomand tot varianta Privilege, cum am luat si eu. Eu am mai pus MP3, vopsea metalizata, climatronic, jantele Tuxedo mie nu mi-au placut asa ca am ramas la cele standard care mi se par mai frumoase, airbagurile suplimentare spate, ar fi mers si scaunele incalzite daca vrei, mie nu mi se par asa interesante, bandourile laterale in culoarea caroseriei mi se par iar o risipa de bani;
Pilotul automat parca era standard la toate, si da, este FOARTE util. Pre-echiparea BT iar o tampenie, iti pun ei un dispozitiv care in comert e mai ieftin, atata tot. |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu unul am aceeasi motorizare ca si cea pe care ti-o doresti tu, si, cu toate ca e nivelul de echipare de baza, sunt ffffff multumit de masina (poti vedea asta din posturile mele), si cred ca e o masina care se adreseaza absolut tuturor nevoilor mele (si ale sotiei
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
VladL |
![]()
|
Senzorii de parcare si alarma poti sa ti le montezi si aici, eventual la o firma specializata si kit-urile sunt mult mai ieftine decat daca le iei din fabrica sau daca le monteaza ei aici.
|
--------------------
Renault
2006
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scaunele cu incalzire sunt extraordinare iarna
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as renunta la farurile cu Xenon, dar as adauga airbag-uri laterale pe spate. farurile de pe Megane 2.2 sunt cu lupa, sunt foarte OK. Scaunele incalzite le consider un moft, mult mai rentabile sunt senzorii de parcare. Eu nu am pus MP3 ca nu stau in masina atat de mult, dar fiecare cu optiunile lui.
Gandeste-te la garantie extinsa, daca tot vrei sa cumperi optionale. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu as aprecia mai mult scaunele incalzite decat senzorii de parcare. nu imi place deloc sa ma urc la volan inhaiburat cu haina de iarna, si dupa ce se incalzeste putin in masina sa imi dau iarasi centura jos, sa ma dezbraca de haina, sa pun iarasi centura, etc...
asa ca ma urc direct in sacou in masina dimineata, ceea ce nu este prea placut la sub 5 grade celsius... ![]() si apoi, senzorii de parcare sunt pentru gagici asa, de cand avem noi probleme sa parcam o masina?!... ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai din ce spui tu ca vrei sa-ti pui pe masina, suna super ok. Si eu daca mi-as comanda Megane tot cam ca tine as lua-o. As mai pune si bandouri in ton cu caroseria, dar nu la culoarea neagra (ca ar arata ca un Authentique
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(441529 @ 15 Jan 2007, 01:40) xenon, clima, senzori parcare si MP3. Poate si scaune incalzite. Multumesc mult pentru sugestii Xenon cum vrei tu (daca mergi mult noaptea, mai ales afara atunci da... daca nu poti face economie) Clima moft necesar Senzori de parcare ... peace of mind. Numai eu stiu cum a fost cand mi-am smuls bara spate la Laguna. MP3... bun la drumuri lungi Sa nu iei bandouri in culoarea caroseriei> Rolul lor e de protectie si la un contact usor se duce vopseaua. Scaune incalzite... daca ai iubita/nevasta o sa aprecieze ca te-ai gandit la ea. Pentru mine sunt inutile. Si sa nu uitam ca e iarna si afara sunt 12C... daca o tinem tot asa AC automat va fi mai important iernile urmatoare... desi lumea e din ce in ce mai greu de prevazut. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Orice optionale peste lux privileje sunt binevenite ,clima ,mp3,airbagurile spate,xenon(eu nu am luat),mi-au placut mai mult jentile din dotarea standard,nu mai stiu cum le zice dar au multe spite
![]() In ceea ce priveste culoarea : negrul e criminal,eu am beige poivre si sta praful pe ea de un deget si nu se vede(daca o spal dimineata la prinz e plina de praf,se observa mai bine pe parbriz),deci dupa mine negru ...nici vorba. Bafta!!!!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
gandestete ce iti e folositor si ce nu
xenon+mp3 nu sunt fita ci mai degraba necesar nu cunosc persoana care sa nu mearga noaptea in afara orasului ,si crede-ma se vede diferenta intre lupe si xenon de la o posta senzorii de parcare doar daca nu ai mai condus masini mai voluminoase pilotul automat isi face toti banii ,chiar si in oras dar........, daca mergi la 2-3 noaptea pielea de la megane e de proasta calitate si la revanzare s-ar putea sa-ti fie un dezavantaj sunt multe de discutat , poti sa-ti iei confort expression si sa ti-o dotezi cum vrei tu - un mare avantaj ar fi ca nu dai bani pe lucruri care nu ii merita, si poti opta pt jenti de 17'' (megane cc) care schimba aspectul masinii mult de tot iar culoarea neagra e super pretentioasa crede-ma, dar rare sunt masinile negre care nu au un aer aparte de eleganta citeste topicurile de interior de la megane si vezi ce probleme are privilege(manere) succes !!!!!!!! ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Unde poti opta pentru jante de 17" la expression ? Nu poti.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
faci comanda la un dealer pt. cele de 17''
normal tu o iei stock 15'' de tabla care poti sa le folosesti iarna, si rezolvi 2 lucruri odata, nu ajungi sa cauti toamna jenti de tabla sa-ti pui cauciucuri de iarna si sa-ti protejezi ''aliajele'' ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nici la Privilege nu am putut sa-mi iau jante mai mari de 16"...
|
--------------------
powered
by
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am impresia ca depinde ce motor iei ...
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
octav99 |
![]()
|
in cazul in care o iei in varianta expression altfel platesti aliajul lor din turcia si care nu scimba aspectul general f mult , neumpland golul pasajelor de la roti
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ce mi-a zis chiar dealerul : daca vreau alte jante sa iau din alta parte, ca le ei sunt cam scumpe.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
octav99 |
![]()
|
cele de 17'' 100 euro/buc nu m-i se pare mult mai ales ca pe 17'' pt. megane2 mai greu, datorita latimii (6,5)
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
j.d |
![]()
|
|
--------------------
powered
by
|
|
octav99 |
![]()
|
probabil ca au facut ceea ce am spus si eu pt ca nici pe 2.1 nu au avut nici macar optional 17'' ,doar pe cc
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
octave.. te inseli..
pe 2.1 puteai sa iei jante pe 17 cu motorul de 2.0 benzina sau 1.9 dci... |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
octav99 |
![]()
|
my mistake!
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
claus |
![]()
|
mai nasol e ca renault romania nu aduce toate echiparile/optiunile pentru masinile care le importa
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:06 |